|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pogovori o spontanem splavu
22.11.2007 20:10:06   
Anonimen
SSheila... žal mi je, da si morala tudi ti dat to skoz. Zato user posted image  user posted image  user posted image

Kolko časa pa si bila user posted image ? Upam, da ne sprašujem preveč. Sicer se pa kar oglasi kaj.

Izgleda punce, da se bo res treba na kaki kavi dobiti, pa v nobeno baby štrcunco ne zaviti.

LP

(odgovor članu SSheila)
  Neposredna povezava do sporočila: 376
22.11.2007 22:13:02   
SSheila
Ne ne sprašuješ preveč. Bila sem v 12.tednu.

Pa hvala za user posted image - ti vračam: user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 377
23.11.2007 8:30:07   
KAHLO
Dobro jutro pupe!!

Najprej en dober user posted image za vse!!

Gantar,
saj ne bi blo tako hudo.....hočem rečt zdaj me najbl jezi to da ni od nikoder te moje tečke user posted image , zdaj je 33 dan od čiščenja...pa vem da to pri enih traja tud do 40 dni, ampak sem na tiho upala da ne pr meniuser posted image .......v glavnem.....zdaj bo se spet vse zamaknilo v daljno prihodnostuser posted image

Vianne

(odgovor članu SSheila)
Neposredna povezava do sporočila: 378
23.11.2007 8:46:30   
KAHLO
evo sem ga že usrala....no kje sem ostala...aja

Vianne, thja tega 18.10 ne bom v življenju pozabila.....in prav je tako, čiščenje sem pa imela 22. 10...no ta 22. pa me mal moti ker imam 22.3. rojstni dan....in zdaj bo imela ta 22. tud eno senco nad sabo!!!!

Mavrica32,jaz upam da bomo drugo leto takega časa....hodile pridno rojevatuser posted image user posted image drgač pa za šopping pa kave ....jaz sem še zmeraj zaaaaaaaaaaaaaaaaaa....pa ne sam da ne bomo hodile po baby trgovinah.......tud ne ne bomo debatirala....katera je kako plenico zamenjala.....(hočem rečt teh mamičinih pogovorov ne bo)user posted image user posted image user posted image
Jah najblše da proslavimo prihod veselega decembrauser posted image user posted image user posted image user posted image

SSHeila, zal mi je da si se mogla pridružit...je pa res da je meni full lažje ob teh puncah.....se lahko zjokam z njimi in nasmejim!! tako da dobrodošlauser posted image

Murva,
tebe pa kar malo pogrešam.....nič kaj dost te več ne berem.....edino če si se preselila na kak drug forum....pol se seveda s tabo veselim in ti želim vse naj najuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 379
23.11.2007 9:08:34   
murva
Jutro, punce!

Vidim, da smo vse ene take hecne neučakanke user posted image user posted image user posted image . Enkrat sem slišala tisto o tem da je potrpljenje božja mast...ma kje za vraga jo prodajajo? Bi se zdej rabla dvojno namazat z njo user posted image user posted image user posted image . Ma sej bo, sej bo. Sicer pa tud jaz računam na to, da bo drugo leto ob tem času nestrpnost imela čisto drugačen vzrok user posted image . Sem zmerej u hecu rekla, da pa najin tretji otrok bo škorpijon po horoskopu, ker sta najina fantiča en levček, drug pa ovenček, pa oba fino trmasta...evo, pa mamo zdej priložnost škorpijončka naštimat user posted image .  Bi pa mela karkoli, sam da bo, pa da bo živo in zdravo dete.
Drgač pa punce...kofetek u mojmu koncu (služba) definitivno odpade...sem skor zraven porodnišnice u službi in pol si lahko predstavljate... sej ni da bi komu ne prvošču bit noseč, sam zdej glih nismo u stanju gledat množic nosečk. Ampak, tudi za nas se fletni trebuščki skrivajo za vogalom user posted image .
KAHLO, nč bat, nisem še nikamor "prebegnila"...ooo, pa bi, sam ni še ta prau cajt user posted image . Pismo, moja prva user posted image  je za mano, sam glej ga vraga, zdej me pa kr neki krvavkasti izcedki mučjo...pišuka, nč kej zadovoljna nisem s tem. Do pregleda pa še celih 19 dni!!! Jao, jao, upam de ni nč kej dramatičnega. Pol si pa še z user posted image  ne upava user posted image . Matr, a bom res ob vse?

