|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
12.10.2007 20:00:36   
Estrella*
Aurora 28- jaz sem na šihtu in odštevam čas do konca.....
Glede špikanja: ne špika ampak nekam me dol tišči. Tak filing imam kot pred porodom ko te vleče trebuh v podzemlje. To je taka pekoča bolečina. Sicer ne vedno.
Sem se pa pregrešila in jedla krompirjevo solato in sedaj mi je obležala v želodcu...skoz se mi dviguje in na momente mi ratuje slab.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
12.10.2007 20:25:21   
Naty*
Dober večer! Js sm šele domov prilezla user posted image , pa vidm da res niste ble danes preveč zgovorne. Js sm bla zjutraj na šihtu, ob pol enih smo šle pa s sodelavkami v Mozirje v eno restavracijo, ker je ena abrahama praznovala. Že itak nism ponoč nč spala, pol pa še to. Skoz mi je blo po malem slabo, ampak sem jo odnesla do konca....do sladice. In je blo vse precej dobro za jest. Pol pa kr naenkrat fuuul slabo in sm letela na wc...pa je šlo vse v obratnem vrstnem redu ven.

No vsaj zredila se ne bom ane user posted image ... Zdej pa sam še postlo vidim....čist sm hin.

Nč pozdravček vsem, jutr bom pa kej bolj zgovorna. Fajn spite!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
12.10.2007 20:33:04   
tejč
Živjo, punce.
Sem Majčica 2005 in MAjčica 2007, doma imam dve krasni punčki. In kar kocine mi stopijo pokonci vsakič, ko zagledam vaš post. Kako čas beži! In punci rasteta in vem, da sta točno onidve največji zaklad v mojem življenju. Ker sta zdravi, živi, navihani, simpatični. Ker sta NAJINI. Obožujem ju!

Vsem vam, ki si stojite ob strani, ki preživljate skupne trenutke ob čakanju na vaše  male štručke, želim čim več lepega. NAjprej, da bo dete (in ve) zdravo, potem pa še vse , kar pride za tem.

Ko boste svoje dete začutile ob sebi, boste vedele, kaj govorim. In tako vsak dan znova, ko vas bo dete razveseljevalo v svojem razvoju.

Srečno, majčice 2008!

LP
MAteja z MAšo in Ajšo

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
13.10.2007 8:18:52   
Katina

tejč, najlepša hvala za tvoje vzpodbudne besede. Tudi me si želimo, da bi čimmanj stresno preživele user posted image in rodile zdravegauser posted image .

Kar nekaj nas ima za sabo ss in mislim, da si tokrat res zaslužimo srečen konec. Pa tudi tistim, ki teh izkušenj nimajo ne želimo, da jih doživijo.

Res sem vesela, da navijaš za nas. Jaz se te spomnim še iz dogovarjanja za telovadbo v ZD v Domžalah in vem, da si polna optimizma. Hvala.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
13.10.2007 9:28:54   
kodrana
jutro punce.

tejč hvala za lepe besede. tvoje besede v božja ušesa..

Naty* božica, kar bruhala si?! meni je včasih tako slabo.. vendar bruhala še nisem.

Katina, vse bomo donosile in imele zdravega user posted image . pika. nič trplenja in slabih izkušenj. ne več.

punce meni je bilo včeraj zjutraj zelo slabo, danes pa mi ni tako zelo.. je to normalno? ali še pride danes?! ni mi fajn, da mi je slabo.. samo, če slabosti ni, me kar malo skrbi.user posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
13.10.2007 9:35:04   
aurora28
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Upam, da nisem katero pozabila user posted image .
Danes ponoči sploh nisem mogla spati, ker se razmišljala zakaj nisem dobila zraven zadnje plače stimulacijo, ki mi pripada. Se bom prihodnji teden pozanima o tem v službi, no mogoče je pa sploh ni bilo in bo kasneje, ker obljubljena pa je bila. Danes je na vsrti delovna sobota user posted image (pranje perila se že izvaja, sesanje stanovanja, pranje posode, brisanje tal po stanovanju- hvala bogu, da imava parket, ker če bi bil itison user posted image jaz pa še alergična na pršice, umivanje kopalnice, kuhanje kosila, spanje user posted image , gledanje tv, dramanje user posted image user posted image in na koncu proti večeru še shopping- nakup hrane, ker sva čisto spraznila hladilnik.)

