|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pogovori o spontanem splavu
4.12.2007 13:31:16   
KAHLO
Gantar....testerček za user posted image gledat......pa bom nabavla...pa če bova pol z lubijom cel mesec krompir glodalauser posted image user posted image user posted image ,
ampak moram res maksimalno vse narest v januarju ....da une  ta user posted image ne vidim pol konc mesecauser posted image user posted image

Murva.
..al te una ta user posted image zajebava....al pa nevem no.....meni se je isto zgodilo k tebi...sam za user posted image bi bilo še prehitro...k je komaj odšla...pol sva se vrgla v akcijo in pol tak šok na wc....moj pravi da je možno da je še vse občutljivo tam doli...in je to to...upam noooooooo..........Sam mene mal to skrbi k je že mesec in pol od abrazije, eno user posted image sva dala čez, g.  mi je 3 tedne po abraziji rekla da je vse o.k.....no pa mi pol po user posted image vseeno kri priteče!?!?!user posted image upam da si zastonj delam skrbi....

Ma ja.............kje je še januar!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image punce jaz sem si že dva tickerja prilimala k avatarju.....zdaj si pa lahko mislite kako se mi mudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 526
4.12.2007 14:02:26   
Anonimen
KAHLO... mogoče ima pa tvoj prav... in da imaš še vse občutljivo... Saj G. ne more vedet, kakšne vragolije ti počenjaš user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 527
4.12.2007 14:17:17   
KAHLO
Gantar....da bi vsaj počela kake vragolije pa se mi zdi da jih ne.....se mi zdi da se kr mal nazaj držim...da res ne bi kaj uni princeski tam doli nardilauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 528
4.12.2007 14:34:21   
Anonimen
Moram povedat, da je tud mene bilo ful strah... in hvala Bogu, je za enkrat vse ok, razen to, da me je prvič bolelo, kar pa sem že napisala. Sam do januarja pa bo vse ok... user posted image  user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 529
4.12.2007 15:18:59   
KAHLO
gantar tud jaz pravim da se mora do januarja pošlihtat..............če ne bom spet sam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , prav  trudim se da se ji kaj ne nardi.....najraje bi jo usteklila....da ja ne bi moglo nič do nje...razen mojgauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 530
4.12.2007 15:27:36   
Anonimen
Kwa bi KAHLO naredila? Bolj je priporočljiva vata. Sicer pa januarja ne boš nič user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Ne bo časa. Takrat bo samo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Boš vidla. Pr obema in še drugih.

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 531
4.12.2007 15:53:01   
...Martina...
O pupe, kolko skrbi.

Hvala za odgovor. Pomeni, da jaz sem tri tedne po čiščenju. Kaj pole bom dobila ta rdečo, po 6 tednih, allora za Božič???
Joj, kje je še to?
Sej n ti se mi bo zmešalo do takrat.
Kaj mislite, da bi morala pred novim letom pole na odstranitev pregrade. Al počakam na fešto?
Madonca, jaz bi kar DR. Hausauser posted image user posted image user posted image poklicala.... on vse ve user posted image

Danes me je spet presenetlo, oz. mi naredilo knedel v grlu. Moja prijateljica je noseča. Vsaj plusek se ji je včeraj pokazal. user posted image user posted image user posted image

Lep večer.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 532
4.12.2007 17:57:44   
*talcy*
....ojla punce...spet jaz.... moje user posted image  še vedno ni že 33 dan...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
nevem kaj naj naredim...zdaj sem počasi zažela pit folno kislino ma če ne bo user posted image  ne bom še tako kmaluuser posted image  ....pa to ni za verjet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 533
4.12.2007 18:21:38   
Joob
Hey Pupike...ko ste lustne...clovek kar boljse volje postane, ko prebira sporocila polna pozitivne energije! Suuper da obstajajo taki forumi.

No jaz se tudi kar uspesno borim proti depresiji...slabi volji, zalosti....morm rect, da kar dobro prenasam izgubo najine pikice...sploh mi je pa lazje, ko vas preberemuser posted image user posted image user posted image .