No, deklce moje, vsem skupej en velik user posted image .

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 380
23.11.2007 13:23:09   
KAHLO
Evo pupe......moje jutranje dobro razpoloženje....se počasi preveša "spet v naveličanost" vem da sem verjetno že full tečna s tem mojim jokanjem da čakam to rdečko da me že enkrat obišče......ampak bl k dnevi minevajo in te hudičevke ni.....bl se zmanjšujejo moje možnosti da bi drugo leto lahko kar koli pričakovala da bi crklala v naročju...evo in popade me.....nejevolja, žalost, in naveličanost same sebe....prav ni se mi pogovarjat z nobenim k mim pride.....k se mi zdijo ti bežni pogovori....tak brezvezni.....in se mi jih ne da poslušat....user posted image

Jaz nevem no......če mi že ni bil usojen bebek....zakaj mi še te zaj ni dano da bi že enkrat prišla ta user posted image .

Pa še v slubži moram bit do 15.30...... pa saj bi blo vredu če večina tistih s katerimi sodelujemo in poslujemo ....končujejo ob petkih ob 13.00 uri.....!!! ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, kdaj bo že mimooooooo vso to čakanje pa vseee user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 381
23.11.2007 13:28:53   
Neža7
Mavrica32..... Jaz sem na Tifol od 1 julija, 3 dni po SS. Sedaj sva na drugo rundo za user posted image  
1. user posted image  sem tudi bila na Tifol, vendar sem bila že 5-6 tednov noseča.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 382
23.11.2007 13:38:24   
KAHLO
Meni je g. na pregledu rekla da naj kar nadaljujem z jemanjem folne kisline, če se želim kmalu podati v nove boje.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 383
23.11.2007 17:19:30   
Muca83
Zdravo punce!

No pa je spet petek. Hvala bogu, ker sem že čisto povožena. user posted image

KAHLO, ti si želiš, da pride čimprej user posted image , moja pa zdaj kar noče in noče oditi. Danes jo imam že sedmi dan user posted image Do zdaj je bilo vedno 5 dni, pa še to na koncu samo rjav izcedek, zdaj pa je sedmi dan pa je še vedno več kot samo izcedek. Ne vem kaj je to. Menjam s tabo takoj, da bom lahko malo user posted image . user posted image Držim pesti, da jo čimprej dočakaš. Pri meni je trajalo slabih 5 tednov, da se je prikazala. Prvič pa skoraj 6!

SSheila, žal mi je, da si se morala pridružiti temu forumu. Prav neverjetno je, kako pogost pojav je to v današnjih časih.

Punce, upam, da leta 2008 vse dobimo v roke svoje štruce!

