|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
19.10.2007 8:54:22   
Vilma
No ja, zgleda da preveč hitim user posted image
Sem sineta zmotila sred igre (je porival vlak po dnevni), da bi šla ven. Je začel tako jokat, da sem ga mogla na tla odložit in se igra naprej. user posted image  Bom pa napisala še par besed tuki na ringaraji, zgleda da imam zlatega fantka in dovoli, da mami še mal počveka na netu.

Ena je pisala glede teh fotk dojenčkov. Tudi jaz sem že parkrat prebrala opozorila, da je treba pazit in se s tem popolnoma strinjam. Sicer dajem gor fotke od Dominika, ma samo take taoblečene. user posted image  

Natasaom jaz te popolnoma podpiram pri vaši odločitvi in razumem, zakaj ste se za to odločili. user posted image

Hana ti pa že tečko rdečko? Pa saj malčica je stara samo 4  mesece?! A dojiš še? Sicer pa sem tudi jaz pridelala user posted image  ko sem polno dojila, ko je bil Dominik star ne še 6 mesecev. A ti zaupam eno skrivnost? Veš, kaj to pomeni? Da je telo pripravljeno za novega dojenčka user posted image  Mal te hecam, da mi ne boš kaj zamerila. user posted image

Naš sine pa je že sedmo noč zapored prespal! Amerika vam rečem user posted image  Še vedno štejem, ker toliko kot smo se mi prematrali s tem spanjem do njegovega desetega meseca, ne privoščim nobeni. Upam, da bo drugi otrok vsaj malo bolje spal prve mesece kot je DOminik. Drugače pa malčki tako napredujejo v teh mesecih, da kar ne morem verjet. Zna pokazat avto, pa uro, ptičko in lučko. Sem tako ponosna na svojega sineta user posted image  Pa pozira, ko imam fotoaparat v rokah mulo. Samo da vidi fotič v mojih rokah, se obrne proti meni in nasmehne. Ne morem verjet, pozer mali. user posted image  Zdaj pa lista knjigice in ne zgleda, da bi rad šel ven?! Aja okol teh knjigic je tudi hec. Pri nas gre vse v usta, revije razcefra na prafaktorje, pa ko ima knjigico v rokah, jo samo lista. Ne vem, od kje mu to, ma se mi tudi to tako fajn zdi. user posted image

Vidim, da se nekaj menite za srečanje? A to tiste, ki živite bolj v istih krajih al bo big srečanje vseh konzerv? Vidim nekaj, dase Korošice menite, pa Primorska tudi. No ja, če bo interes, se lahko dobimo tudi vse skupaj v LJubljani. Jaz sem enkrat šla na srečanje decembrčkov, smo se dobili v City parku v slaščičarni Pod skalco. Imajo fino igralnico za otroke, za mamice pa dobre tortice. user posted image  Sicer vas ima večina še mičkene dojenčke, tako da.... Ne ne zdaj, pa spomladi. Spomladi sem rekla?! user posted image  Spomladi grem jaz v Rim, sem čist pozabila da bo treba rodit ti šment user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 551
19.10.2007 8:54:29   
julci
user posted image jaz sem tud za user posted image Mi ga je user posted image prinesu u postlo.

Majrim v Cityu boš našla H&M,Okaido(svinjsko drag),Ariel.Drugače pa maš čez cesto še Takko,C&A.Neki se bo že našlo.Jaz sem bila zadnjič v Kiki v Avstriji.Se ful splača,pa še robe so dobli zravn.Muller-ja pa žal v Celju nimajo.Midva jih kupima v Velenju.Sem ful zadovoljna z njimi.še enkrat ji ni prišlo kaj skoz.So pa občutno cenejše kot pamperske.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 552
19.10.2007 8:57:41   
Vilma
Duskamb, vidim da pišeš o AD3 kapljicah.
Mislim, da jih drugje ne dajejo, pa naj Mateyka pove za Švedsko.
Mi smo jih ukinili, ker je našega grozno zvijalo.
Smo uvedli Oleovit D3 kapljice, je čisto dovollj, če otrok dobi samo vitamin D. Samo te moraš kupiti sam, pa še drage so kot hudič! No po pravici povedano, smo mi tudi te kapljice uporabljali samo en mesec. user posted image  
Ne vem, počakaj še malo, pa boš vidla. Če jo bo še zvijalo, lahko uvedeš te Oleovit kapljice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 553
19.10.2007 9:04:33   
natasaom
lidl plenico so tud dobre!preverjeno!sicer mi sam še ponoč dajemo plenico na rituser posted image ...tazadn cajt..hehe! pa hvala za podporo!včasih je treba mal pojamratuser posted image

aj pa pedofili so res lahko na terenu,to čist verjamem,ker idioti nimajo manir pa pameti tud ne-takle mene raz......zdi.čest zares..jest bi jih kr na tnalo dala pa udri po črvu!!!!

