|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pogovori o spontanem splavu
3.12.2007 12:45:02   
Anonimen
KAHLO... sej moj jih ima dost user posted image user posted image user posted image user posted image , sam me vseen zanima, kwa mu naj skuham, k noče zelenvce jes, da bom vzdržala njegove user posted image user posted image user posted image v kondiciji.

Sicer pa moram še to dodati, da sem v tistih dneh po ss-ju ful pogrešala tako družbo, kot ste ve in k sm vas najdla... se je moje življenje spremenilo... pozitivno, ker sem videla, da nisem sama. Hvala!

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 501
3.12.2007 12:49:12   
Neža7
KAHLO....... Ko sem zanosila mi je sestrična povedala za vse forume, ki je ona porabila med nosečnost. Jaz sem jo samo čudno pogledala in rekla "če v 26let nisem bila na forum, zakaj bi sedaj"
Po SS noben ni hotel z menoj odprto pogovarjat o dogodku. Mož je tudi imel svoj način pridobiti novo energijo.
Tako sem vesela, da sem našla a forum, ker bi še vedno bila čist iz sebe. Ta tema mora vedno biti odprta, ker vsak dan je več takih punc user posted image

Gantar..... user posted image  SUPER! da ima veliko v zalogi zate user posted image  
together forever user posted image

Smo kot CHARLE'S ANGEL'S user posted image user posted image  joj! meni se počasi meša  user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 502
3.12.2007 13:05:19   
KAHLO
Gantar jaz pravim da usoda že ve zakaj nas je združila....(po moje bomo skupaj borke in mamiceuser posted image user posted image )

no ja saj moj jih ma tud user posted image user posted image user posted image user posted image dost....ga tud, če nočjo zelenjavce jest je mal huda ja....jaz mu kakšno kar kje uturim da revček sploh neve, kakšen pire (vmes za zmečkam zelenjavo), tist ni problem....problem je če je surova...ala solata pa to...pol pa ni šans da ga prepričam...no mu pa zato zvečer pridno lupim in režem sadje ....da je poln vitaminov (ampak revček misli da je to vse iz pozornosti in ljubezni...saj je...ampak v veliki meri je to vse namenjenu najinemu, seveda če nama je namenjen "user posted image ").....sem že k en "majhen psihopat"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 503
3.12.2007 13:15:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Gantar jaz pravim da usoda že ve zakaj nas je združila....(po moje bomo skupaj borke in mamiceuser posted image user posted image )

no ja saj moj jih ma tud user posted image user posted image user posted image user posted image dost....ga tud, če nočjo zelenjavce jest je mal huda ja....jaz mu kakšno kar kje uturim da revček sploh neve, kakšen pire (vmes za zmečkam zelenjavo), tist ni problem....problem je če je surova...ala solata pa to...pol pa ni šans da ga prepričam...no mu pa zato zvečer pridno lupim in režem sadje ....da je poln vitaminov (ampak revček misli da je to vse iz pozornosti in ljubezni...saj je...ampak v veliki meri je to vse namenjenu najinemu, seveda če nama je namenjen "user posted image ").....sem že k en "majhen psihopat"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  sedaj sm se pa ful nasmejala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  sedaj tud jst vem zakaj mu zvečer sadje devam. Vidiš KAHLO, moja podzavest bolje deluje kot moji možgani user posted image  user posted image   user posted image  user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 504
3.12.2007 13:23:57   
KAHLO
Neža7 se popolnoma strinjam s tabo...in me prav razjezi če komu povem da sem na forumih, in se pol zasmeji in nazaj butne..."kaj sploh to bereš...še samo slabše bo....pa ne beri to kaj vse pišejo!!!!"" mislim kakšni bedaki....kot da zatiskanje oči pred realnostjo oz. tem kaj se dogaja pomaga..........pa naj majo k čjo jaz jih kr na miru pustim...ker itak če človek tega ne doživi ne mora vedet kako je....in pol naj kar zamolčijo take stvari....upam da jih ne bodo nikoli doživeliuser posted image

