|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2006
28.9.2007 14:21:03   
adrijana.sara
Kako lepa družinica - pravzaprav kar družina, steuser posted image . Full dober zgleda, kar štirje otroci okoli vaju. Ej, pa vidva sta full mlada. Kdaj sta že imala prvega? Če ni preosebno vprašanje.

Sem se zdajle spomnila, ko sem videla malo Laro. Se je tvoja sestra kaj poboljšala? Se spomnim, ko si pisala, kako je bilo na obisku pri njej.

Sem pa jaz ena fejs radnovenica, ne?

Zdaj bom morala pa iti Saro zbuditi, da greva po atija v službo. Sma mu avto zapleniliuser posted image  Spi že več kot dve uri, očitno opreril res pomaga. Bomo pa previdni z njim, da ne bo kaj narobe. Samo ob večerih, maksimum 3 dni.

By za zdaj

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 401
28.9.2007 14:34:14   
tevža
še enkrat na hitro midva.....

dalin user posted image , da obvladaš vse fante user posted image .

matevž je ustal, pojedel kosilo, zdaj pa počasi letiva na sprehod za kakšno urco, da ga malo prezračim, saj potem zvečer lažje pade v posteljo.

tejcha - če bom imela zvečer čas, bom malo pretuhtala in napisala plan za "solo srečanje". mogoče bo pa ravno CE naše naslednje gostiteljsko mesto?

ciao bau

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 402
28.9.2007 14:37:31   
yennika
tevža, si že uredila slikice?Ko že tolk hvališ svojega pridnega možeka, ga pa še pokaži na kaki družinski fotki...da si ti neka ne namišljuješ in je on le tvoja fantazija,čak,čak, packa ti.user posted image user posted image user posted image user posted image

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 403
28.9.2007 16:26:23   
tevža
yennika - zdaj si me pa dobila...ti šment user posted image
počasiiiiii, rožica, počaaaasiiii. čakam še na fotke z dveh koncev, tako da ni odvisno od mene. naše so pa samo v fizični obliki, tako da no go, edino če prideš na kavico user posted image user posted image

uffff, nekaj voham......user posted image

pa-pa

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 404
28.9.2007 20:48:24   
ZALA ADL
Pozdravljene!!!!

Končno se javljam po skoraj treh mesecih. Mi resnično ne znese.... Sej vem sami izgovori...

Najprej čestitke vsem enoletnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , hvala za čestitke za Zalo. Sem zdaj v dveh dnevih prebrala vse za nazaj, pa me je kar mal slaba vest začela pečt, pol ko si se pa še ti Tevža spomnila name sem pa rekla, zdej pa nujno napišem post.

Dnevi leti mimo kot za stavo. Zala je s Septembrom začela hoditi v vrtec, smo bili prvi v čakalni vrsti, pa se je en otroček izpisal, tako da smo dobili mesto. Ja vrtci so za po p... dragi. mi bomo plačevali nekaj čez 200 eur. Pri dveh stanovanjskih kreditih, ne vem kako se nam bo izšlo. Pri nas ne upoštevajo kreditov kot okoliščine za znižanje vrtca....

Zala je kot pravi vzgojiteljica zelo pridna, čeprav vsako jutro jokauser posted image user posted image , ko jo oddam. Ko pa pridem okoli in pogledam čez okno, so pa že vse solze suhe in se že igrauser posted image ... je pa popoldne za pop... tečna skoz eno vriščanje in vpitje. Mi je zadnjič rekla vzgojiteljica, ja vaša Zala je pa res zgovorna punca, skoz nekaj čeblja.....

Hodi že od 11 meseca in sem bila prav vesela, da je shodila predno je šla v vrtec, ker tisti otročki, ki še ne hodijo, pa so v vrtcu, se mi resnično revčki....imam pa eno vprašanje a že vsi imate zobke. Mi namreč nimamo še nobenega!!! A je to normalno???? čez 4 dni bo stara 13 mesecev, pa še brez zob. Sej s hrano nimamo nobenega problema, sam zdej se mi pa že mal čudno zdi.....

Tudi mi smo bili cepljeni, kljub svečki z nosu (je glih začela v vrtec hodit).  Pred 3 tedni je imela 10.800 in 81 cm. Se mi pa zdi, da je zdaj malo shujšala. Slike prilepim, ko bom imela mal več časa. Sem si pa umislila novo frizuro. Če se spomnite sem imela prej dolge lase z blond prameni, no zdej imam na paž ustrižene rjave lase. Me sigurno ne bi prepoznale...

Dovolj za danes, se mi mudi ker soseda 2 štuka nad nami peče palačinke.. Vzamem babyfon pa gremo na obisk.

Lep pozdrav!

