|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
9.10.2007 11:10:56   
Naty*
KAHLO sesedanje lahko pride zaradi dvigovanja bremen, al pa čist tko ....brez vzroka. Sej sploh ne vejo. Sicer sm pa tud js šele včeri izvedla, da si na koncu, tik pred porodom, dejansko že brez materničnega vratu, ker se skrajša čist na minimum user posted image . Ok....pa ne se mi smejat...človek se vsak dan česa novega nauči user posted image . Js sm od danes uradno v desetem tednu....jeeeej!!! Simptomi so pri meni še zmer taki kot so bli, čeprav z veseljem ugotavljam, da se slabosti (ampak zelooooo počasi) umirjajo. Danes ponoč sem šla štirkrat lulat, pa mi je samo enkrat slabo ratalo. Glavoboli me matrajo....prsa me še zmer zelo bolijo....pa skregana sem z wc-jem, ker imam zadnjih nekaj dni orng težave in me ponavadi kr ene pol ure ni ven user posted image . Tud donat, pa suhe slive ne nardijo zmer vsega user posted image . Hja no...tko nekak. 5. 11. pa komaj čakam, upam, da se bo spol že tud videl.user posted image

anonimna thumbs up hvala, upam, da bom res našla kej lepega, ker mam že res pomanjkanje v omari....vsaj hlač user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 901
9.10.2007 11:33:17   
TamaraJ
No, jaz sem včeraj imela 1.P, tako težko pričakovan. Tokrat kaže vse OK in naj tako pridno raste vse do konca. Naslednji pregled imam 8.11.  In že kar vidim, kako težko ga bom čakala... Joj, rada bi, da  bi že enkrat minili ti prvi trije meseci in... jao, sam da bo vse OK!!

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 902
9.10.2007 11:56:28   
kodrana
ojla. Naty* evo mene.. ja, sem kar utrujena in potem nima veliko volje in energije pisat. pa še enka žalost me daje. pa sploh en vem, zakaj? verjetno hormončki nagajajo.
punce moje jaz sem še vedno prehlajena. očitno bom celo jesen in zimouser posted image  bog ne daj. skos tudi pokašljujem, da je joj. bi s tem lahko kaj škodila pikici?
ta teden delam popoldan. tam od 20h do 22h se vleče, drugače je ok.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 903
9.10.2007 12:22:53   
KAHLO
Kodrana  pol sva pa že dve šmrklasti tukajuser posted image user posted image jaz  tudi srčno upam da pikica ne rabi tega prehlada prenašat, ampak so me punce včeraj potolažile in rekle da se ni bat, da je pikica na varnem, jaz tem najinim majčicam popolnoma zaupamuser posted image user posted image najbolše je res da se še naprej filama z c vitamini, počivama in dost frišnega lufta da se najin imunski sistem skup spravi pa bo...boš videla....kaj se pa tiče žalosti..mogoče so res hormončki, jaz zadne cajte pr vsaki osladni stvari na tv solzico spustim!! zadnič sem ugotovila da ne bom smela vsaj v začetni fazi poslušat bjelo dugme, k mi gre pr par štiklih full na jokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se moram kr zadrževat.

Zdaj pa še eno vprašanje, a še vas kaj špika tam doli, mene je danes ene dvakrat špiknilo ...pa ne zaj tisto full, da ne bi mogla stat samo me je..........pa me zdaj že kr nekaj časa ni.....saj to je normalne a ne user posted image user posted image

Naty*
jaz grem tud po hlače v petek, komaj čakam!!!user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 904
9.10.2007 12:23:25   
Taula
user posted image Svojeglava držim pesti.user posted image Hematon baje ni tako nevaren, razen če raste. Počivaj pa bo vse OK.

