|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
10.10.2007 13:19:34   
aurora28
Čestitke Metty user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 976
10.10.2007 13:34:12   
Taula
Jaz menim da vsaka čuti kdaj ima lahko user posted image . Jaz ga npr. pri 22 ne bi imela..si ne predstavljam. Najprej sem želela končati faks oz. vsaj biti absolventka. Če bo vse Ok bom stara 26 in par mesecev, ko se rodi najin sonček.user posted image

Aurora si pravnica če te čaka ta izpit?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 977
10.10.2007 13:41:11   
bobika
Anonimna user posted image , kaj v Mb bolnico greš v laboratorij? Jaz tudi in po vsej verjetnosti tudi v petek.
Vsem ostalim pa polno + energije!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 978
10.10.2007 13:52:48   
aurora28
Taula jaz sem diplomirala na Fakulteti za upravo v LJ, ampak sem se zaposlila v šolstvu kot organizatorka izobraževanja. Imam pa željo opraviti ta izpit zaradi same sigurnosti, saj koliko poslušam je velik kje pogoj opravljen strokovni izpit. Jaz sem pa s svojo službo uredila tako, da sem v bolniški do porodniške, po poteku porodniške pa mi je rekla direktorica, da želi, da se vrnem v njen kolektiv in s tem mi je dala zeleno luč, da me želi imeti v svojem timu. Tako, da v bistvu sploh nisem na slabem, pač denarja bomo malo manj imeli z razliko od plače, ampak najbolj pomemben je moj user posted image in vse drugo je postranska dejavnost. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 979
10.10.2007 14:01:10   
Taula
Super. Meni bo med porodniška potekla pogodba in vem da mi je ne bodo podaljšali. Ampak bom našla novo službo, se ne sekiram.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 980
10.10.2007 14:03:23   
Naty*
Js sm tud stara 28 pa bo tale moj prvi. In mi je tko čist prav. Za sabo imam eno dolgo vezo (10 let), očitno neuspešno in sem zelo srečna, da se nisem že takrat odločla za otročka. Sicer pravijo, da ni treba met vse urejeno prej in da gre tud pol ko že pride, ampak eni smo očitno taki, da si radi uredimo vsaj osnovne stvari preden se odločimo za naraščaj. Seveda pa odvisno od človeka in s tem ne trdim, da je obratno narobe user posted image .

KAHLO js sm bla včeri čist šokirana ko mi je prodajalka porinla v roke št. 36 pa rekla naj probam user posted image . Js pa ...eeeee....to bo premejhno.... Pa je rekla, da ne in veš kaj...čist zares so mi prav!!! Drugače si jih pa ne bi kupla, če bi blo treba januarja nove. Ker to je tak material, da se še mal razširi s tabo, na vrhu je pa elastični všitek, ki ti pride skor do modrca in ti je prav do konca. Zato pa pravim, da je investicija, ki se bo obrestovala, ker sm jih kupila še za pribl. 6 mesecev user posted image .

aurora28
res kuža prinese veliko obveznosti, denarnih in drugih, ampak ti vedno vse odtehta user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 981
10.10.2007 14:07:12   
aurora28
Naty če pa ti je prodajalka porinila konf. št. 36, potem pa si ti ena suhica user posted image user posted image user posted image . Jaz nosim konfekcijo 40, no kmalu bo 42 user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 982
10.10.2007 14:16:36   
Naty*
aurora28 suhica nisem, debela pa tud glih ne. Sm pa precej mejčkena in mam majčke 34 al pa 36, ampak hlače sm mela ponavad 38, zato sem zdej vesela, da sm med nosečnostjo pršla na 36 user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 983
10.10.2007 14:22:00   
kodrana
ojla.

sem iz pregleda. hvala, da ste mislile name.. kaže, da je vse ok. sem v 6T. videla se je lepa gestacijska vrečka in rumenjakov mehurček.. plodeka še ne. je rekla, da je to normalno, glede na to, da se pred 14dnevi še ni ničesar videlo. pa tudi njen uz je malenkost slabši, kot ga imajo v porodnišnici. upam, da je res ok. me je prepričevala, da je vse ok.. da je vrečka lepe oblike in tudi ta mehurček se lepo vidi.. brez posebnosti torej. upam, da je res vse ok. krvavim ne več. upam, da je bilo res od kašljanja. čez 3T imam ponovno pregled. 30.10.
ko se že ravno o starosti pogovarjate.. jaz jih štejem 23, končujem faks. še diploma..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 984
10.10.2007 14:24:59   
kodrana
moja konfekcijska pa je.. 40-42. user posted image user posted image  ampak sem velika 180cm.. tako da se mi moji kg res ne poznajo.. je med. sestra zadnjič, ko sem se stehtala, tako debelo pogledala: kje pa imate te kg? user posted image user posted image