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 384
23.11.2007 19:15:42   
Joob
Halo pupike,
čist sem podrta, zmedena....Danes sem bila pri svoji G (dr. Strah), ker sem rabila recept za folno kislino, saj je moram zaužiti 4mg na dan...na genetskem posvetu so mi "zabičali",da jo moram jemati 3 mesce pred zanositvijo in prve tri mesece nosečnosti...na kar mi dr. Strah reče, da je dovolj, če jo začnem jesti 6tednov pred zanositvijo in do 12tedna nosečnosti, ker je že tako ali tako veeelikado za folne kislina (običajna doza 0,4 mg/dan)...ampak na genetiki so imeli očitno orazlog, da so mi svetovali tako dozo, saj pri plodu ni bila pravilno zaprta glavica...to pa naj bi bilo zaradi pomanjkanja folne kisline, ki sem jo redno jemala v nosečnosti in pred nosečnostjo, in pa"igra narave". Potem mi pa še skensla kontrolo, saj so mi v odpustnico napisali, da po prvi menstruaciji obvezen pregled pri svoji G...ona mi pa reče, da kontrola ni potrebnauser posted image user posted image user posted image ...aaa??? meni nič jasno...kako, po umetni prekinitvi nosečnosti, kontrola ni potrebna????...ja men se gre za moje zdravje, varnost in seveda da bo mali pupek zdrav...a je možno, da se mi naredi pregrada??? Uglavnm, ko me je sestra hotla zbrisat iz knjige,...sem rekla, da naj me ne briše, ker bom prišla na kontrolo...pa je bla sestra sam tiho...Toooook sem razočarana nad dr.Strah, ko da ne bi bla ona...čist neprepoznavna. 
Dobila sem tablete Folacin in v lekarni sem vprašala fermacevtko za mnenje...pa je rekla da tistih 6 tednov pred zanositvijo, da je skrajni čas za jemanje folne kisline...tak primer kot sem pa jaz, pa obvezno že prej. Nič mi ni jasno...res. Ampak jaz bom začela kljub njenemu navodilu. jemati folno kislino ŽE DANES.

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 385
23.11.2007 19:54:31   
lindy
Joob če začneš jesti folno kislino seveda ni nič narobe, kar se pa tiče pregrade pa je to prirojena napaka, tko da mislim, da se ti ne more kr nardit.
vem kako težko je čakat dneve, ko bo vse v redu ampak sej veš, da nam kot čakanje in pozitivne misli ne pomaga nič.
Pa itak bo še vse dobr, tud me bomo enkrat mamice!user posted image user posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 386
23.11.2007 19:59:17   
Joob
lindy, iz tvojih ust v božja ušesa. Sam vseeno raje vidim, da me pregleda in da sem mirna, da vem, pri čem sem. Sej sem ravno zdele nazaj v lekarno klicala, če zna biti kaj narobe, če predoziram folno kislino, pa je rekla, da ne, da je to vitamin, ki se raztopi v telesu in če ga je preveč, ga telo izloči...sam ne vem kaj una "kura" serje...če je bilo v izvidu lepo napisano 3 mesece pred zanositvijo. Sej pri prvi zanositvi mi je tut rekla, da ni pristaš tablet in da ni potrebno jesti folne...no in kaj se je zgodilo, ko sem prenehala z folno...UPN...sej je ne krivim, vem, da je mal kriva igra narave...sam vseen...kako naj ji zdej sploh še zaupam.user posted image

Lindy...si ti Lindy1?
Kako si?

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 387
23.11.2007 20:13:01   
lindy
Ja to sem jest, nč ni novga, še vedno mal krvavim in čakam na torek k se tkoo vleče.
Na pregled pa sigurno morš it, men so tud po splavu rekl, da morm čez 3 tedne na kontrolo pa je bila stvar manj komplicirana kot pri tebi, edino če te je po tistem že pregledala in videla da so vse lepo ščistili, včasih pa se mormo kr zase postavt, ker ti zdravniki so tud men že mal čudni!

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 388
23.11.2007 20:16:13   
Joob
Ne, zdele v sredo imam v porodnišnici pregled, ampak po 1. menstruaciji bi morala pa še na pregled k svoji G. No sej bomo videli kaj bo zdaj na tem pregledu, pa se bomo potem menili naprej kako in kaj.
Jooooj to čakanje je res obupno...ampak si ne pustim preveč, da bi me to psihiralo.
Lindy, drzim pesti zate, da bo vse o0k...in seveda zase.user posted image
Oglasi se še kaj.
Lp

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 389
23.11.2007 20:19:30   
lindy
Tud jest držim pesti, da bo vse vredu z nama in z drugimi puncami s podobno zgodbo!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 390
23.11.2007 21:33:27   
natasarobi
jOOB - edino pravilno, da vstrajaš na pregledu - to dohtarji včasih res niso normalni.