Še dva dni in imam privat Uz da vidi kaj se dogaja. Komaj čakam.user posted image Zadnjič so mi na urgenci rekli da je user posted image  velik 20,1 mm, tako da upam da je kaj zrastel. Sej v 9 tednu naj bi bil velik okoli 20,3 mm glede na tabelo RR. Bomo videli.
Drugače pa počivam, krvavitev ni več na srečo.user posted image Drugi teden imam pregled pri svoji redni G in upam da reče da je vse Ok da grem lahko nazaj v službo. Optimizem velja.user posted image
Drugače mi je pa slabo popoldne, proti večeru. Na čase me boli trebuh. Klasika.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 905
9.10.2007 12:25:06   
Taula
Glede hlač: nase spravim samo še dvojne. user posted image Če bom šla drugi teden v job bo treba ene kupiti. Ene dva para bom pa dala šivilji da mi všije elastiko notri.user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 906
9.10.2007 12:40:23   
aurora28
Pozdravljene! user posted image

Naty ja poznam to zaprtost user posted image , ampak meni se je stanje nekako normaliziralo odkar zjutraj na tešče spijem donat, potem pa naknadno še pojem Activio z žiti in mi pomaga. Probaj, mogoče bo tudi tebi pomagalo.

TamaraJ čestitke za dobro opravljen 1. pregled. user posted image user posted image user posted image user posted image Važno da raste in se lepo razvija. user posted image

Kodrana žalost v user posted image je pa nekaj čist normalnega, npr. jaz ko gledam kak film in če je kaj zelo romantičnega se kar zjokam. user posted image Včeraj sem gledala film Vihar vseh viharjev in sem se spet zjokala.

Teodoral ja moja psička ga malo sračka, sam kaj ko ji nič ne pomaga, ona bo še vedno, ko bo vzunaj nekaj sunala, potem se pa naredi kot da nima nič v gobcu in ko že misliš, da nima nič, ona začne veselo prežvekovati in to s takšno brzino, da se kar čudim. Ti povem, da točno ve, da tega ne sme, zato pa to počne naskrivaj. Mah je prebrisana. user posted image

Bobika ja mene so tudi tako ustrašili na 1. pregledu, takrat ko sem morala ostati v bolnici, zato ker so gledali po z.m. in se datumsko ni usklajevalo. Nakar je potem G poštudiral, da sem zaradi klomifena zanosila kasneje in datum menstruacije ne igra nobene vloge. Bom videla kateri datum mi bo dala dr. Strahova na NS.

Svojeglava
hematom ni nič, jaz ga tudi imam in mi je G rekel, da naj se zaradi tega ne sekiram. Res, da je meni dal Dabroston tablete, na zadnjem pregledu pa ni več nič komentiral. Pri meni je lahko hematom zaradi operacij, ki sem jih imela pred 6 meseci preden sem zanosila. Pa ti je tvoj G povedal od česa je to? Drugače pa ga je imela tudi moja sodelavka in sicer je bilo tako, da je ona najprej imela user posted image user posted image , nakar je en umrčkal in na UZ se je pokazalo kot hematom. Lahko pa da sva midve  tudi imeli dvojčke, nikoli se ne ve. Sicer se pa s tem ne obremenjujem, najbolj pomembno mi je, da moj korenjak raste in se lepo razvija in da mu srček bije. user posted image user posted image user posted image

Anonimna thumbs up
smola no. Moja sestra ko je bila majhna si je bobi palčko potisnila v nos user posted image in so tudi morali k zdravniku. Srna pa zna narediti tudi veliko škodo. Nama je tudi letos na začetku leta srna priletela pod desno kolo. Sploh ne moreš verjet, da te živali kr gredo čez cesto, brez da bi se vsaj malo zaustavile user posted image user posted image , jaz sem se takrat zelo ustrašila, ampak ker nisva imela kaskota niso policaji sploh prišli, ampak samo lovec. Na srečo pa najina škoda ni bila tako velika.

