|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pogovori o spontanem splavu
6.3.2008 7:36:32   
polnaluna
Najraje bi vas vse objela, pa bi tako naredle krog objemov in bi se bolečina porazdelila med nas vse. V ponedeljek so tudi meni ugotovili zunaj maternično nosečnost. V torek so me operirali in vzeli desni jajcevod. Ne znam razložit kaka bolečina je v meni, ... Kak pogrešam občutek, da sem "noseča" makar je bil samo v glavi. Za vse nas upam, da nam bo kmalu uspelo ...

(odgovor članu TODY78)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
6.3.2008 9:29:37   
...Martina...
draga polnaluna, pošiljam ti objemčke. Drži se. user posted image user posted image user posted image

Za tebe Pegatka res nimam besedi, saj izguba v 26 t mora biti grozna. Neopisna. Nepozabna. Nesprejemljiva. A moraš biti močnejša od teh čustev. Vsi se ob problemu zatremo vase. A če z domačimi ne spregovoriš, dej vsaj tu z nami. Boš vidla, pomagalo ti bo. Ne se spraševat kaj si naredila narobe, ker to te bo še bolj potrlo. Zahtevaj od dohtrjev pravi razlog za izgubo. Drži se. in mi smo tu s tabo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polnaluna)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
6.3.2008 9:32:21   
Polynesia
pegatka še tole zate:

http://shrani.si/f/1y/2P/2UnNo7VL/solzice.ppt
(za diaprojekcijo pritisnite F5

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
6.3.2008 9:44:07   
giotti
Pegatka, user posted image  , vem, da nobena beseda ne bo zmanjšala bolečine, samo čas je edino zdravilo... pa vendar bi bilo veliko lažje, če bi lahko razumela, zakaj. Vprašaj še koga, ampak moje zelo laično in nestrokovno mnenje je, da stres v tako pozni nosečnosti ne more imeti tako velikega vpliva, da bi kar povzročil kar tako zgodnji porod. Moja mami na primer je obakrat, ko je bila visoko noseča, imela zela hudo prometno nesrečo, pa niti enkrat zaradi tega ni prezgodaj rodila. Da ne govorim, kako zelo se nista z mojim očetom razumela... Vem, da nimaš moči, niti ne veš na koga se obrnit, pa vendar se pozanimaj, kje delajo kakšne raziskave, ki bi povedale, zakaj je srček nehal biti. Mogoče bodo punce tukaj kaj vedele, sama pa te ful objemam in ti želim, da boš nekoč oziroma čimprej razumela, kar danes še ne razumeš.
Mogoče če se čimveč zaposliš, da preusmeriš pozornost, pomaga, in pa svetujem ti, da doniraš kaj denarja za lačne ali pomoči potrebne otroke v želji, da bi tvoja bolečina čimprej minila.
Velik objem user posted image  user posted image   user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1129
6.3.2008 9:53:52   
giotti
Polnaluna, tudi zate user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image
Res nismo same s temi bolečinami, vse, ki smo tukaj, imamo svojo zgodbo, in ravno to nam daje moč in pogum, da se ne predamo in zlomimo in gremo pogumno naprej.
Tako vas imam rada user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
6.3.2008 10:34:50   
Pikica5
Polnaluna in Pegatka user posted image user posted image user posted image user posted image  žal mi je da sta morali to doživeti...

