|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pogovori o spontanem splavu
27.11.2007 21:53:17   
Mavrica32
user posted image , oj

moja tetka s Krvavca se počasi poslavlja. Bila je tudi polna luna in mene je metalo na vse konce. A, kaj ko je moj dragi nekam slaboviden in občutljiv zadnje čase. Samo, da sem malce zamišljena že misli, da mi je hudo zaradi mojih ss. Upam, da bo konec tudi tedna zaprtih vrat. Pa ne da bi forsirala zaradi hude želje po pikici, kot jo imamo vse tukaj gor, samo preprosto si želiš ... sem pač krvava pod kožo. Sem pa nekam utrujena, upam, da bo to kmalu minulo in bom lahko spet izžarevala svojo srečo na vse okrog sebe.
Aspirinčica, saj ne jamraš, preveč. Ostani še malo.
Slviya strinjam se s tabo popolnoma. Ko bi vsaj tko mislili, še najbljižji vsi okoli nas. Vsako srečanje z ženskami podobnimi zgodbami kot je moja mi da neko upanje, da nisem sama, da se to mnogim dogaja. Da ima večino zgodb srečen konec, tako kot ga mora imeti tudi moja zgodba in vaše zgodbe drage moje.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 426
28.11.2007 7:51:00   
KAHLO
Dobro jutro pipikeuser posted image user posted image

Mavrica............me veseli da se tvoja TETA IZ KRVAVCA (francka, rdečka tečka....itd)  poslavla.................user posted image user posted image user posted image user posted image

No moje še zmeraj NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII (38 DAN)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aspirinčica lepo da greš naprej, no saj večina gremo vseuser posted image hotela sem samo rečt da se ne spomnim da bi kaj hudo jamrala.....pa tud če si kdaj ....vsaka kdaj..........SAJ SMO ŽENKSEuser posted image user posted image

Drgače pa jaz mislim da ne jamramo samo po tem forumu...........se tud kdaj nasmejimo......odvisno kakšne dneve mamo!!! TAKO DA KAR PRIDI KAJ POGLEDAT ASPIRINČICA....če pa si mogoče vpisana že med borke pa ti seveda držim pestiiiiii................user posted image user posted image user posted image JAZ BI TUDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIuser posted image

(odgovor članu Mavrica32)
Neposredna povezava do sporočila: 427
28.11.2007 14:21:44   
Anonimen
No jaz se moram pa pohvalit, da me moja user posted image , tokrat pa ni razočarala in je prišla 28 dan po čiščenju. Res vsaj nekaj lepega po vsem tem sranju, ki se mi je dogajalo...

Me pa prav po pasje boli v križu ampak po drugi strani pa sva z mojim user posted image mesec bližje do user posted image . JEEEEEEEEEEEEEEEE

Želim vam en lep popoldan pa KAHLO tudi ti jo boš dobila to user posted image sam mal počakaj ( sem te potolažla, ane)

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 428
28.11.2007 14:49:01   
Anonimen
Pikicaa25... Ful fajn, da si jo točno dobila, to user posted image . Prov fajn je, ko veš, da si bližje cilju. A ne?

Kahlo... Men si se prov zasmilila. Sploh nobenga recepta se ne morem spomnit, user posted image  da bi ti rekla, še to probaj, potlej pa bo. Jst bi ti rada ful pomagala, pa ne vem kako. Ful pesti držim, da bi se ti prikazala ta user posted image .

Aspirinčica... Upam, da ne misliš resno, kar si napisala. Ti se nam kar javi. Jamram pa tud jst... sej imam kar naprej neke probleme. Se umirijo, pa spet pridejo. Odvisno pa je tudi od dneva.

Lep dan, pa še kaj pišem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 429
28.11.2007 19:07:11   
natasarobi
kahlo - mogoče jo pa preveč nestrpno čakaš!Psiha naredi marsikaj

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 430
28.11.2007 19:40:01   
Joob
natasarobi,
hvala za tako obširno razlago in nasvet...hvaaaaala!user posted image user posted image

No poglej, ravnokar sem opazila da na odpustnici piše: Diagnoza (MKB): Q 00.0 Anenecefalija na genetiki pa piše...zaradi ultrazvočno odkrite anomalije pri plodu....nato pa spodaj v mnenju...Pri akraniji gre za odsotnost lobanjskih kosti....tako, da mislim, da je to eno in isto.