Kar se tiče pa folne kisline ti lahko povem mojo zgodbo: V prvi nosečnosti nisem jemala folne kisline - imela sem UPN (zanosila sem nepričakovano - malo prej kot je bilo planirano). Drugič smo vse planirali, začela jemati folno kislino, zanosila, jedla folno do 12 tedna, v 18t sledi UPN. Na UZ so mi ugotovili isto kot tebi (anencefalija) - ni se zaprla glavica. Največ zasliševanja je bilo na genetiki in sicer ali sem jedla tablete folne kisline, katere, od kdaj do kdaj in tako naprej. Počutila sem se krivo, da se nisem dovolj pozanimala, itd. Trdili so, da je verjetno prišlo zaradi tega do nepravilnosti. NAPAKA - kriva kromosomska napaka - trisomija 12 - za dohtarje lahko rečem, da sem izjemen primer (vsaj kar se tiče moje ginekologinje, za genetike malo manj, ampak vseeno). Jemanje folne kisline tega ne bi spremenilo.

So mi pa na genetiki povedali, da z jemanjem folne kisline ne moreš preprečiti takih nepravilnosti, zmanjšaj lahko verjetnost, da se to ne zgodi. Tudi če bi uživala folno naprej bi lahko prišlo do tega, da bi morala iti na UPN ni pa nujno. Ali obratno - folne ne uživaš in je vse ok.

Če boš jemala folno kislini s tem nemore biti nič narobe, tudi, če je celo nosečnost, saj se prevelika doza sama izloči iz telesa - tako so povedali meni in verjetno bom naslednjič jaz začela jemati folno prej in pa celo nosečnost, če bom sploh lahko zanosila (predvidevajo, da je eden od naju prenašalec kromosomskih napak).

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 391
23.11.2007 22:26:25   
Anonimen
Zdravo punce!

Vidim, da ste se že začele pogovarjati o folni kislini. Ful fajn, da mi ni treba to temo načeti, ker sem vas hotela vprašati, kdaj začeti z njo po ss-ju in pa katere tablete folne kisline jemati. Pred prvo nosečnostjo jih jst nisem jemala. Začela sem jih jesti, k sem ugotovila, da sem noseča (v 6 T). Jemala pa sem Elevit, saj ful malo jem zelenjave in sadja. Pa ne da nebi marala sadja in zelenjave, ampak ne pripravim si jo. A je še katera te jedla, al ste večina bile pri Tifolu oz. kar koli že je. Hvala!

Kahlo... bolj se boš sekirala in živcirala, kje je tvoja tetka user posted image , slabi bo. Živci delajo svoje. vsaj pri meni je tako.

Meni so po ss-ju rekli naj grem na kotrolo k G. en teden po čiščenju. Šla sem po treh tednih, ker prej ni delal. Pa me ni nič pregledal, ampak sva se samo malo pogovorila. Rekel pa mi je samo to naj pridem po 2 user posted image , da mi bo bris vzel. Sam jst bom pa v ponedeljek poklicala in rekla, naj me kar napiše za en pregled, ker me ful zanima, če je vse ok in naj mi ob enim pa kar bris naredi, da bom začela lahko pol na novem user posted image  delat. Kwa pravte, bom prov naredila, al naj se njegovih navodil držim?

Fajn spančakjte!