Tudi sama pogrešam občutek, da sem noseča, da v meni raste in se razvija majhno bitje, ki bi prijokalo na svet. Čudež, ki je nastal v telesu in kmalu odšel za vedno user posted image  ne preostane nam druga, kot da se za vedamo, da za vsakim dežjem sonce posije in če ne bi bilo dežja tudi mavrice ne bi bilo. Verjamem, da bomo vse enkrat prebole, čeprav nikdar pozabile te neizmerne izgube...
Vsem želim, da si naberete novih moči in stopite v življenju pogumno naprej, ker nas vse nekje čaka velika sreča za vse dni user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
6.3.2008 10:38:47   
Anonimen
Mirno in spokojno počivam, dih se ustavlja, srce počasi odbilo še zadnji je bit, veke se zapirajo, udi postanejo vse bolj lahki in neobčutljivi. Ura še zadnjič odbije, kazalec obstane, misli – spomini obstojijo, duša se loči od lupine, počasi vzleti v višine in odide v mirne in spokojne doline. Korak za korakom stopam po temen tunelu proti svetlobi, ki ne mine. Oči zabole od močne svetline, a ko pogled se privadi na moč, ki ne izgine, padem v objem ljubezni in topline. Me sprejmejo tisti, ki odšli so že pred menoj, sedaj svojo srečo miru delijo z menoj.
Počasen obrat, pogled v tunel, ki spleta pot med svetom tem in tistim, kjer sem bila prej. Oko ujame žalostne poglede poglede ljudi, ki so blizu mi bili… Vidim mamo, očeta, sestro, prijatelje in vse, ki nekdaj smo skupaj smejali se, včasih se iz pod obrvi spogledovali, najlepše trenutke smo skupaj doživljali, ki v spominu mojem za vedno bodo ostali.
Žalost globoka se zdi, ampak kar se mora se tudi zgodi. Za ene prej in druge kasneje usoda poskrbi. Le enkrat smo vsi enaki in odpotujemo semkaj kjer se zopet srečamo vsi.

(odgovor članu Pikica5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1132
6.3.2008 10:39:12   
KAHLO
Polnaluna in Pegatka zelo mi je žal...sem čist brez beseduser posted image user posted image

Mihi tebi pa seveda čestitke.....želim ti da boš tokrat po 8 mesecih in nekaj tednih srečno objemala svojega nadobudnega zdravega otročičkauser posted image user posted image

PUnce včeraj sem gledala oddajo na KanaluA....meni je bila zelo všeč, in zgleda da se splača vztrajati, ena punca je po 6 SS rodila zdravo punčko, je pa res škoda da se pri nas v sloveniji noben tako podrobno ne ukvarja s proučevanjem ss, in spremljanjem nosečk ki imajo za sabo že kakšen ss..........!!!!!!

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
6.3.2008 10:40:40   
Anonimen
Odhajam, za vedno! Tiho in mirno se prepuščam reki spominov. Mimo bežijo vsi lepi trenutki z vami, le najlepši potujejo z mano proti bleščeči se luči, ki me vleče k sebi. Obdaja me spokojna mirina, prijetna tišina, sama sem… letim daleč stran od vseh, ki jih poznam, daleč od vsega kar rada imam…
Čeprav sem daleč stran, se počutim, da sem zajadrala v miren pristan, z milino in cvetjem posejan.
Čeprav sem sama neznano kje, srce bije mirno in tihotno, misli odtekajo, grde stvari bežijo daleč stran, solze žalosti se zavedno posušijo…
Zavedam se, odšla sem, odšla iz sveta hudobije, čeprav tudi ljubezen na njem klije… odšla od ljudi za katere moje umirajoče srce bije… pozabiti ne gre zelene doline, neba modrine, življenja, ki mine in se konča kjer se drugo začne v svetu miru in ljubezni topline.
Čeprav sem odšla ne jokajte za menoj, sem vedno nekje tukaj s teboj. Res je, telesa ni več, a moj smeh nekje v tvojem skriva se…
Če tudi me ni več na svetu tem, vedite sem srečna, da sem lahko bila trenutke svojega življenja z vami. Dali ste mi spomine, ki lajšajo trenutke bolečine, ko misli polzijo na planet moje domovine…
Morda še vedno iščete me, si prikrivate resnico, da me več ni. Morda vam je res hudo, vam solza obliva oko, bolečina para vaše telo, a ne pozabite, če ostanem vam v spominu, bom za vedno z vami kjerkoli že boste in nek morda sončen ali deževen dan se srečamo zopet tukaj daleč stran.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1134
6.3.2008 12:30:35   
RDEČA VRTNICA
Hello.

