anonimna thumbs up
|
Čer, punce Taula, res sem vesela tvoje prekrasne novice Jaz imam pa današnjega dne kar dovolj... Prej smo se ravno peljali domov in nam v naselju nasproti v škarje prileti en divjak, ki se je v naselju, v ovinku, preko polne črte in z absolutno preveliko hitrostjo lotil prehitevat 2 (dva!!) avta... Samo moževi spretnosti in pravilni reakciji se lahko zahvalimo, da smo še živi V glavnem, mož potem popeni, obrne in hajdi za njim. Videli smo, da je zavil na železniško postajo. Pripeljemo vštric, jaz skočim iz avta, odprem vrata tistega norca in se mi skoraj zlije ven en totalno nažgan mulo Naderem ga, potem pa izpred bifeja zraven prileti en možakar, ki ga ne poznam, jaz se malo umaknem, on pa mulota kar v avto na polno užge na uč!!! Potem ga je še potegnil ven in še dvakrat kresnil, kelnarca je rekla "****, nehaj.", on še dvakrat žvajzne in odhiti nazaj v bife. Zakaj ga je, pojma nimam. Jaz sem poklicala policijo, na srečo so zelo hitro prišli. A mi verjamete, da imam v parih dneh kar dosti tega sranja v prometu (najprej srna, potem tole )? Čisto na tiho pa vam prišepnem, da sem presenečena sama nad sabo, ker sem v vsej zmešnjavi v tisti orjaški "šljivi" na mulotovem obrazu celo uživala... Ne mi zamerit, res je bila huda izkušnja, v avtu sva z možem namreč imela obe hčeri. Nisem verna v krščanskem smislu, ampak tokrat res prosim višje sile, da nam za nekaj časa prihranijo takšnele pretrese... Zdaj sem se že toliko umirila, da si bom privoščila nekaj za pod zob, potem pa zasluženo spat Mirno noč vsem