Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 29.11.2007 23:20:04
|
|
|
|
Anonimen
|
*talcy*... tvoja druga bo prišla. Nič se bat. Razen... če si . Neža, jst sem študirala na EF v Ljubljani - VPŠ, smer računovodstvo. Tako, kot berem, so vaši angelčki vsi imeli imena. Ali se motim? Naj vam povem, da moj angelček še ni imel imena. Neža, nebi bil, ker je bil fantek. Sam, če bi bila pa punčka, potlej pa ja. Ker je še danes, naj vam vsem za lahko noč pošljem .
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 30.11.2007 8:47:38
|
|
|
|
KAHLO
|
DOBRO JUTRO ŽENSKICE Najprej vsem en lep začetek dneva in eno ta pravo Moram rečt da sem napisala že celo litanijo ...k je šlo vse skupaj k vragu........pa nič zato bom pa vajo ponovila Gantar......pr meni moja tetka ni nič drgačna kot prejšnje....mogoče je celo malo manj močna mah...kaj se pa ti če tvojega razmišljanja da se drugi izogibajo pogovoru o ss......se pa s tabo strinjam....tudi jaz imam tak občutek....pogovorim se lahko z vami (ste še najbolše sogovornice..ker točno veste kako pa kaj), pol z mojim , s sestro in sestrično...in pol se tukaj vse zaključi.....jaz še moram rečt da imam tud mal težave it v staro družbo k smo se zabavali.....neke vrste sram ali pa neprijeten občutek....k točno vsi vemo kaj se je zgodilo...noben nič ne reče...full me gledajo tak sočutno oz. prestrašeno...se mizdi da ko pristopijo do mene niso prav nič sproščeni.....nad tem sem kar razočarana.....ker če smo tolk leta skup pa ga skupaj srali pa to....pa ja ni težko prid do mene pa rečt "hudo kar se je zgodilo...pa bomo že"....tak pa vsi neke brezveznosti natrosajo v simslu kakšno vreme je danes....da bi kar izbruhnila.....mam občutek da se ljudje o tem ne želijo pogovarjat...oz..bi to najraje pod preprogo pometli.....mene je prav malo strah kako bodo odreagirali ko bom, če bom ponovno zanosila..... a se bodo me izogibali dokler ne bom rodila ali kako ljudje so čudni....pa nima veze glavno da ste ve tukaj Mihi78.....srcno zelim da se bo tvoj plan uresnicil in boš marca srečka Neža7 nema pavze!!(hecam se - lahko je ...sam ne predolga), jaz sem mojmu že kar povedala da se naj fizično in psihično pripravi ker januar bo v najini postelci oz. gnezdecu NAPOREN Mavrica -...res je prinesla kar nekaj nasmeškov ....k se je moj vrnil iz službe in zvedel za novico sva poskakovala po najnem gnezdecu.... k dva otroka...........res smo bogi, al pa čudni eni k se trudimo dobit te naše ljubljene bebije , da ti pa sploh nevem kako mi je odleglo k sem jo zagledala.....me je blo že full strah da bom spet mogla pr kakšnih dohtarjih hodit Tak zdaj sem se spet razpisala in upam da bo mi uspelo to moje sporočilo posredovati vam v pregled
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 30.11.2007 9:31:58
|
|
|
|
murva
|
Jutro vsem skupej! Vidim, da je našo KAHLO doletela največja sreča v tem trenutku - čestitke za . Se hecno tole bere, ampak v tej situaciji pač tako je. Ja, je tekla beseda o reakciji okolice na naš SS. Kaj pa vem, ožja družina je o tem še prpravlena kakšno rečt, ostali pa . No, da vam opišem svojo najbolj butasto izkušnjo "iz okolice"...1. SS sem imela v juliju pred 4 leti, pol bolniška, pol spet služba, pa stojim takole v trgovini v vrsti za blagajno, pa me zagleda tajnica našega generalnega direktorja, pa ona na ves glas "Ooo, a si že rodila? " Jaz pa "Ne, nisem..." Pa kar suha usta sem dobila...pa hudič babji spet na ves glas" A ne? A je blo kaj narobe?" In valjda je že pol trgovine buljilo vame...pa sem bla kar tiho, pa je še una gofla pol odnehala . Ej, nisem vedla več kolko je ura, ne kater dan je, sam na jok mi je ful šlo... Pa ful mi je šlo na živce ko mi je mama govorila da je bolš, da se je zgodil splav, kakor da bi blo z otrokoma kej narobe - mislim, halo Kukr de pa če si do konca noseč, pa ne bo z otrokom nikol nič narobe, pa kukr de se tud popolnoma zdravim otročkom nikoli ne zgodi splav Pa sem ji pol počasi kar rekla nej neha take govorit in če nima kej druzga povedat, naj o tem ne govori več. Ja, živmu človeku se marsikaj zgodi . vsem soborkam. Pa petek je . Pa tistim, ki so v novem krogu delanja "uspešno" čez vikend...de po potem kej v decembru, a ne?
