Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 30.11.2007 19:51:17
|
|
|
|
Mavrica32
|
Ženske, glavo pokonci, ka ste mi danes nekam otožne. Pa začenja se veseli december - zame res same žurke od treh mož do mojega RD. od včeraj čutim nek topel skoraj pekoč občutek pod popkom. Itak pa sem ta teden se mi zdi samo jedla - pr njemu so imeli koline. Počasi se prebližujem ugodnim dnevom, itak bi skoz neki lezla po svojem dragemu, pa njemu ni vedno zato. Pa pravijo, da smo ženske kao hladne, pa da nas boli glava, pa da največkrat štrajkamo. Danes sem dobila od svojega G asporočilo o državnem programu preventivnih zdravstvenih pregledov za ženske Zora...lepo in so me povabili na pregled - preventiva proti raku materničnega vratu. Ko sem čakala na urgenci - že preveč znan oddelek. Sem imela sosedo, mlajšo od mene - čeprav se ne počutim, da jih imam že nekaj čez trideset, s tremi otroci, zdravniki so razpravljali o njeni usodi -našli so spremenjene celice v materničnem vratu in ... sicer ne vem potem, ali so ji odstranili ali ne...vsaj otroke že ima. Tako, da me je kr streslo, starejša kot sem, več je lahko tu možnosti. Zato res ne mislim več čakat. Itak pa bodo od 11.9 kar kmalu tri meseci. In zakaj ne bi ob pregledu konec januarja, že videla kako pikico. Ej, to bi ....po mojem bom jokala od sreče. Čist bom plavla ozr. lebdela nad tlemi. NE SE VDAT! Skupaj si bomo pisale še na kakem drugem forumu... pač ne bomo imeli v maju - ma, saj takrat je že prevelika gužva. Moj mož pa tašča ... avgusta al pa septembra pa ni kake vlike gneče, pa piknik je še zmeri lhk zunaj.... . Punce hvala za želje za lep vikend... lepo se imejte ...
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 1.12.2007 11:28:52
|
|
|
|
*talcy*
|
..ojla mavrica....vsaj ena da nam daje mal spodbude za to kar preživljamo...ko sem to prebrala mi je kar polepšalo dan pa čeprav je zunaj tako .... .....moje pa še vedno ni in ni ....
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 1.12.2007 18:07:26
|
|
|
|
natasarobi
|
*talcy* - saj bo boš videla, tudi ti boš dobila . Samo poskusi čim manj misliti na to.
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 1.12.2007 18:47:46
|
|
|
|
Anonimen
|
*talcy*... en velik . Glih zdej bo tle ta tvoja . A vinčeka si že pila? Mogoče bo pa teb pomagal, če Kahlo ni. Sicer ti je pa moja predhodnica prav povedala, čim manj misli nanjo, pa bo potelj kmal prišla.
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 1.12.2007 19:51:09
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 2.12.2007 22:45:09
|
|
|
|
*talcy*
|
....olja pupe... ...ma ta vikend ni blo nč vinčeka ne....pomoje neb pomagal dosti...moje še vedno ni in ni ....... ......s tem ko moja zamuja tko se tud podaljšuje čas za ..... ....pa saj tak in tak ne mislim prau dost na nevem kaj si misli...(al pa je to u podzavesti,,ma kaj pa vem) ..drugače z vami ,počutje? glede na vreme ki je zunaj verjetno nič kaj prida.... lep pozdrav vsem vam pa velikoooo
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 2.12.2007 22:50:24
|
|
|
|
Anonimen
|
*talcy*... pošiljam ti en kup . Upam, da bodo vsaj mal pomagali. Drugače se pa kar k svojemu lubitu stisn pa bo. Jutri pa poročaj, da si jo ugledala ta . Čakam na novičko.
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 2.12.2007 22:52:33
|
|
|
|
*talcy*
|
....ok bom poročala...ma lahk sam še to uprašam po kolkem času si ti dobila 2 ?
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 3.12.2007 7:07:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro punce! Kako smo danes? Upam, da vas ne bo vreme zamorilo un da boste dobre volje. Jst za enkrat sem. *talcy*... Jst druge še nisem dobila, močno pa upam da bo čim bolj točna, da potlej začnemo delat na novem . Mislim pa, da ti bo to lahko odgovorila katera druga, ki jo je že dočakala.