Kar tako naprej in en veeeeelik objemcek za vse.
Papa

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 534
4.12.2007 18:21:52   
Anonimen
...Martina... to user posted image  sm jst dobila ta 32 dan po čiščenju.Tako da moraš mal še počakat. Kakšen teden ali dva. In verjemi, če boš znami klepetala, bo tolk hitro minilo, da kar verjet ne boš mogla. user posted image  Saj pri men je bilo tako.
Super za tvojo prijateljico. Verjamem pa ti, da se ti je knedel naredu v grlu. Jst vem, da bi začela user posted image  user posted image  user posted image . Pa ne zato, ker ji nebi privoščila. Ampak zaradi sebe.
Včasih prav mal potuhtam, kak bi bil že moj buši lep.  oooo user posted image   user posted image   user posted image

*talcy*... a z vinčkom sploh nočeš probat? al si? Jst sem teranov liker pila na soboto, na nedeljo sem jo pa dubla. Probaj, saj ni greh... Sicer pa en koš user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *talcy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 535
5.12.2007 8:12:58   
KAHLO
Dobro jutro pikiceuser posted image user posted image

Gantar....upam da res ne bo nobena s tega foruma drugo letouser posted image user posted image iz istih razlogov kot letos.....

...Martina...user posted image user posted image user posted image user posted image ti si me pa nasmejala...veš da ko sem včeraj gledala dr. Housa tud razmišlala da ga takoj vzamem za svojga zdravnika....pa čeprav bi mi verjetno marsikakšno pikro spustil....user posted image user posted image
Za pregrado pa ti nevem svetovat...jaz bi verjetno šla prej na odstranitev preden bi ponovno poskušala zanositi....čeprav sem brala da pa nekatere niso šle in so tudi srečno donosileuser posted image user posted image vprašaj svojo g... je pa res škoda da ni dr. Hausa kje tukajuser posted image user posted image

Talcy jaz mislim da bo prišla.....jaz sem jo čakala celih 38 dni!!!!prav vse živce mi je spilauser posted image ampak pl k sem dobila sem pa začela razmišljat zakaj pravijo da do 40 dni.....pa se mi je posvetilo vsaj zdi se mi....če si imela abrazijo....pol mora telo po posegu najprej zafunkcionirat...kar pomeni da morjo se morajo jajčniki prebudit iz svojega (nosečniškega spanca, to po moje traja kake 3 do 4 dni) in pol k se prebudijo se začne mensturalni cikel......nevem jaz si to tako predstavljam,, ker pol sem po kolendarju računala (jaz sem jo zmeraj imela na 30 dni) in je razlika med abrazijo in začetkom novega cikla res kakih 3 dni!!!!
DRGAČE PA TI PREDLAGAM DA POSKUŠIŠ TUDI Z GANTARJINIM PREDLOGOM, MAL TERANČKA ALI PA KAKŠNEGA RDEČGA...JAZ sem tud...pa sem jo dobilauser posted image user posted image

Joob in ostale jaz vam sploh  ne moram povedat...klko pozitivne energije jaz dobim ob vas.....user posted image user posted image user posted image upam da se bo ta forum ohraniluser posted image

