|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pogovori o spontanem splavu
29.11.2007 23:20:04   
Anonimen
*talcy*... tvoja druga user posted image  bo prišla. Nič se bat. Razen... če si user posted image   user posted image   user posted image .

Neža, jst sem študirala na EF v Ljubljani - VPŠ, smer računovodstvo.

Tako, kot berem, so vaši angelčki vsi imeli imena. Ali se motim? Naj vam povem, da moj angelček še ni imel  imena. Neža, nebi bil, ker je bil fantek. Sam, če bi bila pa punčka, potlej pa ja.

Ker je še danes, naj vam vsem za lahko noč pošljem user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu *talcy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 451
30.11.2007 8:47:38   
KAHLO
DOBRO JUTRO ŽENSKICEuser posted image

Najprej vsem en lep začetek dneva in eno ta pravo user posted image

Moram rečt da sem napisala že celo litanijo ...k je šlo vse skupaj k vragu........pa nič zato bom pa vajo ponovilauser posted image Gantar......pr meni moja tetka user posted image ni nič drgačna kot prejšnje....mogoče je celo malo manj močnauser posted image mah...kaj se pa ti če tvojega razmišljanja da se drugi izogibajo pogovoru o ss......se pa s tabo strinjam....tudi jaz imam tak občutek....pogovorim se lahko z vami (ste še najbolše sogovornice..ker točno veste kako pa kaj), pol z mojim user posted image , s sestro in sestrično...in pol se tukaj vse zaključi.....jaz še moram rečt da imam tud mal težave it v staro družbo k smo se zabavali.....neke vrste sram ali pa neprijeten občutek....k točno vsi vemo kaj se je zgodilo...noben nič ne reče...full me gledajo tak sočutno oz. prestrašeno...se mizdi da ko pristopijo do mene niso prav nič sproščeni.....nad tem sem kar razočarana.....ker če smo tolk leta skup pa ga skupaj srali pa to....pa ja ni težko prid do mene pa rečt "hudo kar se je zgodilo...pa bomo že"....tak pa vsi  neke brezveznosti natrosajo v simslu kakšno vreme je danes....da bi kar izbruhnila.....mam občutek da se ljudje o tem ne želijo pogovarjat...oz..bi to najraje pod preprogo pometli.....mene je prav malo strah kako bodo odreagirali ko bom, če bom ponovno zanosila..... a se bodo me izogibali dokler ne bom rodila ali kakouser posted image user posted image user posted image ljudje so čudni....pa nima veze glavno da ste ve tukajuser posted image

Mihi78.....srcno zelim da se bo tvoj plan uresnicil in boš marca srečka user posted image

Neža7
nema pavze!!(hecam se - lahko je ...sam ne predolga), jaz sem mojmu že kar povedala da se naj fizično in psihično pripravi ker januar bo v najini postelci oz. gnezdecu NAPORENuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mavrica -...
res je prinesla kar nekaj nasmeškov ....k se je moj vrnil iz službe in zvedel za novico sva poskakovala po najnem gnezdecu.... k dva otroka...........res smo bogi, al pa čudni eni k se trudimo dobit te naše ljubljene bebijeuser posted image user posted image , da ti pa sploh nevem kako mi je odleglo k sem jo zagledala.....me je blo že full strah da bom spet mogla pr kakšnih dohtarjih hodituser posted image

Tak zdaj sem se spet razpisala in upam da bo mi uspelo to moje sporočilo posredovati vam v pregleduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 452
30.11.2007 9:31:58   
murva
Jutro vsem skupej!

Vidim, da je našo KAHLO doletela največja sreča v tem trenutku - čestitke za user posted image . Se hecno tole bere, ampak v tej situaciji pač tako je.
Ja, je tekla beseda o reakciji okolice na naš SS. Kaj pa vem, ožja družina je o tem še prpravlena kakšno rečt, ostali pa user posted image . No, da vam opišem svojo najbolj butasto izkušnjo "iz okolice"...1. SS sem imela v juliju pred 4 leti, pol bolniška, pol spet služba, pa stojim takole v trgovini v vrsti za blagajno, pa me zagleda tajnica našega generalnega direktorja, pa ona na ves glas "Ooo, a si že rodila? " Jaz pa "Ne, nisem..." Pa kar suha usta sem dobila...pa hudič babji spet na ves glas" A ne? A je blo kaj narobe?" In valjda je že pol trgovine buljilo vame...pa sem bla kar tiho, pa je še una gofla pol odnehala user posted image . Ej, nisem vedla več kolko je ura, ne kater dan je, sam na jok mi je ful šlo...
Pa ful mi je šlo na živce ko mi je mama govorila da je bolš, da se je zgodil splav, kakor da bi blo z otrokoma kej narobe - mislim, halo user posted image  Kukr de pa če si do konca noseč, pa ne bo z otrokom nikol nič narobe, pa kukr de se tud popolnoma zdravim otročkom nikoli ne zgodi splav user posted image  Pa sem ji pol počasi kar rekla nej neha take govorit in če nima kej druzga povedat, naj o tem ne govori več.
Ja, živmu človeku se marsikaj zgodi user posted image .
user posted image user posted image user posted image   vsem soborkam. Pa petek je user posted image . Pa tistim, ki so v novem krogu delanja user posted image  "uspešno" user posted image   čez vikend...de po potem kej user posted image  v decembru, a ne?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 453
30.11.2007 9:52:11   
KAHLO
murva tebe sem pa dala že med pogrešane!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 454
30.11.2007 9:56:48   
Neža7
Gantar...