Sosed pa štema ploščice v kopalnici in imamo zastonj muziko. user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
13.10.2007 9:51:13   
Naty*
Jutro! Nov dan in malo boljše počutje user posted image .

tejč hvala za tvoje besede, vedno ko kaka mamica to tolk lepo napiše mam kr solzne oči. Upam, da bomo res vse maja tako srečne, kot si bila ti dvakrat user posted image , tebi pa želim, da bosta punčki še naprej zdravi in pridni in da se imate radi user posted image .

kodrana ja ful sm bruhala. Tolk še nisem od začetka nosečnosti. Kr dihat nisem mogla sproti. Ena sodelavka je pršla za mano na wc in čist znorela, če sm zmešana da vrata zaklepam, ko bruham. Da bi se lahko udarla v glavo al pa kej pa še do mene ne bi mogle. No nisem se udarla v glavo, me je pa grlo še cel večer peklo od bruhanjauser posted image .
Glede slabosti se pa ne sekiraj preveč, ker so tko on in off. Pri men je kak dan že tolk dobr, da mislim, da je konec, drug dan pa spet cel user posted image . V kerem tednu si ti? Tam okrog osmega? Men se je takrat glih začenjalo. Pa sej veš...enim sploh ni nč slabo! Mogoče boš pa ena od srečnic user posted image .

aurora28 mene tud včasih špika, še večkrat mam pa tako topo bolečino v trebuhu. Ne znam razložit....približno tko kot preden se ti ulije M. Ampak večinoma je to kadar veliko hodim ali delam, pa mi tko kaže, da bi se blo dobr mal spočit user posted image .

anonimna thumbs up, mate pa nekoga, ki res dobro pazi na vasuser posted image . Hvalabogu, da se je vse vredu končalo. Sicer je pa ponavadi tko, da ko ma hudič mlade, jih ma veliko, zato gre včasih kr zaporedoma vse narobe. Ampak še zmeraj....konec dober, vse dobrouser posted image .

mettyy res se lahko na NS že vidi spol, js se ful veselim tega. Lahko se pa tud mala barabica do konca skriva user posted image ! Moj user posted image  bi tud šel zraven, pa bo glih en teden prej začel novo službo, tko da mislim, da ne bo šlo že kr dopusta koristit user posted image . Mi je kr žal, ampak če se ne da....

Hm pr vseh teh merah, sm se malo zamislila. Pregled sem imela pri 8 t nosečnosti, kar pomeni starost ploda 6-7 tednov. Pa je bil velik že 19,2 mm! Joj če bo kej po mojem, me čaka en hud porod user posted image . Moj lubi je bil ob rojstvu velik 56, težek pa 4,5 kile, zdej si pa predstavljajte to pr mojih 156 cm user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
13.10.2007 10:05:16   
kodrana
Naty* ne vem, če mi bo prizaneseno s slabostmi. enkrat mi je full, drugič manj. po zm sem noseča 7T in 1dan. samo po uz, sem noseča manj. dobrih 6T sedaj. mislim, da se bom potem morala prestavit med junijčice. mapka čisto pa vas en bom zapustila, veste. vas imam preveč rada.
ja, na nuhalni se lahko vidi spol, samo ni 100% za vzet. ker potem si lahko razočaran kasneje, ker ti spol spremenijo. ti pa že začneš kupovat.user posted image  pa tudi za fantka običajno lažje določijo spol, ker se vidi lulček. punčki pa lahko tudi kar naenkrat zraste lulčekuser posted image user posted image .
Naty* jaz upam, da ne bo tako velik plod. moja stara mama je rodila baje 5kg fanta, pa meri tudi 156cm nekje. rodila lepo normalno. halo??? moja mami je pa naju rodila s 3,5kg. noter ni še noben ostal. user posted image user posted image

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
13.10.2007 10:18:09   
Naty*
kodrana ja res je, noben še ni not ostal user posted image . Ma sej bo, kakor bo.... glavno da bo vse vredu user posted image .