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 30.11.2007 9:52:11
|
|
|
|
KAHLO
|
murva tebe sem pa dala že med pogrešane!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 30.11.2007 9:56:48
|
|
|
|
Neža7
|
Gantar... To je bil prvi in upam, ta zadnji kar sva izgubila. Rečeva Neža zaradi tega, ko so nama povedala, da je bil punčka je mož takoj rekel "Neža", ker najina punčka bo imela ime "Neža" fantek pa "Aleš" To rečeva sama med sabo, ker ljudje bi mislili, da sva malo noro, če najini ima ime in če bi bilo ponovno rodila zdravega in da bi bila punčka bi bila tudi Neža. Res bova morala zelo paziti, da ne bi ponovno prišlo do vnetje. Moja G je že rekla, da bo naslednji rizična, ker ne ve kako je prišlo do vnetje, zato bo zelo pazila name. Tvoj G ni nič še rekel za kakšno rizično ? Mogoče sedaj, ko boš šla na bris ga vpraši. Super! mi boš lahko pomagala pri dipolmi Sedaj greva z možem na sprehod Lp
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 30.11.2007 10:26:46
|
|
|
|
murva
|
Ma kaki pogrešana....se me najde za kišto, sam včasih bel berem kukr pišem .
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 30.11.2007 10:31:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Neža... še eno podobnost sem našla . Sicer sem še eno, sam jo nism hotela včeraj napisat, sam dons bom pa kar obe. Jst imam god na Nežo, kar pomeni, da sem tud jst ene vrste Neža. In mi je ta ime tud ful dober. Drugi je pa ta, da imava oba z možem brata, k jima je ime Aleš... Kolk fajn, bom imela delo, k bom teb pomagala diplomo pisat . Sicer punce vam pa moram povedat, da kljub današnjemu sončku zunaj in temu da je petek, ni glih jutro zame. Že dolgo časa sem nisem nič jokala. A danes sem spet ena jokica. Prvič zato, ker sem eno prošnjo za šiht dala in so me danes poklical in me ful neki nazijali, kwa jim pišem, če ne izpolnjujem vseh njihovih pogojev. HALO! Drugič pa pol to, da mi je sestrična k je poslala sms. Pa ni nič napisala o svoji , sam jst vem, da je ful happy in jo skrbi zame, k sm mela ss (k ga je ona tud mela in o tem sem že pisala). in pol sm se kar . Grozna sem. pa še to sm hotela napisat. K sm se s kolegico pogovarjala o hrani, sem ji sam tak rekla (v kontekstu s tistim, kar sva se pogovarjali), k sem bila mi ful ni pasal sladoled, pa tolk sm ga mela prej rada in ga imam sedaj spet... je kar temo spremenila, kot da se mi je zmešal, da sm bila jst kdaj in da se mi je sanjalo, da sem mela ss. Sedaj pa moram it v trgovino, če hočem kej skuhat. Malo me je sram, k sem objokana, pa bo že... se še kaj oglasim.
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 30.11.2007 10:38:39
|
|
|
|
KAHLO
|
A tako je to murva...............ti bl opazuješ le prkluči semi.....danes mi je ex-.majčica poslala sliko njenega bušija (naty*)...se ji že kar pozna sem full vesela za njo.................zdaj bi bla jaz že tud takšna.........mal me nostalgija prime po teh majčicah........mah bo že...........upam da bom oktbrčica 2008 ali pa novembrčica08!!!!! Gantar............ti kar zjokaj...........meni to full pomaga pa še učke se prepucajo.............jaz komaj čakam k se bomo punce s tega foruma preselile na drugega in debatirale o drugih stvareh in ble srečne mamice..........joj....komaj čakam
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 30.11.2007 12:05:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes mineva leto dni, odkar je moji Anne Marie nehal biti srček. Počutim se dobro. Močna sem. Po nekem čudežu me danes ne boli srček. Lažje mi je. Včeraj sma imeli ženski večer s prijateljico, ki je tudi izgubila otroka- povedale sma si vse lepe stvari, pa tudi manj lepe, in sedaj je lažje. Vem, da se z mojo pupo nekega dne spet srečama med zvezdicami.