Drgače pa se mi že dva dni preden zaspim v misli prikradejo razne stvari in pol premlevam in komaj zaspim ob enih zjutraj......čeprav skušam oz. sem čez dan pozitivka...me pol zvečer začne grizt misel na to da bi lahko bila nosečka in bi bilo skoraj tistih kritičnih 3 mesecev za mano...še posebaj me zaboli če se spomnim...koliko novih nosečk je v mojem družbenem krogu...meni tako hudo rata da bi najraši na ves glas zakričala in zajokala....no včeraj sem pa pol premlevala o tem splavu, abraziji, o tem našem forumu.....kaj če se ponovi....kaj če bo še kaj hujšega...kaj če kaj če.................vse te vaše zgodbe....groza...zakaj mormo vse to doživlat....zakaj ne mormo bit k ostale...zakaj bomo mogle zdaj v novih poskusih cvikat da bo vse vredu in to celih 9 mesecev....nevem no...skratka hotla sem vam rečt... oz..ali mislite da bomo naslednjič imele več srečeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 536
5.12.2007 11:25:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Drgače pa se mi že dva dni preden zaspim v misli prikradejo razne stvari in pol premlevam in komaj zaspim ob enih zjutraj......čeprav skušam oz. sem čez dan pozitivka...me pol zvečer začne grizt misel na to da bi lahko bila nosečka in bi bilo skoraj tistih kritičnih 3 mesecev za mano...še posebaj me zaboli če se spomnim...koliko novih nosečk je v mojem družbenem krogu...meni tako hudo rata da bi najraši na ves glas zakričala in zajokala....no včeraj sem pa pol premlevala o tem splavu, abraziji, o tem našem forumu.....kaj če se ponovi....kaj če bo še kaj hujšega...kaj če kaj če.................vse te vaše zgodbe....groza...zakaj mormo vse to doživlat....zakaj ne mormo bit k ostale...zakaj bomo mogle zdaj v novih poskusih cvikat da bo vse vredu in to celih 9 mesecev....nevem no...skratka hotla sem vam rečt... oz..ali mislite da bomo naslednjič imele več srečeuser posted image user posted image user posted image user posted image

S takimi mislimi nisi sam... Tudi jst o tem veliko razmišljam... Groza me je... strah me je... kaj bom morala dati še skoz... Upam da nič več ss-ja, ampak strah ostane... Ampak o tem ne morem z nobenim govorit, ker me obravnavajo, kot da sem iz lune padla, kot da sem sanjala, da sem bila user posted image . In upam,da se bo res ta forum ohranil. Nobeni ne želim ss-ja, ampak vem, kolk je men pomagal in vem, da bo tudi drugim. Jst se brez vas  nebi nasmehnila do naslednje user posted image . Tako pa sem drugačna, z eno izkušnjo več, čeprav ta izkušnja ni bila dobra...

Vsem vam en kup user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 537
5.12.2007 15:28:25   
Joob
Hjoj kot bi brala sebe...svoje misli...ampak take stvari se zgodijo z razlogom...zal smo ravno me tiste...ampak VERJAMEM, da tudi za nas prihajajo boljsi casi...lepsi dnevi...boste videle...vse bo ok...in kmalu bomo srecke nosecke...

Danes sva bila z mojim na zalah...sva sla svecko prizgat najinemu angelcku...in naj plamen ljubezni gori tudi za vse ostale angelcek.

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 538
5.12.2007 22:03:00   
Mavrica32
oj, čer

ja, kr čudno je, kot zgodbe iz jutranjih zmedenih drobcev sanj...tak se jaz spominjam svojih dveh SS, vse kar se je dogajalo okoli...morda je to zaradi tega, ker si nisem hotela zapomniti...
podobno se mi dogaja z mojo zgodovino pred mojim možem... trenutno mi nazaj prihajajo bolj ti delčki drobci ogledala Snežene kraljice... temu rečem tako, ker sem se podzavestno hotela od tega odaljit in se obvarovat, kot nekak ščit ... in postala sem kot Kay...that is history...
ženske mormo it naprej... nimamo več časa za razglabljanje, kaj pa če... k vragu, vse smo še mlade... clo mlajše ste kot jaz... ne razmišljat tko kot kake stare mame... veliko zelo zelo lepega nas še čaka...samo moramo si to dopustiti, moramo upat sanjat!!!
včeraj je bila na obisku moja svakinja, ki ima tri tedne staro dojenčico...kok je dela pa da nej z možem premisliva, al res želiva met otroke.... mislim ej..
če si nekaj res želiš... če je ljubezen res močna in pravijo, da je največja prav materinska ljubezen, potem ti res ni nič preveč ...pa saj si pismo doma skoraj leto...zato, da se ukvarjaš z otrokom..
kot ve si tudi jaz najbolj od vsega - hm, to je moja edina želja trenutno... da bi videla zdravega otroka na UZ. Smešna sem in počutim se malce trapasto, ko spremljam vse kar se dogaja v mojem bušijo...spremljam vsako nianso občutja.. vbila sem si v glavo, da bom ta mesec zanosila in pika...
user posted image hm ,ja pa preživet moram do 21...čim lepše... in z ljudmi s katerimi bi jaz rada bila... to seveda želim vsem vas.... le pogumno... le zakaj pa nam tokrat ne bi uspelo?!?

