Vilma
|
No ja, zgleda da preveč hitim Sem sineta zmotila sred igre (je porival vlak po dnevni), da bi šla ven. Je začel tako jokat, da sem ga mogla na tla odložit in se igra naprej. Bom pa napisala še par besed tuki na ringaraji, zgleda da imam zlatega fantka in dovoli, da mami še mal počveka na netu. Ena je pisala glede teh fotk dojenčkov. Tudi jaz sem že parkrat prebrala opozorila, da je treba pazit in se s tem popolnoma strinjam. Sicer dajem gor fotke od Dominika, ma samo take taoblečene. Natasaom jaz te popolnoma podpiram pri vaši odločitvi in razumem, zakaj ste se za to odločili. Hana ti pa že tečko rdečko? Pa saj malčica je stara samo 4 mesece?! A dojiš še? Sicer pa sem tudi jaz pridelala ko sem polno dojila, ko je bil Dominik star ne še 6 mesecev. A ti zaupam eno skrivnost? Veš, kaj to pomeni? Da je telo pripravljeno za novega dojenčka Mal te hecam, da mi ne boš kaj zamerila. Naš sine pa je že sedmo noč zapored prespal! Amerika vam rečem Še vedno štejem, ker toliko kot smo se mi prematrali s tem spanjem do njegovega desetega meseca, ne privoščim nobeni. Upam, da bo drugi otrok vsaj malo bolje spal prve mesece kot je DOminik. Drugače pa malčki tako napredujejo v teh mesecih, da kar ne morem verjet. Zna pokazat avto, pa uro, ptičko in lučko. Sem tako ponosna na svojega sineta Pa pozira, ko imam fotoaparat v rokah mulo. Samo da vidi fotič v mojih rokah, se obrne proti meni in nasmehne. Ne morem verjet, pozer mali. Zdaj pa lista knjigice in ne zgleda, da bi rad šel ven?! Aja okol teh knjigic je tudi hec. Pri nas gre vse v usta, revije razcefra na prafaktorje, pa ko ima knjigico v rokah, jo samo lista. Ne vem, od kje mu to, ma se mi tudi to tako fajn zdi. Vidim, da se nekaj menite za srečanje? A to tiste, ki živite bolj v istih krajih al bo big srečanje vseh konzerv? Vidim nekaj, dase Korošice menite, pa Primorska tudi. No ja, če bo interes, se lahko dobimo tudi vse skupaj v LJubljani. Jaz sem enkrat šla na srečanje decembrčkov, smo se dobili v City parku v slaščičarni Pod skalco. Imajo fino igralnico za otroke, za mamice pa dobre tortice. Sicer vas ima večina še mičkene dojenčke, tako da.... Ne ne zdaj, pa spomladi. Spomladi sem rekla?! Spomladi grem jaz v Rim, sem čist pozabila da bo treba rodit ti šment
|