Naty*
|
Jutro bejbe ! Za vse tiste, ki vam paše .... , da je ne bom sama pila tu pred računanlnikom . No js sm se včeri hotla mal oglasit, ampak ker sem bila na šihtu, sem mela post na pol napisan, ko mi je nekdo pršu v pisarno in pol veste...sem že delala 15 drugih stvari. Danes sem pa hvalabogu doma, ker me ful glava boli. Upam, da bo pa boljše, ker greva danes s sekico mal v shopping po njeni šoli, si morm mal nosečniških cunc kupit . aurora28 js sm tud ponoč mela vstajanje, ker je mojo kužiko kakat prtisnilo (to se ponoč sicer ne dogaja), moj lubi je bil pa v nočni. Tko da sva mogli ob dveh zjutraj dol kakat. Hja tko je....sej neki časa sm jo gledala, če je res taka sila, pol je pa tko natih zacvilila, pa sm vidla, da bo res treba v akcijo. Je pa že men tud bruhala sred noči, tko da vem, kako je. Svojeglava ful držim pesti, da se ti bo vredu izteklo, zdaj pa le počivaj! anonimna thumbs up si pa res mela smolo ane? No pa sej navsezadnje se je vse izteklo vredu, tko da se ni za sekirat. Js sm bla pa včeri na obisku v bolnici, ker je prijateljica v 27 tednu in so ugotovil, da se ji maternični vrat seseda in da je stanje primerno 36 tednu . Najprej bi mogla doma počivat, pol je pa virozo dobila (bruhanje) in so jo kr v bolnico vrgli. Zdej je dobila pa dve injekciji za razvijanje pljučk, ker dvomijo da bo mali zdržal noter vsaj do 32 tedna. Res upam, da bo vse vredu z njima.... Tko da punce....čist resno!!! Tud če pravijo, da je nosečnost normalno stanje in da lahko počnemo vse, kot prej, se mormo zavedat, da mamo odgovornost do tistega malega bitja in res se mormo pazt. Ostalo bo pa narava naredila .