To je bil prvi in upam, ta zadnji user posted image  kar sva izgubila. Rečeva Neža zaradi tega, ko so nama povedala, da je bil user posted image  punčka je mož takoj rekel "Neža", ker najina punčka bo imela ime "Neža"  fantek pa "Aleš" To rečeva sama med sabo, ker ljudje bi mislili, da sva malo noro, če najini user posted image  ima ime in če bi bilo ponovno rodila zdravega user posted image  in da bi bila punčka bi bila tudi Neža.
Res bova morala zelo paziti, da ne bi ponovno prišlo do vnetje. Moja G je že rekla, da bo naslednji user posted image  rizična, ker ne ve kako je prišlo do vnetje, zato bo zelo pazila name. Tvoj G ni nič še rekel za kakšno rizično user posted image ? Mogoče sedaj, ko boš šla na bris ga vpraši.

Super! mi boš lahko pomagala pri dipolmi user posted image

Sedaj greva z možem na sprehod user posted image

Lp

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 455
30.11.2007 10:26:46   
murva
Ma kaki pogrešana....se me najde za kišto, sam včasih bel berem kukr pišem user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 456
30.11.2007 10:31:58   
Anonimen
Neža... še eno podobnost sem našla user posted image . Sicer sem še eno, sam jo nism hotela včeraj napisat, sam dons bom pa kar obe. Jst imam god na Nežo, kar pomeni, da sem tud jst ene vrste Neža. In mi je ta ime tud ful dober. Drugi je pa ta, da imava oba z možem brata, k jima je ime Aleš... user posted image user posted image user posted image
Kolk fajn, bom imela delo, k bom teb pomagala diplomo pisat user posted image user posted image user posted image .

Sicer punce vam pa moram povedat, da kljub današnjemu sončku zunaj in temu da je petek, ni glih jutro zame. Že dolgo časa sem nisem nič jokala. A danes sem spet ena jokica. Prvič zato, ker sem eno prošnjo za šiht dala in so me danes poklical in me ful neki nazijali, kwa jim pišem, če ne izpolnjujem vseh njihovih pogojev. HALO! Drugič pa pol to, da mi je sestrična k je user posted image  poslala sms. Pa ni nič napisala o svoji user posted image , sam jst vem, da je ful happy in jo skrbi zame, k sm mela ss (k ga je ona tud mela in o tem sem že pisala). in pol sm se kar user posted image user posted image user posted image . Grozna sem.

pa še to sm hotela napisat. K sm se s kolegico pogovarjala o hrani, sem ji sam tak rekla (v kontekstu s tistim, kar sva se pogovarjali), k sem bila user posted image mi ful ni pasal sladoled, pa tolk sm ga mela prej rada in ga imam sedaj spet... je kar temo spremenila, kot da se mi je zmešal, da sm bila jst kdaj user posted image  in da se mi je sanjalo, da sem mela ss.user posted image user posted image

Sedaj pa moram it v trgovino, če hočem kej skuhat. Malo me je sram, k sem objokana, pa bo že... se še kaj oglasim.

