|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pogovori o spontanem splavu
11.3.2008 15:47:44   
Polynesia
Krvno skupino dobimo po očetu!

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
11.3.2008 15:50:17   
TODY78
Na pregled za pregrado grem k moji gin. (Nova Gorica)...sicer mi bo gledala skozi UZ...za čakalno vrsto nimam pojma koliko časa..tudi jaz se bojim, da v primeru, da jo imam....se bom načakala.. Toliko moraš čakati?? Samo za pregled ali za odstranitev???

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
11.3.2008 15:51:01   
supermiska
Ni nujno lako tudi po mami jaz jo imam isto kat moja mama, moj sin pa isto kot jaz.

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
11.3.2008 15:58:18   
...Martina...
Mihi78 čestitke za nosečnost user posted image user posted image user posted image  sem zelo vesesla zate. Pazi se zdej, ok!
Polinezija, tudi jaz ti bom držala pesti za prvi pregled in tudi pole.
Kahlo, Polinezija in Mihi78... vi ste naše pozitivno mišljenje...user posted image

Kahlo, kako ti gre kaj? v kakšnem tednu pa si? sem vesela da je vse ok.

Tody78, pravilno si odgovorila... tudi meni so pregrado tako ugotovili...in so mi jo odstranili 2-3 cm.

Giotti, ko so mi izdali odpustnico po operaciji, mi je na koncu pisalo informativni izračun, ki ga plača ZZZS... cirka 554 €, s tem, da sem prenočila in zajtrkovala. Tako da veš, kako se te cene vrtijo. Ti bom pa pogledala bolj točno...

Punce mislimo pozitivno in ozirajmo se na naše zvezde... Kahlo, Polinezijo in Mihi78... in še kako ki sem pozabila.

Ciao.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
11.3.2008 16:04:47   
...Martina...
Tody, jaz sem imela ss 12.11. počakala sem 1 user posted image  14.12., šla na pregled, ginekologinja je poklicala v bolnico in datum sem dobila 18.2.. ta čas je šla še ena user posted image mimo, nato pa s 3.user posted image  sem začela jemati danoval. V Šempetru so me operirali, dr. Venier Barbara.

... sem lih vidla da si z mojih koncev.

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
11.3.2008 16:11:48   
Anonimen
Giotti

tudi meni pri prvem ss, ko sem obiskovala še študentski dispanzer niso nič pogledali user posted image  in sem potem tudi v drugo imela ss - takrat so mi dali kri prgledat za Rh faktor, od takrat sem potem vedno dobila injekcijo.

Jaz bi prosila ginekologa ali zdravnika naj ti dajo kri pogledat še zato. Toliko da boš vedela za naprej.
Srečno

B.septembrka - bila user posted image

(odgovor članu ...Martina...)
  Neposredna povezava do sporočila: 1181
11.3.2008 16:17:35   
mihi78
Punce, hvala še enkrat za vse čestitke!
giotti, glede RH injekcije - jaz se spomnim, ko sem imela zadnjo abrazijo, da je bila v sobi ena punca, ki je tudi RH negativna pa je dobila injekcijo preden je šla domov. user posted image
Drugače pa se jaz veselim bolj z rervo. Večina vas ve, da je to moja 4. nosečnost, otrok pa še nimam. Malo res s strahom pričakujem 25.3., ko imam 1. UZ ampak se skušam ne preveč obremenjevati. user posted image
Polynesia, mene so danes tudi v službi razpuser posted image , da mi je šlo kar na jok - povečana občutljivost je menda posledica nosečnosti!
Lepo se imejte. Pa veselo user posted image , ker če ne ne bo nič. Jaz sem bila za to prikrajšanauser posted image , saj veste, da je naš otroček spočet v epruvetki - nič kaj romantičnouser posted image !

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
11.3.2008 16:18:30   
mihi78
ne veselim se bolj z "rervo", ampak rezervouser posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
11.3.2008 16:22:17   
mihi78
Joj, KAHLO, kako hitro gredo tedni! Si že v 15. Ko bi vsaj jaz že bila tako daleč.

