Anika_24
|
Ojla! Na začetku pisanja imam vsakič slabo vest, ker se tako malokdaj javim. Skoraj ne mine dan, da ne bi prebrala kaj je novega pri Laninih vrstnikih, še pogosteje pa Vas prebira moj računalnik, saj se velikokrat vpišem in delam zraven druge reči. Upam, da se bom dotaknila vsaj nekaj aktualnih tem. Če bi morala Lano opisat z tremi besedami, bi bili zagotovo sami superlativi - ponosna in srečna mami pač. K sreči je zdrava, če odštejemo noska, ki včasih nagaja. Sliši se sicer nič kaj resno, ampak ni prijetno zdaj, ko se še ne zna useknit. Redno čiščenje in fiziološka pomagata, Operil-a se pa branim zaradi odsvetovanja pediatrinje. Je dokaj pridna; dokaj zato, ker se med ogromno igračami najraje loteva elementov, predalov, zaves in večinoma ne razume besede »ne«. Je pa tudi precej živahna. Sicer se vsaj malo zamoti predvsem z igrali, ki igrajo in svetijo. Sama vstane, stoji tudi kakšno minuto, naredi par korakov, več ob opori, to je pa zaenkrat vse. Pa kakšen teden zna sestopit z kavča ali postelje. Je k sreči precej previdna, bolje kot zaletava in vsako uro z novo buško. Na veliko pa čeblja, odgovarja z svojo »Lanščino«, prikimava, zahteva svoje, na moje veliko veselje se vse raje stiska in deli poljubčke. Joj, ko je takšen sonček za pojest. Če me kaj moti me to, da je včasih prav groba z lasanjem in ščipanjem. Sicer se problem izboljšuje, je pa nerodno, sploh kadar zgrabi kakšnega otročka. Hja, ko pa je tako težko biti strog in ko je tako kmalu (pre)pozno. Vzgoja je res prava umetnost. Oba piknika za rojstni dan sta minila krasno, škoda le, ker je to za nami. Pa še nove mere: meri 77 cm in tehta 10600 g. Glede na to, da zadnje dni ne je toliko kot prej, me je rezultat tehtanja prav presenetil. Pa tudi spi ne več tako kot je (celo noč), ponoči se zbudi in ker več ne pomaga dudica (ki je skoraj več ne pozna) ali sok, pride k nama in spi pri nama do jutra. Postelja je dovolj velika, mene niti najmanj ne moti, trenutno očitno to potrebuje in če gre le za obdobje, nič zato. Kurimo mi tudi že, oblačim pa jo v body z dolgimi rokavi, čez majčko tudi dolgi rokav, žabice in hlače pa copatke. Sem med bolj zmrzljivimi in če sebe bolj oblečem, seveda tudi njo. Kar se pa vrtcev tiče, so cene res previsoke. Po izračunu prijateljice, ki dela na CSD naju bo po »babi servisu« (vsaj leto ali dve jo bo pazila moja mami) vrtec stal krepko čez 300 €. Sicer se pa tudi jaz vračam med zaposlene, trenutno delam veliko od doma in tudi čez zimo bom izkoristila priložnost in delala v administraciji in prevajala preko spleta. Januarja pa me čaka cel kup seminarjev in potem nazaj na moje novo staro delovno mesto. Uh, sem se razpisala, slike sledijo. Sedaj pa še ve! Da koga ne izpustim, VSE NAJBOLJŠE vsem, ki praznujete te dni. Vsem pa veliko vitaminov, da Vas in Vaše malčke hladnejši dnevi ne položijo v posteljo! Mi2
< Sporočilo je popravil Anika_24 -- 27.9.2007 20:26:02 >
|