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 539
6.12.2007 8:06:30   
KAHLO
Dobro jutro pupeuser posted image

Joob
hvala za plamencek za vseuser posted image , jaz bom tud šla pred božičkom še eno pržgatuser posted image user posted image

...Martina... saj maš prav, mormo naprej polne optimizma in v srčku s temi našimiuser posted image ,  dobra si da lahko takšne neumnosti poslušaš ....kot jih je izjavla tvoja svakinja...sploh ne razumem kako ti je lahko to govorila...mene bi zelo prizadela......jaz sem trdno odločena da želim otročka....in čist jasno mi je da je z otročkom delo, ne pa sam sprehodeki pa cartanje.....in se veselim vsega od dela z bebejem, neprespanih noči, ...res prav vsega......čist jasno je da ni zmeraj lahko...ampak kot ti praviš....k je ljubezen  ni nič težko...!!!
Jaz sem dobro leto skrbela za babico (je imela redko vrsto raka) in je umirala v groznih mukah.....ampak mi ni bilo niti malo težko skrbeti za njo.....ker vem da sva si prišle še bližje...in da sem izkoristila vsak trenutek k mi je ostal z njo.., pol sem izgubila še dedka k je prav tako umrl za rakom in ju zelo pogrešamuser posted image user posted image ,  vem da življenje ni potica...kot eni pravijo....ampak če si z ljubeznijo pr stvari ni nič težko.......

Sploh pa mi ne gre iz glave una zgdoba k je bla na preverjenu....kjer je ena klošarka rodila punčko in je z njo živela v rogovi stari tovarni....pa ji je socialna nudila pomoč ....pa je vseeno naprej pila....zdaj pa je ožaljena k so ji punčko vstran vzeli.........nevem....a ta ženska sploh misli kaj na punčko ...al ne....pa to ni res, kaj se danes vse dogaja....me pa mormo samo brat o tem!!!!!

(odgovor članu Mavrica32)
Neposredna povezava do sporočila: 540
6.12.2007 9:29:48   
Neža7
 Dobro jutro punce user posted image

Samo, da vse lepo pozdravim user posted image

Pogrešam vas, vendar se mojim  user posted image  ful dobro imava user posted image  

Gantar in KAHLO.... Upam, da ste pridne user posted image

Murva..... Seveda se imava zabavno, čeprav niso plodni dnevi user posted image  Ja, 10.12. 07 je "D" day

Ciao, ciao punce user posted image  možek čaka user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 541
6.12.2007 9:49:37   
Anonimen
Neža7... Kva tle delaš, če te pa možek čaka? user posted image  user posted image  user posted image  hitr k njemu user posted image user posted image user posted image . Dajmo Neža7...user posted image  user posted image  user posted image

KAHLO...  Kak ima potem ta ženska lahko sploh otroka? user posted image   Sicer pa kahlo, ti si prav en sonček in ti zato pšiljam user posted image  in pa še user posted image  od Miklavža.

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 542
6.12.2007 10:09:47   
KAHLO
gantar...hvala......pr meni je tud miklavž zate in za vse ostale pustil user posted image in polnouser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa povejte če Neža7 ni pridna..................pa prav luštno ji je...ji čist verjamem.....no če bo pa v ponedeljek potres....pa nam je pol vsem jasno da sta Neža7 in njen vžgala vse turbine pr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 543
6.12.2007 12:25:15   
...Martina...
Ojla pupe, ste dobile kaj dobrega za miklavža? Jaz sem prejela lešnike, čokolade, nogavice....

