julam
|
OJla! Še jaz na hitro (ja, sej vem, zmeri na hitro )... Mi smo končno zdravi, samo vprašanje, za koliko časa... Mali ima spet apetit, je za dva in jaz se veselim, varuška pa skupaj z mano. Ponedeljki bodo pri nas kar zoprni, saj ima tavelik telovadbo ob 17h. Tako smo se organizirali, da gre po njega v vrtec varuška, sta oba pri njej do 16.30, ju poberem in peljem tamalega k mojim, mi2 s tavelikim pa telovadit. Sej je vse fino, samo do 18.30 našga škratka sploh ne vidim. Joj, kako sva se zdele cel večer stiskala, mi je prav manjkal in obratno zgleda, da tudi! Ah, kaj čmo, eni imajo vsak dan tako nabit. Je pa tale telovadba fina, ker si res 100% z otrokom in vidim, da sinkotu tudi ogromno pomeni, da se podiva skupaj po telovadnici in brcava žogo in skačeva in... Easy up mam jaz doma še od prvega škrata in jih tu in tam navlečem - če se spomin. V gužvi so def bolj praktične. Tevža, kar se srečanja tiče, sem načeloma za. Glede na to, da imam v CE babi in posteljo, mi je tudi lokacija OK. Naš fantek mi je danes pokazal, kako nežen že zna bit - v vsem najinem crklanju sem mu rekla boža boža in me je tako lepo nežno s celo rokico pobožal, da sem se kar stopila (no, ene 3x meje pobožal, potem pa zlasal ). Pa čez vikend sva si vzela čas in je sam z žličko jedel rižotko (OK, pomagal mi je). Bo treba še vaje, ampak bo šlo. No, to me je zanimalo: a v vrtcu že sami jejo? Kako zgleda sploh to uvajanje v samostojno prehranjevanje? Naš taprvi je bil tako profi, da je kar naenkrat začel. Yennika, da spet NE POZABIM: hvala za izčrpen prikaz dneva v jaslih !!! Hvala hvala! bodi dovolj!
|