Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 3.12.2007 12:45:02
|
|
|
|
Anonimen
|
KAHLO... sej moj jih ima dost , sam me vseen zanima, kwa mu naj skuham, k noče zelenvce jes, da bom vzdržala njegove v kondiciji. Sicer pa moram še to dodati, da sem v tistih dneh po ss-ju ful pogrešala tako družbo, kot ste ve in k sm vas najdla... se je moje življenje spremenilo... pozitivno, ker sem videla, da nisem sama. Hvala!
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 3.12.2007 12:49:12
|
|
|
|
Neža7
|
KAHLO....... Ko sem zanosila mi je sestrična povedala za vse forume, ki je ona porabila med nosečnost. Jaz sem jo samo čudno pogledala in rekla "če v 26let nisem bila na forum, zakaj bi sedaj" Po SS noben ni hotel z menoj odprto pogovarjat o dogodku. Mož je tudi imel svoj način pridobiti novo energijo. Tako sem vesela, da sem našla a forum, ker bi še vedno bila čist iz sebe. Ta tema mora vedno biti odprta, ker vsak dan je več takih punc Gantar..... SUPER! da ima veliko v zalogi zate together forever Smo kot CHARLE'S ANGEL'S joj! meni se počasi meša
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 3.12.2007 13:05:19
|
|
|
|
KAHLO
|
Gantar jaz pravim da usoda že ve zakaj nas je združila....(po moje bomo skupaj borke in mamice ) no ja saj moj jih ma tud dost....ga tud, če nočjo zelenjavce jest je mal huda ja....jaz mu kakšno kar kje uturim da revček sploh neve, kakšen pire (vmes za zmečkam zelenjavo), tist ni problem....problem je če je surova...ala solata pa to...pol pa ni šans da ga prepričam...no mu pa zato zvečer pridno lupim in režem sadje ....da je poln vitaminov (ampak revček misli da je to vse iz pozornosti in ljubezni...saj je...ampak v veliki meri je to vse namenjenu najinemu, seveda če nama je namenjen " ").....sem že k en "majhen psihopat"
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 3.12.2007 13:15:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Gantar jaz pravim da usoda že ve zakaj nas je združila....(po moje bomo skupaj borke in mamice ) no ja saj moj jih ma tud dost....ga tud, če nočjo zelenjavce jest je mal huda ja....jaz mu kakšno kar kje uturim da revček sploh neve, kakšen pire (vmes za zmečkam zelenjavo), tist ni problem....problem je če je surova...ala solata pa to...pol pa ni šans da ga prepričam...no mu pa zato zvečer pridno lupim in režem sadje ....da je poln vitaminov (ampak revček misli da je to vse iz pozornosti in ljubezni...saj je...ampak v veliki meri je to vse namenjenu najinemu, seveda če nama je namenjen " ").....sem že k en "majhen psihopat" sedaj sm se pa ful nasmejala sedaj tud jst vem zakaj mu zvečer sadje devam. Vidiš KAHLO, moja podzavest bolje deluje kot moji možgani
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 3.12.2007 13:23:57
|
|
|
|
KAHLO
|
Neža7 se popolnoma strinjam s tabo...in me prav razjezi če komu povem da sem na forumih, in se pol zasmeji in nazaj butne..."kaj sploh to bereš...še samo slabše bo....pa ne beri to kaj vse pišejo!!!!"" mislim kakšni bedaki....kot da zatiskanje oči pred realnostjo oz. tem kaj se dogaja pomaga..........pa naj majo k čjo jaz jih kr na miru pustim...ker itak če človek tega ne doživi ne mora vedet kako je....in pol naj kar zamolčijo take stvari....upam da jih ne bodo nikoli doživeli Ta naš ČHARLS.....PA MA ŽIVCE
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 3.12.2007 13:25:02
|
|
|
|
KAHLO
|
Gantar......ja vidiš, jaztud še moram pozdavest aktivirat....da mi ne bo treba zmeraj mislit
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 3.12.2007 13:58:07
|
|
|
|
Anonimen
|
KAHLO... mislim, da se ni za bat. se bo že aktivirala. Kva pa je sedaj s tvojo ? Jo je bilo hitro konec? Je bila takšna kakršna mora bit al je presegla vse meje?