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 3.12.2007 8:03:23
|
|
|
|
KAHLO
|
Dobro jutro Gantar in ostale pupike!!! Hvala za kofetek........evo pa je vikend minik k da bi trenil!!! pa tako lušno je bilo danes zjutraj pr lubiju v postli...bi še kar spala!!! OOO....vidim da še ena k nestrpno čaka to Talcy....kaj naj ti recem, saj nevem jaz sem jo tud nestrpno čakala sicer ta porvo po ss k je prišla na blažen 39 dan....za drugo upam da bo prišla tam na 30 dan če bo prej bom zelo vesela....sem pa imela jaz iste misli k ti....sam to sem mislila kasneje bo prišla kasneje bom , tud če nisem hotla na njo mislit se mi je prikradla....nič probaj z fejst rdečim vinom....jaz sem ga zadne dni preden je prišla kar pogosto kak kozarec spila mogoče pa ji pol druga ni preostalo kot da je ven prilezla.....no ti držim pesti...mogoče pa že lije iz tebe Neža7..............kako kaj action....upam da ga nisi spet s kakimi odmori srala Mavrica32 zakon si take rabimo, jaz upam da bi dobili kaj oktobra, pol bi lahko meli kostanjev piknik...pa po možnosti še moštek Joob....držim pesti da bo vse o.k in te bo ta strdek zapustil čimprej.... Apirinčica Tako punce zdaj pa z mojimi problemi na dan malo me zanima kako je kaj z vašim po abraziji....jaz pred tem nisem imela nobenih težav.....zdaj pa včasih po najini akciji zasledim kar malo krvi....pa tud čutim malo da se je nekaj dogajalo tam spodaj....a je to normalno.....zdaj se že včasih prav težko sprostim...ker me je strah da boma z lubijom najino tovarnico tam spodaj uničla Pa še to....men so zdaj pr tej ta prvi hormoni čist ponoreli....kar nekaj mozoljev sem dobila (k jih drgače nimam), da o dekoletju ne govorim ves je posut z rdečimi pikicami....nevem no a je to normalno!!!!!!!!!!!!!!pa kar neke vročinske valove imam Upam da se bo to v red spravlo do januarja ...ker če bomo takrat šli v akcjo za novega bi rada da sem zdrava in da je vse o.k...........jooooooooooooojjjj.....same skrbi
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 3.12.2007 8:27:24
|
|
|
|
Neža7
|
Dobro jutro! Gantar... No, potem imajo prav, da imamo vsi dvojčka na svetu KAHLO.... Hmmmm ni bilo nobene pavze čez vikend veselo sva BT ima ponovno povišano držim si prsti "7 days to go!" 7,6,5,4,3,2,1..... ali in seveda 3. rundo
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 3.12.2007 8:34:18
|
|
|
|
KAHLO
|
Neža7...ne rabiš si držat pesti jih držim jaz za tebe na rokah in na nogah.......tak da se še komaj premikam pridna, pridna....tako se dela ...brez pavze...pavza bo pol k bo plodna temperatura upadla...zdaj pa le zdriži!!!! 3. rundo pa kar pozabi........
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 3.12.2007 8:36:43
|
|
|
|
KAHLO
|
pa še to .....lepo da si prišla k borkam za januar pogledat vidim da si ta prava rr-jevka...najdem te povsod
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 3.12.2007 8:43:03
|
|
|
|
Neža7
|
I get around here and here I'M EVERYWHERE!
