|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
11.10.2007 20:18:57   
aurora28
Super Taula user posted image user posted image user posted image user posted image , mi je žal za drugega dvojčka, ampak očitno je usoda tako želela, da preživi samo eden. Res mi je hudo zate, ampak sem resnično vesela, da je tamali korenjaček ok, da veselo miga in raste. user posted image user posted image user posted image user posted image zate.

Jaz tud komaj čakam na prihodnji petek, že odštevam dneve, da vidim svojega korenjaka. user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
11.10.2007 20:22:28   
StBarbara
Taula, sej sem vedla, da je vse ok user posted image .

Ampak zakaj je meni namerila 13mm konec 8 tedna user posted image  (pa je rekla, da mere ustrezajo temu tednu),  tebi pa 24 mm? A ni, da na začetku rastejo približno enako user posted image  Od kod razlika??

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
11.10.2007 22:08:37   
anonimna thumbs up
user posted image Čer, punce user posted image

Taula, user posted image  res sem vesela tvoje prekrasne novice user posted image user posted image user posted image

Jaz imam pa današnjega dne kar dovolj... Prej smo se ravno peljali domov in nam v naselju nasproti v škarje prileti en divjak, ki se je v naselju, v ovinku, preko polne črte in z absolutno preveliko hitrostjo lotil prehitevat 2 (dva!!) avta... Samo moževi spretnosti in pravilni reakciji se lahko zahvalimo, da smo še živi user posted image  V glavnem, mož potem popeni, obrne in hajdi za njim. Videli smo, da je zavil na železniško postajo. Pripeljemo vštric, jaz skočim iz avta, odprem vrata tistega norca in se mi skoraj zlije ven en totalno nažgan mulo user posted image user posted image  Naderem ga, potem pa izpred bifeja zraven prileti en možakar, ki ga ne poznam, jaz se malo umaknem, on pa mulota kar v avto na polno užge na uč!!! Potem ga je še potegnil ven in še dvakrat kresnil, kelnarca je rekla "****, nehaj.", on še dvakrat žvajzne in odhiti nazaj v bife. Zakaj ga je, pojma nimam. Jaz sem poklicala policijo, na srečo so zelo hitro prišli.

A mi verjamete, da imam v parih dneh kar dosti tega sranja v prometu (najprej srna, potem tole user posted image )?

Čisto na tiho pa vam prišepnem, da sem presenečena sama nad sabo, ker sem v vsej zmešnjavi v tisti orjaški "šljivi" na mulotovem obrazu celo uživala... Ne mi zamerit, res je bila huda izkušnja, v avtu sva z možem namreč imela obe hčeri.

Nisem verna v krščanskem smislu, ampak tokrat res prosim višje sile, da nam za nekaj časa prihranijo takšnele pretrese... user posted image user posted image user posted image

Zdaj sem se že toliko umirila, da si bom privoščila nekaj za pod zob, potem pa zasluženo spat user posted image

Mirno noč vsem user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
11.10.2007 22:12:13   
kodrana
Taula user posted image user posted image user posted image . samo, da je s pikico vse ok.

anonimna thumbs up upam, da ne boš imela več takih izkušenj. hudo. zaradi takih so ceste tako zelo nevarne.. lepo se odpočij..

tudi vsem lepo nočko.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
12.10.2007 7:14:06   
anonimna thumbs up
 Dobro jutro, danes sem jaz zgodnja user posted image

Imam psihične priprave, ker moram peljati očeta v Celje na pregled k zdravniku. Včerajšnji dogodek me je malo vrgel iz tira, zato se zdajle "štelam"... Vsaj spala sem kot klada user posted image

Vsem želim en prijeten petek, se beremo kasneje user posted image

user posted image  user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
12.10.2007 8:13:53   
aria81
Evo še mene po dolgem času. Kdaj vi utegnete toliko klepetat? Jaz komaj vas utegnem prebrat user posted image . No vglavnem 2. pregled je za mano. Na UZ nisem kaj dosti videla, razen enega fižolčka malo čudne oblike.
Važno da je G videl da lepo raste in slišal user posted image . PDP mi je pustil 10.5. čeprav je plodek velik komaj 13mm, tako da dvomim da sem v 10 tednu. Lepše se bo videlo na naslednjem pregledu 9.11. Z mojim si želiva da bi bil 18.5., ker imam takrat roj. dan in nebi si mogla  želet lepšega darila. Ma v končni fazi ni važno, samo da je zdravo. 

