|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
11.10.2007 13:01:18   
Naty*
Taula hvala, hlače tud mal skrijejo veš user posted image . Ja v ljubljanski Kepici sm jih kupla. Žepek majo pri strani, takrat jih je glih dobila ko sm pršla, ble so pa 52 EUR. Te hlače so res fuuuuul udobne. Kavbojke pa isto. Sm pršla v kavbojkih z razpetim fršlusom tja, pol sm si pa te oblekla, pa bi kr v teh ostala user posted image . To je pa tak filing! Še ko sediš te čist nč ne tišči in veže. Pa še zgledajo ne nosečniške user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
11.10.2007 13:08:54   
kodrana
Naty prov lušna si.  vau.. full so lepe hlače. jaz bi tud take imela. pa sploh se nekaj ne vidi, da so nosečniške. pa kuk maš lep buši. se tam tako lepo vidi, ko si v jeansu. user posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
11.10.2007 13:16:54   
Naty*
hvala kodrana user posted image , men je tud tm buši ful všeč. Prou luštkan ga je gledat kolk raste.

Hlače s to elastiko so pa moje dve sodelavke mele lani poleti, ble so pa tričetrt kavbojke in kupljene v H&M v Celju. Že takrat mi je blo to ful všeč, pa še vidla sm kolk rastejo s tabo.

KAHLO glede bokov in riti sm se pa js tud sekirala, da mi pol ne bo več nč prav. Ampak je raztegljivo blago, tko da je tud tam neki foreuser posted image .

Aja za ljubiteljice kužkov sm dala gor še en album (zdej mi je to že kr všeč ratalouser posted image ). Geslo je pa Gala. Na prvi slikci je pa z Rikom, ta je pa zlati prinašalec od našega bobnarja.user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
11.10.2007 13:20:55   
KAHLO
Naty* si si pa full dobre hlače izbrala....me prav zanima če bom jaz jutri kaj takšnega pobrala v Grazu, če ne grem kar direkt v to kepico, pa če 120 evrov zagonim.....ker full dobro zgleda, kako se še le moraš počutiti brez tistega tiščanja tam pr trebuhu....drgače maš pa ti tak lep trebušček..mah tvoj je sigurno že nosečniški, moj še je po moje samo napetuser posted image ker ni tako lep........ se mi zdi da mam en praf šlauf okrog pasu, večer se pa od spredaj še napihneuser posted image user posted image user posted image user posted image v bistvu bol bier bauchu podobenuser posted image user posted image

Upam da bo mpol v nosečniških hlačah tud lepše oblikeuser posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
11.10.2007 13:32:55   
Naty*
KAHLO bier bauch user posted image user posted image user posted image user posted image ....ti ga tud pihnešuser posted image ! Eh po moje se v Gradcu tud to da dobit, valjda.... Sej bi blo prou čudn, če bi jih pr nas lahk kupu tam pa ne ko so zmer ene dve leti pred nami user posted image . Kar se pa trebuščka tiče, mi pa v prejšnjih hlačah ne zgleda niti približno tko. V tistih mam js tud poln enih šlaufov pa nadstropij okrog pasa. Ko sm dala pa tole gor....waaauuu....sm rekla prodajalki, sej to pa zdej prav nosečniško zgleda user posted image . In tud moja seka (ki je mogla bušija takoj slikat s telefonom btw) je rekla, da je ful bolš ko je tko enakomern, ne pa prej k sm mela ful ovinkov user posted image . Tko da ne skrbi. Ko oblečeš tole se takoj bolj nosečo počutiš. Da o "pomanjkanju" tiščanja sploh ne govorim!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
11.10.2007 13:37:46   
Taula
Grem počasi. Držite pesti.user posted image

Hlače pa tudi meni naredijo lepši trebuh, pa še tople so čez bušija.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
11.10.2007 13:46:19   
aurora28
Drži se Taula, držim pesti zate in tvojega user posted image !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.

Naty uvaaaauuuu kake fajne hlače, jaz bi tudi takšne mela user posted image . A je trgovina kepica v Celju? Pa kak lepa kužika je tvoja, saj je dobermanka a ne? In zelo lep buši imaš, kateri teden si zdaj?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
11.10.2007 13:46:46   
KAHLO
taula drži se pa brez skrbi vse bo o.k, ampak saj veš jaz zmeraj težim da morte pol poročat k pridete od pregledauser posted image user posted image user posted image user posted image

Naty* mene pr teh hlačah prav ta visok gumi pas veseli, ker sem pozimi  k une stare mame, obvezno moram met pokrite ledvice...no zdaj s tem ne bom imela več problemov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
11.10.2007 13:51:27   
aurora28
Kahlo bica kaj user posted image user posted image user posted image , potem pa sva že dve bici, ker jaz tudi imeti obvezno ledvice pokrite al si dam gor bodi ali pa spodnjo majico, vedno mi nekaj greje ledvice.