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 30.11.2007 13:17:14
|
|
|
|
*talcy*
|
..ojla...ja moje še ni in ni.. ...kdaj si pa ti imela ss?...tudi jaz nisem imela še imena ker se mi je zdelo tko prekmalu ta to... ..aja pa nismo nč ..no vsaj nič delali še na ...sva se odločila da počakava še decembrsko pol pa januarja veselo na delo ....
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 30.11.2007 13:18:30
|
|
|
|
Anonimen
|
aspirinčica... Veš, KAHLO, danes ni glih moj dan. Vse gre narobe. Poleg vsega že napisanega, sem prej izvedela, da je moja stara mama v bolnici. Hvala Bogu, da mi je vsaj ješprenj za južno uspel, ker drugače ne vem kwa bi. Tak lep sonček je zunaj, jst pa sem čisto na tleh. Res grozno. Ma kwa je z mano. a je kakšna luna? Veš kahlo... jst bom res kar mal .
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 30.11.2007 13:23:51
|
|
|
|
Anonimen
|
*talcy*... jst sem imala ss 15. oktobra. Mi je voda odtekla v 17 T.
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 30.11.2007 13:27:48
|
|
|
|
*talcy*
|
...ojo a pol se ti je samo sčistilo.... .....zelo mi je hudo zate obenem sem pa vesela da se lahko z vami pogovarjam.. ...zdaj pa veselo na delo ...se slišimo zvečer... ...lep pozdrav in držte se pupe pa za vsako en topel
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 30.11.2007 13:39:53
|
|
|
|
Anonimen
|
ne, so m e ščistili po dveh urah in pol, k so videli, da posteljica ne bo šla sama ven. Ker fantka sem pa rodila na kahli v sobi.
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 30.11.2007 13:52:42
|
|
|
|
KAHLO
|
gantar vse stiskece tega sveta ti pošiljam.....upam da bo tud tvoja stara mama čim prej boljše!!!!! Drgač pa ne ne jokat preveč............bodo te učke pekle pa glava bolela......tukaj le le se skrij v tople varne objemčke dokler ne bo prišel tvoj lubek in on nadaljeval s stiskeci ne jokatttttttttttttt....še pol mene dušica boli....itak se je kumi skup zlepla
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 30.11.2007 13:57:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala Kahlo. Jst res ne vem kwa bi brez vas. pa sprejmem ful rada, saj jih potrebujem in jih tudi vračam Upam,da bo jutri boljše. Zdi se mi, kot bi spet čakala na . Taka sem ponavdi preden pride me mal pogledat. Sam vem, da jo še ne bo, ker še ni čas. sej sem jo glih kar nagnala.
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 30.11.2007 14:32:50
|
|
|
|
murva
|
Mah, veš KAHLO, zadnje cajte nisem glih u formi za pisanje . Zdej me daje eno tako PMS-jevsko stanje, pa se mi pol zdi, da nimam nč za povedat . A majčica se ti je oglasla s sliko trebuščka? Lepo, lepo da si v mislih tistih, ki srečno vozijo dalje...pa naj do konca prpeljejo . Ti se pa nikar ne sekiraj u stilu kako bi bilo, če bi bilo, KER NEKOČ ENOSTAVNO BO . Ajd, deklce, uživejte čez vikend.