Neposredna povezava do sporočila: 1056
12.10.2007 8:21:43   
mettyy
Ojla!

user posted image anonimna thumbs up - vesela sem, da sem Vam v vaši hudi izkušnji v prometu, ni kaj pripetilo.   user posted image

Me pa neki zanima, prebrala sem nekje, da se na NS lepo razloči otročiček in da lahko vidiš celo spol. Sem eno kolegico vprašala, če je peljala na ta pregled svojega dragega zraven, kajti jaz ga sem povabila zraven. Odgovorila mi je, da ga je peljala zraven in da je bil tako navdušen, da je hotel biti zraven na vsakem UZ. Mi je pa še zaupala, da sat na NS točno razločila, da bosta dobila sineka. Dodala je še, da ima shranjeno slikico, kjer se še danes vidi, da je v trebušku bil fantek. Kaj pravite?

Lep dan vsem, in ne preveč delati v službi. Se slišimo, čao.

Neposredna povezava do sporočila: 1057
12.10.2007 8:42:03   
aurora28
Jaz sem si prebrala, da se na NS vse vidi, vsi organi, udi in tui v določenih situacijah spol. Spol se ne vidi vedno zato, ker je včasih user posted image tako obrnjen, da ne morem videti ali je user posted image ali pa user posted image . Jaz poznam zgodbo, ki jo je ena gospa na G pregledu povedala in sicer se je njen na vsakem UZ pokazalo, da nosi fantka, vse do zadnjega UZ so govorili, da je fantek. Ko pa se je mali korenjak rodil so videli, da je punčka. Zakaj je prišlo do te zamenjave zato, ker je tamala vedno na vsakem UZ imela rokico med nogami in je en prstek nekak držala, da so vedno mislili da ima lulija.user posted image user posted image user posted image Kakšna faca tamala, jim pa je zagodla, upam sam, da si niso vse v modri barvi kupili. user posted image user posted image

(odgovor članu mettyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
12.10.2007 8:43:42   
aurora28
Aja to sem še pozabila: DOBRO JUTRO! user posted image   Moj mož bo tudi šel zraven mene na NS. 

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
12.10.2007 9:17:35   
Estrella*
Jutro čveke!

Evo mene se že psihično pripravljam na današnji popoldanski šith. Mali je zbolel tako, da ga imam doma v postelji.

Taula, aria81...user posted image user posted image user posted image za uspešno opravljen pregled.

Jaz sem tud slišala, da do 12 t ko prevzame vlogo posteljica , rastejo oikice z enako hitrostjo. Po tem datumu, pa je odvisno kam je pritrjena posteljica, (če je dovolj prekrvavljena), koliko hrane dobi bebica in je od tega odvisna rast.

Moj mali je bil velik med 13 in 14mm, po ZM sem bila 7t6/7,  glede na mero pa je rekel, da bi moral biti plod star točno 8t.
Torej drage moje možno je da bodo vaši PDP-ji prestavlili malo nižje v maj.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
12.10.2007 11:35:18   
Taula
StBarbara....tu je en link o rasti našega user posted image  Kot vidiš je tvojih 13 mm čisto Ok za bebico. Potem zraste ful veliko v enem tednu.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
12.10.2007 11:36:47   
aurora28
Ko sem bila jaz na pregledu na točno 8 teden je user posted image bil velik skoraj 20 mm, tak, da lahko da sem bila na dan pregleda več noseča, kot 8 t, mogoče nekaj dni gor. Nevem, joj še en teden. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1062
12.10.2007 11:41:35   
Taula
Sej točno ti težko povedo..meni je rekla naj si vedno vzamem v rezervo + oz.- 7 dni, ker ne vedo kdaj točno si zanosil.

Na NS tudi jaz komaj čakam....moj user posted image  bo seveda zraven. user posted image Včeraj je bil na UZ zraven in je bil ves user posted image

Drugi teden imam reden pregled še pri moji G in UZ in upam da mi pove da je user posted image  spet kaj zrastel.user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
12.10.2007 11:45:05   
TamaraJ
user posted image Taula super. Važno je, da mala pikica pridno raste. Je bil močnejši in zato ni strahu, da se ne rodi en čudovit in zdrav dojenček!!