Zdaj pa da še malo povem kaj sem si danes za kosilo pripravila:
polnozrnate testenine, na olju sem prepražila rumeno papriko in dodala losos v kosu. Mnjama je bilo dobro. Ker pa mi je nekaj ostalo sem preostanek dala svoji psički in  je takooo zmazala. Se mi je boga revica zasmilila, ker me je gledala kako jem, medtem ko je ona imela čisto prazen želodček od sinočnega bruhanja in potem še ta pogled. user posted image user posted image user posted image Enostavno ji moraš dati, ker se ti srce para ko te tako žalostno gleda. user posted image user posted image user posted image Mala smrklja me je že naštudirala.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 907
9.10.2007 14:01:59   
katy82
StBarbara jst dr.Pintarjevo poznam osebno k dežura na našem oddelku,pa je ful v redu.Nism še nikol slišala kej čez njo,mogoče je mela gužvo pa je bla mal nervozna.

In drage majčice kako drgač,jst še vedno mal bruham,pa kokr berem se vas že dost men,da greste po hlače men so pa še vse prav.Pa še mal hujšam,do zdej sem za prbližn za 3 kg,sam me je dost skup pa se ne sekiram preveč.

Lepo se mejte pa božite se po bušijih.

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 908
9.10.2007 14:04:57   
Taula
Sej jaz sem tudi shujšala kao..pol kile samo. Samo hlače me pa tiščijo oz. enih niti ne zapnem. Pitaj boga.user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 909
9.10.2007 14:19:51   
kodrana
jaz sem čist na psu.. rjav icedek in na mv celo malo krvi. ostala sem doma, jutri pa bom mogoče šla h ginekologu. vse mogoče črni scenariji se mi podijo po glavi. nočem še enkrat čez ta pekel..

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 910
9.10.2007 14:23:38   
Taula
Kaj delaš doma...marš na urgenco.user posted image  Tam ti bodo naredili UZ in dati tablete. Sej Dabrostone že jemlješ? Imaš kaj krčev slučajno?
Meni se je kot veš vlila kri v petek...ornk in verjemi nič te ne bo pomirli drugega kot da greš na urgenco. Da ti povedo kaj je na UZ.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 911
9.10.2007 14:24:54   
Taula
Pa še to..vsaka krvavitev ne pomeni splava. Dosti jih normalno donosi in za dosti krvavitev nikoli ne najdejo vzroka...pač pride in gre.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 912
9.10.2007 14:32:14   
kodrana
Taula, saj ni bilo veliko krvi. ne vem, če bi kar brez veze paniko delala. kar veliko kašljam in se napenjam, mogoče je tud od tega. ne vam, kaj mi bo na urgenci. razen, da rečejo če srček bije in rekli počivat. dabroston že itak jemljem.
materinske še nimam.. mi bodo kaj težili? ne vem? krčev niti nimam. malo me špika.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 913
9.10.2007 14:36:27   
anonimna thumbs up
kodrana, držim pestiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image  Jaz sem v tretji nosečnosti tak čas imela dva dni rjavkast izcedek, ampak je bilo vse ok user posted image  Pošiljam ti veliko pozitivne energije, to zdaj najbolj rabiš user posted image

Če boš šla na urgenco, ti ne bo zaradi materinske nihče nič rekel, itak jo ginekologi ponavadi izdajajo šele okrog 12. tedna nosečnosti - no, vsaj moj G ima tak sistem.
Če te negotovost ubija, pojdi na urgenco, da vsaj vidiš srček, mogoče ti bo lažje.

S tabo sem user posted image user posted image user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 914
9.10.2007 14:42:11   
kodrana
hvala punci user posted image .

skrbi me, ker takrat ko naj bi dobila M, pa je ni bilo, sem imela tudi malenkost izcedka in zvijalo me je, kot da se bo vsak čas ulilo, pa se ni. potem se je vse skupaj umirilo in sedaj evo.. spet nekaj mučka.
jutri bom klicala h ginekologu in vprašala. če pa bom danes kaj zakrvavela ali imela rjavega izcedka, bom šla na urgenco.

sanje so se uresničile..