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 457
30.11.2007 10:38:39   
KAHLO
A tako je to murva...............ti bl opazuješuser posted image user posted image user posted image le prkluči semi.....danes mi je ex-.majčica poslala sliko njenega bušija (naty*)...se ji že kar pozna sem full vesela za njo.................zdaj bi bla jaz že tud takšna.........mal me nostalgija prime po teh majčicah........mah bo že...........upam da bom oktbrčica 2008 ali pa novembrčica08!!!!!user posted image

Gantar............ti kar zjokaj...........meni to full pomaga pa še učke se prepucajo.............jaz komaj čakam k se bomo punce s tega foruma preselile na drugega in debatirale o drugih stvareh in ble srečne mamice..........joj....komaj čakam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 458
30.11.2007 12:05:31   
Anonimen
Danes mineva leto dni, odkar je moji Anne Marie nehal biti srček. Počutim se dobro. Močna sem. Po nekem čudežu me danes ne boli srček. Lažje mi je. Včeraj sma imeli ženski večer s prijateljico, ki je tudi izgubila otroka- povedale sma si vse lepe stvari, pa tudi manj lepe, in sedaj je lažje.
Vem, da se z mojo pupo nekega dne spet srečama med zvezdicami.

user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 459
30.11.2007 13:17:14   
*talcy*
..ojla...ja mojeuser posted image  še ni in ni..user posted image
...kdaj si pa ti imela ss?...tudi jaz nisem imela še imena ker se mi je zdelo tko prekmalu ta to...

..aja pa nismo nč user posted image user posted image  ..no vsaj nič delali še na user posted image ...sva se odločila da počakava še decembrskouser posted image pol pa januarja veselo na delouser posted image .... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 460
30.11.2007 13:18:30   
Anonimen
aspirinčica... user posted image user posted image user posted image

Veš, KAHLO, danes ni glih moj dan. Vse gre narobe. Poleg vsega že napisanega, sem prej izvedela, da je moja stara mama v bolnici.user posted image user posted image user posted image  Hvala Bogu, da mi je vsaj ješprenj za južno uspel, ker drugače ne vem kwa bi. Tak lep sonček je zunaj, jst pa sem čisto na tleh. Res grozno. Ma kwa je z mano. a je kakšna luna? user posted image  Veš kahlo... jst bom res kar mal user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 461
30.11.2007 13:23:51   
Anonimen
*talcy*... jst sem imala ss 15. oktobra.user posted image  Mi je voda odtekla v 17 T.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 462
30.11.2007 13:27:48   
*talcy*
...ojo a pol se ti je samo sčistilo....user posted image
.....zelo mi je hudo zate obenem sem pa vesela da se lahko z vami pogovarjam..

...zdaj pa veselo na delouser posted image ...se slišimo zvečer...

...lep pozdrav in držte se pupe pa za vsako en topeluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 463
30.11.2007 13:39:53   
Anonimen
ne, so m e ščistili po dveh urah in pol, k so videli, da posteljica ne bo šla sama ven. Ker fantka sem pa rodila na kahli v sobi.user posted image

(odgovor članu *talcy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 464
30.11.2007 13:52:42   
KAHLO
gantar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse stiskece tega sveta ti pošiljam.....upam da bo tud tvoja stara mama čim prej boljše!!!!!
Drgač pa ne ne jokat preveč............bodo te učke pekle pa glava bolela......tukaj le le se skrij v tople varne objemčke dokler ne bo prišel tvoj lubek in on nadaljeval s stiskeciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne jokatttttttttttttt....še pol mene dušica boli....itak se je kumi skup zleplauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 465
30.11.2007 13:57:45   
Anonimen
Hvala Kahlo. Jst res ne vem kwa bi brez vas. user posted image pa sprejmem ful rada, saj jih potrebujem in jih tudi vračam user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam,da bo jutri boljše. Zdi se mi, kot bi spet čakala na user posted image . Taka sem ponavdi preden pride me mal pogledat. Sam vem, da jo še ne bo, ker še ni čas. sej sem jo glih kar nagnala.