Aja nisi še 8 t, pol te pa še vse ta luštno čaka user posted image . No pr men se je tko začelo konec sedmega tedna. Mal zjutraj slabo, pa pol nč...drug dan mi je blo malo bolj, pol pa vsak dan!

Pri spolu je pa baje res težko, ker včasih popkovino zamenjajo za lulček, kr se tko zvije. Pa pri punčkah se baje lahko sramne ustnice al pa ščegetavček povečajo tolk, da mislijo, da je lulček. Pri enih je pa tolk očitno, da se baje sploh ne da zgrešit user posted image . Je rekla sodelavka, da je zdravnica rekla, poglejte kakšnga lulčka ma! Njen user posted image  pa ves ponosen...ja čist po atiju! user posted image

kodrana js bi kr rada, da ostaneš na 31. 5. in med majčicami. Če pa tud ne, bomo pa kljub vsemu klepetale, glavno, da smo na forumu nosečnost user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
13.10.2007 10:23:52   
kodrana
Naty*, luštno me še čaka? o joj.
ja, moj je tud reku, če bo fantek, se bo lulček prec vidu. že na naslednjem pregledu. user posted image user posted image
aurora potem je sobota delovna. jaz bom tudi sedaj malo pospravljala, ker imava že bombo. moj je šel z mojim očetom v hosto.. drva napravljat. je tako priden. potem nama pa pride en kolega okno zmontirat. bova imel v bodoči kuhinji-jedilnici-dnevni nova lepa okna. čez čas, ko bo več dinarčkov, bova pa povsod zamenjala.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
13.10.2007 11:30:19   
aurora28
No zdaj pa sem se zopet vstala, stanovanje pa je že pospravljeno user posted image user posted image user posted image , je moj dragi možek tak priden  Da vam nekaj povem, da mojega moža vse sorte napada odkar ne seksava user posted image , zadnjič je imel cel mesec neko razjedo v ustah in ga je bolelo, ampak po mesečni uporabi tekočine, ki jo je kupil v lekarni je izginala. No, zdaj pa je fasal tak herpes na robu ustnice, da se bogi še smejati ne more. user posted image Sem mu danes pri zajtrku rekla: Veš, zdaj pa vidim, da odkar ne seksava te vse sorte napada. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je rekel, jaaaaa a ti tud to vidiš. 

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
13.10.2007 11:36:11   
kodrana
aurora je pa res pravi bogec. a user posted image  ne, zaradi tega, ker ti ne paše, ne? meni paše, ko mi ni slabouser posted image . včeraj sva si privoščila malo user posted image , vendar pazljivo, da ne bo kakih nezaželjenih izcedkov. no, zaenkrat je še vse, tako kot mora bit.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
13.10.2007 11:56:14   
aurora28
Kodrana odkar sem izvedela, da sem noseča, me je želja po spolnosti totalno minila. Enostavno se mi sploh ne lušta, zato pa se tudi ne silim, se že drugače zadovoljiva in je vse ok. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
13.10.2007 12:00:06   
kodrana
aurora, če ti ne paše, je bolje tako.. treba je poslušat svoje telo. pravijo, da ti spet zapaše v drugem tromesečju. če je to res, bomo takrat slončkali, kot nori. user posted image user posted image

se grem vržt v pucanjeuser posted image .

sanje so se uresničile..