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 554
19.10.2007 9:15:53   
KT
Jest sem tudi tiste Millerjeve plenice kupila in moram rečt, da so zelo uredu, pa še trenutno so full v akciji!
Vilma od kod si ti, da imate še sonce - no res pa je, da se LJ ne sme primerjat - nad močvirjem je megla že kar zakoreninjena do naslednje pomladi user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 555
19.10.2007 9:30:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Jest sem tudi tiste Millerjeve plenice kupila in moram rečt, da so zelo uredu, pa še trenutno so full v akciji!
Vilma od kod si ti, da imate še sonce - no res pa je, da se LJ ne sme primerjat - nad močvirjem je megla že kar zakoreninjena do naslednje pomladi user posted image

Tudi Müllerjeve in smo zadovoljni!! (sploh z cenouser posted image )

Že cel čas tuhtam, kako bi malčku razložila, da si moram pobarvat lase? Narastek imam takšen, da se vstrašim sama sebe, ko se pogledam v ogledalo. Nazadnje sem se barvala konec avgusta,.....
Ampak glede na to, da on hoče pobesnelo nekaj potegnit iz dude mislim, da potrebuje dodatek, potem pa bo vrjetno zaspal,..
user posted image
Grem zmešat dodatek!

(odgovor članu KT)
  Neposredna povezava do sporočila: 556
19.10.2007 9:57:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Pa še user posted image teta je na obisku,je sploh nisem nucala ampak mam že tretjo po porodu.Komaj sem se znebila čišče,vsa gmajtna,da mam mir s tistimi knedli med nogami,pa je že user posted image pricurila jeuser posted image   jo,jutri moram klicati G,da se zmenim,kdaj mi bodo vstavili mireno.A jo katera že prakticira?Jaz najbolj upam na to ,da ne bom imela takšnih proljevov,ker zdaj po porodu je pa katastrofa.

Tudi jaz sem razmišljala o Mireni, pa se je na našem forumu Septembrk 2007 pojavil ta odgovor:
Preberi si, jaz sem prav tako v dvomih.

Mirena. Jaz se nisem odločila za Mireno. Imajo ženske kar probleme z njo sploh s hormonom, ki ga vložek vsebuje. Tudi, če je navidez vse v redu se čez čas pojavijo druge težave: mrtvičenje rok, rame, hudo izpadanje las; migrene; lahko se tako vgnezdi v sluznico, da jo je treba operativno odstraniti, daljše krvavitve; nastanek mimomov; lahko izpade pa za to sploh ne veš; ne morše uporabljati tamponov, ker lahko napačno vrvico ven potegneš...pa tudi v tujini niso navdušeni nad njo, čeprav je zelo zanesljiva (razen vzdržnosti najbolj zanesljiva user posted image ) metoda zaščite.

http://med.over.net/forum5/read.php?151,4327510,4328472#msg-4328472

http://med.over.net/forum5/read.php?151,4324091,4326057#msg-4326057

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 557
19.10.2007 10:22:04   
Anonimen
user posted image

DELUJE!!!!!

Kje ste vse, da imam jaz danes tukaj monologe????

Grem se barvat!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 558
19.10.2007 10:23:14   
natasaom
evo jest sem ena pridna  user posted image  ženkica!sem zajčkom skidala user posted image  

hehe druge nisem najdla...hanna1 jest poznam samo KT pa to prakticiram,čeprav me prime da bi kdaj pozabila na kakšno

...zdej pa res cunjo,sesalc in likalnik v roke,da bom jutri frej!!!čaočao user posted image   user posted image  user posted image user posted image user posted image
[link=http://smiley.smileycentral.com/download/index.jhtml?partner=ZSzeb095_ZSYYYYYYYYSE&utm_id=7923][/link]

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 559
19.10.2007 10:42:51   
stephany
Spet ste bile pridne za čvekat, sem komaj vse prebrala. Moj sonček zdajle začuda spi že pol ure, jaz pa visim na RR, namesto da bi kaj delala.