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 985
10.10.2007 14:34:03   
Estrella*
Kodrana- si pa prava manekenka. user posted image user posted image user posted image  za pregled. Je res lepo slišat dobre novice. Čez 3T bo pa že user posted image ! Naj ti čim prej mine.
Aurora28- nisem si mogla kaj in sem pogledala tvojo psičko. Kaki cukrčk. Je pa še mlada.Sem si predstavljala, da je temnejša....ne vem zakaj? A jo pozimi kaj zebe?

V laboratoriju res niso idealni pogoji, vsaj teratogenih in mutagenih snovi ni. Bom pa verjetno mogla kaj kmalu zapustit delovno mesto. Če mi ne najdejo ustreznega novega delovnega mesta, te pošljejo na bolniško. To je zadnja stvar, ki si jo želim..

Tako sedaj grem po malega v vrtec in potem v ZD na pregled. Držite pedtke!!!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 986
10.10.2007 14:37:33   
Taula
Kodrana super. Naslednjič boš že videla močen utrip user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Teodoraluser posted image user posted image za srečo. Poročaj kako je bilo.

Lepo da je končno nekaj dobrih novic.user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 987
10.10.2007 14:53:17   
kodrana
murva še enkrat user posted image .

teodoral poročaj, kako bo na pregledu. mislimo nate.user posted image

kar se tiče prebave, jaz imam zadnje dni prej drisko, kot zaprtje. verjetno od vsega straha, ki me je mučil. tako da, kar pogosto kakcamuser posted image .

aja, nisem vam povedala. sem dobila tudi prvo slikico. sicer se vidi le vrečka.. ampak slikica je pa leuser posted image .

sanje so se uresničile..

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 988
10.10.2007 14:57:17   
Taula
aja, nisem vam povedala. sem dobila tudi prvo slikico. sicer se vidi le vrečka.. ampak slikica je pa le .

Jaz sem mojo prvo dobila na urgenci, jo ves čas božam.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 989
10.10.2007 15:02:53   
aurora28
Superca Kodrana user posted image user posted image user posted image user posted image , no vidš da se je vse uredilo, zdaj pa brez panike inšlatanja MV user posted image user posted image .

Teodoral drži se na pregledu, držim ti pesti user posted image user posted image user posted image , javi čimprej.

Meni se je pa zluštala pizza in mi je moj šel po en kos, ker itak imam same lušte in več kot 3 kose niti ne morem pojesti. Včasih so delali manjše pizze in sem lahko celo zmazala, zdaj pa celo zmaževa skupaj z mojim user posted image , pa še to jo on poje 2/3. user posted image user posted image user posted image

Jaz ko sem bila stara 22 let me je tudi zagrabila zelo velika želja po user posted image , ampak sem to željo nekako potisnila na stran, ker sem vedela, da še ni čas in tudi sama nisem bila pripravljena in hvala bogu, da sem jo, ker drugače verjetno ne bi spoznala svojega moža, ki je tako krasen, ljubeč in bo zelo dober očka. user posted image Mi je zadnjič moj možek rekel, ko je likal in me gledal pa pravi z nasmeškom na obrazu: A veš kako se bo nama življenje spremenilo, ko bova dobila user posted image . Ampak to je on z velikim veseljem povedal. user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 990
10.10.2007 15:11:04   
bobika
no sedaj pa še nekaj napišem, sem si malo oči spočila in malce dremala.
Kodrana: lepe novičke!user posted image
Zgleda, da bo nas kar nekaj čakalo 30.10 pregled. Jaz imam takrat nuhalno.

Meni je pa ravno zadnjič ponudila kolegica ene nosečniške kavbojke, tako, da ne bo treba po nakupih. Nekaj pa imam še iz prve nosečnosti.

