ajne
|
hojla, evo koooončno spet nekaj trenutkov časa za RR. najprej, da ne pozabim, Ajda se vsem ZAHVALJUJE ZA ČESTITKE. Smo danes praznovali v krogu družine, pa mislim, da smo verjetno kar zaključili. sicer pa se trenutno bolj kot z ajdinimi TREMI zobki, ki so pokukali ven en za drugim v enem tednu, ukvarjam s tečnobo tavelike. je tok sitna, da prav ne vem kaj naj z njo. pa še jezikat je začela, ma za znoret je, no. upam, da je samo polna luna in da bo že jutri bolje. pa še danes, ko je bila ajda center pozornosti, je bila prav grdo ljubosumna... ma, sej ne da sem jaz prav briljantno dobre volje... me tud očitno luna trka... je eno tako obdobje, ko grem že sama sebi na živce. sicer pa komaj lovim svoj rep, letam iz sodišča v službo pa domov pa pišem sodbe in hodim na seminarje. vmes pa najdem kako sekundo še za otročka, za moža, zase pa prav nič, razen tega, da mi rata iti tečt vsake toliko...prav ne vem, kam bi npr. vtaknila pilates. ma kaj za boga je men tega treba!!! uf, danes pa res ni moj dan. glede varstva je pri nas tako, da je ajdica itak pri varuški in plačujeva 150 eur/mesec, kar je ekstremno malo za tako kvalitetno varstvo, kot ga nudi naša varuška. sem res zadovoljna in vesela, da jo imamo. ajdica naredi že ene tri korake, potem pa se vrže na vse štiri in gre lepo sigurno po štirih naprej. razume pa že zelo veliko. na veliko oponaša kužata, pa muco, pa račko pa po novem pravi, da rita "kaka", ker jo je zadnjič enkrat tavelika celo pot iz morja učila to, da rita kaka. in zdaj seveda kaka... drugače pa nas vse pokliče, kaj več pa ne. so pa tudi pri nas aktualne knjigice in jih gleda in gloda in skratka se zamoti za kar nekaj časa. tko, ker sem seveda slamnata, imam mal več časa, zato tako dolg post... lahko noč, že komaj gledam, pa še glava me boli, jooooj a bomo kaj spali ali ne??? zgleda da če drugo ne, je vsaj v otroških sobah končno mir... eh. sam jamram, grem raj dol! čau
|