(odgovor članu natasarobi)
  Neposredna povezava do sporočila: 392
24.11.2007 10:03:43   
Mavrica32
uu,
kako je toplo zunaj. Možek mi je že pobegnil delat. Menda pride na kosilo, tako da bom danes v vlogi hausfrau. Ja, sam en muc mi manjka al pa kaka majhna štručka - največja želja. Ampak tudi to še pride. Moja naslednja pikica bo zelo zelo trdovratna. Ne bo hotela zapustiti mamice dokler ne bo imela popolnoma vsega inventarja in sposobnosti za življenje izven mame.
user posted image  malce popušča, prav tako budožerji, ki so povezani z njo. Me pa daje prebava, saj me žuli in žuli vsako jutro predenj grem na wc. Ima katera od vas tudi težave s prebavo v času rdečke? Rada bi se jih znebila.
Poskušam, da vsaj dvakrat dnevno vzamem tableto Folic plus. Prvič sem začela jemati folno šele v 5.tednu, ko mi je zdravnik predpisal Tifol. Po drugem ss sem se odločla, da bi jih še kar naprej jemala. V lekarni mi je svetovala, da naj si kupim FOLIC plus, ker jih je več, (90) in so cenovno ugodnejše. Meni pa je najbolj všeč njihovo oblika. Saj imam s požiranjm tablet od nekdaj težave. 
Vedno si mislim, če smo se me razvile kot pikice tako kot je treba, potem bi se mogli tudi naši otročički. A življenje postaja vse drugačnejše kot je bilo. Več je bolezni. Tako, da se moram kar spravit  v red in redno jemat folno kislino, si vsaj ne bom imela za očitat, zakaj se moja pikica ni obdržala.
Lepo sobotico želim vsem soborkam in simpatizerkam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 393
24.11.2007 11:01:30   
Joob
IZVIRNO SPOROČILO: natasarobi

jOOB - edino pravilno, da vstrajaš na pregledu - to dohtarji včasih res niso normalni.

Kar se tiče pa folne kisline ti lahko povem mojo zgodbo: V prvi nosečnosti nisem jemala folne kisline - imela sem UPN (zanosila sem nepričakovano - malo prej kot je bilo planirano). Drugič smo vse planirali, začela jemati folno kislino, zanosila, jedla folno do 12 tedna, v 18t sledi UPN. Na UZ so mi ugotovili isto kot tebi (anencefalija) - ni se zaprla glavica. Največ zasliševanja je bilo na genetiki in sicer ali sem jedla tablete folne kisline, katere, od kdaj do kdaj in tako naprej. Počutila sem se krivo, da se nisem dovolj pozanimala, itd. Trdili so, da je verjetno prišlo zaradi tega do nepravilnosti. NAPAKA - kriva kromosomska napaka - trisomija 12 - za dohtarje lahko rečem, da sem izjemen primer (vsaj kar se tiče moje ginekologinje, za genetike malo manj, ampak vseeno). Jemanje folne kisline tega ne bi spremenilo.

So mi pa na genetiki povedali, da z jemanjem folne kisline ne moreš preprečiti takih nepravilnosti, zmanjšaj lahko verjetnost, da se to ne zgodi. Tudi če bi uživala folno naprej bi lahko prišlo do tega, da bi morala iti na UPN ni pa nujno. Ali obratno - folne ne uživaš in je vse ok.

Če boš jemala folno kislini s tem nemore biti nič narobe, tudi, če je celo nosečnost, saj se prevelika doza sama izloči iz telesa - tako so povedali meni in verjetno bom naslednjič jaz začela jemati folno prej in pa celo nosečnost, če bom sploh lahko zanosila (predvidevajo, da je eden od naju prenašalec kromosomskih napak).

No evo, isto se pocutim jaz, ceprav so nama na genetiki rekli, da sem svoje naredila, da se glavica naceloma zapre do 6 tedna...jaz pa sem jo jedla do 8 oz 9 tedna.
Natasarobi, kdaj sta pa vidva dobila kromosomske izvide? Pri meni je sedaj od UPN 2t 2d. Aja, pa ko so nama iz Instituta za medicinsko genetiko poslali obvestilo, zakaj naj bi do tega prislo pise: (citiram)
Pri plodu ni bil viden neurokranium (prim.dr Cerar, dr.med., asist.Dr.Tul Mandić, dr.med)
MNENJE:
Pri akraniji gre za odsotnost lobanjskih kosti, ki vodi v degeneracijo velikih in malih mozganov, zato z zivljenjem ni zdruzljiva. Nastane zaradi nepravilnega zapiranja nevralne cevi. Vzrok v vecini primerov ni poznan. Najverjetneje gre za multifaktorski nacin dedovanja, pri katerem sledijo številni geni in dejavniki okolja. Pri 10% pa je vzrok poznan (kromosomske napake, sladkorna bolezen pri materi, teratogene snovi - antiepilepticna zdravila)

Po posvetu ste se odlocili za prekinitev nosecnosti. Po prekinitvi je smiseln odvzem tkiva v namen kromosomske analize.