Načeloma pa jaz zeloooo rada nosim šekaste hlačne nogavice in krilo ter visoke škornje, ki sem si jih kupila v trgovini Transport, tista ki pozna to trgovino, potem ve, da tam nimajo nekih fensi špenci škorje, ampak so takšne športne. No bistvo vsega je to, da si moram zdaj še kupiti krilo za user posted image . user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
11.10.2007 13:56:09   
Naty*
Taula tud js držim pesti, pa ne pozabi poročat!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

aurora28 sm šla pogledat na spletno stran Kepice in zgleda, da so samo v BTC-ju. V Celju pa sploh ne vem, kje je kaka nosečniška trgovina odkar so LaVie zaprli. H&M pa ma oddelek, pa mislim, da sm slišala da C&A tud. Kužka je pa dobermanka ja user posted image , taka požrešna pa razvajena. Js sm pa v 10. tednu od torka naprej, se pravi 9T in 2 dni...si nisem mislila, da se bo že tolk poznal.

KAHLO tu te pa razumem. Js že od konca avgusta nosim žabe pod hlačami, drgač mam skoz mehur prehlajen. Zdej se mormo pa sploh mirkat, ko mamo več ledvičk in mehurjevuser posted image .

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
11.10.2007 13:57:53   
kodrana
KAHLO in aurora moja ledvica morajo bit tud obvezno pokrita. drugače me zebe in občutek je sploh neprijeten.

taula držimo pesti. vse bo ok, boš videla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aurora, jaz tudi najdem kaj zase v transportu. najraje počakam na razprodajo. samo jaz si izberem kak model, ki je tudi malo elegantnejši. ne čist špotren.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
11.10.2007 14:01:35   
Estrella*
Naty- kužiki se vidi, da rada je. Je kot naša Asja. Ti pa res nimaš bederc in šlaufov....Trebušček pa je lepo zaobljen.
Kavbojke so mi full všeč. Moram si tud jaz nekaj podobnega nabavit.

Danes sem pojedla kos pizze. Bla je tok mnjami, sedaj pa...me boli želodček.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
11.10.2007 14:03:02   
narava
pozdravljene user posted image !

Joj, koliko ste napisale, saj komaj dohajam user posted image
Vidim, da je razpolozenje odlicno..me veseli.
Ko smo ze pri hlacah in oblacilih: sama sem pred kratkim dala dol 10 kil, tako da sem nosecnost zacela z 166/65, sedaj pa opazam da se mi je okrog bokov in zgoraj pri ledvenem delu ful ze zacelo nabirat. Sicer se na kilazi nic ne pozna, se pa vidi user posted image  Nosecniskih hlac se nisem zacela kupovat, saj lahko vse tiste "stare" (preden sem shujsala) komot oblecem (vsaj za nekaj dobro user posted image ).

Naty, busi mas pa res ful lep..moj se ze malo pozna, ampak ni se tako "lepo izoblikovan" kot tvoj..pride s casom? user posted image

Kaj so te nosecniske stvari res tako drage?? user posted image  Nikoli nisem imela navade za hlace dajat 12 oziroma 13.000 SIT (jest se zmer v tolarjih razmisljam, se ne damuser posted image ), ce sem lahko za to ceno dobla skor dvojne..

Ali mogoce katera hodi v Avstrijo v Beljak kupovat stvari? Sem slisala, da imajo tudi tam dokaj ok?

Sicer pa sem v sluzbi in komaj se zivim..ze od vceraj se ubadam s povisano vrocino, pa jo zbijem, nato se spet vrne in jo zopet zbijem, in to traja sedaj ze drugi dan.user posted image  Nujno sem morala priti v sluzbo, ker sem imela neprestavljiv sestanek in sem rekla - ok, pridem, zdrzim (se ze cel dan z agrumi filam), jutri mam pa bolnisko! in pika. tko da komaj cakam konec del. dne, ker vem, da se vikend ze zacenja user posted image

no pa lep vikend user posted image

lp, n.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
11.10.2007 14:05:28   
KAHLO
Aurora jaz mam tud rada šekaste žabe na sebiuser posted image user posted image in tud razmišljam še o krilu....oz. mam namen enega nabavit, pol pa je vseeno tud če bedre mal nabreknejo krilo jih bo ja zdržalo.....samo klko vem majo tudza nosečnice posebne žabe, k tak ne tišijo v bušiju.........samo dvomim da tud kake lepe šekaste pa vzorčaste pa barvne pa touser posted image user posted image škorne si pa mam tud namen kupit....grem pol tud jaz mal v transport pogledat.....nisem glih tip človeka, za kake fensi šmensi škorne, najraje mam  mešanico  da so malo odštekane, športne in elegante, brez petke...ker petk pa jaz nevem nosit......pol hodim k una kobilauser posted image