No, tudi jaz imam podobno izkušnjo kot ve in lepo je, da se nekje najdejo punce, ki jim lahko to zaupaš. Tako veš, da nismo same in lepo je imeti občutek, da se o tem lahko pogovoriš.
Na tak način ugotoviš, koliko je teh primerov, kajti vedno sem imela mišljenje kako lahko je to, da zanosiš in imaš otroka.

Sedaj pa svojem prvem ss pa razmišljam popolnoma drugače.

Moram povedati, da včerajšnje oddaje na kanalu A nisem videla in mi je zelo žal, ker, če bi vedela, bi jo zagotovo.

Rada bi vedela to. Kako je potem, ko prideš na prvi pregled po ss in dobijo histološki izvid. A ti povejo razlog al kako? Zakaj je do tega prišlo?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
6.3.2008 16:26:39   
Anonimen
Žal mi je, da ste morale to doživetiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RDEČA VRTNICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1136
6.3.2008 16:43:37   
Muca83
Polynesia user posted image user posted image user posted image Bravoooo! Bom držala pesti, da bo vse OK. Zdele je pa res veliko punc iz te teme ugledalo user posted image

Drugače sem pa tudi jaz včeraj gledala oddajo. Na koncu, ko je tista punca, ki je imela že 6 SS dobila svojega user posted image v roke so mi kar solzice pritekle. Pa eni so celo odkrili, da je nekaj narobe z njo.

Oh, ja, vsem nam bo uspelo, samo obupati ne smemo!

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
6.3.2008 18:08:08   
tane
polnaluna, joj, tako mi je žal pa smo držale pesti zate, da se je tvoja G motila, res mi je tako žal zateuser posted image user posted image user posted image

rdeča vrtnica, tudi zate mi je žal da je prišlo do tega, da si se nam pridružila na tej temi. na histološkem izvidu piše zakaj je prišlo do SS-ja jaz sem ga dobila kar na dom (LJ), pa sem g apotem nesla svoji G. upa, da je bilo samo nesrečno naključje in da boš lahko čimpreje spet lahko poiskusila.user posted image user posted image user posted image

pegatka, ti revica, ko si rekla, da si ostala sama nisem mislila, da te je zapustil tudi tvoj...no, kar se tega tiče iz moje izkušnje, govorim zase, mi je moj stal ob strani kakšen mesec, potem pa mi je vedno znova dejal, da hoče čimpreje pozabiti, da gre življenje naprej itd. tako, da si tako in tako nisemmogla pomagati z njim, pa mu ne zamerim, kot ne zamerim svojim najboljšim prijateljicam s katerimi se poznamo že iz otroštva, ker to je nekaj tako osebnega, tako huda preizkušnja, da jo moraš tako in tako premagati sama, da ni nikogar na svetu, ki bi ti lahko pomagal v teh trenutkih, ko se ti podere svet, ko bi najraje umrl skupaj s tvojim dojenčkom, jaz lahko šele zdaj po skoraj 3 mesecih rečem, da mi je končno uspelo se premakniti naprej, še vedno nisem čisto prebolela, pozabila ne bom NIKOLI, ampak se z vašo pomočjo RR-jevk skušam boriti naprej, šele zdaj se mi ne dogaja več vsako noč ko zaprem oči, da ne zagledam svojega 14 tednov starega otročka, ki sem ga držala v rokah, šele zdaj mi uspeva, da me ne obhajajo črne misli, da ne bom nikoli mama, da sem rojena pod nesrečno zvezdo, šele zdaj mi uspeva, da z optimizmom gledam naprej in me primeri deklet, ki sem jih spoznala tu, pa jim je uspelo tako razveseljujo, da dobim zagon za naprej. tako, da pegatka pusti času čas,, žaluj, če ti paše bodi sama, če ne si poišči pomoč, vedi pa da rešitev kako boš premagala to žalost lahko najdeš samo sama. objem od vseh nas, piši nam, ker tu te bomo čakala dekleta, ki te razumemouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
7.3.2008 8:11:35   
RDEČA VRTNICA
Tane, hvala ti za spodbudne besede. Ja, res je lepo, ko spoznaš, da nisi sam.