Verjetnost za ponovitev nepravilnega zapiranja nevralne cevi v naslednji nosecnosti je ocenjena na 2-3 %. Pred ponovno zanositvijo svetujemo jemanje folne kisline (4mg/dan 3 mesece pred nosecnostjo in prve tri mesece nosecnosti) Med nosecnostjo pa svetujemo usmerjene ultrazvocne preglede.

No in potem mi Strahova napise 6 tednov pred nosecnostjo naj zacnem z folno.user posted image
Hmm...pa sej ne vem...cist sem zmedena.
Natasarobi, pred kolkim casom pa se vama je to zgodilo? Poskusata z zanositvijo, ao sta to misel za nekaj casa opustila?
Mene je tok strah, da se nama zgodi spet isto...probam biti kolikor se da optimisticna.
Pa skrbi me tut to, da se mi ta rjav izcedek - krvavitev se kar vlece...sem mislila v ponedeljek, da bo ze konec, pa figo, se kar ta izcedek smotan.user posted image

Pozdravcek

< Sporočilo je popravil Joob -- 24.11.2007 11:03:02 >

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 394
25.11.2007 14:19:12   
Anonimen
Danes ponoči se je Anne Marie spet prikradla v moje sanje. Sanjala sem abrazijo. In prav čutila, kako jo "trgajo" iz mojega telesa. Potem sem se lahko poslovila od nje. Bila je tako majhna. Imela je moj nosek. In tako lepo je spančkala. Poljubila sem jo v slovo, se zjokala, in odšla. V petek bo leto dni, odkar sma se poslovili- se mi zdi, da so ti dnevi sedaj zelo težki. Za mojo psiho.

Spet sanje. user posted image

user posted image  za sotrpinke. Vsak dan mislim na vas.

Sama sem zbolela za adenomiozo(endometriozo maternice). Zdravniki mi priporočajo čimprejšnjo zanositev, ker je lahko v prihodnosti to pri moji diagnozi težje izvedljivo. Upam,da bom kmalu dobila svoje dete-živo in zdravo.

(odgovor članu Joob)
  Neposredna povezava do sporočila: 395
26.11.2007 8:09:48   
KAHLO
Dobro jutro moje pupikeuser posted image user posted image user posted image

Une hudičevke ni  in niiiiiii.........v ni....v nedeljo ko je šel lubi na tekmo  sem ker zjokala (nočem da bi videl kako me to že muči, ker ne želim da je žalosten zaradi mene) ampak sem se tako zjokala v poušter da sem mogla pol vso postelnino preoblečuser posted image
Muca 83, takoj vzamem nekaj dni tvoje user posted image user posted image

Gantar
veš da sem že pomislila tudi na to da je pa verjetno zato  ni ker se jaz tako z njo ubadam....da je pod stresom da bi sploh prišlauser posted image , mene muči samo to da kasneje bo prišla, kasneje se bova lahko začela delati na user posted image .....

Joob
, kaj se pa tiče folne kisline je meni tudi g rekla da jo naj kr naprej jem in da ne škodi...sem nekje brala da jo celo dermatologi priporočajo tistim k majo težave z kožo (mozoljavostjo), no pa nima veze v glavnem jaz jo jemlem že od julija brez prekinitve....in mislim da jo bom tudi celo nosečnost (k bom seveda), mi je pa v lekarni priporočila centromed- mami....k je poleg folne kisline še drugih vitaminov k jih rabi nosečka....pa moram rečt da sem se vredu počutila...(pa tud nekih prehladov nisem mela, pa še z herpesi se je končalo), drgače sem zmeraj ob tečki dobila herpes...ker če meni pade imunski sistem ga takoj dobim), tako da se bom držala kar teh tablet.....
Kar se pa tiče pregleda pa kar vztrajaj....meni je moja g pregledala vse...je res da sem jo tudi sama prosila naj mi z uz pogleda vse jajčnike maternico vse...bris je tud vzela....tako da ne rabi skrbet....TI KAR POJDI NA PREGLED, da se boš lahko brez skrbi borila!!!!