Julči, sem ugotovila, da tisti rek, da ena lastovka še ne prinese pomladi, kar drži. Današnja noč je bila spet po starem oz. še malo slabša kot običajno. Je kar nekaj jokcal v spanju - mogoče se mu je pa kaj sanjalo. Ko sem mu pa dudo dala v usta (drugače je nima), se je pa začel ornk dret.

Zunaj že lepo sije sonček. Me mika, da bi šla malo vozičkat, pa ne vem, če bom tvegala. Predvčerajšnjim se mi je drl kar lep kos poti tako, da je bil, ko sva prišla do bloka, že čisto hripav.
user posted image  
Se učim smajlije gor dajat ...

user posted image  Izgleda, da dela!!!  user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 560
19.10.2007 10:52:02   
majrim
julci...saj jaz sem hotela it v kik v avstrijo,da me pelje svak,pa je zatajiluser posted image ...tako,da ne vem kdaj bom dočakalauser posted image ...sem čula,da je tam full bolj poceniuser posted image
...ajde,šibam spakirat robo...bom se probala oglasit kej zvečeruser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 561
19.10.2007 10:55:48   
Anonimen
uff ste me prestrašile, no bom pa res počivala, ker včeraj sem šla še v trgovino nabavljati pa tamalo 9 kg sem dvigovala

bom pa res bolj počivala. No pa danes imam pa spet doma Alex-a, ker je zbolel in ima vročine 38, tako da ne bo kaj dosti s počitkom, saj ni v vrtcu

sem pa prebrala vse možne pozitvne knjige, tudi Ljubezen in duhovna rast, no tiste trije v postelji, tiste pa še ne...kdo pa je avtor, da jo potem v knjižnjici vzamem se zleknem in uživam user posted image

(odgovor članu stephany)
  Neposredna povezava do sporočila: 562
19.10.2007 10:58:28   
zvezda71
Se še jaz malo pofočkam pri senijorkahuser posted image  sem še tukaj skor zmagovalka za taprvega(prava siva panterka). Samo kaj češ, če bol pozno tapravega srečaš, pa se moraš prej še z enim napačnim poročit, pol ti pa še povejo dohtarji, da si neplodna. Ampak ko tapravi pride, rataš plodna pa naj še kdo kaj reče čudo naraveuser posted image .
Po moji kratki življenski zgodbi vas vse pozdravljam, ful mi je dobro vas brat, za pisat pa nisem pri najbolj pridnih, pa tudi časa imam bolj malo oz. samo 2roki in, ker največkrat berem z user posted image v naročju težko še pišem zraven.
Drugač je našuser posted image  danes star 5 tednov na pregledu je tehtal 4965 in imel 56 cm. Zdaj spančka tako, da jaz lako pišem na RR namesto da bi kaj "pametnega"počela, npr razmišljala kaj naj kuham danesuser posted image
Lepo se imejte 

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 563
19.10.2007 11:05:40   
solinar
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

julci...saj jaz sem hotela it v kik v avstrijo,da me pelje svak,pa je zatajiluser posted image ...tako,da ne vem kdaj bom dočakalauser posted image ...sem čula,da je tam full bolj poceniuser posted image
...ajde,šibam spakirat robo...bom se probala oglasit kej zvečeruser posted image

Seveda se jim boš oglasila, midva z Nežo bova gledala film (saj veš kateri je) :-) ti boš pa lahko na netu ...

Pozdrav vsem "partizankam" :-)

NAJINA NEŽA
Kdo ve...Blog moje ljubezni

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 564
19.10.2007 12:59:27   
majrim
zvezda71...ta pa je korenjak...nimaš idej za kuhanje??..palačinke s šunko in sirom,pa pohane..mmmmmmmmmmmm...pa zraven skleda salte ali bilokaj kislega...

p.s....da vam povem........ta solinar tukaj je moj dragi,pa nas ful rad bereuser posted image ...ajde partizanke,se čujemouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu solinar)
Neposredna povezava do sporočila: 565
19.10.2007 13:58:09   
mateyka
Mateyka - kaj v vaših krajih dojenčki tudi dobivajo AD3 kapljice ali so si omislili že kaj bolj pametnega????