Kodrana, Naty*, aurora
pol nas je že kar nekaj babicuser posted image jaz tud že od prvega mraza naprej pridno nosim spodnjo majco......Naty maš čist prav zdaj je treba na duple organčke pazituser posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
11.10.2007 14:24:49   
aurora28
Kodrana škornje, ki sem jih kupila v Transportu niso čisto športne, spet pa niso čist elegantne, ampak so neka mešanica. Ampak jaz sem bolj športno-elegant tip ženske in si sama sebe po pravici povedano ne predstavljam, da bi si dala gor krilo in škornje s 10 cm petami in zgoraj rekljc. user posted image user posted image user posted image   Raje sem bolj komot in priznati moram, da se najdem v takšnem stilu in mi paše. user posted image user posted image user posted image

Povejte mi koliko časa boste ve jedle folno kislino oziroma tiste ki jeste Elevit? Jaz ga jem in mislim, da ga bom jedla vso nosečnost, ker na navodilih piše, da se zelo priporoča, da se tablete jedo vso user posted image in potem še tudi v času dojenja. No moja prijateljica je jedla tablete Tifol vso nosečnost in še zdaj jih je, ker tamalo doji. user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
11.10.2007 14:50:47   
glen
Punce.
Danes sem bla na pregledu in se je vidu utripuser posted image ,imam popravljen pdp,tako da se selim med junijke(2. junij),tako da me lahko brišete s seznama,
lp

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
11.10.2007 14:59:13   
TamaraJ
Naty...čudovit trebušček in seveda fuul lepe hlače. Jaz še nisem tako daleč in še zavzeto brskam po omari, če je še kaj uporabnega. Krila, hlače... Pa vidim, da bom morala kmalu obupat. Trebušček imam tak, kot sem ga imela pri Timiju v 3 mesecu. pri Timiju sem delala doma in sem nosečnost preživela bolj ali manj v trenirkah. Zdaj pa moram bit v službi urejena in ta urejenost kar stane. Kakšne črne hlače ali kakšno uporabno krilo moram nabavit. Sicer pa kot sem že enkrat napisala: vseeno mi je, tudi če se v rjuho oblečem!! Samo, da bo moja pikica OK. Samo naj pridno rastejo te male pikice in zrastejo v zdrave in čudovite otročke.
Jaz grem pa zdaj z mojo družinico na kosilo ven. Ima moj najlepši sonček Timi danes 4. leta. Prej sva bila z atijem v vrtcu in smo naredili malo zabavico. Koliko veselja!
Nič punce, božajte svoje trebuščke in se čuvajte.

P.S. Taula: držim pesti!!

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
11.10.2007 15:02:21   
anonimna thumbs up
glen, user posted image user posted image user posted image  Krasna novička user posted image

Punce, a se vam je danes čist utrgalo, pišete kot nore, sploh ne dohajam user posted image user posted image  ¸

Naty*, krasne hlače user posted image  in še bolj fletna psička user posted image

Taula, vem, da si že šla, zato user posted image user posted image user posted image

Drugače pa omenjate Kepico. Ja, jaz sem si v pretekli nosečnosti tam kupila precej drago krilo iz jeansa, ampak sem ga res ogromno nosila čisto do konca, komaj čakam, da ga dam spet nase user posted image  Tam imajo precej lepše in kvalitetnejše stvari kot v LaVie, kjer so se mi zagravžali z nagravžno visokimi cenami in za en k*rc kvaliteto user posted image  Poleg tega sem si pred tremi leti v C&A kupila čudovito krojeno bež trenirko, ki tudi spet čaka v omari user posted image  Iz druge nosečnosti imam pa fantastične kavbojke, ki sem jih dobila za še bolj fantastično ceno (takratnih 18.000 SIT user posted image user posted image user posted image ) v neki nobel privat štacuni v Avstriji. Ampak bodo zdaj nošene že v tretje, zato se bodo vsekakor amortizirale user posted image user posted image  So pa praktično neuničljive, ker niso niti malo zrabljene user posted image

Saj vem, da se bom morala po prvem pregledu uradno preseliti med junijke, ampak tule so počutim bolj doma user posted image

Uživajte user posted image

user posted image  user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
11.10.2007 15:04:07   
anonimna thumbs up
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ
Jaz grem pa zdaj z mojo družinico na kosilo ven. Ima moj najlepši sonček Timi danes 4. leta. Prej sva bila z atijem v vrtcu in smo naredili malo zabavico. Koliko veselja!