Jaz sem pa stara 26 let in pri prvi nosečnosti sem bila stara 24. Ko se bo mali pikec rodil boma pa morda skupaj praznovala, saj bom v maju stara že 27.
Jaz pred  nosečnostjo še nisem imela nič porihtano. Ne stanovanja, ne faxa. Pa sva se kljub temu odločila in je bil otrok načrtovan. Bila sem pa v zadnjem letniku faxa tako, da sem potem ob rojstvu že bila absulventka. Na žalost mi je pa ostalo kar nekaj izpitov, ki jih pa še sedaj s težavo delam. Sem si zadala cilj, da jih do konec leta nredim, pa ne vem če bo šlo.
Stanovanje sva si pa tudi letos porihtala, sicer je še kar precej dela, ampak bo.
Ta nosečnost pa ni bila še načrtovana, sem nameravala prvo fax narediti, ampak usoda je hotela drugače.
Tako bom pa še 2 leti doma in potem za celo življenje delati. Sem si malo privoščila user posted image .Najprej otroci potem pa službauser posted image

Aurora28: tebi pa čestitke za tako fajno službo!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 991
10.10.2007 15:11:13   
KAHLO
Kodrana čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image no samo da je vse vredu, zdaj se pa le pazi!!

Naty* Jaz mam štev. 38, upam da do mene prodajalka ne bo prihajala z 36, ker si jih pomoje samo na nos nataknem, user posted image user posted image user posted image user posted image resnično pa upam da bom te zdaj kupjene nos. hlače lahko nosila vsaj do 8 meseca, pol bomo doma že malo improvizirali.... Zdaj vas je že večina bla na pregledu, jaz pa še moram kr čakat .............kje je še ta 18... moram pa rečt da mene niti ni tako strah iti k g.....bol me daje firbec in to že zdaj kako vse skupaj zgleda, pa da je ja vse na svojem mestu tako kot mora bituser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 992
10.10.2007 15:14:59   
petrahh
Pozdravljene,

Kodrana, sem prebrala kaj se je zgodilo in me veseli da je sedaj vse ok.

Vidim pa da ste nekatere kar pridne s pisanjem, kdaj vam to uspe?
Med službo?

Vsem skupaj en pozdrav do naslednjič

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 993
10.10.2007 15:45:42   
aurora28
Ta mesec pa je zelo natrpan s pregledi in NS user posted image . Jaz imam pregled 19.10. in NS 29.10. Joj komaj čakam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrahh)
Neposredna povezava do sporočila: 994
10.10.2007 16:49:15   
anonimna thumbs up
aurora28, kakšna lepa pasja dama user posted image

Taula, jutri bom fajn stiskala pesti za tvoj pregled user posted image user posted image user posted image

mettyy, user posted image user posted image

teodoral, pregled je najbrž že za tabo, sem mislila nate, poročaj user posted image

Naty*, ti drobižkica, ti user posted image  Jaz bi vse našteto lahko nataknila samo na nos user posted image

kodrana, kamen se je odvalil, si slišala? user posted image user posted image user posted image  Si mi resnično polepšala tale turoben dan user posted image user posted image user posted image

bobika, tudi za službo bo še čas, zdaj pa le misli nase in na novo pikico user posted image

KAHLO, nisi edina, ki še čaka na pregled user posted image  Tudi me pridemo na vrsto user posted image

petrahh, živjo user posted image  Jaz ne pišem med službo, ker je trenutno sploh nimam. Uspeva mi pač med gospodinjskimi opravili in skrbjo za moji frači user posted image

user posted image  user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 995
10.10.2007 17:17:49   
Anitka
OJla moje srečke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anonimna thumbs up a ti mene poznaš z RR-je že od prej?user posted image Veš jaz sem strašnoooooo radovedna user posted image user posted image user posted image user posted image

Kodrana vesela sem, da si dobro opravila.

Sicer se pa tudi jaz sprašujem kako vam uspeva biti tako pridne s pisanjem. Vedno ko pridem iz službe vas komaj uspem prebrati.

Kar se pa let tiče je veliko odvisno od vsake posameznice in pa tudi od "sreče" v kolikšenm času nam uspe. Jaz bom letos stara že 29 in ne bom ravvno med najmlajšimi mamicami, se bom pa vsekakor maksimalno potrudila, da bom svojemu otročičku najboljša mamica na svetu. Jaz sem bila v prešnji zvezi 7 let in že takrat sem se trudila zanositi in na "srečo" (najverjetneje) nama ni uspelo. In sedaj sem končno spet srečna in to s človekom, ki si prav tako zelo močno želi tega najinega user posted image

Jaz sem si pa zadnjič kupila ene nosečniške žametne hlače v Benetonu, stale pa so 49 evrov. Sicer so mi v pasu še malce prevelike, a jih bom kmalu začela s ponosom nositiuser posted image Sem pa dobila številko XS, sem kar na debelo pogledala, da imajo tako "majhne " številke.