Neposredna povezava do sporočila: 915
9.10.2007 14:43:45   
Taula
Rabiš samo zdrav. kartico. Jaz sem šla v petek, ni nič rekla..samo keri teden sem in takoj na UZ. Pol me je vprašala za krče, in tablete. Mene je pomirilo to da sem videla user posted image , čeprav drugega user posted image  ni bilo več.user posted image
Si je pa vzela čas in res pregledala z UZ konkretno. Pregledala je tudi maternični vrat in za morebitne notranje krvavitve.
Možno da je od napenjana...samo če bo več sveže krvi pejd na pregled raje. Zato da se pomiriš.

Neposredna povezava do sporočila: 916
9.10.2007 14:44:52   
Taula
Drugače pa..ene user posted image  imajo pogosto v času ko naj bi imele M rahel izcedek.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 917
9.10.2007 14:45:08   
anonimna thumbs up
kodrana, bom fajn mislila nate, da izcedek izgine in se ne vrne do prihodnjega maja!!!

user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 918
9.10.2007 14:47:28   
kodrana
Taula bom upoštevala tvoj nasvet. žal mi je za tvojo izgubljeno pikico. držim pesti za to pikico, ki jo še imaš. da bo vse ok.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 919
9.10.2007 14:48:04   
KAHLO
kodrana upam da ni nič resnega, bi pa jaz verjetno tud šla na urgenco ...če se slučajno ta rjav izcedek še danes pojavi ali pa kakšna pikica krvi....pa sploh ne razmišljaj o unih če ti bodo težili, saj plačuješ v ta sistem, naj si lapajo kaj si hočejo, zavrnit te pa pomoje ne bodo upali...!!upam pa, da je to res le posledica tega napenjanja...!!!
pošiljam ti en velik koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa seveda user posted image user posted image . Pa pojdi kar lepo ležat in počivaj...

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 920
9.10.2007 14:49:10   
Taula
Hvala. Držim pesti zate in za vse nas da izcedka ne bo.user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 921
9.10.2007 14:53:28   
kodrana
taula, ja saj takrat, ko naj bi M prišla sem si mislila, da je rahel izcedek zaradi tega, ker naj bi prišla M.. sedaj v tem času bi imela pa ovulacijo in ne menstruacijo. evo, jutri bo en mesec kar sem res noseča. po zm, sem več, seveda.

anonimna thrumbs up hvala. tudi ajz bom mislila na tebe in na vse vas.

zdaj hodim gledat pa nimam več nobenega izcedka. tako da bom počakala do jutri kaj bo..

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 922
9.10.2007 15:00:06   
anonimna thumbs up
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
zdaj hodim gledat pa nimam več nobenega izcedka.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 923
9.10.2007 15:08:52   
murva
Evo, še ena s krvavim izcedkom user posted image . Mah, kaj pa vem kaj naj si mislim...Skratka, men se je začelo že v nedeljo, pol sva z dragim šla do dežurnega v porodnišnici v Kranju, in na UZ videna samo gestacijska vrečka nepravilne oblike, brez plodu, brez utripa. Me je naroču na kontrolo za včerej in valjda da ni blo videt nč drgač kot v nedeljo. Izcedek pa vztraja, malo po malo. Pa kontrola naslednji pondelk (če me do takrat slučajno ne "zvije" in začnem ornk krvavet). Mah, obeti niso nič kaj prida...mi je reku moj ginekolog, da je tale nepravilna oblika gestacijske vrečke bolj negativen prognostičen dejavnik. Tako da...se po veliki verjetnosti poslavljamo od našega majskega kebrčka user posted image .
Vsem ostalim pa želim lepo in ne-stresno user posted image . Mi pa bomo zagotovo v prihodnosti spet delali na user posted image  - puške pa ne mečemo v koruzo, to pa ne user posted image user posted image user posted image .

LP, M.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 924
9.10.2007 15:14:10   
Taula
user posted image Murva.user posted image  Žal mi je.

Karkoli že bo, ne obupajta.user posted image user posted image

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......