Jopj veš, da se ne spomnim katera je bila na genetiki, vem, da je bila mlajša, temne, valovite lase do ramen in zeeelo prijazna. Na genetiki (papirju) pa sta podpisana Dr. Karin Writzl, dr.med Spec.klinične genetike in Prof.dr.Borut Peterlin, dr.med., svetnik.

Danes sem imela kontrolo v porodnišnici pri gin. Šajina in je ugotovila, da imam še nekaj strdkov v sebi in da se bom zagotovo čistila še najmanj 2 tedna.

Folno kislino že pridno papcam (Folacin 5mg)...in po treh ciklusih...OPTIMISTIČNO V NOVE BOJE.

Natasarobi, se enkrat hvaaala!

Pozdravček, Joob

< Sporočilo je popravil Joob -- 28.11.2007 19:41:02 >

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 431
28.11.2007 21:24:01   
Pikabu
Že dolgo nisem bila nič tukaj, pa vidim, da ste kar pridne. Žal mi je za vse nove, ki ste se pridružile, ampak vidim, da ste polne volje in energije za nove boje. user posted image user posted image user posted image Prav je tako, le tako naprej punce. user posted image

KAHLO, jaz sem dobila prvo user posted image po ss-ju na 40. dan, tako da ni panike, ti kar počakaj. Menda tam nekje do 6. tednov po porodu naj bi se prikazala.

Me pa zdaj heca tale moja user posted image . Zdaj drugo sem pa dobila že 23. dan, s tem, da dva dni je bilo ful čudno, enkrat na dan obilnejša krvavitev, potem pa nič. Šele tretji dan se je bolj konkretno ulilo, potem pa 5., 6. dan pa tako močno, da sem si na eno uro morala vložek menjati. user posted image Prej sem jih imela nekje 5 dni dolge, zdaj se mi pa spet vleče že cel teden, pa zgleda, da bo še kakšen dan. user posted image Pojma nimam, kaj se dogaja z mano. Drugače so mi pa odkrili še eno bakterijo v nožnici in je zelo možno, da je tudi ta povzročila splav. user posted image user posted image user posted image Tako sem bila zdaj spet na antibiotikih. Po M bom videla, če je kaj boljše, sicer se bom šla pa spet malo pokazat.

Punce, držte se, pa držim pesti, da vse čim prej zagledate user posted image user posted image .

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 432
28.11.2007 23:03:40   
Muca83
Pikabu, tudi moja druga M po abraziji je bila ful čudna. 1. in 2. dan samo malo izcedka, potem pa 2 dni ful, potem pa še 3 dni kar dost, vsak dan malo manj, šele 8. dan je prenehala (zjutraj še malo izcedka in konec). Tako, da je bilo vse skupaj 8 dni, prej pa vedno ene 5. Čudno. Ampak izgleda, da je normalno, če se nama je obema enako zgodilo. 

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 433
28.11.2007 23:54:24   
*talcy*
ojla...splav oz. čiščenje sem imela v 11 . tednu nosečnosti..v bistvu sem šla na pregled na dan ponedeljka pa pikici ni bilo srčke in je rekla naj pridem v petek nazaj in mi povedala da se mi je plod zmajnšal za 3 tedne...nisem prav štekala tega... mojo ginekologinjo pa itak kar uprašaš kar neki teži...tko da nisem niti spraševala kaj in kako... 
hvala za pomoč in pogovor

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 434
29.11.2007 8:03:17   
KAHLO
Dobro jutro pupike!!

Včeraj se vam pol nisem nič kaj javlala k sem bla na unem službenem kosilcu!!!

