julam
|
Oho, a ste vse slamnate? NO, saj jaz sem tudi, sicer ne dobesedno, ker smrči na kavču, ampak počutim se, kot da bi bila. Ne mi prosim govorit o slikah, ker se bom pogreznila. Nazadnje smo razvili slike od prvega fantiča, ko je bil star 4m. Torej dobri 2 leti nazaj. Groza!!!! Me je sram, da sploh ne vem, zakaj sem tole zdaj obelodanila. Ah ja, itak ni noben oškodavan, razen nas. Torej, toliko v tolažbo! Adrijana, ti si taka optimistka kot jaz. Sem tudi mislila, da bo keks nardit faks z mladiči. Ja, saj sta v varstvu, ampak jih je treba zjutraj odpravit, potem pa ok 15h že domov privlečt. Zvečer sem pa jaz enostavno preveč sesuta za kakšno mozganje. Pa bo verjetno moralo tudi to priti na vrsto, drugače bo štala!!! Naš mali tudi samo za mano teče celo popoldne. Sicer sem pa že od prvega navajena, da so tile frocki dvoličneži. Med tujimi vsi sladk, pridni, angelčki,... doma morajo pa not prinest. Tako da nisem presenečena. Pač ne morejo biti vedno samo pridni, poleg tega pa doma najbolj preizkušajo. A ste (predvsem pri večjih) opazile, da so npr pri babici ful ful ful ful pridni, ko pa pride mamica, pa kontra. Tudi naše babice so se mogle navadit, da je takoj vse slabše, ko pridem jaz v bližino. Upam, da je to normalno, dejte me potolažit. naša žaba še kar kašlja, pa apetita tudi še nima. Upam, da se ne navadi na tole neješčost.
|