Kahlo, grozna si, najprej se nasmejem z štorjami o dr. Hausu, potem pa zjočem ko berem tvoje misli zvečer. Joj, tudi jaz imam take. Prou iste. In jih nobenemu ne povem, razen možu se vsakotolko zjočem. Bogi, me ima že za šutasto. Ma res, čez dan je vse v redu, zvečer pej prou kriza.

Moramo znova zaživet pupe. Jaz sem začela hodit k aerobiki, na kafetka s prijateljivcami. Veselim se tudi novega leta na smučanju... Po novem letu pa novo poglavje. Nova upanja. Nova sreča.

Držmo si pesti ena drugi.

Vsem pošiljamo polno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 544
6.12.2007 12:32:49   
KAHLO
No jaz sem pa sem se postrigla......tud začela kofetkat, s frendicami....no z tistima dvema ....k še nimasta otrok....in mi ni treba poslušat.....saj veste kaj mislim.....user posted image po dolgem cajtu sem doma pred špeglom mela spet koncert....tak da sem se naplesala in izpela...(seveda k ni nobenga v bližini)....jokam pa tu in tam samo še na skrivaj......da ne obremenjujem user posted image s temi mojimi trenutki žalosti......in komaj, komaaaaaaaaaaaaaj čakam na novo leto....k si bomo zaprli poglavje 2007 in skočili v nepopisano poglavje 2008.......in to z vamiiiiiiiiiiiii...jipiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 545
6.12.2007 13:08:32   
Anonimen
Tako se govori KAHLO user posted image  user posted image  user posted image
 Vsem pa pošiljam user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 546
6.12.2007 17:24:07   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

Še vedno mislim na vas. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 547
6.12.2007 21:31:08   
*talcy*
...ojla pupike...vidim da ste se kar razpiale...lepouser posted image ....ja ne moje druge  user posted image  še vedno ni ..36 dan..
mi je dans ginekologinja rekla naj naredim test pa sem ga nardila pa ni ničuser posted image user posted image .....
gantar--a ti si dobilauser posted image   user posted image

kahlo...naj te malček potolažim...tudi jaz sem čez dan vedno nasmejana pa tako ko pa grem zvečer u posteljo moj možek lepo zanina pol pa jaz fantaziram in premišljujem koliko časa bi bila že noseča.......dve moji prijateljici sta tud noseči pa mi je pol težko pa take....

se prav bojim kako bo ta psiha vplivala na mojo ponovnouser posted image

....lepo se imejte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 548
6.12.2007 22:33:30   
Anonimen
Moje user posted image  še ni. Imam pa še prej pregled pri G. v ponedeljek. Me je strah, pa sploh ne vem zakaj. Moja 2 user posted image  pa bi morala pridit čez 11 dni. Seveda, če bo Bog dal. Upam da bo, da potlej začnemo delat na novem user posted image . Kar komaj čakamuser posted image .

(odgovor članu *talcy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 549
7.12.2007 8:00:06   
KAHLO
Dobro jutro pupke!!!

Upam da ste vse vredu user posted image

Aspirinčičca...user posted image

Talcy.....hmmmm......jaz pa sem mislila da druga pride pol v normlanem timingu-ciklu......zdaj si me pa kar malo prestrašila.....jaz močno računam da se bo moja druga rdečka prkazala konc decembra....če pa se ne bo...se mi bo pa spet mešalouser posted image user posted image . Talcy a pa ti že pridno delaš nauser posted image , pol možno da ma to kakšen vpliv, možno da si že user posted image sam še testerček tistih dveh tako željenih user posted image ne pokaže....user posted image ja, mogoče pa je to....držim pestkeuser posted image user posted image user posted image

gantar...
močno držim pesti da pride ta user posted image , in da bo na pregledu vse o.kuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......