ČESTITKE MALEMU JUNAKU user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

Lepo, lepo praznujte user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
11.10.2007 15:36:57   
aurora28
ČESTITKE TIM!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
11.10.2007 15:50:41   
kodrana
tudi od mene čestitke sinčku, tamraraJ. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sanje so se uresničile..

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
11.10.2007 18:49:40   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Tudi mene zanima ali imajo kaj user posted image oblačil v C & A, jaz sem iz Velenja in vedno nakupujem v Celju. V H & M sva bila zadnjič z mojim user posted image in sem bila nad izbiro kar razočarana, našla sem edino ene žametne hlače, vse druga mi pa ni bilo všeč. Očitno z leti postajamo zelooooo izbirčne. user posted image user posted image user posted image

Pred kakimi 14 dnevi sem bila v C&A, pa je razen lušnih kavbojk ena velika žalost od nosečniških oblačil. Sploh majice in srajce so ene brezoblične plahte nemogočih barv in vzorcev. Prav tako v H&M. Vse v črni, sivi, beli in roza barvi. Nobenega lušnega modela, vzorčka, živa žalost.
Upam, da kaj osvežujejo ponudbo, sicer bo kriza.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
11.10.2007 19:30:30   
Anitka
Ojla!

Najprej čestitke malemu Timiju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pogledala tudi jaz te hlače in ta trebušček user posted image user posted image user posted image user posted image Sem šla potem takoj sprobat še moje hlače, ki sem jih kupila v soboto in se tudi jaz občudovala moj mali buši v njih. Sploh proti večeru je tak lep, sicer le še napihnjen, ampak v hlačah zgleda superuser posted image user posted image user posted image Komaj čakam, da kupim še kakšne. Ledvice pa zadnja leta tudi jaz skrivam.

Anonimna thumbs up ti kar ostani med nami majčicamiuser posted image user posted image Te je prav fino brat in s tabo klepetat.

Taula oglasi se.

Vsem mojim majčicam en lep nosečniški pozdravček in se beremo,

user posted image Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
11.10.2007 19:31:01   
Taula
Hvala da ste držala pesti. user posted image
Zadeva je taka: en user posted image  je žal res umrl, ker je našla samo še ostanke od njega..kar je uporabno baje posteljica vsrka. user posted image
Drugi user posted image  pa je veselo migal, ko smo delali UZ čez trebuh. Ves čas je brcal, premikal roke, migal kot bi kolcal.user posted image Je rekla da čuti, da se nekaj dogaja in se pač tako odziva. G je bila zelo prijazna, si je vzela čas....z mano je bil tudi user posted image  in nama je vse razložila..tudi to da ima mali user posted image lušten nosek že videti.user posted image  V ambulanti imajo dva zaslona..po enem ona dela, na drugem večjem pa mamica in oči gledata.
Po meritvah je velik med 23 in 24 mm..je preveč migal in sta dva rezultata ven prišla. Mere ustrezajo 9 tednom, tako da je to OK.user posted image  Zvoka še ni priklopila, ker ne vedo če kaj škoduje user posted image ..je rekla da se to gleda šele po 10 tednu.
Dobra novica je tudi, da ni več videti hematona...ena je omenjala da ga ima se mi zdi. user posted image Zadnjič na urgenci ga je pri meni našla, danes ga ni bilo več. Je rekla da se pač pojavijo in izginejo in da ne vedo zakaj.
Drugi teden imam redni UZ in pregled pri moji G. Do te G bom pa šla še na kaki samoplačniški UZ če bom imela preglede na bolj redko. Bomo videli.

Sem žalostna zaradi enega user posted image , a pomirjena ker je drugi user posted image  videti super.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
11.10.2007 19:33:50   
Anitka
Taula me veseli, da je z user posted image vse o.k. in vseakor vama želim, da bo tako še naprej. Jaz že tudi komaj čakam, da bom najino pikico spet videla in opazovala.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......