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 30.11.2007 14:39:20
|
|
|
|
KAHLO
|
Jaz sem tud opazila da v mojem PMS full jokam....oz. sem občutljiva če mi kdo kaj takega reče..........k drgače sploh nisemmmmmmmmm!!!!!!!! Jaz vam povem me ženske skmo taka zakomplicirana mašinerija......ni kaj...........vsaka nam čast
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 30.11.2007 14:45:29
|
|
|
|
KAHLO
|
No murvica........a ti zdaj tu pms tolčeš, me pa zares zanima zakaj ti naši moški nimajo nobenih takih hormonskih težav....oni imajo sam tiste težave k se jih sami lotevajo..........no sicer pa ni čudno da je prav nas mati narava izbrala za tako pomembna poslanstva kot je rojevanje!!!! ker če ne bi bili že na robu izumrtja....moj sam dvakrat zakašla...pa je ves bogi...pa hoče čajčke...pa masažico....pa nevem kaj.če pa jaz zakašlam.........pa nema ništa.... Ja naty ima že prav lep buši!!!! in upam da bo moj zdaj v drugo tudiiiii in bo zmeraj večji.........saj bo a ne punce...pr vsehhhhhhhhhhhhh nassss tukaj............. Zdaj sem spet vsa glasna ..........k mam to tetko tam doli na obisku....prej sem pa tud sam jokala.......je pa res...da mi je tokrat prnesla zraven polno enih mozoljev...k jih ponavadi nimam....zdaj mi pa na vsakem licu en štrli...si sploh ne rabim z ružom barvat....mam lička zatekla in rdeča k treba bit Punce jaz vam želim lep vikend...........pošiljam vsem v nedeljo prižgite prvo svečko.....k je advent, v soboto pripnite pentlo pa na koncert v središče lj......v ponedeljek pa bomo pol šle v vesel december.....pol pa čakale na naše
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 30.11.2007 15:26:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce moje... Vam dam še jaz malo svoje energije. gantar- če rabiš pogovor, veš, kje me najdeš (žal mi je, da si fantka rodila na kahli).
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 30.11.2007 15:39:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Tako, kot berem, so vaši angelčki vsi imeli imena. Ali se motim? Jaz sem imela spontani splav konec 9 tedna(9 tednov 4/7 dni), pa moj ima ime. Na zečetku ga ni imela, ker nisem niti vedela, ali je punčka, ali fantek. Potem se mi je neko noč prikradel v sanje porod, in punčka, ki sem jo rodila. Ime ji je bilo Anne Marie. Ko sem se zbudila, sem se odločila, da tako poimenujem tudi svojega angela. In od takrat je Anne Marie. To vedo samo moji doma, drugim tega ne omenjam. In mi je lažje.
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 30.11.2007 16:21:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala aspirinčica.
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 30.11.2007 18:06:22
|
|
|
|
Neža7
|
Gantar....... Sva res kot sestre Moj mož je Aleš Super si! kar pripravi se, ko bom drugo leto pisala dipolmo Še nekaj..... Obe nimava prijateljev, kje živiva, če se prav spominjam? Jaz sem 27 let stara in ti? To je normalno, da si bolj žalostna včasih. Mogoče dva tedna nazaj sem tudi jaz bila v in moj SS je bil 28.06.07. Vse bo ok Jaz si grem privoščit kopel sedaj, ke je mož v službi in da mi čas bolj hitro gre..... Lep pozdrav KAHLO...... Tudi tebe pošiljam en veliko HELLLOOOOOOO!!!!!
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 30.11.2007 18:18:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Neža7... ne samo sestre... dvojčici sva . Naj ti povem, da sem stara 27 let... . Sem kar boljše volje, k sem spoznala sestrco... Ostale punce ... pošiljam vam .
|
|
|
|
RE: Pogovori o spontanem splavu 30.11.2007 18:54:56
|
|
|
|
Joob
|
Halo pupike...najprej vseeem en veeeliiik V sredo sem imela UZ, pa je gin.Šajina ugotovila, da se nisem popolnoma ščistila in da je ostal strdek velikosti 12*30 mmv maternici...glede na to, da pa sem že nehala krvaveti me skrbi, kako se bo zdej strdek izločil....rekla mi je, da v roku 14 dni se bo sigurno izločil...zdej me je pa ful strah, da se mi ne bi...pregled pri svoji gin imam pa šele 21.12....in če se mi do takrat ne bo, me bo kap., ker če me dajo takratnaprej na abrazijo, se mi spet vse zavleče...in namesto, da bi februarja začeli za otročička...bomo dva mesca kasneje .
|
ime - punčkasammazanima me vaše mnenje o sledečih imenih za punčkoEva (
49%)
Nija (
9%)
Leja (
16%)
Tija (
26%)
Število vseh glasov: 318Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!