No, kot si videla sem se vam pridružila šele včeraj in še malo raziskujem kaj se tu gor dogaja. Če sem prav razumela, si ti Tane imela ss pri 14 tednih al kako? Res mi je žel, da si morala to doživeti in vedi, da smo tukaj punce, ki ti stojimo ob strani. To je res najbolj žalostna stvar v življenju in upam, da se ti bo naslednjič posrečilo. Želim ti vse najboljše

Zate, Polynesia pa držim pesti, da bo sedaj pa vse ok. Čestitam!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
7.3.2008 8:25:03   
polnaluna
Hvala vam vsem za lepe besede. Jaz sem ves čas v nekem delu, da ne razmišljam o tem, da koncentracijo usmerjam drugam. Vendar punce - vse, ne bom vas vsake posebej imenovale, ampak vse, ki smo dale to skozi: ss in izvenmaternično nosečnost - odločila sem se, za nas vse, da je to bila prva in zadnja in edina težava, ki nas je doletela in da naslednji poskus bo 100% srečen in uspešen!! Kmalu bomo ugledale spet user posted image  in kmalu bomo srečke nosečke in veselim se tega dne in ne morem se ga načakat. Če bi lahko bi šla takoj v akcijo ...

Neposredna povezava do sporočila: 1140
7.3.2008 8:25:38   
Balonchy
Pozdravljene čvekice...

Tudi sama ve vam pridružujem na teh straneh...
Imela sem SS 15.12.2007, ampak komaj zdaj nekako sem popolnoma pripravljena o tem govorit. Fizično sem si kmalu opomogla, psihično sem tudi veliko boljše...

Kot berem nas je res veliko.. SS-jevk... Ne morem verjet. Nekatere celo večkrat. Ste pa vse take optimistke, da ni za verjet. user posted image
Tudi sama razmišlam optimistično in upam, da nama z možkom kmalu (beri letos) uspe zagledati user posted image . Sicer še ne delava na tem... ampak, ko bova začela - upam, da bota čimprej prišli magični user posted image . user posted image

Veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse, ki ste šle čez grdo življensko preizkušnjo in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse, ki ste zagledale magični user posted image  user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1141
7.3.2008 10:18:49   
RDEČA VRTNICA
No, lepo, da si se tudi ti pridružila Balonchy.
Tudi sama sem bila presenečena, ko sem prvič obiskala to stran in ugotovila, koliko nas je, ki se nam je to zgodilo. Res ne moreš verjeti.
Tudi jaz ti želim, da vama kmalu uspe user posted image  ali user posted image . Želim ti vse najboljše.

No, naj povem, da sem jaz bila po ss prvi teden telesno slaba, danes se je začel 3. teden in še nisem ta prava. Psihično sem pa ok, ker se ne obremenjujem več in se tudi nisem preveč.  Morda se sliši kruto, ampak jaz sem lansko pomlad dala skozi neke vrste depresijo in sem bila totalno na tleh, komaj sem se pobrala. In takrat sem se naučila, da se nima smisla obramenjevati s tem, ker si tako le škodiš. Vem, da vam je vsem težko, tudi meni je takrat, ko vidim kakega baby-a. Ampak moraš skozi to. Nočem vam neki zaj bluzit, ampak rada bi vam pomagala to prebrodit in vam dala kak nasvet. Jaz sem bila lani tako na tleh, da sem hotela samo umreti, nisem se znala pobrat in takrat sem spoznala, da ti nihče ne more pomagat, to moraš sam razčistit z sabo. In sedaj gledam na to čisto drugače, je bila šola za življenje.

