|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
8.10.2007 21:06:51   
StBarbara
čer user posted image ,

evo mene iz prvega pregleda_vse ok (upam, da tako tudi ostane) ; edino PDP imam en dan kasneje 19.5 user posted image

Lep večer user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 876
8.10.2007 21:10:31   
CatJa
Super, StBarbara! 19.5. se je rodil moj prvi sonček user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 877
8.10.2007 21:11:35   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Super, StBarbara! 19.5. se je rodil moj prvi sonček user posted image

3.5 ima pa moj dragi rojstni dan user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 878
8.10.2007 21:12:52   
StBarbara
Eh, sem zaj**** v mislih sem imela, da imaš rok 3.5; zdaj pa vidim da imaš 5.5

Neposredna povezava do sporočila: 879
8.10.2007 21:16:22   
Taula
StBarbara super.user posted image  Dej povej več...ve kerem tednu si, koliko je velik user posted image  že...tu smo sami firbci, no vsaj jaz sem.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Neposredna povezava do sporočila: 880
8.10.2007 21:20:12   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara

Eh, sem zaj**** v mislih sem imela, da imaš rok 3.5; zdaj pa vidim da imaš 5.5

Sej sem ga imela, po menstruaciji. Po UZ je 5.5.

John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 881
8.10.2007 21:24:52   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

StBarbara super.user posted image  Dej povej več...ve kerem tednu si, koliko je velik user posted image  že...tu smo sami firbci, no vsaj jaz sem.user posted image

8t 6d jutri bo že 9t user posted image  ; mali je velik 13mm (velikan hehe user posted image ).

Je pa ta moja dr. ful brzinska s pregledi, tako, da te ful hitro odpika; še ko sem se preoblačila me je spraševala, če sem že, madona skor bi šla bosa domov, tako se ji je mudilouser posted image

Hodim pa na ginekološko kliniko na Šlajmarjevo k dr. Pintar, a jo ima mogoče katera?

Taula, a si že šla na UZ kdaj imaš?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 882
8.10.2007 21:33:52   
CatJa
Meni pa nekaj ni jasno. Kako si računate te tedne? Jaz imam recimo rok 5.5. in sem danes točno 10 tednov noseča, StBarbara, ti imaš rok 14 dni za mano, pa si kao 8 dni manj noseča kot jaz (logično bi bilo 14 dni), pa Aurorin trakec sem vidla, ima rok 2 dni pred mano, noseča je pa 3 dni manj kot jaz. A je fora v menstrualnih ciklih?

John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 883
8.10.2007 21:35:16   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

A je fora v menstrualnih ciklih?

Meni tudi to ni jasno, ampak pomoje je fora v ciklih_jaz jih imam na 28 dni pa ti?

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 884
8.10.2007 21:38:21   
CatJa
Tudi. Če sem imela zadnjo M 28.07., je predviden datum 3.5., vendar je na UZ določila 5.5. Sicer sem imela kar nekajkrat tudi na 26 dni, ampak po tej logiki bi imela zgodnejši PDP. Ne štekam.

John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 885
8.10.2007 21:42:40   
StBarbara
user posted image  jaz sem imela pa zadnjo M 12.8

zdej grem pa še enkrat računat na rr koledarček, ker to je pa res čudno

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 886
8.10.2007 21:57:16   
aurora28
St Barbara jaz si nisem sama izračunala, ampak mi ga je sestra, ko sem se naročala na NS. Sama si ga nisem mogla izračunati, ker sem jemala klomifen in se kasneje zanosila. user posted image No, v glavnem sestra pri dr. Strahovi mi je sama izračunala in povedala, da imam rok 8.5.2008. Ampak natančnejši datum vam še javim, ko pridem iz NS, saj se bo šele takrat točno dalo izračunati. 

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 887
9.10.2007 8:13:55   
aurora28
Dobro jutro! user posted image Danes se mi je pa zluštalo putra in marmelade. Kupujem si marmelado St. Dalfour, ki jo izdelujejo v Franciji in vsebuje 50 % celih sadežev. Ta ki sem jo jaz danes jedla vsebuje maline, robide, češnje in jagode. Full je dobra. user posted image Obstajajo pa še takšne, ki vsebujejo samo borovnice in samo marelice.

Danes sem se že ob 4. uri prebudila, ker je najina psička bruhala in sem morala pospravljati za njo. Jezi me to, ker ko je spuščena ponavadi vedno kaj najde in to poje, potem pa bruha. Tak sem bila jezna na njo, ona pa vsa žalostna, ker je vedna, da ga je posračkala. Očitno je to njena slaba lastnost, da pobira po tleh in potem poje. Strah me je, da se ne bo enkrat zastrupila. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 888
9.10.2007 8:51:24   
Estrella*
Jutro

Aurora28, moja psička je taka kot tvoja...vse v gobec pol pa bruha. Jo moram fejst ahtat, da kaj ne šverca. En čas sem imela celo nagobčnik, a kaj ko se mi je smilila...
No na stariost se je malo umirila in manj šverca....