Ta naš ČHARLS.....PA MA ŽIVCEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 505
3.12.2007 13:25:02   
KAHLO
Gantar......ja vidiš, jaztud še moram pozdavest aktivirat....da mi ne bo treba zmeraj mislituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 506
3.12.2007 13:58:07   
Anonimen
KAHLO... mislim, da se ni za bat. se bo že aktivirala. Kva pa je sedaj s tvojo user posted image ? Jo je bilo hitro konec? Je bila takšna kakršna mora bit al je presegla vse meje?

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 507
3.12.2007 14:03:00   
Neža7
Sori punce sem morala sestrični nazaj napisat email, ker mi je že nekaj dni nazaj napisala in nisem videla do sedaj.

Lep se naprej imejte. Jaz grem do konca s kuhat kosilo, ker možek bo kmalu domov. Potem bova kar v posteljo še spat user posted image

Lepo user posted image  user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 508
3.12.2007 14:03:43   
KAHLO
mah, je bla v mejah tak k ponavad ...4 dan je že ni blo več.....no in pol sva z user posted image včeraj pričela z treniranjem user posted image in k sem šla pol na wc....me je skoraj kap...........je bla spet tam....pol je bil pa cel hudič in panika....ker nevem ali je krivo najino user posted image ali se še una ni odločla a bi šla al ne.....je pa danes zjutraj spet prikazala.....tako da......sploh nevem kaj naj si mislim!??!?!? res

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 509
3.12.2007 14:04:33   
KAHLO
Neža7 to mi delaj..............ti si pravi vzor vsem nam!!! prav pridna siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 510
3.12.2007 14:18:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Neža7 to mi delaj..............ti si pravi vzor vsem nam!!! prav pridna siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Neža7... do jutri se nimaš kaj prikazati tu gor, ti bodi pridna in delaj user posted image user posted image user posted image   user posted image  user posted image  user posted image   user posted image

p.s. pa ne mi zamerituser posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 511
3.12.2007 14:21:39   
Anonimen
Kahlo... po moje se user posted image  še ni odločila al bi te zapustila, ker nč ne ve, kako bo naslednjič. Ker lahko boš preveč user posted image , pol jo pa ne bo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 512
3.12.2007 14:21:45   
KAHLO
ja ja gantar jaz mislim, da če bomo drug drugo podile med rjuhe pa ni vrag da ne bi bilo user posted image , je pa res da bo pol bl tuga tukaj k bomo vse na veliko delaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 513
3.12.2007 14:26:02   
Anonimen
user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 514
3.12.2007 16:58:51   
Muca83
Živjo punce!

Vidim, da ste prave čveke. Jaz pa nimam take službe, da bi imela čas viset na netu, je precej natempirano delo. Privatniki pač user posted image Tako, da samo doma malo pokukam na RR in včasih nekaj malega napišem.

No jaz sem zdaj v 2. poskusu zanositi in je O mimo, tako da čakam na rezultate. Spet bo prišel čas ko bom postala obsedena user posted image Ko pride user posted image kar malo pozabim na vse skupaj in jemljem zlahka, ko bo pač bo in podobno, po O me pa zagrabi in samo še odštevam dneve do rezultatov user posted image

Neža7, držim pesti, da se vpišeš med avgustovke!!!

Kar se pa druge M po SS tiče, pa je pri meni obakrat prišla po normalnem času, kot pred nosečnostjo. Samo prva je imela svoje zamude.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 515
3.12.2007 19:21:27   
Ringarajčka
Živjo!
Prav lepo vas je brati, človeka znate spraviti v dobro voljo. 
Pogovarjale ste se o menstruaciji po SS. No, moja je prišla zelo hitro. SS sem imela 30. 10. (6. teden, brez abrazije), M pa 23. 11., čeprav je prej bila na 28 dni. 
G mi je rekel, da lahko zanosim takoj, in ker se bliža O, pridno user posted image .   
Lepo se imejte in ne zamerite, če se nekaj časa ne bom oglasila. Sem zelo zaposlena user posted image .