Ja moje user posted image še zmeraj ni........jaz vam ne moram rečt zmeraj bl sem žalostna.....ker se mi zdi da ne bom nič zibala 2008 ker bo me zdaj ta k bi naj prišla zafrknila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem pa dobila full enih mozolckov, pa full mam neke vročinske valove.....mogoče pa bi zdaj rada šla una tam doli v menouser posted image user posted image nevem.......sita sem že
Sploh vam ne moram pomagat, kako me potolažijo vaše besede.....ampak

Pikica25 .
....mal si me pa res potolažla.....s tem da si ti že mal bliže.....ker vem da si zdaj mal bl srečna k si mal bližje ciljuuser posted image user posted image

Gantar hvala za pestke, tud sama jih mično stiskam.....pa nič...........jaz bi se kar user posted image user posted image user posted image user posted image

natasarobi a veš da sem jaz tud že na to pomislila....samo k sem poleti imela v službi full stres sem jo imela dvakrat v mesecu.....zdaj k pa mam stres okrog te pa je niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........ pa sploh se ne moram sprostit oz. odmislit te misli kje jeeeeeeeeeee....sem že vse poskušala...da bi se zamotla

Pikabu
jaz celo dvomim da jo bom dobila 40 danuser posted image , kako si pa imela to tečko pred čiščenjem, a si jo mela redno pa na koliko dni?!?!

Tak zdaj sem pa cel post samo jamrala..............ampak danes sem pa res ....full žalostna zarad tega.........k da mi ni usojeno da nama rata dobit najinega otročkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 435
29.11.2007 9:19:29   
natasarobi
joob - Ni za kaj. Zato smo pa tu, da si pomagamo in svetujemo. Ti kar papcaj folno. Škodovati ne more.

kahlo -  saj veš kakšna je narava. Vedno je obratno kot bi želeli. Sem se spomnila, da sem jaz imela po prvi UPN tudi težave z menstruacijo. Mislim, da jo nisem dobila skoraj 7 tednov, tako da sem klicala kar v porodnišnico. Rekli so mi, da naj čez en teden pokličem g., da bo z uz pogledala kako in kaj. Baje v takih primerih dobiš neke tablete, da ti sprožijo user posted image .

To bi pa po moje več lahko zvedela od punc na temi upanje po splavu - mislim, da so tam o tem kar nekaj napisale.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 436
29.11.2007 9:53:28   
KAHLO
natasarobi  hvala za informacijo..............grem pokukat..........user posted image

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 437
29.11.2007 10:14:26   
Anonimen
Dobro jutre!

Kako ste?
KAHLO... Še jst sem kar mal jezna, ker ti tvoja user posted image nagaja. Rada bi ti rekla izguleno frazo, saj bo, pa sem jo sama tako sita, tako da ti jo najraje nebi. ti pa zato pošiljam user posted image . Malo po pomagal, ker boš vedela, da nisi sama.

Tu gor pa pogrešam Vesnyco, pa tud Nežo7. Punci, upam da ste v redu.

lp

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 438
29.11.2007 11:01:25   
KAHLO
Gantar mislim da ti dve navihanki na polno paro user posted image user posted image da bo mel božiček kaj za prinestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj se pa tiče tiste fraze maš čist prav....mi pa prija zdaj prav vsak tak user posted image user posted image , lih kar je na radijo pesem SUPER GIRL DONT CRY....tak da .........ta pravo sporočilo zdajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 439
29.11.2007 12:06:16   
Neža7
Gantar.....

Evo me! user posted image

Malo sem bila zaposlena včeraj, ker sem imela predavanje in še ta zadnji test pred izpitom user posted image

Jaz sem ok drugač. Včeraj mi je BT malo pado po O, vendar danes sem je ponovno malo povišal user posted image  no po eni strani ne vem kaj to pomeni user posted image  Najmanj še 11 dni in bo videla. Sem mnogo bolj relaxed ta mesec in vzemem vsak dan posebi "one day at a time"
Sem prebrala, da si dobila termin za G user posted image  
Kako si drugače? Verjetno ti je že malo bolje v srcu sedaj user posted image  

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 440
29.11.2007 12:22:06   
Neža7
KAHLO...... user posted image  tudi pavzo rabimouser posted image

user posted image  še ni! user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 441
29.11.2007 12:26:25   
Anonimen
Kahlo... se stinjam, da s polno paro user posted image user posted image . Vendar se nam je pridružila Neža7. Pa naj ti dam še sedaj en user posted image , da bo držal do zvečer oz. do jutri. Jutri pa bo nov. user posted image

Neža7... kaj pa študiraš? Upam,da ni skrivnost.

