tane
|
polnaluna, joj, tako mi je žal pa smo držale pesti zate, da se je tvoja G motila, res mi je tako žal zate rdeča vrtnica, tudi zate mi je žal da je prišlo do tega, da si se nam pridružila na tej temi. na histološkem izvidu piše zakaj je prišlo do SS-ja jaz sem ga dobila kar na dom (LJ), pa sem g apotem nesla svoji G. upa, da je bilo samo nesrečno naključje in da boš lahko čimpreje spet lahko poiskusila. pegatka, ti revica, ko si rekla, da si ostala sama nisem mislila, da te je zapustil tudi tvoj...no, kar se tega tiče iz moje izkušnje, govorim zase, mi je moj stal ob strani kakšen mesec, potem pa mi je vedno znova dejal, da hoče čimpreje pozabiti, da gre življenje naprej itd. tako, da si tako in tako nisemmogla pomagati z njim, pa mu ne zamerim, kot ne zamerim svojim najboljšim prijateljicam s katerimi se poznamo že iz otroštva, ker to je nekaj tako osebnega, tako huda preizkušnja, da jo moraš tako in tako premagati sama, da ni nikogar na svetu, ki bi ti lahko pomagal v teh trenutkih, ko se ti podere svet, ko bi najraje umrl skupaj s tvojim dojenčkom, jaz lahko šele zdaj po skoraj 3 mesecih rečem, da mi je končno uspelo se premakniti naprej, še vedno nisem čisto prebolela, pozabila ne bom NIKOLI, ampak se z vašo pomočjo RR-jevk skušam boriti naprej, šele zdaj se mi ne dogaja več vsako noč ko zaprem oči, da ne zagledam svojega 14 tednov starega otročka, ki sem ga držala v rokah, šele zdaj mi uspeva, da me ne obhajajo črne misli, da ne bom nikoli mama, da sem rojena pod nesrečno zvezdo, šele zdaj mi uspeva, da z optimizmom gledam naprej in me primeri deklet, ki sem jih spoznala tu, pa jim je uspelo tako razveseljujo, da dobim zagon za naprej. tako, da pegatka pusti času čas,, žaluj, če ti paše bodi sama, če ne si poišči pomoč, vedi pa da rešitev kako boš premagala to žalost lahko najdeš samo sama. objem od vseh nas, piši nam, ker tu te bomo čakala dekleta, ki te razumemo
|