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 516
3.12.2007 20:29:23   
Mavrica32
user posted image user posted image  to punce,
BRAVO!   Čestitam prav vsem, klepetulje. Vidim, da tale december dobro vpliva na vas. Sama pozitiva na RR. Bom kr na les potrkala, pa da naj traja.
Ker sem vikend preživela bolj lažerno, čeprav sem se šla tud potepat po gričih, sem trenutno bolj bizi tko kot Muca in Ringarajčka. Ampak, za prebrat si pa vedno najdem čas.
Zoran Predin poje - naj ti nasmeh nariše ustnice. In meni ga je danes, ko sem prebrala vaša sporočila...takega, ki me bo spremljal še v spanju.
Mazolj za O se mi je že naredil. Sedaj samo naklepam, kako bom napadla svojega user posted image . Itak se mi pa že cel vikend nekam zdi, da čutim posebno toploto v trebuhu.... pa vem, da je to samo psiha. Pa nič zato. Ko bom naslednjič izostala M, bom šla delat test. (Drugič ga sploh nisem šla.) in se bom veselila rezultata, ne pa čakala ka bo pa zdej. Sreča je na strani pogumnim in me ga imamo dovolj. user posted image  

(odgovor članu Ringarajčka)
Neposredna povezava do sporočila: 517
4.12.2007 8:12:12   
KAHLO
dobro jutro moje pupike user posted image

evo vam en user posted image z nasmeškom in vesel delovni dan vam želim!!

Jaztudi srčnoupam da bo zdaj naseldnja M prišla k pred SS v svojem normalnem ciklu...če ne bom imela majhne težave z računanjem dnevov O.....ampak tud zato sem našla rešitev bom pa testerje kupila z O .....čeprav moram priznat da jih nisem nikoli uporabljala...in pojma nimam kako to gre...user posted image user posted image no pa s tem se bom ukvajala ko bo me prišla obiskat ta ta druga tetkauser posted image user posted image

Jaz sem se tako odločila kot Mavrica 32 (upam da se bom tud tega držala oz da bom zdržala), januarja bom veselo in na debelo user posted image user posted image pol pa samo čakala....a bo prišla al ne....nobenih predčasnih testov ne bom delala nič...pustila sem bom presenetit....mogoče bom pol nekaj dni jokala od sreče ali pa od žalosti....samo da ne bom nikoli več v življenju jokala iz iztega razloga kot takrat k so me napotili na ss!!!!!

Drgače pa kaj nam ostane druga k da veselo čvekamo in se zraven borimo, bodrimo in seveda krajšamo čas....user posted image

(odgovor članu Mavrica32)
Neposredna povezava do sporočila: 518
4.12.2007 9:34:24   
Neža7
Muca83...... Res hvala user posted image  tudi jaz tebi želim, da boš kmalu videla user posted image user posted image  in postala mamica.

Gantar in KAHLO.... Ne me preveč pogrešat, ker sedaj ima mož dopust do 15.dec, da me ne bo pregosto user posted image

Lepo user posted image in se tipkamo user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 519
4.12.2007 9:37:00   
KAHLO
Neža7 veš da semm si kar mislila da te nekaj zadržujeuser posted image user posted image user posted image čepa je to tvoj user posted image ........je čist opravičeno....sicer te pogrešamo vseeno............ampak vemo da k se boš vrnila bo tlko bl veselo....(a boš nam kaj novega sporočila???)user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 520
4.12.2007 10:38:52   
...Martina...
Živijo pupe, joj kolko klepetate, par dni me ni in že ne sledim nič.

Kahlo, vidim da si jo končno dočakala. Po kolkih dnevih si jo pa potem dobila. Aja, od katerega dneva pa se šteje? Joj jaz sem prau malo zmedena.