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 3.12.2007 14:03:00
|
|
|
|
Neža7
|
Sori punce sem morala sestrični nazaj napisat email, ker mi je že nekaj dni nazaj napisala in nisem videla do sedaj. Lep se naprej imejte. Jaz grem do konca s kuhat kosilo, ker možek bo kmalu domov. Potem bova kar v posteljo še spat Lepo
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 3.12.2007 14:03:43
|
|
|
|
KAHLO
|
mah, je bla v mejah tak k ponavad ...4 dan je že ni blo več.....no in pol sva z včeraj pričela z treniranjem in k sem šla pol na wc....me je skoraj kap...........je bla spet tam....pol je bil pa cel hudič in panika....ker nevem ali je krivo najino ali se še una ni odločla a bi šla al ne.....je pa danes zjutraj spet prikazala.....tako da......sploh nevem kaj naj si mislim!??!?!? res
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 3.12.2007 14:04:33
|
|
|
|
KAHLO
|
Neža7 to mi delaj..............ti si pravi vzor vsem nam!!! prav pridna si
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 3.12.2007 14:18:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Neža7 to mi delaj..............ti si pravi vzor vsem nam!!! prav pridna si Neža7... do jutri se nimaš kaj prikazati tu gor, ti bodi pridna in delaj p.s. pa ne mi zamerit
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 3.12.2007 14:21:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Kahlo... po moje se še ni odločila al bi te zapustila, ker nč ne ve, kako bo naslednjič. Ker lahko boš preveč , pol jo pa ne bo.
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 3.12.2007 14:21:45
|
|
|
|
KAHLO
|
ja ja gantar jaz mislim, da če bomo drug drugo podile med rjuhe pa ni vrag da ne bi bilo , je pa res da bo pol bl tuga tukaj k bomo vse na veliko delale
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 3.12.2007 14:26:02
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 3.12.2007 16:58:51
|
|
|
|
Muca83
|
Živjo punce! Vidim, da ste prave čveke. Jaz pa nimam take službe, da bi imela čas viset na netu, je precej natempirano delo. Privatniki pač Tako, da samo doma malo pokukam na RR in včasih nekaj malega napišem. No jaz sem zdaj v 2. poskusu zanositi in je O mimo, tako da čakam na rezultate. Spet bo prišel čas ko bom postala obsedena Ko pride kar malo pozabim na vse skupaj in jemljem zlahka, ko bo pač bo in podobno, po O me pa zagrabi in samo še odštevam dneve do rezultatov Neža7, držim pesti, da se vpišeš med avgustovke!!! Kar se pa druge M po SS tiče, pa je pri meni obakrat prišla po normalnem času, kot pred nosečnostjo. Samo prva je imela svoje zamude.
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 3.12.2007 19:21:27
|
|
|
|
Ringarajčka
|
Živjo! Prav lepo vas je brati, človeka znate spraviti v dobro voljo. Pogovarjale ste se o menstruaciji po SS. No, moja je prišla zelo hitro. SS sem imela 30. 10. (6. teden, brez abrazije), M pa 23. 11., čeprav je prej bila na 28 dni. G mi je rekel, da lahko zanosim takoj, in ker se bliža O, pridno . Lepo se imejte in ne zamerite, če se nekaj časa ne bom oglasila. Sem zelo zaposlena .
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 3.12.2007 20:29:23
|
|
|
|
Mavrica32
|
to punce, BRAVO! Čestitam prav vsem, klepetulje. Vidim, da tale december dobro vpliva na vas. Sama pozitiva na RR. Bom kr na les potrkala, pa da naj traja. Ker sem vikend preživela bolj lažerno, čeprav sem se šla tud potepat po gričih, sem trenutno bolj bizi tko kot Muca in Ringarajčka. Ampak, za prebrat si pa vedno najdem čas. Zoran Predin poje - naj ti nasmeh nariše ustnice. In meni ga je danes, ko sem prebrala vaša sporočila...takega, ki me bo spremljal še v spanju. Mazolj za O se mi je že naredil. Sedaj samo naklepam, kako bom napadla svojega . Itak se mi pa že cel vikend nekam zdi, da čutim posebno toploto v trebuhu.... pa vem, da je to samo psiha. Pa nič zato. Ko bom naslednjič izostala M, bom šla delat test. (Drugič ga sploh nisem šla.) in se bom veselila rezultata, ne pa čakala ka bo pa zdej. Sreča je na strani pogumnim in me ga imamo dovolj.
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 4.12.2007 8:12:12
|
|
|
|
KAHLO
|
dobro jutro moje pupike evo vam en z nasmeškom in vesel delovni dan vam želim!! Jaztudi srčnoupam da bo zdaj naseldnja M prišla k pred SS v svojem normalnem ciklu...če ne bom imela majhne težave z računanjem dnevov O.....ampak tud zato sem našla rešitev bom pa testerje kupila z O .....čeprav moram priznat da jih nisem nikoli uporabljala...in pojma nimam kako to gre... no pa s tem se bom ukvajala ko bo me prišla obiskat ta ta druga tetka Jaz sem se tako odločila kot Mavrica 32 (upam da se bom tud tega držala oz da bom zdržala), januarja bom veselo in na debelo pol pa samo čakala....a bo prišla al ne....nobenih predčasnih testov ne bom delala nič...pustila sem bom presenetit....mogoče bom pol nekaj dni jokala od sreče ali pa od žalosti....samo da ne bom nikoli več v življenju jokala iz iztega razloga kot takrat k so me napotili na ss!!!!! Drgače pa kaj nam ostane druga k da veselo čvekamo in se zraven borimo, bodrimo in seveda krajšamo čas....