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
13.10.2007 12:23:55   
Naty*
ja pridne ste ni kej, js sm bla pa v trgovini, pol pa na kavi in klepetu pri taščici, zdej grem pa kosilo delat. Moj lubi je zjutraj ko je prišel iz šihta kr sanjal, kaj bi jedel za kosilo. Variante so ble...špinača pa krompir, golaž, musaka, rižota z morskimi sadeži in še nekaj stvari, ki se jih ne spomnim (aja pol je dobu še idejo, da bo cvetačno juho naredu, ko se zbudi user posted image ). No js sm se odločla, da bova dons jedla musako user posted image .

Kar se pa slončkanja tiče, se pa že js včasih zamislim, da smo ženske v prvem trimesečju (izjeme oprostite) take, kot da smo dobile tist, kar smo hotele, zdej nas pa puste pri miru user posted image . Ampak tud js upam, da bo bolš v drugem trimesečju. Ne privoščim lubiju take suše, sploh glede na to, da sva bla prej ful pridna na tem področju user posted image .

Nč uživajte soboto pa se beremo!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
13.10.2007 19:09:52   
Anitka
Oj čveke user posted image user posted image user posted image user posted image

Vas komaj dohajam z branjem, kaj šele s pisanjem. Vidim, da nisem edina kateri je včasih slabo. Včeraj zjutraj sem imela že kar na tešče in to pred umivanjem zob soočenje s školjko. In potem me je vse do poznega popoldneva kar peklo v grlu. Pa na sploh mi je bilo včeraj kar čez cel dan slabo. Zvečer pa me je dragi odplejal na eno fantastično večerjico.user posted image user posted image user posted image

Danes pa sem kupila rože za grob in nekaj za doma in sem jih kar takoj posadila, pa nekaj sem laufala s sesalcem po hiši, za kaj drugega pa nisem bila več sposobna - me daje utrujenost.

Ja mi tudi sedaj malce manj slončkamo user posted image user posted image user posted image user posted image , v bistvu me je po tistem izcedku prejšnji teden kar malce strah in se slončkanju raje izognem.

Joj mene bo tudi matralo, da bi vprašala za spol. Bomo videli, morda pa se pustimo presenetiti, čeprav bo težko. Sicer mi je čisto vseeno kaj bo, le da bo zdravo, si pa želim že od nekdaj vsaj eno punčko. Če ne bo prvič bomo pa delali na tem drugič ali morda tretjič. Kdo bi vedel.user posted image user posted image

Kodrana ti boš kar pri nas ostala, a ne? Saj klepetamo lahko če boš majčica ali junijčica.

Tako moje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo bodite in se tipkamo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
13.10.2007 20:37:50   
Zvezdica
Ojla
KODRANA; NATY*, Kahlo...., uglavnem vse "naše"user posted image user posted image user posted image user posted image .
Da vas malo pozdravim.

Berem s čim se ubadate in me spomni na mojo prvo nosečnost. Naj vas pomirim, da so glede spola zelo natančni. Meni so takoj rekli, da je fantek in je bil. Me je pa na porodni mizi malo zvilo, češ če bo deklica bo šla kot superMAN deklica venuser posted image user posted image user posted image . Ker imeli smo cotke za pol leta nabavljene in seveda za 5 otrok(mami bila pridna) in ČISTO NIČ za punčko.

Aja, prej sem tam pisala puncam pa nič ne odgovarjajo in to je: nimam nobenih znakov, sva pa bila pridna.
Zanima me to, ker me prsi full bolijo torej na dotik bolijo in potem skelijo. Mater, da ni kaj narobe z mano.

Pazite nase, božajte svoje bušije, pa se beremo.

Nočko

i belive i can fly....

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
13.10.2007 21:10:03   
aurora28
Sonosečke lepe sanje in mirno noč vam želim. Grem pančat. user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
14.10.2007 9:03:47   
aurora28
Dobro jutro user posted image !

