Naty*
|
Jutro! Nov dan in malo boljše počutje . tejč hvala za tvoje besede, vedno ko kaka mamica to tolk lepo napiše mam kr solzne oči. Upam, da bomo res vse maja tako srečne, kot si bila ti dvakrat , tebi pa želim, da bosta punčki še naprej zdravi in pridni in da se imate radi . kodrana ja ful sm bruhala. Tolk še nisem od začetka nosečnosti. Kr dihat nisem mogla sproti. Ena sodelavka je pršla za mano na wc in čist znorela, če sm zmešana da vrata zaklepam, ko bruham. Da bi se lahko udarla v glavo al pa kej pa še do mene ne bi mogle. No nisem se udarla v glavo, me je pa grlo še cel večer peklo od bruhanja . Glede slabosti se pa ne sekiraj preveč, ker so tko on in off. Pri men je kak dan že tolk dobr, da mislim, da je konec, drug dan pa spet cel . V kerem tednu si ti? Tam okrog osmega? Men se je takrat glih začenjalo. Pa sej veš...enim sploh ni nč slabo! Mogoče boš pa ena od srečnic . aurora28 mene tud včasih špika, še večkrat mam pa tako topo bolečino v trebuhu. Ne znam razložit....približno tko kot preden se ti ulije M. Ampak večinoma je to kadar veliko hodim ali delam, pa mi tko kaže, da bi se blo dobr mal spočit . anonimna thumbs up, mate pa nekoga, ki res dobro pazi na vas . Hvalabogu, da se je vse vredu končalo. Sicer je pa ponavadi tko, da ko ma hudič mlade, jih ma veliko, zato gre včasih kr zaporedoma vse narobe. Ampak še zmeraj....konec dober, vse dobro . mettyy res se lahko na NS že vidi spol, js se ful veselim tega. Lahko se pa tud mala barabica do konca skriva ! Moj bi tud šel zraven, pa bo glih en teden prej začel novo službo, tko da mislim, da ne bo šlo že kr dopusta koristit . Mi je kr žal, ampak če se ne da.... Hm pr vseh teh merah, sm se malo zamislila. Pregled sem imela pri 8 t nosečnosti, kar pomeni starost ploda 6-7 tednov. Pa je bil velik že 19,2 mm! Joj če bo kej po mojem, me čaka en hud porod . Moj lubi je bil ob rojstvu velik 56, težek pa 4,5 kile, zdej si pa predstavljajte to pr mojih 156 cm .