tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mavrica32 Sama imam še vedno zmeden ciklus. Prva po 26 dneh, 2. po 18... nimam pojma kdaj imam plodne dneve... moram pa kar sedaj hitro ugotoviti, ko bom zanosila, da ne bo prepozno. (Da pač nosečnost hormonsko podprem s tableti.) Lep vikend in čim bolj breskrbne urice mavrica32, joj sem si v službi zapisala imena tablet, sem potem našla tudi na forumu kjer odgovarja pušenjak, glede tistih tablet, obstajat 2 vrsti, on pa pravi, da se jih dobi na recept in samo v Avstriji in Italiji, tako, da ali malo poglej na 'njegovem' forumu ali pa vprašaj svojega G, lahko pa se morda tudi naročiš pri njem v zdravstvenem zavodu dravlje, kjer je meddrugim center za neplodnost in si pridobiš dodatno mnenje pa še za te tablete vprašaš. pa še to, jaz sem prvo dobila na 35dan, nato 2na 28 dan, danes pa je 29 in čakam, se mi zdi, da se pripravlja. glede O pa, jaz imam po SS kar močne rumene izcedke, G pravi, da je bil bris ok. me tudi nič ne iritira, ampak, ko imam O je očitno, da se ta izcedek spremeni v prozorno barvo, ki se vleče, pa takrat mi tudi najbolj paše sem ugotovila, potem me pa malo v jajčnikih špika ampak po O. opazuje se...in držim pesti za čimprejšnji . tody78, hvala za želje, zdaj sem se pomirila in čakam na 6.5. je rekla prijateljica, boš pa tako začela poleti ko bolj paše, pa še veliko sadja in zelenjave je . janja žust, ne zameri svojemu možu, morda res ni lepo od njega, ker pravi, da obremenjuješ s tem tudi druge, kaj jih briga, saj gre zate, ampak on pač gleda na to tako, kot vsi moški, no skoraj, da ne užalim katerega, oni so pač bolj tako naravnani, jaz sem tudi najprej jokala vsakič, ko me je objel in potem me po mojem ravno zaradi tega ni več hotel, ker v bistvu pri njih gre za to, da se počutijo nemočne, želijo nam pomagat in nas varovat ampak tu se potem počutijo tako nemočne in to jim pač ni všeč, tako, da jaz sem potem tudi raje jokala ko sem bila sama, ko sem se že malo kontrolirala, ampak takoj to ne gre, ker vem samo izbruhneš v jok...ti samo jokaj, ker ti bo lažje hitreje, sčasoma boš jokala le ko boš sama, in potem počasi le vsake toliko časa...jaz še vedno kdaj...pa ne pozabi ti nam povej vse, piši nam in bolje ti bo, boš videla. p.S. pa nisi prestara, jaz bom aprila 35, pa sem še brez muca83, sprosti se, morda za 1. maja na kratek izletek, sprememba okolja, držim pesti da bo čimpreje . martina, zate pa že navijam med aprilkami. cmokec vsem.
< Sporočilo je popravil tane -- 15.3.2008 15:54:37 >
|