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 4.12.2007 9:34:24
|
|
|
|
Neža7
|
Muca83...... Res hvala tudi jaz tebi želim, da boš kmalu videla in postala mamica. Gantar in KAHLO.... Ne me preveč pogrešat, ker sedaj ima mož dopust do 15.dec, da me ne bo pregosto Lepo in se tipkamo
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 4.12.2007 9:37:00
|
|
|
|
KAHLO
|
Neža7 veš da semm si kar mislila da te nekaj zadržuje čepa je to tvoj ........je čist opravičeno....sicer te pogrešamo vseeno............ampak vemo da k se boš vrnila bo tlko bl veselo....(a boš nam kaj novega sporočila???)
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 4.12.2007 10:38:52
|
|
|
|
...Martina...
|
Živijo pupe, joj kolko klepetate, par dni me ni in že ne sledim nič. Kahlo, vidim da si jo končno dočakala. Po kolkih dnevih si jo pa potem dobila. Aja, od katerega dneva pa se šteje? Joj jaz sem prau malo zmedena. Sory ker me ni bilo z vami, a sem rihtala si za smučanje in delo delo delo. Ta vikend sva z mojim začela pošteno . Sem tako vesela, da me nič ne boli, ne peče, in da sem sproščena. Sem se pa zelo bala prvič... Ja skor da mi je bilo kot prvič... Zaenkrat ne smemo delat na , ker se bojim, da bi imela še enkrat splav, zaradi pregrade. Počuti se uredi, a moram rečt, da me vsako tlko srže kar jok. Tudi na enem žuru smo bili in ko sem malo spila, sem bila prou down s počutjom. Še vidiš prijatelje in zmeraj je kakšna prijateljica ki te prisili v pogovor o tem. Halo, meni se kar naredi "njok" v grlu. Imejmo upanje, po dežju pride zmeraj sonce.... lp
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 4.12.2007 10:50:21
|
|
|
|
Anonimen
|
OJLA! Neža7... jst te tud že pogrešam... Ampak ker vem kwa se dogaja, sm vesela zate... Ti kar veselo , pol pa sporoči, k boš zagledala , da se bomo veselile s tabo... ...Martina... Veš, ta vikend je bil za vse zelo . Tako da, kar najuriš... . Glede drugih stvari pa ne vem, kaj naj ti rečem, ti pa zato pošiljam . KAHLO... Hvala za kavico... Pa ti kar veselo , januarja nas pa obvesti, da si zagledala . Poleg tega pa sploh ne boš rabila delat tistga testa, saj ne bo časa, k boš skoz .
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 4.12.2007 10:55:55
|
|
|
|
KAHLO
|
Gantar.........tak kot ti praviš..........sam nekak se bommogla prepričat kdaj bo O, da bomo še enkrat bol
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 4.12.2007 12:07:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim KAHLO, da ne bo panike. TI boš tako ali tako skoz na fula . Škoda denarja za tist test. Ti pršpari raje za test, ki ti bo pokazal .
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 4.12.2007 12:53:36
|
|
|
|
murva
|
Ojli, pupe! Tle je vedno bolj veselo ...ma smo me ene velike face! Gantar, maš prou, tale vikend je res odpru sezono veselega ...mene še kar drži , sam kej ko sem u službi . Sva z mojim včerej zvečer veselo , pol grem na WC, pa evo, krvavi izcedek, pa si rečem, super, ta 2. je pršla. Danes pa nič od nič . Kam nej zdej tisto kri prpopam . Pismo, nej že enkrat pošteno ven pokuka, tale . Martina, za začetek cikla štej dan SS-ja (če je bil popoln), drgač pa dan abrazije - vsaj meni se zdi, da je to tako. Neža7...da bosta z možem uspešno uporabila tale njegov dopust ...pol pa držimo pestke za , a ne? Kahlo, res, ne metat dnarja v teste za O, rajš pršparaj za teste za N . Ma pr vseh teh napovedih za se res ni bat, da bi jo zgrešila. Pa itak veš da mora sam ta prau uletet na teren, pol je pa vse zrihtano . Jao, jao...smo komej začetek decembra, nas pa že pošteno razganja .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Holografski simulator rojstvaŠtudenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?