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 405
28.9.2007 20:49:10   
zvezda06
dalin user posted image user posted image user posted image user posted image  se z moje strani- ne vem, ce bi meni to sfolgalo. ze z enim skratom je toliko dela... res, vsaka cast.

sem kupila v Mullerju danes 6 bodijev za 7,99 eur- kratek rokav,  se mi zdijo zelo kvalitetni in niso zelo tanki. Jih bo imela Ema za pod pulovercke, ker je kratke bodije v glavnem ze prerastla. Ce se katero zanima, naj se sprehodi do Mullerja (jaz sem jih kupila v nm- jih je bilo se kar dosti in v vec barvah in stevilkah).

grem malo likat, vas potem se kaj beremuser posted image
lp

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 406
28.9.2007 21:21:19   
tevža
dober večer!

samo na hitro, ker sva z možekom odprla buteljko in uživava petkov večer....
zala adl-jupiiii, juhuuuu, user posted image user posted image . sem vesela, da si se nam spet oglasila. mala je pa prava manekenka. matevž je enako velik, a ima celo kilo več. prilepi slikico, da vidimo kakšna cvetka si zdaj user posted image

solo izhod sem že malo premislila in vam dodelanega sporočim oz. predlagam v pon. do takrat pa uživajte v vikendu!

pa-pa

(odgovor članu zvezda06)
Neposredna povezava do sporočila: 407
28.9.2007 21:30:42   
dalin
Čer

Hvala za pohvale,mi je kar malo nerodnouser posted image user posted image .Kar se tiče šlihtanja otrok,kar gre.Saj boste vidle,ko boste do četrtega prišleuser posted image ,z vsakim naslednjim gre lažje.Pa tudi pri nas kdaj "zagusti" in ni vedno vse idealno.Je treba biti včasih kar oster.
Zvezda hvala za info.Upam,da jih bodo v ponedeljek še imeli.
Zala mislim da se ti ni treba toliko za zobke sekirat.Pa si kaj vprašala njeno P če je to normalno.
Tevža tudi jaz željna čakam slike,ampak nočem biti tečna,da me ne boš kam poslala.V rodni kraj,kot se rečeuser posted image
Adrijana,Rene se je rodil,ko sem imela 22 let,David in Domen pa pri najinih 23(sva isti letnik zuser posted image ).Aja,Yennika POZOR:izstopna postaja ne deluje vedno,ali pa midva ne znavauser posted image .Pri nama sta tako dvojčka ratalauser posted image .Pri Žanu sem pa imela 28 let.Pa nič nisi firbčna,ti kar vprašaj,če te kaj zanima.

Toliko za zdaj.Bom še skočila sem,grem zdaj malo naokoli po RRuser posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu zvezda06)
Neposredna povezava do sporočila: 408
28.9.2007 21:31:32   
adrijana.sara
ZalaADL smo te pa res morali dolgo čekati. Glej, da ne bomo tvoje naslednje javljanje spet čez 3 mesece brali. Zala je pa velika puncauser posted image . Se lahko naša miš s 76cm skrije pod njouser posted image . Je pa lepo slišati, da pozitivno napredujete, user posted image user posted image user posted image za samostojno korakanje, uvajanje v vrtec uspelo, za zobke se pa nikar ne sekiraj - pridejo, ko pridejo! Bodo pa zato bolj močni.
Zdaj pa le prilepi kakšno slikico male lepotičke. Vedno jo občudujem na tej mali slikici, res dobra fotka.

Yennika ta je pa bila dobra o Tevžini fantazijiuser posted image . Sem se pošteno nasmejala... se bo morala res čisto pokazat, do zdaj se je spretno izmikala temu. Jaz pa hodim na sosednje forume slikice gledat, ker jih je tukaj premalouser posted image

Danes sva bili v pikapolonici, eno darilo za roj. dan je bilo treba kupiti, in sem jo komaj dobila iz trgovine ven. Imajo lesen vlak, skoraj kot pravi, je šla v vagon in prelagala kocke. Pa seveda vsakega ogovorila, ki se je prikazal v njeni bližini. Očitno bomo imeli kmalu težave z njo po trgovinah hodit. Je že samosvoja. Šele, ko sem rekla adijo in malo šla, se je ven skobacala.
Včasih mi je že malo nerodno zraven nje, ker skoz kliče teta, če ima možnost se hitro malo dotakne koga, potem se pa smeji in skriva. Pa vidim, da je moškim včasih še bolj nerodno kot njej.

Ok, a samevam ali se še moram malo šparat. Sem se že razpisala.

(odgovor članu zvezda06)
Neposredna povezava do sporočila: 409
28.9.2007 21:59:51   
Tejcha
Tanyka, vidiiim te!