Punce, komaj sem dala eno user posted image , pa bi jo spet rada imela, da bi lahko tud jst user posted image . Sej to že delamo, sam pazimo. Čeprav sem možu že predlagala, kaj pa če bi vse skupaj malo pospešila. Pa ni bil zatouser posted image . Vsaj en ima trezno glavo. Kak sem neučakana. Takrat v bolnici po ss, sem si rekla da nočem met nobenga več, saj me je groza ponovitve. Sam sedaj pa komaj čakam da bom user posted image  in potlej mama. vem da bom. In upam ,da takrat k bom user posted image  ne bom razmišljala o slabih stvareh (ss).

Še nekaj user posted image user posted image user posted image za vse. Danes jih ful rada talam. user posted image

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 442
29.11.2007 12:36:51   
Neža7
Gantar.....

Seveda sem še tu user posted image

Jaz študiram računovodstvo prek Doba Maribor....... VEDNO sem sovražila matematiko in evo me! več številk ne moreš dobit user posted image

user posted image  za pravo user posted image ...... Midva sva tudi zelo pazila po SS. Jaz sem bila tako živčna, da ne bi mu kakšno neumnost prišlo v glavo  da sama nisem morala več tednov pridet med user posted image  GROZA!
Je še zgodaj, da mu daj malo časa. Vsaj do takrat, ko dobiš rezultat brisa iz G.  Držim prsti, da tudi tebi bo vse ok user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 443
29.11.2007 14:44:40   
KAHLO
MISLIM DA JE PRIŠLAAAAAAAAAAA.....no zdaj pa kar verjet ne moram.............hodim redno kontrolirat....je nekej nenavadnega....ampak sam da je rjavo pa rdečo pa da je!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sSEM TAKO SREČNA K DA BI ZAGLEDALA user posted image user posted image ampak bom kar malo za rezervo vzela....ena me še čaka konec decembra pol pa nema više!!!!!! to je ukazuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neža7
nema pavze je treba žgat do koncauser posted image user posted image user posted image .....jaz bi tud da komaj čakam!!
Gantar toliko receptov si mi priporočila.....pa zgleda da so pomagali tvoji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image HVALA TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII. pa izvoli nazaj enih par user posted image user posted image user posted image user posted image

še je upanje da bom mami drugo letouser posted image in to mami z vami skupajuser posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 444
29.11.2007 16:10:22   
Anonimen
Neža7... Kot že nekaj časa ugotavljam, se mi zdi, da sva si kar mal podobne. Prvo to, da sva obe tu gor. user posted image   Drugo je to ( pa to sploh ni nič fajn in nobeni ne privoščim) da nama je obema odtekla voda. user posted image  Boljš, da se ne spomnim, ampak tako je. Če bi jst imela hčerkico (lahko da jo bom še imela), bi ji bilo ime Neža. Potlej pa še to, da ti študiraš računovodstvo, jst pa sem to glih letos doštudirala. user posted image user posted image user posted image

KAHLO... Jupi user posted image user posted image user posted image . Se veselim s tabo. Upam samo to, da ne bo tako kot je bilo z mano, k sem morala z dvema nočnima it spat, pa je še skoz prišla ta user posted image . Da čez dan ne omenjam. Ampak, to sem bila jst, pr teb pa bo vse drugače. Bo lepo normalna. Pa hvala zauser posted image .