Tudi jaz, polnaluna, se pridružujem tvojim željam in resnično upam, da je bil to naš zadnji ss in da bomo kmalu user posted image  in srečne mamice. Saj res, da tega ne bomo nikoli pozabile, nekje v nas bo še vedno živelo. Držim pesti za vse punce,da bo kmaluuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
7.3.2008 13:23:22   
bastian111
Popolnoma Vas razumem ,sama sem šla dvakrat skozi to. Več ,kot povedati žal mi je ne morem.Želim čim prejšnjo okrevanje.Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1143
7.3.2008 16:54:22   
TODY78
polnaluna user posted image user posted image user posted image  žal mi je, da si tudi ti mora to skoz....Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pri meni je že skoraj dva meseca...počasi počasi se tudi psihično spravljam v red....

pegatkauser posted image user posted image user posted image  božca še tvoj ti je obrnil hrbet?????user posted image Prav v tem trenutku, ko bi ga najbolj potrebovala...saj ne morem verjet...ved, da smo tukaj vse zato, da si olajšamo bolečino in "čistimo" duše...Ko pridem iz službe komaj čakam, da preberem ta forum, da napišem svoje občutke, svoje strahove in upe...Vse imamo isto bolečino, same vemo kako je, če izgubiš del sebe...tisti, ki ima tako izkušnjo za seboj, ve kako potolažiti, prisluniti,....

rdeča vrtnica user posted image user posted image user posted image tudi zate mi je hudo...jaz prvi prgled še čakam-imam ga naslednji teden...Jaz sem iz bolnice dobila samo odpustnico. G. pa mi je takrat razlagala, da pri prvi ss ne raziskujejo vzroka. No jaz sem  imela ss pri 12 tednu, verjetno če si več časa noseča potem naredijo kako preiskavo... Rekla mi je, da se to pač zgodi, da več kot vsaka druga ženska ima v prvo ss...90% razloga je lahko kromos. napaka (slučaj ali smola) 10% pa je takih da imajo pregrado v maternici. Po ss sem začela prebirat, se zanimat o tem in ugotovila, da je lahko miljon vzrokov...ja, večina je res takih,..... Ko sem dobila  prvo user posted image  sem morala g. poklicat, da me je naročila v določenem delu ciklosa za UZ maternice...da nebi imela kake pregrade (PREVENTIVA)....  zdaj pa nastrpno čakam ta pregled, da dobim zeleno luč.....

vse punce tukaj ste zlate zato vam pošiljam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
8.3.2008 20:02:18   
Anonimen
Pozdravček in predvsem močan objem vsem skupaj in vsaki posebej... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne morem verjeti in solze kar same polzijo po licih, ko prebiram nove in nove žalostne zgodbe... user posted image user posted image user posted image  upanje mi dajejo predvsem tiste ki se nato srečno končajo in tiste prebiram in srkam iz njih energijo, da tudi jaz zberem pogum za nove boje...user posted image

na začetku maja imava z možem pregled pri gentiku - kariotip in fosfolipidni sindrom - to sem tudi videla v tisti oddaji na kanalu A... Takrat bo tudi minilo tri mesece od zadnjega ss, kjer sem imela parcialno molo in je počivanje 3 mesece nujno...in junija lahko tako začnemo nove boje... Boje imenujem predvsem zato, ker se bom bojevala sama s seboj in strahom, kaj in kako, kaj če spet..in kako če bo spet.....ne vem ali bi preživela.....user posted image

ves čas me bodrijo naj se neham sekirat, naj neham traumirat, saj imam že enega škrata doma, vendar želja po še enem ali dvah sončkih (vedno sem si želela tri) je tako močna in občutek dojenčka v trebušku tako domač.....da mi mora biti usojeno imeti še najmanj enega sončka..... Ne znam jim razložiti, ne znam pojasniti...tako močno si želim še....

Rada vas imam vse po vrsti, ker ste močne zase in za nas vse, ker pustite solzam in žalostim svojo pot in ker me/ se razumemo..ponavadi brez odvečnih besed.... Hvala vam drage moje user posted image user posted image user posted image  upam da ste imele lep praznik user posted image

Objem in pozdrav
nekoč bila B.septembrka, sedaj pa samo še polna upanja user posted image