Anonimna thumbs up: pomembno je, da se je dobro izteklo. Pretres gor ali dol...samo, da se ni smrkavec zaletel v vas. Upam, da ga doleti primerna kazen. Jaz sem tudi alergična na kretenske voznike, ki so ali pijani, ali divjajo, ali oboje..... Vozim lepo in počasi, še posebno, kadar je z menoj v avtu še Timko. In me je groza, ko mi kdaj pa kdaj kakšen bebec prileti v škarje in ogrozi naša življenja. Vseeno sem prepričana, da nas nekdo čuva. Kdorkoli že je: hvala mu. Marsikdaj nisem bila prepričana ali je čudež ali sreča, da se je vse dobro izšlo.

Pa najlepša hvala za čestitke mojemu sončku. Kar ne morem verjet, da gre čas tako hitro. Podoživela sem trenutke, ko se je rodil...in kot, da bi bilo včeraj. Kako velika sreča so naši otroci. Sončki... in kako zelo, zelo imam rada tega mojega sinkota. Skoz bi ga neki mrcvarla user posted image . Pa mi je zadnjič rekel: mami, ne  moješ me tojk jupčkat k sem že vejik fant (j  je pri nas še vedno nadomestek za L in R). Kaj bodo pa pjijateji jekji user posted image

Amor Omnia Vincit

Neposredna povezava do sporočila: 1064
12.10.2007 11:49:56   
aurora28
Pa mi je zadnjič rekel: mami, ne moješ me tojk jupčkat k sem že vejik fant (j je pri nas še vedno nadomestek za L in R). Kaj bodo pa pjijateji jekji
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Kaka faca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
12.10.2007 15:04:21   
aurora28
Oj user posted image kje se vse skrivate? Ali ima danes katera pregled? Jaz sem se tak najedla: goveji zrezek v omaki, kruhove rezine, juhica in solata. Za sladico pa keksi Domačica. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
12.10.2007 15:07:13   
Taula
O dej nehi me mučiti, imam kosilo šele čez 1h.user posted image  
Drugače pa že par dni sanjam o pici....mmm

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
12.10.2007 15:09:26   
StBarbara
Jaz sem tuki user posted image  

Umes še kuham za tamalga.

Meni je pa tako slabo, da bom kr hujšala user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
12.10.2007 15:19:26   
Taula
Sem ti nalimala tabelo, si videla.

Meni je pa slabo zvečer vedno.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1069
12.10.2007 15:22:12   
aurora28
Kakšno tabelo? 

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
12.10.2007 15:23:35   
Taula
StBarbara....tu je en link o rasti našega Kot vidiš je tvojih 13 mm čisto Ok za bebico. Potem zraste ful veliko v enem tednu.

http://www.ringaraja.net/ClanekPodrobno.asp?p_id=1&id=138&kat=8

Tole.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
12.10.2007 15:25:07   
StBarbara
Hvala ja, tok časa sem že na rr, pa še nikol nisem te tabele vidla user posted image

Meni je pa čez cel dan slabo. Najbolj recimo, ko pridem v kako štacuno, pa meso zavoham user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
12.10.2007 16:53:51   
aurora28
user posted image user posted image StBarbara meni je tudi slabo že cel dan. Proti večeru hodiva z mojim na sprehod in mi prav dobro dene, ker potem zelo fino zaspim.

Anonimna thumb up mene tudi zelo razjezijo takšni nespametni vozniki, ki gledajo na cesti samo nase in ne na druge. user posted image Jaz vedno pravim, da kljub temu, da mi čuvamo kako vozimo, se držimo predpisov, ne pijemo... se pa najde tak kreten, ki je pijan in si misli, da je sam na cesti, pa prileti vate. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1073
12.10.2007 19:28:35   
aurora28
Danes pa nisete preveč zgovorne. Me zanima ali vas tudi kaj špika?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
12.10.2007 19:56:28   
kodrana
ojla. aurora, jaz bom upam jutri bolj zgovorna.
danes sem bila v lj. kupila sem si sp. hlače, pa štumfke.. tud za nosečniške obleke sem že gledala, samo da bom kaj kupila, bo pa treba še malo počakat.
mene tud špika, ja. pa boli me.user posted image posebaj,če se kaj napnem. če zakašljam, nahitro spremenim položaj.. imam občutek, kot da bom nekaj izgubila tam spodaj.
sem utrujena od tega pohajkovanja. zjutraj mi je takooo slabo. pa zvečer je tud kriza. vse za bebico..user posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......