Ja 30.10. nas ima res veliko pregled, tudi jaz že nestrpno čakam nanj, potem pa 6.11. še NS. Danes pa sem po pošti dobila, da imam 15.10. popoldne materinsko šolo - zgodnja nosečnost. Komaj čakam, da izvem kaj novegauser posted image

Vsem želim lep dan naprej in mirno noč. Vsem, ki imate pa v prihodnjih dneh preglede pa stiskam pestke, da bo vse v najlepšem redu.

Pa pa

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 996
10.10.2007 17:21:24   
Estrella*
Evo mene, sem že nazaj. Vidla pikico veliko 13mm, user posted image  bije in sem bila tako očarana nad tem, da sem pozabila prosit za slikico!!!! PDP je ostal enak, danes sem točno 8T. Naročena sem 9.11 in takrat mi bo delal NS(12t).
Samo me še vedno mika, da bi šla v dravlje ali v Domžale, kjer lahko dobiš CD.....
Šla sem v laboratorij dat kri in urin, matrinsko pa dobim naslednji mesec. Se bo kar vleklo!

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 997
10.10.2007 17:37:56   
Anitka
Teodoral user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 998
10.10.2007 17:44:58   
Estrella*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image       MAJČICE 2008    user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

01.Maj 2008
user posted image  Peli                2. user posted image     
user posted image  medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  majanagaja   1. user posted image (22.10. NS)
user posted image  petrahh          2. user posted image (18.10. NS)

03.Maj 2008 
user posted image  Mozart               
user posted image  Maska            1.user posted image

user posted image  Cat_ka           1.user posted image

04.Maj 2008
user posted image  Majci23         1 . user posted image
user posted image  Aurora 28      3. user posted image
 (2.P:19.10.), (29.10. NS)
user posted image  Monika -5         

05.Maj 2008
user posted image filipinka           2. user posted image (user posted image user posted image )  (26.10. NS)
user posted image Joob                1. user posted image
user posted image CatJa               2. user posted image
(25.10. NS)
user posted image  Sončnica Sandra*** 1.user posted image   
user posted image  Anonimnauser posted image    1.user posted image    (2.P:30.10 NS)

06.Maj 2008

user posted image  Taula 
                 1.user posted image  (26.10. NS)

07.Maj 2008                 
user posted image  pikicaa25
                    (2P:5.11.) , (26.10. NS)
user posted image  Natali99              1.user posted image (5.11. NS)

08.Maj 2008
user posted image  Aurea      

09.Maj 2008
user posted image  bobika               2. user posted image  (30.10. NS)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi                  1. user posted image
user posted image  .muki.
                         (23.10. NS)       
user posted image  aria81               1. user posted image
(2.P:11.10.)

11.Maj 2008
user posted image  ...Martina..          1. user posted image

12.Maj 2008
user posted image  anonimna user posted image   2. user posted image (5.11. NS)
user posted image zvezdica 05      

user posted image  Svojeglava  

13.Maj 2008 

user posted image Naty*                  2. user posted image (2.P:23.10.), (05.11. NS)
user posted image  Katy82               1. user posted image

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI    

18.Maj 2008  
user posted image  Katina                 4. user posted image  (2P:19.10.)

user posted image  Liza 

19.Maj 2008

user posted image  StBarbara           2. user posted image   

22.Maj 2008
user posted image  teodoral              3.user posted image (2.P: 09.11. NS
user posted image  Naja 3                 2.user posted image (1.P: 26.10.)

24.Maj 2008 
user posted image  glen                              

user posted image  sesil                             (1.P:19.10.)
user posted image  ninula                             

26.Maj 2008
user posted image  eole                            (1.P:16.10.) 
user posted image  Mettyy                        (2.P:23.10.)   

27.Maj 2008
user posted image  KAHLO               1.user posted image  (1.P:18.10.)

28.Maj 2008

user posted image  Anitka                1. user posted image (2.P:30.10.) , (06.11. NS)               

user posted image    narava                       (1.P:25.10.) 

29.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ             2.user posted image (2.P:08.11.)

31. Maj 2008
user posted image  Anonimna user posted image     3.user posted image  (1.P:26.10.)  
user posted image  Kodrana             2.user posted image
 (2.P:30.10.) 

XX.Maj 2008

user posted image  Majabo   
user posted image  Žanka                 2.user posted image     

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image             

URADNO POFOČKANIH 48 MAJSKIH user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 999
10.10.2007 18:49:32   
kodrana
teodoral user posted image user posted image user posted image .

sanje so se uresničile..

Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......