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
11.3.2008 16:28:52   
Anonimen
HI!
Pegatka to je grozno! Jaz sem v 25 tednu  in od včeraj ne čutim nobenega premikanja mojega user posted image . Kakšne simptome si imela ti? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1185
11.3.2008 18:40:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Polynesia

Ni res, jaz jo imam po maici. Se hecamo, da je to edina stvar, ki sem jo podedovala po njej.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1186
11.3.2008 20:33:12   
giotti
Hvala punce za takšno prijaznost in vse odgovore! Bom res mogla nekje vprašat, kakšno kri imam, ker očitno to nikogar do zdaj ni zanimalo, čeprav sem bila noseča. user posted image

Mihi78, držim močne pestke, da se tokrat izteče, tako kot si želiš in da boš vsak dan gledala učke svoje pikice in ji govorila, kako jo/ga imaš rada. user posted image

Vsem en velik user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
11.3.2008 21:11:45   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: urskaj

IZVIRNO SPOROČILO: Polynesia

Ni res, jaz jo imam po maici. Se hecamo, da je to edina stvar, ki sem jo podedovala po njej.user posted image

Ja madoniš potem pa sem jaz dobila napačne informacije user posted image user posted image user posted image . Se opravičavam čveke user posted image hihihi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
11.3.2008 23:33:08   
Anonimen
Polynesia, ne sekiraj se, ti samo uživaj v user posted image .

Srečnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1189
12.3.2008 7:32:38   
mausilein
TODY78,hvala ti za odgovor.Žal mi je za tvojo pikico.Je bila to tvoja prva user posted image ?

Danes pričakujem tečko user posted image , ker se očitno ni nič prijelo user posted image . Upam, da je z mano vse ok in da bomo naslednji mesec zagledali user posted image  in da bo tokrat vse ok.Se pravi takoj po koncu user posted image  je možno ugotoviti pregrado?Kdaj pa si dobila prvo user posted image  po abraziji?Jaz sem jo 30.dan,pregled sem tudi imela,brez UZ.Če se še ne bo prijelo kake 3 mesece, grem nazaj in bom zahtevala naj mi naredi UZ,da vidimo, če je kaj narobe.

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
12.3.2008 7:52:24   
KAHLO
OJ pupe!

...Martina... jutri bom vstopila v 15. teden, sploh ne moram verjeti, sem zelo vesela in srečna, tud trebušček mam že malo okrogel, ampak še zmeraj nisem čist mirna, čeprav gre za enkrat vse kot po maslu......ampak ker pač mam za sabo slabo izkušnjo čist mirna ne moram biti, jutri mam spet pregled pri svoji g....in upam da bo rekla da je vse bp, na NS pa so nama rekli da bova verjetno dobila punčko, ....kaj naj rečem presrečna sem in upam da boste vse čimprej prišle za mano!!!user posted image

Mihi...ja kr hitro je minilo če se zdaj nazaj spomnim, ampak drgače pa vem kako sem čakala da pridem do tega 14. tedna, kr na koledarju sem dneve črtala.....ker tedeen pa si ti??

(odgovor članu mausilein)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
12.3.2008 9:51:25   
TODY78
user posted image Ja to je bila moja prva user posted image ... Zanosila sem takoj prvi mesec ko sva se odločila za user posted image ...Vse je bilo ok...lahko bi rekli sanjska nosečnost..kaj ko je bila dolaga samo 3 mesece.
Prvouser posted image  sem dobila na 34 dan-danes je že tretji teden od takrat...Jutri pa imam tisti pregled...tako sem živčna....Vsako noč imam nočne more...groza!!! Včeraj sem pisala Stanku Pušenjak kdaj se lahko pregrado opazi na UZ:
"Pregrada se sicer lahko vidi kadarkoli, najredkeje pa se jo spregleda tik pred M oziroma v drugem delu ciklusa".
Upam, da dobim zeleno luč..prav ne želim si več bolnice...punce jutri ob 8 držte pesti..........
barbyka koliko časa vidva delata na tem? Jaz upam, da če jutri dobim zeleno luč ne bo trajalo pol še ne vem koliko mesecev predn bom?????