Ostale so pa očitno že zgasnile pod kovtre, :)

Js sm danes tud "slamnata". Je šel moj še z enim očkotom v savno. tud men se je pošteno lušta, samo kaj, ko ne morem bušija zunaj pustit. Bom že zdržala.

Tilna je zmanjkalo pred cca 15min, prej sva mela pa tak na izi večer. Spekla sem Pečjakove mini pica žepke, pa spomin sva prelagala, pa kocke razstavljala, js sm pa zravn gledla film na A kanalu in na koncu sem se tolk cmerila, da se morm it zdle orng umit, ker imam čist slanop faco. Se še spomnite teh hormončkov? user posted image

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

Neposredna povezava do sporočila: 410
28.9.2007 22:07:31   
Tanyka
Oj

Ja se malo švercamuser posted image

Sem malo prej prišla iz službe in sem sedaj na hitro preletela rruser posted image .
Sedaj pa sem že čist aut, da bi kaj pokomentirala, čeprav bi radauser posted image .

Srečanje sem za, če le ne bom v službiuser posted image - bom malo premisla , če je tukaj kak primeren prostor.

Samo na hitro še povem, da imam oba prehlajena, kašljata, Rene ima celo začetek bronhitisauser posted image , ima sprejček Berodual.Upam, da se tega user posted image  vraga čimprej znebimo in nam končno spet zalaufa kolko tolko normalno...........

Se javim kaj

čao čao

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 411
28.9.2007 22:24:14   
adrijana.sara
Tudi jaz sem nekaj gledala tist film na kanalu a. In kakšen je konec? Verjetno sta se noro zaljubila...sem uganila? Me je moj zmotil in sem mu pomagala pakirat, ker gre ponoči za Umag. Smo skupno počitniško prikolico nabavila s kolegi, zdaj si jo bomo pa domov pripeljali, da se malo pošminka in za 1. maja gre na Ugljan. Pa upam, da bodo naju tudi zraven vzeli.

Se pa spomnim tistih hormončkov. Jaz sem zraven vsakega filma in knjige jokala. Še revij ni bilo varno bratiuser posted image . Sem se potem na koncu že kar izogibala tvja.

Zdajle pa vlečem dol 4 sezono Grey s anatomy (zdravniki v belem - al nekaj takšnega je to pri nas). Sem že komaj čakala, da pride nova sezona ven, me je čisto not potegnilo.

Dalin potem pa še jaz nisem nič zamudila, če hočem imeti 4user posted image  - bi mi zneslo z enoletno zamudo, sam ne vem kam naj grem dvojčka zrihtatuser posted image . Saj se zajebavam, zdaj pa že res bedarije govorim. Bom rajši psttt

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 412
28.9.2007 22:33:07   
dalin
Tanyka lepo da si se oglasila.Kdo pa ima tamale dva,ko si ti v službi.Ma,saj sem butasta,verjetno mož.Pi**arija(sorry izrazu),so se že začeli respiratorni infektiuser posted image .Porihtajte se,pa oglasi se še kaj.Včasih imama občutek da se kar zgubljamo tukaj gor,prej pa redno vsak dan,najorej RR,potem pa vse drugouser posted image user posted image .
Adrijana ti pa karuser posted image .Veselo na delo,no,na rjuhe.A pol bova obe jutri slamnate.Kam se pa bosta dali s Saro!?Zdaj sem pa jaz firbec,ne!

Žan 27.09.2006

Neposredna povezava do sporočila: 413
28.9.2007 22:35:54   
adrijana.sara
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=780511

Nekaj o bioresonančni terapiji - sem malo pobrskala, da bom kaj vedela kaj to sploh je. Se pa mnenja precej krešajo, za prebrat je pa zanimivo.

< Sporočilo je popravil adrijana.sara -- 28.9.2007 22:40:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 414
28.9.2007 22:41:50   
adrijana.sara
Se nisem izdelala plana. Doma pa tudi sigurno ne bova. Sva bili cel teden, tako da je čas za vandranjeuser posted image . Od kod si ti Dalin? Saj si že sigurno napisala, pa moja blond glavca kar naprej pozablja ali pa mešauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 415
28.9.2007 23:00:34   
dalin
Iz dolenjske.Mirna Peč.Ti je kaj poznano?