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 3.12.2007 9:08:35
|
|
|
|
murva
|
Jutro, punce, matr, ste se razpisale . Prave čveke smo, a ne? Pa ful fino je brat, kako znamo stvari tud mal s humorne strani pogledat . Talcy - sva že dve, ki čakava na drugo po SS-ju. Jaz mam sicer še kak dan fore, sam zaenkrat nč ne kaže, de bi kej imelo pricurlat na plano...no, razen, da se znam prav po otročje razjokat za kako bedno malenkost . Prvo sem dobila 21 dni po abraziji, tako da jo mam na sumu, da bo zdaj malo zamujala...sej me ne bi to tolk živciralo, ampak drug teden mam šele prvi pregled po abraziji, pa bi mi malo narobe hodilo, če bi jo imela ravno takrat. KAHLO, fino, fino za Naty in njeno buhico. Pa saj veš, da boš ti tud enkrat lepo zaobljena , pa ne zaradi prekrškov pr hrani . Kar se tiče - a veš, da sem tud jaz opazla tele izcedke - sem že enkrat jamrala zarad tega...pa bom na pregledu svojga ginekologa vprašala kaj za vraga to pomeni. A imamo zarad abrazije kej bolj občutljiv MV al kaj Men so se prkazovale že vse čudne diagnoze - panik jaz. OK, bode fino, čeprav zunej pada, pada, pada...dežek tih.
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 3.12.2007 9:32:05
|
|
|
|
KAHLO
|
oh MURVICA Mene tud veseli da smo take čveke......pa smo žalostne...spet vesele....pa se podajamo v nove boje......luštna druščina Daj vprašaj ja ti tvojega g.....pol pa poročaj...jaz mislim da mamo še mamo full občutljiv ta naš MV...upam da se bo do druge vse popravlo.......ker se že veselo pripravlam na nove boje Veste da sem zadnič razmišljala....da dobit zdravega bebija je ena sama borba od začetka do konca... še posebaj če imaš za sabo neprijetno izkušnjo......ampak, jaz se podajam optimistično v nove boje...in upam da ve vse z mano Murvica kaj se pa tiče bušija, pa sem septembra k shujšala za dobre 3 kg...pa sem ratala nosečka....zdaj sem jih pa že nazaj dobila pa nisem nič ......tak da.....bo treba mal na bremzico prtisnit pri vseh teh prazničnih dobrotah, k me čakajo Neža7...... upam, da se naju kje ne bodo naveličali....k sma povsod
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 3.12.2007 10:48:39
|
|
|
|
Anonimen
|
KAHLO... Z mojim po abraziji je vse ok, razen tega da me je prvič mal bolelo. Izgledalo je nekako tako kot takrat, ko sem res prvič . Upam, da se ti bo uštimal, da bova skupaj prave borke. Neža7 in Kahlo... kaj bi brez vaju... Mislim, da se bodo mene prej naveličali drugje kot pa vaju... Jst sem itak povsod sam neki pametna... Tako da... nč se bat... .
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 3.12.2007 10:56:10
|
|
|
|
KAHLO
|
Gantar sem opazla da ti tud spadaš v kategorijo bilo kuda gantar svuda Jah zgleda da je naša terapija res RR in punce tukaj
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 3.12.2007 11:35:15
|
|
|
|
murva
|
Ej, KAHLO, veš de se bom potrudla dobit najbolj obširno teoretično razlago tegale problema pr ginekologu - me bo po moje že mal sit, ker bom vanj vrtala ko detel u smreko . Kar se prihajajočih dobrot in nadležnih kilc tiče - saj veš, popek na popek, pa prešvicat do konca . Pol ni odvečnih kilc, sta pa lahko . Zgleda, de se že kažejo učinki veselega decembra...mam občutek, da danes sproščeno in veselo čvekamo...ene več, druge manj, ma glavno da je čvek.