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 445
29.11.2007 17:41:03   
Anonimen
Punce, pa še neki me zanima. A se še kateri dogaja, da se vsi ljudje okoli nje obnašajo, kot da se ni nič zgodilo, kot da nikol niste bile srečke user posted image ? Men to kar mal moti. Tud, k kaj rečem, se naredijo, kot da niso nič slišal. Če omenim, da komaj čakam, da bom spet user posted image , spet preslišijo. Al sem jst mogoče mal čudna? Pa naj še to povem, da to nisem velikokrat omenila po ss-ju, kar pomeni, da me zaradi tega glih ne morejo imeti poln kufer... Tud takoj po ss-ju, sem imela tak občutek, da noben noče o tem razpravljat. Samo jst bi o tem razpravljala. To sem že velikokrat rekla... Hvala Bogu, da sm vas našla, da lahko o takih stvareh z vami razpravljam. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 446
29.11.2007 18:02:09   
mihi78
Ojla!
gantar, tudi pri mojih 3 ss je redkokdaj kdo kaj omenil. Mogoče mislijo, da bi nas preveč prizadelo, če bi kdo načel to temo. Jaz sem se o tem večinoma pogovarjala z možem, mamo, še največ pa s svojo BFF (best friend forever-to so me naučili moji učenci!user posted image ).
Kaj je novega pri vas? Vidim, da Neža 7pridno študira, da so prišle user posted image in da ste spet bližje začetku novega boja.
Midva sva bila v torek v ambulanti za neplodnost. Takoj sva bila na vrsti, sem mislila, da narobe slišim, ko so naju poklicali, ker ponavadi čakava po par ur! V glavnem po naslednji user posted image začnem s terapijo, proti koncu februarja pa bo sledil ET. In  morda bom v polovici marca že user posted image .
Lep pozdrav. Grem še malo priprave delat za naslednji teden, da ne bom mela spet nedelje pokvarjene!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 447
29.11.2007 19:10:34   
Neža7
KAHLO..... iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image  Juhu! Bravo! Tetica je tu! Pa daj no! malo pavze je zdravo user posted image

gantar.... Sva podobne na žalost. Res je škoda, da ni na lepši način. Letos je zadnji letnik user posted image  Kaj si pa ti študirala?
Včasih, ko sedim na predavanje si pomislim kako bi bilo težko, če bi rodila v novembru in bi morala še hodit na predavanje..... Žalostno, ampak res. user posted image
Če bom še kdaj imela hčerkico bo tudi imela ime Neža. Joj bi umrla, da bi morala moja hči imeti SS na tak način kot midve user posted image
Gled obnašanje ljudje je bilo enako pri meni. Ko sem prišla nazaj iz bolniške je bilo vse mirno. Od mamini sodelovke so bile krasne. Jaz o SS sploh ne govorim nobenemu razen možu, ker ljudje so včasih tudi malo čudni glede SS kot, da bi bilo to popolnoma normalno in zakaj se sekiram user posted image
Res hvala bogu za Ringaraja user posted image

Mihi78... Jaz sem vedno pridna user posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 448
29.11.2007 21:42:20   
Mavrica32
ojla,
res hvala bogu za RR. Vsaj nekaj pozitivnega na tem planetu. Fajn vas je bilo spet brat! Danes sem ugotovila, da bom morala začet  nosit žabe. Me je malce zeblo v tace, pa tudi kar naprej je strah v meni, da se lahko kaj prehladim.
Moja prva bi bila tudi Neža. Nekje sem prebrala, da ni pametno, dajati otrokom imena ljudem, ki so umrli. Ka pa vem, ali bom to upoštevala ali ne.
KAHLO, super, tale tvoja user posted image  je prinesla nasmeške kar nekemu število ljudi, a?
želim ti, da bi se ti pojavljale samo dokler boš ti tako hotela.
Ker za moja 2 ss večina ne ve, je večina tiho, zdi se mi pa neumno, ker me potem tretirajo kot, sej boš vidla ko boš noseča. Dragica moja bi ji najraje rekla, vem kako je to, a samo do 7 -8.  tedna.
Ja Gantar, ni nam lahko. Včasih se samo modro nasmehnem, pa si mislim svoje. Upam, da mi kdo ne bo zameril, a nekako se mi ne da družit z nosečnicami. K sreči jih vsaj v službi nimamo.
user posted image  vsem vam.... danes ste jih kar veliko podelile, kot da bi vedele, kako zeli jih potrebujem... 

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 449
29.11.2007 22:37:31   
*talcy*
..ojla men pa noče noben odgovorituser posted image ....ja jaz tudi čakam drugouser posted image  ki bi se morala pokazati jutri pa nevem če bo ker sem preveč živčna in nestrpna....
..ko pa pride počakamo še ino in potem veselo na delo...

kahlo....
...sem prav vesela zate da si dobilauser posted image ...

< Sporočilo je popravil *talcy* -- 29.11.2007 22:39:06 >

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

nelson10

180 (93%)

180 (0%)

180 (0%)

180 (0%)

180 (0%)

180 (7%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!