Naty*
|
Jutro bejbike ! Js sm danes doma in sm si kr privoščila spat do pol devetih, kar mi ni čist podobno . Zdej pa zajtr, malo donata (btw deloval je v dveh sekundah, a je to možno??!!), pa še kavica za ob RR . Uf komaj sm vas prebrala, zdej pa sploh ne vem, če bom uspela vse napisat, kar sm sproti razmišljala . teodoral , ful lepo je slišat, da je vse lepo in prav. kodrana sej veš kolk sm vesela zate ....drugič boš pa videla še , glavno da je zaenkrat GV pravilne oblike in da ma tvoj malček rumenjakov mehurček, da lahko papca in raste . Zaenkrat se ti pač še ni hotu pokazat mali nagajivček . aurora28 js sm tud šla kužko pogledat, kak srček je ... Moja je pa že kak teden prehlajena pa se nekak kr noče pozdravit. Nima pa tolk znakov, da bi šli k veterinarju, sam z noska ji teče, upam, da bo kmalu bolš. KAHLO da ne boš pol šokirana, ko boš 36 dobila , kr pripravi se! anonimna thumbs up sej tud js ne bom več dolgo imela 36, brez skrbi . Sm se mogla zmeri kr orng matrat, da se ne zredim preveč in ker sem mejhna se mi že dve kili poznata. Zdej si pa predstavljaj kako bo to z 20 viška!!!! Mi je moja sekica rekla, da me bo kinder jajček klicala !! Kar se pa nosečniških hlač tiče, vam pa res priporočam tiste, ki imajo od pasa naprej elastični trak. Ko imaš majčko čez, se sploh ne vidi da so nosečniške in zdej lahko nosim vse tiste moje oprijete majčke od prej, pa nihče ne ve kaj mam spodaj . Tud prodajalka mi je rekla, da mi morjo bit zdele čist prav in niti malo prevelike, ker se potem širijo s tabo in jih maš do konca nosečnosti. Tud pri sodelavkah sem videla, da je tisti trak res hudičevo prožen . Tiste, ki se pa regulirajo s trakci, so pa baje primerne potem, ko je trebuh že malo večji. petrahh H&M ima nosečniški oddelek v Celju in Mariboru, Ljubljana pa ne. V BTC-ju ima baje nos.oddelek Zara (ampak nisem uspela pogledat, tko da ne morem komentirat), mene je pa navdušila trgovina Kepica. Hlače so res precej drage, ampak vam morm povedat, da so fenomenalne. Tud v službi so ble čist navdušene, pa še moj lubi je reku, da so sexi, pol bo že držalo . Mogoče se bom celo slikala, da jih vidite. Sej nočm delat reklame, ampak sm tolk zadovoljna (joj ko da bi mi plačal, da jih reklamiram )