(odgovor članu mausilein)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
12.3.2008 10:07:04   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: mihi78

Drugače pa se jaz veselim bolj z rervo. Večina vas ve, da je to moja 4. nosečnost, otrok pa še nimam. Malo res s strahom pričakujem 25.3., ko imam 1. UZ ampak se skušam ne preveč obremenjevati. user posted image

mihi78, tokrat bo vse o.k. to leto je naše leto!!!, držimo pestke zate že zdaj še bolj pa 25.3. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
12.3.2008 10:39:43   
...Martina...
Ja tako Tane, to leto je naše leto. Vse se moramo v tem letu nasmehnit na lepe novičke.

Kahlo sem zelo vesela za vaju in za pupico ki rase v tebi. Sem vesela tudi, da je Krizno obdobje šlo mimo. Zdaj se lahko malo oddahneš in uživaš.

Danes sem dobila ta prvo user posted image  po operaciji... upam da bo tudi zadnja. user posted image

lep dan vam želim

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
12.3.2008 10:46:49   
tane
martina, tudi mi upamo, da bo zadnja, te beremo med aprilkamiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1195
12.3.2008 11:35:31   
TODY78
Martina tudi jaz držim pesti....jaz pa manj kot 24 ur pa bo vse jasno....upam, da dobim to zeleno luč....
Koliko krat si imela ss?

Neposredna povezava do sporočila: 1196
12.3.2008 11:37:34   
TODY78
kahlo user posted image user posted image user posted image user posted image ...kar pogumno naprej. jaz držim pesti...vse bo vredu.....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
12.3.2008 12:08:33   
rada
V ponedeljek sem imel SS, na srečo mi ni bilo potrebno iti na čiščenje. SS sem imela zaradi pregrade, zanima pa me če katera ve koliko stane UZ za pregrado in ali je tudi operacija samoplčniška.user posted image

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
12.3.2008 12:12:32   
rada
Po kolikšnem času lahko zanosim po odstranitvi pregrade?

(odgovor članu rada)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
12.3.2008 12:18:42   
giotti
skozi UZ...za
IZVIRNO SPOROČILO: TODY78

Na pregled za pregrado grem k moji gin. (Nova Gorica)...sicer mi bo gledala skozi UZ...za čakalno vrsto nimam pojma koliko časa..tudi jaz se bojim, da v primeru, da jo imam....se bom načakala.. Toliko moraš čakati?? Samo za pregled ali za odstranitev???

Tody, za pregled pri izbrani specilaistki bi morala čakati do septembra, kot samoplačnik pa do 31.3. Samo vem, da se 31.3. ne bo dobro videlo, vendar to tistih, ki naročajo, nit malo ne zanima, zato bom poskušala it kar preko sester direkt do njene konkretne sestre, če se me bo usmilila na tisti dan, ko pa se naj bi videlo.

Martina, samo za pregled je dolga čakalna doba in bom raje plačala ta pregled, kot čakala. Sem že enega plačala pri navadni ginekologinji za drugo mnenje, pa mi je dala napotnico za specilastko. Po njenem mnenju je zelo majhna pregrada, ampak saj vemo, kako je s tem user posted image  Potem operacija je pa itak druga zgodba in še itak ne vem, če bom šla. Ne, operacije pa gotovo ne mislim plačati.

Aja, pa še kar se tiče RH-ja sem danes vprašala, mogoče bo katero zanimalo. Če je bil splav spontan in brez abrazije, potem ne dajo te inekcije. Samo po abraziji, če si RH negativna in še to kot preventivo.

Vsem veliko sreče in želim da čimprej postanete nosečke srečke

Sama se umikam iz forumov do nadaljnega, ker imajo na mojo podzavest bolj negativen kot pozitiven vpliv kljub vsemu optimizmu in pozitivizmu vseh vas tukaj. Pa vendar, sama sem spremenjena in vame se je naselil nemir in strah, odkar sem aktivna na teh forumih. Močno želim, da posije sonček za vse nas in da čimprej zibamo. In da se podamo brez strahu in s polnim zaupnajem v nove boje z naravo. Pa da ne rečem boje, ker je to negativna beseda, raje rečem v igro z naravo. Ter sprejemanje njenih pravil, ker proti naravi ne more nihče, niti zdravniki. Rada vas imam in polno cmokov in objemov vsem user posted image .

xoxoxoxox

PS Upam na kavico s trebuščki!!! user posted image

Giotti

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......