Aspirinčica naj ti bo v tolažbo da si se lahko od nje poslovila in jo videla, drgače pa se je meni zadnič tud sanjalo da sem mela malo punčko v vozičku in sem z mami in sestro kupovala oblačilca za njo....bla je full luštkana....zdaj pa nevem a je to bla pikica ki mi ni bila namenjena....ali je to pikica ki mi mogoče še bo namenjena!!!ker ko sem bila pa nosečka sem pa sanjala o fatku k je bil ves brazgotinast in kožica se mu je lupla.....po moje sem že takrat slutila da nekaj ne bo vredu....psiha dela svoje.....ampak skupaj bomo zmogle vse .....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 396
26.11.2007 14:32:33   
Anonimen
KAHLO... Vidim, da še ni nič.user posted image   Upam in držim pesti, da se ti čimprej pojavi tistauser posted image  in da boš potlej en korak bližje cilju.  user posted image
Jst sicer sem en korak bližje, sam me je pa ful strah. Strah me je bilo tud z možem user posted image . Sam je bilo potlej vse ok. UH user posted image . In upam da bo tud potlej, ko bom nosečka. Upam da bom kmal. Sam na pregled k G. se moram še najaviti. Pa jih kličem, pa se noben ne oglasi. Zgleda da imajo ful gužvo. Pa taka ura je... Upam, da me bo kmal sestra naročila in to samo zaradi brisa, ker drugače ne bo nič veselja za novo leto v postelji.

Kahlo in tudi druge punce, držite se in si pišemo!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 397
26.11.2007 14:50:18   
KAHLO
Ah gantar, jaz sem trdno prepričana da nam bo zdaj v drugo 100% uspelo in to vsem.user posted image user posted image
Kar nič naj te ne skrbi, ti kar veselo user posted image , pa nič se obremenjevat z vsem ostalim (čeprav vem da bo to težko...upam da bom tud k bom borka taka optimistkauser posted image ) pa bo...

Kaj se pa tiče tega naročanja... jaz k kličem g je tud kar naprej zasedeno...........kot da bi meli hot line....user posted image user posted image no saj neke vrste je...k vse kličemouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 398
26.11.2007 15:06:22   
Neža7
gantar....  Jaz sem imela isti problem. Sem klicala in klicala in nič.
Imela sem dovolj, ker samo za rezultat brisa sem klicala, da sem G pisala.....itd user posted image   Osebno pismo od G sem dobila 2 dni kasnej. Rezultat "A" user posted image  tako sem bila vesela.
Moj G je krasno, vendar njena medicinska sestra je pa lena!

KAHLO.... Še ni! Koliko dolgo že čakaš za user posted image ?

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 399
26.11.2007 15:56:58   
Anonimen
Končno mi je ratalo. user posted image  Mi je dala dva datuma za pregled, enega 6. december in enega 10. dec. Kako rada bi šla 6, pa ima glih podelitev diplome, tako da sem rekla pol za 10.

KAHLO... iz tvojih ust v božja ušesa. Pa še enki sm se spomnila... mogoče bi pa pomagal kak kozarec črnega. Pr men je to včasih užgalo. Stare mami al pa babice pravijo, da to požene na prej. Privošči si kakšen merlot al pa teran user posted image , pa bo pomagalo tud pri stresu user posted image  user posted image  user posted image  .

Moja napaka pa je ta, da si preveč želim biti user posted image  . In vsi mi skoz govorijo, da če si bom preveč želela, sploh ne bom. Joj! Če pa sploh ne morem iz svoje kože. Kolk bi jst rada rekla, ko bo, bo. Pa ne morem. Lahko rečem, sam ne mislim pa ne tak. Kdaj bo že ta sonček posijalo na naše obzorje user posted image

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?