Žan 27.09.2006

Neposredna povezava do sporočila: 416
28.9.2007 23:27:30   
dalin
Ja nič,grem spat.Sem opazila da so RR spet malo polepšali oz.obnovili.user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 417
28.9.2007 23:28:35   
dalin
Uauuuuuuuu,nove barveuser posted image .Ful dobr

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 418
29.9.2007 12:18:51   
zvezda06
jao jao jao kolk je ema danes tecna- cist zaspana, ampak spat pa ne! se dere kot bi jo iz koze dajal... grrrrrr sm cist jezna... stanovanje je spremenila v dzunglo- nic vec ni na svojem mestu...ponavadi spi enkrat dnevno od 11-13 h priblizno, potem pa gre zvecer med 19. in 20. uro spat do zjutraj okoli 6ih alio 7ih ko se zbudi.
kako pa vasi malcki spijo cez dan? enkrat ali dvakrat?
sm zdle prevec jezna, da bi se kaj napisala...
se slisimo kasneje...

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 419
29.9.2007 12:19:57   
zvezda06
aja, sm pozabila napisat, da spet rastejo zobje (12 jih ze ima- zdaj pa se trojkice ven rinejo, ocitno). verjetno od tu taksna trma in dretje...

(odgovor članu zvezda06)
Neposredna povezava do sporočila: 420
29.9.2007 13:29:19   
zvezda06
joj, sm pogruntala da jo boli trebuscek... groza kaksne tezave imava s tem... je v joku zaspala komaj zdaj... revica mala...
no, se javim se kaj potem...

(odgovor članu zvezda06)
Neposredna povezava do sporočila: 421
29.9.2007 14:03:25   
dalin

user posted image  

26.08.  BOROVNIČKA    - Nik 
  01.09.  YENNIKA           - KlemeN 
  02.09.  ZALA ADL          -  Zala 
                 NATAŠI              - Timotej 
  03.09.  TANYKA             - Rene
                 BUCHKA             - Filip

04.09. X_SREČKA_x     - Vesna
                 INCABINCA       - Lovro 
  06.09.  JULAM               - Amadej 
  07.09.  ZVEZDA06         - Ema 
  08.09.  NEN                   - Neža 
  09.09.  BUDA                 - Tilen 
  09.09.  ADRIJANA.SARA- Sara
 10.09.    PRINCES            - Lia
               KA_TY                 - Tilen
 11.09 .    žIŽA                    - Urban
 12.09.  MATEJCICA          - Tomaž
14.09.    ANIKA_24          Lana 
 15.09  . ALENKA11         - Aleksej 
             *ANČ*                - Tristan 
               KALIPSO            - Zara
 16.09.    MAJA 81            - Lara Marie
 22.09.    SOncICA            - Benjamin 
              TEVŽA                 - Matevž
 23.09.    SANJAS               -Maks Oliver
 25.09.   ROSE22             - Neja
 26.09.   AJNE                  - Ajda
 27.09.   DALIN                 - Žan 
             DEJANAX           -   Vita       
            MIRIJAM             - Tobija
 30.09.   TEJCHA             - Tilen
 03.10. *LINA*             - Tristan

19      user posted image in

12    user posted image                        

Žan 27.09.2006

Neposredna povezava do sporočila: 422
29.9.2007 14:07:53   
dalin
...da ne bomo preveč listale nazajuser posted image .Zvezda tvoja Ema je pa res revica.Kaj pa zdravniki pravijo?Bo kmalu konec teh težav.Bogi revček,meni se moj smili že če ga malo napenja,in ne more takoj prrrrrrruser posted image  narediti,kaj šele tvoja ki jo neprestano zvijauser posted image .
Ja,kje ste pa ostale danes.No,jaz sem danes slamnate,je šel možek na oktoberfest s sodelavci.Jaz ga bom pa zvečer pred računalnikom užgala,oktoberfest mislimuser posted image .
Žan gre čez dan enkrat spat,tam nekje ob 11-ih in spi uro pa pol,do dve.Včasih tudi tri.Če se pa dopoldne prej kot v eni uri zbudi,ga pa dam popoldne okoli tretje še enkrat.Zvečer pa od pol osmih do osmih nekje.
Toliko za zdaj,oglasite se kaj.

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 423
29.9.2007 15:00:15   
adrijana.sara
Očitno bomo pri nas ritem zamenjali in bo hodila samo enkrat spat, okoli dvanajstih. Mi pa paše, ker potem zaspi okrog 7h, da še imam jaz kaj od večera. Sploh zdaj, ko bo tako hitro tema.

Toliko na hitro, zdaj grema pa kofetkat k kolegici. Se pa potem javim, ko se bova uspeli domov spravit.

Zvezda, ti pa si le preberi o tej bioresonanci. Vam bi znalo pomagati, če je že tolikim in zdravniki nič ne ugotovijo. Upam, da ste zdaj boljše in se je lepo naspala.

Lep dan

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 424
29.9.2007 21:33:07   
dalin
Kam ste se pa vse poskrileuser posted image
Ala,Dajanax slike od žurke goruser posted image

Žan 27.09.2006

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?