ja, dobivajo - tle pozimi ni sonca 6 mesecev user posted image polet je pa skoz in ne vidis zvezd 4 mesece (zima pa traja ene 8 - noro. zato pa bomo uletel cez par let nazaj za stalno v slovenijo in tam svoje riti pajcal user posted image )

aja, migremo v luleo k babici do torka in bom mal bolj bizi - vas berem, tipkat pa ne vem kok bo kej časa. bo pa več ko pridemo nazaj - upam user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 19.10.2007 14:00:33 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 566
19.10.2007 14:28:16   
hanna1
HAJ ROŽICE,PARTIZANKE IN PLOČEVINKEuser posted image user posted image

Zdaj je kar je,jaz mam Mireno že not!!!!Malo sem cvikala ,kako bo,ko ti to stvar vtaknejo noter,ampak imam res dobrega G,ki mi je vse razložil,tudi če se morebiti ne bi obnesla,da jo odstrani in čez dobra dva meseca imam kontrolo,pa natančno si moram beležit vse izcedke.Sem bila tako šokirana dopoldne,ko sem klicala,pa mi je rekel G,če lahko kar pridem.Malo sem naredila panike doma,pol sem pa šla-kar sama,bebico in user posted image sem doma pustila in ....evo me kuči .Ni pa bilo nič boleče-kot običajen ginekološki pregled.Razen,ko nisem vedela kam in kje si naj potegnem ven tampon,saj nisem razkirala iti brez hlačk v sobo za pregled.Malo sem gledala okrog za robci,pol je pa rekel G,da mi ga bo kar on ven potegnu user posted image user posted image user posted image .Mi je pol razlagal,da mi ne bi bilo nerodno,kaj vse je že potegnil ven-od pozabljenih kondomov,frnikul,...ne bom se spuščala v podrobnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image .V glavnem punce,pridne ste bile,zdaj pa moram iti nekaj za jest naredit,ker se mi že mrak dela na oke,tako sem lačnauser posted image .

Se še oglasim,

pa-pa.

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 567
19.10.2007 14:52:39   
neli99
ojla user posted image ...

če druzga ne ... morte priznat, da o tile smajliji res zakon, pol pa otročje gor al pa dol...

sem že zjutraj napisala par besed, pa hotla pripopat enga smajlija, je pa mašina zmrznila ...user posted image

no skratka pol sem pa sla v naš zasilni ZD po bolniško ... odkar je unga v železnikih odplaknilo, so postavili ZD in lekarno kar v župnišču ... dobr zgleda ... sam pol pa na steni visita Uran pa Benedikt ... pa ne vem, a je mal smešno al tragično ...

natasaom ... kaj nisi pogumna ... si!user posted image  ... ne zapiraš vase, ne pustiš da te dotolče, ne počutiš se krive in poskrbeli boste da vsak odgovarja za svoja dejanja ... to je pogum draga moja!

sem še jst dobre volje, ko vidim kako se s tem soočaš ...

majrim ... lepo se mejte na štajerskem ...

solinar ...user posted image  ... smo lušne, k smo tok otročje, a ne ...

ad3 ... smo pa pri nas tut dajali samo dva dni ... to zvija in tega jst ne bom prenašala, moj sine pa tut ne ... so pa vse sorte štorje na to temo ... veliko je mamic, k nič ne dajo, in ni panike če je dovolj na soncu. mi mamo blizu trgovino ki prodaja une D3 (oleovit), pa sem mu vseeno pol to dajala ...

sem pa jst tut zdej na miller plenicah (no moj sine ne jst) ... mi je všeč una lastika ... se ne pokaka tja do srede hrbta ... pampersk pa ne maram več ... je šlo vse okol, pa pr kraj, pa po hrbtu ...

Vilma .... bravo za Dominika ... user posted image  user posted image  ... no pa za naspano mami in atija tudi ...

a ja sej res ... hanna1 ... jst sem dobila uno teto (rdečo) ko je mel sine 2m in pol in je fuuuul jokal ... baje se pozna na mleku. smo komi preživel tistih 5 dni.

zvezda 71 ... user posted image  ... sej te mamo na seznamu, sam si v globokem spanju ... te bomo dodali med budne ...

hanna1 ... joj kere štorje ...user posted image user posted image user posted image user posted image  ... pa da se nam ne boš ti kaj poredila, zmeri neki ješuser posted image  user posted image ... ti kar, privošči si ...

zdej pa še mal jst vodoravno, prej ko sine užge alarm ...