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 466
30.11.2007 14:32:50   
murva
Mah, veš KAHLO, zadnje cajte nisem glih u formi za pisanje user posted image . Zdej me daje eno tako PMS-jevsko stanje, pa se mi pol zdi, da nimam nč za povedat user posted image user posted image user posted image  . A majčica se ti je oglasla s sliko trebuščka? Lepo, lepo da si v mislih tistih, ki srečno vozijo dalje...pa naj do konca prpeljejo user posted image . Ti se pa nikar ne sekiraj u stilu kako bi bilo, če bi bilo, KER NEKOČ ENOSTAVNO BO user posted image .
Ajd, deklce, uživejte čez vikend.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 467
30.11.2007 14:39:20   
KAHLO
Jaz sem tud opazila da v mojem PMS full jokam....oz. sem občutljiva če mi kdo kaj takega reče..........k drgače sploh nisemmmmmmmmm!!!!!!!!
Jaz vam povem me ženske skmo taka zakomplicirana mašinerija......ni kaj...........vsaka nam častuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 468
30.11.2007 14:45:29   
KAHLO
No murvica........a ti zdaj tu pms tolčeš, me pa zares zanima zakaj ti naši moški nimajo nobenih takih hormonskih težav....oni imajo sam tiste težave k se jih sami lotevajo..........no sicer pa ni čudno da je prav nas mati narava izbrala za tako pomembna poslanstva kot je rojevanje!!!! ker če ne bi bili že na robu izumrtja....moj sam dvakrat zakašla...pa je ves bogi...pa hoče čajčke...pa masažico....pa nevem kaj.če pa jaz zakašlam.........pa nema ništa....user posted image user posted image user posted image
Ja naty ima že prav lep buši!!!! in upam da bo moj zdaj v drugo tudiiiii in bo zmeraj večji.........saj bo a ne punce...pr vsehhhhhhhhhhhhh nassss tukaj.............
Zdaj sem spet vsa glasna ..........k mam to tetko tam doli na obisku....prej sem pa tud sam jokala.......je pa res...da mi je tokrat prnesla zraven polno enih mozoljev...k jih ponavadi nimam....zdaj mi pa na vsakem licu en štrli...si sploh ne rabim z ružom barvat....mam lička zatekla in rdeča k treba bituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce jaz vam želim lep vikend...........pošiljam vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image v nedeljo prižgite prvo svečko.....k je advent, v soboto pripnite pentlo pa na koncert v središče lj......v ponedeljek pa bomo pol šle v vesel december.....pol pa čakale na naše user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 469
30.11.2007 15:26:21   
Anonimen
Punce moje...
user posted image user posted image user posted image

Vam dam še jaz malo svoje energije.user posted image

gantar- če rabiš pogovor, veš, kje me najdeš (žal mi je, da si fantka rodila na kahli).user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 470
30.11.2007 15:39:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gantar
Tako, kot berem, so vaši angelčki vsi imeli imena. Ali se motim? 

Jaz sem imela spontani splav konec 9 tedna(9 tednov 4/7 dni), pa moj user posted image  ima ime. Na zečetku ga ni imela, ker nisem niti vedela, ali je punčka, ali fantek. Potem se mi je neko noč prikradel v sanje porod, in punčka, ki sem jo rodila. Ime ji je bilo Anne Marie. Ko sem se zbudila, sem se odločila, da tako poimenujem tudi svojega angela. In od takrat je Anne Marie. To vedo samo moji doma, drugim tega ne omenjam. In mi je lažje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 471
30.11.2007 16:21:50   
Anonimen
Hvala aspirinčica. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 472
30.11.2007 18:06:22   
Neža7
Gantar....... Sva res kot sestre user posted image

Moj mož je Aleš user posted image

Super si! kar pripravi se, ko bom drugo leto pisala dipolmo user posted image
Še nekaj..... Obe nimava prijateljev, kje živiva, če se prav spominjam?
Jaz sem 27 let stara in ti?

To je normalno, da si bolj žalostna včasih. Mogoče dva tedna nazaj sem tudi jaz bila v user posted image  in moj SS je bil 28.06.07.  Vse bo ok user posted image

Jaz si grem privoščit kopel sedaj, ke je mož v službi in da mi čas bolj hitro gre.....

Lep pozdrav

KAHLO......  Tudi tebe pošiljam en veliko HELLLOOOOOOO!!!!! user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 473
30.11.2007 18:18:00   
Anonimen
Neža7... ne samo sestre... dvojčici sva user posted image . Naj ti povem, da sem stara 27 let...user posted image .

Sem kar boljše volje, k sem spoznala sestrco... user posted image user posted image  

Ostale punce ... pošiljam vam user posted image .

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 474
30.11.2007 18:54:56   
Joob
Halo pupike...najprej vseeem en veeeliiik user posted image

V sredo sem imela UZ, pa je gin.Šajina ugotovila, da se nisem popolnoma ščistila in da je ostal strdek velikosti 12*30 mmv maternici...glede na to, da pa sem že nehala krvaveti me skrbi, kako se bo zdej strdek izločil....rekla mi je, da v roku 14 dni se bo sigurno izločil...zdej me je pa ful strah, da se mi ne bi...pregled pri svoji gin imam pa šele 21.12....in če se mi do takrat ne bo, me bo kap., ker če me dajo takratnaprej na abrazijo, se mi spet vse zavleče...in namesto, da bi februarja začeli user posted image  za otročička...bomo dva mesca kasnejeuser posted image .

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

ime - punčka
samma

zanima me vaše mnenje o sledečih imenih za punčko

Eva (49%)

Nija (9%)

Leja (16%)

Tija (26%)

Število vseh glasov: 318

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!