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 3.12.2007 12:03:03
|
|
|
|
KAHLO
|
Mah jaz sem itak rekla sam da ta november skozi damo....in upanje in optimizem se bo vrnil!!!!!! Drgače pa jaz od kar delam na svojo g...tud zasipujem z tisoč in enim vprašanjem....po moje ji kar mine k vidi da mam termin pr njej......oz. nabere nekaj zloženk in me pol pridno založi.....!! Drgač punce mam pa res kup enih pikic...k une aknice zgledajo in v sredini je rumena pikica ..k da bi mela sončno alergijo.............a mislite da je to hormonsko pogojeno!?!?!?...............a jeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 3.12.2007 12:04:38
|
|
|
|
KAHLO
|
aja Murva pa še to, mal pa moram vseeno pazit....da se ne bo popek preveč razšili....pol zna mojga panika zagrabit
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 3.12.2007 12:18:58
|
|
|
|
Neža7
|
KAHLO...... Smo lahko samo veseli, da nismo samo na temi SPONTANI SPLAV, da se že pripravljamo na novo boj in se veselimo, da bomo en dan tudi mi krasne mamice. Jaz se super počutim, da lahko nekomu pomagam po SS, ker sem tudi jaz to dala skoz in poznam občutke tisto izgubo, zato včasih in vidim kaj se dogaja. O seveda ima še rada druge teme kot npr. ne pričakujem M, ker iz srca želim vsem, da bi lepo zanosile in seveda rodile zdravega Čeprav sem malo čudna, ker sem zelo sramežljiva na 4 oči. Gantar....... Jaz se te ne bom naveličala Saj si moja dvojčica Mi trije smo na pomembni nalogi
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 3.12.2007 12:23:26
|
|
|
|
murva
|
Čaki, čaki, ko boš srečka , bo popek doživel totalno preobrazbo ...tko, da... Moj ginekolog je pa take sorte, da "rad posluša svoj glas" ...pa upam, da se ni zdej v teh tednih kej spremenil . Aja, sem bla zadnjič na knjižnemu sejmu, pa sem poleg kupa knjigic in prazne denarnice , dobila še ene sorte časopis založbe Modrijan. Ino bere naša mati tole zadevco v soboto zvečer, ko so vsi moji dečki že več ali manj spali, pa naletim na opis knjige Ženski možgani, pa piše tam zakaj in kako se razlikujejo moški in ženski možgani. In tam piše, da v 8. tednu razvoja pride pri moških zarodkih do porasta nivoja testosterona, ki občutno skrči možganski predel za komunikacijo in poveča predel za spolnost ...pa sem se začela na glas smejat, pa je pol mojga zanimalo zakaj se tolk poham od smeha...ja no, ni bil glih fasciniran nad to ugotovitvijo. Evo, obstajajo znanstveni dokazi zakaj bi me o nečem razpravljale podolgem in počez, oni pač ne. In zakaj potem prihaja do "nesporazumov" tudi v obdobju po SS-jih... sej veste, na RR-ju smo same babnce, pa se včasih lažje zastopmo kot vsaka s svojim . Ja, RR je zakon!
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 3.12.2007 12:34:07
|
|
|
|
KAHLO
|
Neža7 jaz se s tabo popolnoma strinjam o teh forumih.....čeprav sem i zdi da spadamo ene že med fosilke, pa sploh še ni minilo nekaj dost časa odkar sem se prifočkala na ta RR....je pa res...da sem z njim tudi dost dobila, vse vas moje ženskice....pa še debatiram lahko brez da bi mi kera z očmi zavijala (no vsaj vidim ne da bi mi kera ) Mislim pa da je dobro obdržati to temu na tem forumu, ker se mi zdi da tud tisti k se nam na žalost pridruži mal pomaga....če ne druga jo lahko tolažimo pa svojo izkušnjo povemo...no vsaj meni je lažje it čez vse to ...v vaši družbi!!!!! Murva pol si pa ti zda v nulo načitana haaaaaaaaaaaaaaa ma saj jaz tud že dolgo trdim da smo ženske bl globoka bitja....in rade predebatiramo tudi o težkih stvareh k nas zaznamujejo.....saj...po drugi strani naši se pa naj obremenjujejo le z svojimi hobiji pa službo...pa še to ne preveč.....jaz mojmu zdaj kuham samo zdravo hrano, zelenjavo pa to....je treba vzdrževat njihove na kvaliteti....pa pol ni vredu če se preveč z tako globokimi zadevami obremenjujejo
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 3.12.2007 12:34:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Neža7... Saj res... kako se boš naveličala svoje dvojčice, k smo pa skos skupi . Maš prav en zate.
|
|
|
Ideja za poselnada56Radi bi sli na samostojno podjetniško pot, pa nimate primerne ideje. Bi si pomagali s seznamom izdelanih idej na internetu in za to placali?
če se odločas na svoje moraš imeti idejo že v glavi (
68%)
če so ideje realistične in dobro razdelane bi tudi plačal za informacije (
18%)
za dobro idejo bi placal do 20 eur (
4%)
plačal bi za več razdelanih idej do največ 30 eur (
4%)
internet je odličen vir informacij, a zaupal bi previdno (
7%)
Število vseh glasov: 28Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!