čau.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 568
19.10.2007 14:59:16   
neli99
STALNE  rožice  user posted image    konzervice  user posted image   in partizanke  user posted image ...

hanna1  (37) -     12l  Blaž,  4m Hana
julči (32) -           11l Miha, 4m Zala
viator (42) -        13l Urška, 10l Lea, 3m 
Lara
KT (36) -               4m  Alina
majrim (36) -       3m  Neža
mateyka (36) -     2,5m  Inara
natasaom (35) -   3l Hana
trixi (40) -            18luser posted image , 4luser posted image  
marogica (41)-      6,5l  Bor
3l Brin 

stephany (36) -    5m  Klemen  
duskamb (35) -     9l Žana,7l Jure1m Matija 

zvezda 71 (36) -   1m user posted image  

user posted image  (srečke) nosečke ...

Vilma (35) -         10m Dominik , user posted image (marec 2008 user posted image )
DIANA 5 (36) -    2,5l Alex, 1l Nina , user posted image  (marec 2008 user posted image ) 
neli99 (35) -        1l Peter , user posted image (november 07 user posted image )

ostale pa trenutno user posted image ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 569
19.10.2007 19:05:35   
Anonimen
oo vidim, da so moji predlogi prinesli napredek, zdaj ste že rožice in pločevinkice user posted image , jooj kako lepo

meni je tako fino, ker smo istih let, res, kjerkoli drugje kjer sem malo počvekala so fuul mlajše

a je morda kakšna iz Ljubljane ali sem jaz najstarejša še živeča nosečnica v Ljubljani in bom sama lutala s trebuhom naokoli user posted image

(odgovor članu neli99)
  Neposredna povezava do sporočila: 570
19.10.2007 19:39:13   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: zvezda71

Drugač je našuser posted image  danes star 5 tednov na pregledu je tehtal 4965 in imel 56 cm.  

zvezda71 kakšen korenjak - bravo user posted image user posted image user posted image

solinar - ker film, ker film user posted image

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 571
19.10.2007 20:23:11   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: DIANA 5

meni je tako fino, ker smo istih let, res, kjerkoli drugje kjer sem malo počvekala so fuul mlajše

a je morda kakšna iz Ljubljane ali sem jaz najstarejša še živeča nosečnica v Ljubljani in bom sama lutala s trebuhom naokoli user posted image

Kaj ga biksaš, najstarejša še živeča nosečnica, dej nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz sem iz LJ, je pa res, da nisem več noseča...sem definitivno precej starejša.

Natasaom, user posted image user posted image user posted image , dobro se držite, kapo dol. Da bi se čimprej tole uštimalo na sodniji.
Upam, da je bila pica dobra...jaz jih mam fuuulll rada...uh, kako bi zdejle eno kresnla...

Trixi, na kakšno telovadbo pa hodiš?

Hanna1, zdej bo akcija brez skrbi, ko si Mireno zrihtala. Jaz sem zaenkrat poblem rešila z depojsko injekcijo provera....tud kar nobl...da ne bo še enega presenečenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 572
19.10.2007 20:59:10   
neli99
user posted image

... ta mi je pa tako dober, da sem ga mogla ukrast, pa takoj sem prpopat...

vidim da še niste nič preveč naklofale danes zvečer ... pri nas tv še kar ne dela ... pa evo visim na RR...

ojla vse prisotne ..

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 573
19.10.2007 21:14:25   
hanna1
Jap,smo zrihtali za akcijo viator user posted image user posted image ,ampak tole kar imaš ti,pa še nisem slišala,sem pač totalno nerazgledan tipuser posted image user posted image user posted image
Danes me samo malo ni bilo doma,pa so mi že smajlije dol vrgli-ko praskajo tam kjer jih ne sr.user posted image .Mam Hano na rokah,se spat spravljava,se beremo kasnejeuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 19.10.2007 21:15:05 >

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 574
19.10.2007 21:26:35   
hanna1
Zdaj bo pa neli99 meni dajala inštrukcije,teh pa še meni ni uspelo prenest-pliiissss!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?