(odgovor članu TODY78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1145
9.3.2008 18:57:29   
tane
punce moje danes sem spet zelo žalostna, zjutraj me je namreč poklicala dobra prijateljica, da je danes ponoči dojenčku od nejenega brata nehalo biti srce in to 1 teden pred rokom porodauser posted image user posted image user posted image  njega in njegovo ženo dobro poznam z njo sva se pogovarjali na začetku moje nosečnosti, ker je tudi ona imela krvavitve vendar samo prve tri mesece nato pa je bilo vse o.k. in vem, da sem bila takrat vesela za njiju, da je vse o.k no, zdaj pa ta novica.
tako, da punce moje sva se pogovarjala z mojim naslednjič, ko mi uspe zanositi sploh ne bom mislila na to ali bo tokrat vse o,k in razmišljala negativno kaj če bo spet kaj narobe, ker če ne drugega me je moj SS v 14. tednu in moja izkušnja ter izkušnja drugih pripeljajala do spoznanja, da do zadnejga dne ne veš kaj bo in da se je nesmiselno vnaprej sekirati in biti v strahu, to je boj z naravo in nič ne moremo, lahko le delamo na pozitivnih mislih in s tem dobrim počutjem, ker kaj bo ne ve nihče!
pošiljam objem za prijateljičinega brata in njegovo ženo user posted image user posted image user posted image  in za vse nas ki se še borimo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
9.3.2008 19:39:00   
Muca83
Ojoj, Tane, sploh se ne predstavljam kako grozno mora biti to! user posted image

Jaz pa danes praznujem, celih četrt stoletja... Sem se spet spomnila kako že leto in pol delam na user posted image , pa sem še vedno na nuli... Čez dva tedna bi mogla dobiti najlepše darilo na svetu, pa nimam nič, še user posted image mi ne uspe več ugledati... Mah, bomo videli, če bom čez en teden dobila zakasnelo darilo user posted image ...

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
10.3.2008 14:13:40   
...Martina...
Muca83, vse najboljše ti želim, in naj se tista posebna želja uresniči čimprej.  Upam da si lepo praznovala. user posted image

Draga Tane, tvoji prijateljici pa pošiljam polno user posted image user posted image user posted image . Res kar se ji je zgodilo je neverjetno. user posted image user posted image user posted image  Kar jočem, ko berem take žalostne besede.

drage moje, vsak dan se sprašujem, če bom zmožna preživeti devet mesecev v strahu da bo šlo kaj narobe... bojim se, da bom od zunej delovala kul, noter pa da bom trpela ko hudič. Pole še ko veš kaj se vse negativnega se dogaja v teh nosečnicah.... Bog, daj mi moč, da bom zmogla. samo to.

Želim vam veliko sreče.user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
10.3.2008 14:32:44   
tane
muca 83, navijam zate pri marčevkah, upam, da 15.3 zagledašuser posted image . user posted image user posted image user posted image  močno, močno držim pesti.

martina, saj veš kaj moraš...MISLITI POZITIVNO,  ja nažalost bo vsem nam to zelo težko ko nam enkrat spet uspe, tudi jaz se zavedam tega in bojim da bo tako kot praviš ti, da navzven bom pozitivna, v sebi, v podzavesti pa me bo ves čas malo strahuser posted image , tako, da vem lažje reči kot storiti, ampak drugega nam ne preostane.

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
10.3.2008 18:21:56   
TODY78
Muca 83 vse najboljše za rojstni dan, želim ti, da čim prej zagledaš user posted image  in uspešno preživiš user posted image ....
tane kako žalostna zgodba: tudi jaz se bojim kako bom prestajala drugo nosečnost: strah me bo pred vsakim pregledom in tisti besed gin.: tukaj neakj ne bo vredu....Nikoli če ne bom imela sproščene nosečnosti, vedno me bo ta senca spremljana....tudi jaz se bojim tistih devet mesecev...po ss splavu sem neučakana bila do pve user posted image , potem pa pregled...ta četertek imam ta pregled...skoraj 2 meseca sem prosila, da bi bilo vse vredu (nobene pregrade)...Zdaj ko se ta čas za zeleno luč bliža...me stiska pri srčku: hrepenim po user posted image , hkrati pa se bojim....
punce moje zadnje dni imam tako napeto vzdušje v službiuser posted image , počutim se nič vredno,...občutek imam kot da vsi kažejo s prsti proti meni...."kako je nesposobna."....taka tuga....

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?