|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
8.10.2007 15:21:07   
Taula
Če sem jaz naravni grdo napisala se opravičujem. Namen je da se pomiri in ne paničari.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 851
8.10.2007 15:26:57   
KAHLO
Nisem mislila tebe Taula, pač pa punco k pravi da bi ene rade že v 4 tednu imele materinsko knjižico!!!!

Ker si verjetno res vse želimo materinsko knjižico, .....ene k pa se trudijo že več let in jim je prva....pa verjamem da tud pr drugem tednu če bi se dalo......user posted image , tako da mene to prav nič ne moti....

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 852
8.10.2007 15:29:37   
KAHLO
Taula ti si ji dala nasvet in ji odgvorila, ne pa cinično zatrla....tako da ne me narobe razumet nisem mislila tebeuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 853
8.10.2007 15:30:15   
Taula
Jaz bi jo tudi že rada imela. Pa je še nimam, ker je zadnjič bila gužva pri sestri. Jo dobim na naslednje pregledu šele.user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 854
8.10.2007 16:00:48   
aurora28
Jaz je tudi še nimam user posted image , mi je sestra rekla, da jo dobim pri naslednjem pregledu, ko bom šla v laboratorij. Taula kam greš ti na NS?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 855
8.10.2007 16:03:56   
Taula
Grem v Dravlje, v center za zdravljenje neplodnosti. Imam pa ob 13.45h, 26.10. Sem prej narobe napisala se mi zdi.user posted image
Komaj čakam. user posted image  Boste ve vzele Cd ali le slikice? Koliko stane pregled in CD v Domžalah?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 856
8.10.2007 16:09:42   
aurora28
Mislim, da mi je prijateljica rekla, da je ona plačala starih 12.000,00 sit, torej okrog 50 €. Jaz če bo mogoče dobiti še CD, ga bom z veseljem vzela. Komaj čakam, da vidim svojega korenjaka. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 857
8.10.2007 16:13:32   
Taula
Meni je rekla v Dravljah...50 evrov pregled, da pa če želim Cd naj povem takoj na začetku pregleda. Z cdjem stane pa 60 evrov vse skupaj. Seveda ga bova vzela.user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 858
8.10.2007 16:28:23   
sesil
mi lahko poveste, kako je z nuhajno v postojni? kateri zdravnik, vtisi?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 859
8.10.2007 16:38:35   
Anitka
Ojla!

Kako kaj?

Taula zate najprej en velik topel user posted image

Kar se pa vprašanj tiče je pa res, da smo nekatere zanosile po zares dolgem času in se nam včasih morda porajajo za nekoga tudi butasta vprašanja. V končni fazi pa nam potem odgovori pač tista, ki želi in zna, a ne? Jaz bi že tudi imela materinsko knjižico, pa moram čakati še vse tja do 30.10.

Sicer sem pa utrujena sto na uro. Sem imela naporen vikend, pa potem me je še zadnjič tisti izcedek čisto iz tira vrgel. Zdaj ga sicer ni več in upam, da ga več ne bo. Drugača pa me prsa bolijo ko user posted image , sploh ob straneh. Pa hlače si tako težko zapenjam. KOmaj čakam, da bom imela ta pravi user posted image buši user posted image

Jutri grem pa zjutarj v laboratorij in me je že kar malce strah (pa ne igle user posted image ) Tega, da moram biti na tešče, pa tega, da mi ne bo pri jemanju krvi spet kaj slabo, ker mi je včasih rado. Bomo preživeli tudi to. Vse za najino user posted image

Kar se pša prehladov tiče se jih pa tudi jaz skušam zelo ozogibati, ampak je v moji službi (vrtec) to včasih kar težko. Saj veste nekateri malčki so kar naprej prehlajeni, smrkavi... Še dobro, da z leti postaneš kar malce imun na vse to.

Lepo bodite, pobožajte bušije in se beremo,

user posted image Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 860
8.10.2007 17:45:48   
aurora28
Zdaj ste mi pa dale za misliti, jaz sem čisto pozabila, da moram biti tešča, ko grem v laboratorij user posted image . Jaz sem pa mislila, da bom imela svoj ritual zjutraj, na to, da pa moram biti tešča pa sploh pozabila. Meni na NS, če me bo na začetku vprašala za CD bom tudi rekla, da ga želim. Še tri tedne do NS.

A ve jeste kaj sladkega?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 861
8.10.2007 18:23:08   
Taula
Tešča? Jaz sem dala kri in pa urin in ni bilo treba biti tešča.user posted image
Sladkega...sedaj sem se lotila Kinder chocolate....al kako se napiše. Mi paše ker je mlečno ful.user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 862
8.10.2007 19:18:47   
Anitka
Meni je moja G rekla, da mi bo vsakič povedala kdaj moram biti tešča za preiskave in za tokrat mi je rekla, da moram biti. Zradi merjenja sladkorja mislim.

Sladkega pa nikoli nisem preveč marala, pa se mi tudi sedaj ne lušta. Vsakuič ko pa vidim kje jagode se mi neznansko sline pocedijo user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 863
8.10.2007 19:45:11   
aurora28
Bom jaz raje vprašala sestro mojega G, če moram biti tešča. Ker se je tudi zgodilo, da ko sem prišla k G sem morala čakati 3 ure, da sem prišla na vrsto, itak pa moram k njemu, da mi da napotnico za laboratorij.

Jaz imam tudi rada kinderke, mnjama user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 864
8.10.2007 19:53:30   
CatJa
Meni so izrecno rekli, da moram bit tešča. Sicer se mi pa to zdi čist logično. A ni ponavadi tako?

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 865
8.10.2007 20:32:57   
Anitka
Ja meni je moja G že zadnjič, ko sem bila na UZ dala napotnice za laboratorij in me kot sem že napisala opozorila, da mi bo vsakič, ko bom morala biti tešča to tudi povedala. Tokrat torej moram biti in grem z napotnicami direkt v laboratorij, izvide pa me bodo čakali pri moji G, ko pridem na pregled.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 866
8.10.2007 20:39:23   
sesil
kako se da slikco zraven imena? ful bi jo mela ma sem totalen trot ...mi ne gre

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 867
8.10.2007 20:41:20   
Anitka
Sesil zgoraj kjer ti piše MOJA RINGARAJA klikneš in greš pod Moj profil, nato Moj avatar in si naložiš sličico, ki jo želiš imeti.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 868
8.10.2007 20:44:33   
sesil
da vidim če je ratalo

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 869
8.10.2007 20:44:54   
sesil
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 870
8.10.2007 20:47:13   
sesil
aha, mi je javil da mam preveliko sliko. moram zbrat eno majhno....bom uštimala. hvala

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 871
8.10.2007 20:48:16   
Anitka
Ni za kaj. Pa poskusi slikčico malce pomanjšati če gre. Saj bo.user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 872
8.10.2007 20:55:55   
bobika
Koliko napuotnic za laboratorij ste pa dobile?
Jaz sem jih 4 in moram tudi enkrat ta teden iti.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 873
8.10.2007 20:57:33   
sesil
ni blo lepše slikce in tako majhne

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 874
8.10.2007 21:04:08   
cat_ka
Pozdravljene,
jaz bi se rada samo pofočkala - PDP imam 3.5.2008. Prvič user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......