aurora28
|
Pozdravljene! Naty ja poznam to zaprtost , ampak meni se je stanje nekako normaliziralo odkar zjutraj na tešče spijem donat, potem pa naknadno še pojem Activio z žiti in mi pomaga. Probaj, mogoče bo tudi tebi pomagalo. TamaraJ čestitke za dobro opravljen 1. pregled. Važno da raste in se lepo razvija. Kodrana žalost v je pa nekaj čist normalnega, npr. jaz ko gledam kak film in če je kaj zelo romantičnega se kar zjokam. Včeraj sem gledala film Vihar vseh viharjev in sem se spet zjokala. Teodoral ja moja psička ga malo sračka, sam kaj ko ji nič ne pomaga, ona bo še vedno, ko bo vzunaj nekaj sunala, potem se pa naredi kot da nima nič v gobcu in ko že misliš, da nima nič, ona začne veselo prežvekovati in to s takšno brzino, da se kar čudim. Ti povem, da točno ve, da tega ne sme, zato pa to počne naskrivaj. Mah je prebrisana. Bobika ja mene so tudi tako ustrašili na 1. pregledu, takrat ko sem morala ostati v bolnici, zato ker so gledali po z.m. in se datumsko ni usklajevalo. Nakar je potem G poštudiral, da sem zaradi klomifena zanosila kasneje in datum menstruacije ne igra nobene vloge. Bom videla kateri datum mi bo dala dr. Strahova na NS. Svojeglava hematom ni nič, jaz ga tudi imam in mi je G rekel, da naj se zaradi tega ne sekiram. Res, da je meni dal Dabroston tablete, na zadnjem pregledu pa ni več nič komentiral. Pri meni je lahko hematom zaradi operacij, ki sem jih imela pred 6 meseci preden sem zanosila. Pa ti je tvoj G povedal od česa je to? Drugače pa ga je imela tudi moja sodelavka in sicer je bilo tako, da je ona najprej imela , nakar je en umrčkal in na UZ se je pokazalo kot hematom. Lahko pa da sva midve tudi imeli dvojčke, nikoli se ne ve. Sicer se pa s tem ne obremenjujem, najbolj pomembno mi je, da moj korenjak raste in se lepo razvija in da mu srček bije. Anonimna thumbs up smola no. Moja sestra ko je bila majhna si je bobi palčko potisnila v nos in so tudi morali k zdravniku. Srna pa zna narediti tudi veliko škodo. Nama je tudi letos na začetku leta srna priletela pod desno kolo. Sploh ne moreš verjet, da te živali kr gredo čez cesto, brez da bi se vsaj malo zaustavile , jaz sem se takrat zelo ustrašila, ampak ker nisva imela kaskota niso policaji sploh prišli, ampak samo lovec. Na srečo pa najina škoda ni bila tako velika. Zdaj pa da še malo povem kaj sem si danes za kosilo pripravila: polnozrnate testenine, na olju sem prepražila rumeno papriko in dodala losos v kosu. Mnjama je bilo dobro. Ker pa mi je nekaj ostalo sem preostanek dala svoji psički in je takooo zmazala. Se mi je boga revica zasmilila, ker me je gledala kako jem, medtem ko je ona imela čisto prazen želodček od sinočnega bruhanja in potem še ta pogled. Enostavno ji moraš dati, ker se ti srce para ko te tako žalostno gleda. Mala smrklja me je že naštudirala.