Kako ste, ste dobro spale? user posted image Jaz sem bolj malo spala, ker me je tako vse tiščalo. Že v petek in v soboto sem šla zjutraj na veliko potrebo, ampak to sploh ni bilo tapravo, ampak bolj podobno hrčku. Včeraj se mi paše ven ni ljubilo, ker me je že vse bolelo. user posted image Vso noč nisem spala, zato sem se okrog 2.30 zjutraj vstala in najprej spila 2 žlici sirupa  Izilax Mammi, nanj spila 2,5 dcl donata, povrh pa pojedla še 4 suhe marelice in 4 suhe slive. No......... potem pa me je končno pritisnalo in sem nadoknadila za tri dni nazaj. user posted image user posted image Ampak user posted image to je dober občutek ko se dober po....aš in te nič več ne tišči. Jaz sem zelo žalostna, če sem zaprta in me vse boli.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
14.10.2007 9:56:27   
kodrana
jutro.

Zvezdica, lepo da si nas prišla pozdravit. navijamo za vas, da se nam čim prej pridružite na tej temi.

aurora, za enkrat nimam še nekih težav z zaprtjem. dovolj pijem in migam, pa še malo sem nervozna, pa verjetno je to to. drugače pa se ne moram nekja napenjat. a ve tudi ne? ker če se, imam občutek, da mi bo maternica padla ven ali nekaj tam doli.

skrbi me.. vem, da brez veze, kar bo bo. ampak, me vseeno skrbi. pregled imam komaj 30.10., jaz pa bi rada vedela že prej, če je vse ok. skrbi me, ker običajno se pri 6T že vidi utrip.. samo baje mora bit g.v. velika najmanj 22mm, da se vidi plod. pri meni pa je bila g.v 17mm. glede na pretekle izkušnje ne morem bit sproščena in pika. dajte me malo potolažit.. prosim, prosim.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
14.10.2007 10:34:14   
Estrella*
Kodrana- nikar se ne sekiraj in ne misli na slabe stvari. Saj vem, da je težko, ampak proskusi misliti, da je tvoja pikica OK in da raste ter se razvija. Tudi mene preganjajo podobne misli in jih kar lepo odženem. Pozitivne misli delajo čudeže. Imam pregled šele 9.11.!!!!!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
14.10.2007 10:38:51   
kodrana
teodoral držim pesti tudi zate. hvala za vspodbudo.
v katerem tednu boš takrat? to imaš drugi pregled, ne?

sanje so se uresničile..

Neposredna povezava do sporočila: 1097
14.10.2007 10:40:32   
aurora28
Kodrana! Edino kar lahko storiš je, da verjameš v svojo pikico. Poglej GV je bila na dan pregleda velika 17 mm, ampak če bi prišla čez dva dni ponovno na UZ bi verjetno bila že 22 mm velika. Vsak dan v user posted image pomeni velik napredek. Meni se na dan pregleda (ta prvi pregled) ni videlo nič v maternici, tak, da je že posumil, da gre za izvenmaternično. Čez dva dni pa mi je ponovno naredil UZ in se je že videla GV in neke pikice , čez tri dni pa se je že videl plod in utripi. No, to je moja zgodba, tak da verjemi, verjemi in še enkrat verjemi, ker tvoja pikica je odvisna od tebe in te potrebuje. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1098
14.10.2007 10:44:05   
kodrana
aurora hvala tudi tebi.
prejšnjič me ni tako skrbelo oz. si niti v sanjah nisem mislila.. sedaj pa em skrbi tako zelo. sama vem, da je brez smisla ta sekerancija.. v katerem tednu pa si mela prvi pregled aurora?

sanje so se uresničile..

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
14.10.2007 10:45:27   
Estrella*
Kodrana- moj 1pregled je bil nosečnost točno 8t, torej bom bila ob naslednjem pregledu 12t 2/7. Moj G dela tudi NS, vendar mislim, da nima licence, pa še slab UZ ima. Zato se bom v začetku nslednjega tedna naročila na NS, kjer bom lahko dobila tudi CD. Tistih 60 eu bom že pogrešila.

Danes sem se zbudila brez slabosti in upam, da tako tudi ostane. Kako se pa ve počutite?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......