Sory ker me ni bilo z vami, a sem rihtala si za smučanje in delo delo delo.

Ta vikend sva z mojim začela pošteno user posted image user posted image user posted image . Sem tako vesela, da me nič ne boli, ne peče, in da sem sproščena. Sem se pa zelo bala prvič... Ja skor da mi je bilo kot prvič... user posted image user posted image user posted image  Zaenkrat ne smemo delat na user posted image , ker se bojim, da bi imela še enkrat splav, zaradi pregrade.

Počuti se uredi, a moram rečt, da me vsako tlko srže kar jok. Tudi na enem žuru smo bili in ko sem malo spila, sem bila prou down s počutjom. Še vidiš prijatelje in zmeraj je kakšna prijateljica ki te prisili v pogovor o tem. Halo, meni se kar naredi "njok" v grlu.

Imejmo upanje, po dežju pride zmeraj sonce....
lp

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 521
4.12.2007 10:50:21   
Anonimen
OJLA!
Neža7... jst te tud že pogrešam...user posted image  Ampak ker vem kwa se dogaja, sm vesela zate...user posted image  user posted image  user posted image  Ti kar veselo user posted image  user posted image  user posted image , pol pa sporoči, k boš zagledala user posted image user posted image , da se bomo veselile s tabo... user posted image  user posted image  user posted image

...Martina... Veš, ta vikend je bil za vse zelo user posted image  user posted image  . Tako da, kar najuriš... user posted image  user posted image  user posted image .  Glede drugih stvari pa ne vem, kaj naj ti rečem, ti pa zato pošiljam user posted image  user posted image  user posted image .

KAHLO... Hvala za kavico...user posted image  Pa ti kar veselo user posted image  user posted image  user posted image , januarja nas pa obvesti, da si zagledala user posted image user posted image . Poleg tega pa sploh ne boš rabila delat tistga testa, saj ne bo časa, k boš skoz user posted image  .   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ...Martina...)
  Neposredna povezava do sporočila: 522
4.12.2007 10:55:55   
KAHLO
Gantar.........tak kot ti praviš..........sam nekak se bommogla prepričat kdaj bo  O, da bomo še enkrat boluser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 523
4.12.2007 12:07:13   
Anonimen
Mislim KAHLO, da ne bo panike. TI boš tako ali tako skoz na fula user posted image  user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Škoda denarja za tist test. Ti pršpari raje za test, ki ti bo pokazal user posted image user posted image .

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 524
4.12.2007 12:53:36   
murva
Ojli, pupe!
Tle je vedno bolj veselo user posted image user posted image user posted image ...ma smo me ene velike face! Gantar, maš prou, tale vikend je res odpru sezono veselega user posted image  ...mene še kar drži user posted image user posted image user posted image , sam kej ko sem u službi user posted image user posted image user posted image . Sva z mojim user posted image  včerej zvečer veselo user posted image , pol grem na WC, pa evo, krvavi izcedek, pa si rečem, super, ta 2. user posted image  je pršla. Danes pa nič od nič user posted image . Kam nej zdej tisto kri prpopam user posted image . Pismo, nej že enkrat pošteno ven pokuka, tale user posted image .
Martina, za začetek cikla štej dan SS-ja (če je bil popoln), drgač pa dan abrazije - vsaj meni se zdi, da je to tako.
Neža7...da bosta z možem uspešno uporabila tale njegov dopust user posted image ...pol pa držimo pestke za user posted image , a ne?
Kahlo, res, ne metat dnarja v teste za O, rajš pršparaj za teste za N user posted image . Ma pr vseh teh napovedih za user posted image user posted image user posted image  se res ni bat, da bi jo zgrešila. Pa itak veš da mora sam ta prau user posted image user posted image user posted image user posted image  uletet na teren, pol je pa vse zrihtano user posted image user posted image user posted image .
Jao, jao...smo komej začetek decembra, nas pa že pošteno razganja user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?