Da PDP tud men ni jasn. Seveda je odvisen od dolžine cikla a kaj ko men hodijo datumi ; 2x 22.5, enkrat 23.5 enkar 24.5 in enkrat 25.5. Po različnih koledarčkih. Nimam pojma, pri sinku sem si ga računala 21.12., ginekolog 23.12. rojen je bil 16.12.
Sicer dokler so tako male razlike je še čist OK.

Danes je bilo 1 juto skoraj brez slabosti!!! JUHUHU...Jutri imam pregled- končno !

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 889
9.10.2007 9:04:44   
bobika
Jaz sem si pa sama izračunala pdp glede na datum zanositve, ker sem točno vedela kateri dan sem zanosila. Po uz je pokazalo približno enako. Ker pa nisem nikoli imela rednih ciklusov je moj pikec 10 dni majnši kot bi bil po menstruaciji. Najbolj se pa tako in tako vidi na NS. Takrat mislim, da tudi zadnjič spremenijo pdp. Na uz je pa lahko +- 5 dni razlike.
Jaz sem imela v prvi nosečnosti precej probleme s temi datumi. Sem pristala v bolnici 2 meseca pred pdpjem. user posted image je bil za 1 mesec premajhen in so mi kar speminjali datum. Kar naenkrat pa so me celo prestrašili, da je user posted image premajhen za 2 meseca, ker so se tako striktno držali datuma po menstruaciji user posted image .
Res ne vem zakaj se tako držijo tega datuma, ko pa toliko žensk ne zanosi ravno v tistem času. In sedaj ko je tehnologija tako napredovala in se da po uz zelo natančno izračunati, še kar vstrajajo pri datumih od zm.user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 890
9.10.2007 9:45:30   
Svojeglava
Evo končno spet jaz.

3.10. sem imela pregled in našli so mi hematom v maternici, počivati moram 3 tedne, kao 50% možnost splava...
če po vsem tem bruhanju in slabostih in glavobolih splavim, bom pa znorela!
To pa res ni fer...
Drugače je user posted image  velik 15 mm, vse ok, samo tisti prekleti hematom je tam zraven... kvari sliko ;)))

No vsaj bruham lepo doma, da mi ni treba v službi trpeti, ha, ha,...

No, pozitivne misli in user posted image !!!

Sedaj sem na seznamu majčic (HVALA!!!)  in upam, da me ne bo treba brisat!!!

lp,
svojeglava

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 891
9.10.2007 9:55:31   
CatJa
Držimo pesti, Svojeglava!

John BEAUMONT

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 892
9.10.2007 10:32:47   
anonimna thumbs up
Joj, ste bile pridne in ogromno napisale, sem se komaj prebila skozi user posted image

anna30, še vedno fajn stiskam pesti user posted image user posted image user posted image

cat_ka, juhuhu user posted image user posted image  Welcome user posted image

StBarbara, čestitke za uspešen prvi pregled user posted image  Mogoče dobi tvoj dragi eno posebej dragoceno darilo za rojstni dan user posted image

aurora28, boga psička user posted image  Upam, da ni hujšega.

Svojeglava, zate pa bom stiskala še prste na nogah!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pošiljam kopico pozitivne energije v tvojo smer!!

No, drugače sem pa danes vsa sklofana, ker ima očitno Murphy prste vmes. Najprej si je včeraj naša dobri dve leti stara trapica vtikala v uho vatirano palčko (jo je sunila v temi iz kopalnice!) in jo je začelo boleti. Najprej je bilo ok, potem pa danes zjutraj vidim na njenem povštrčku krvav madež in od krvi zlepljen vhod v sluhovod user posted image  Na srečo je danes naša pediatrinja začela z delom že ob pol osmih, zato sva šli takoj tja. Na še večjo srečo je bobnič nepoškodovan, si je pa ranila sluhovod user posted image
Da je mera polna, nam je pa včeraj zvečer direktno v avto priletela srna user posted image  Hudič se je zaletel v desno stran, vrata so čisto vdrta, je pa še kopica drugih poškodb na avtu. Kaj je s srno, ne vem, pa ne mi zamerit, da me v danem momentu niti ne zanima. Policaji so poklicali lovce, ti pa so šli v akcijo. Vozili smo v koloni, ampak butasta žival je udarila ravno v nas user posted image  Hvalabogu (oz. naši pameti) za kasko, bo pa en kup nepotrebnih poti in stran vrženega časa. Pa še brez avta bomo v času popravila.

Pa še ena bolj vesela novica: včeraj smo si vzeli čas in smo šli na ogled po avtomobilskih salonih, ker nas bo spomladi 5 in rabimo na zadnjih sedežih dovolj prostora user posted image

Pri nas je skozi meglo pokukal sonček, vsem želim prijeten dan user posted image

user posted image  user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 893
9.10.2007 10:47:57   
Naty*
Jutro bejbe user posted image ! Za vse tiste, ki vam paše ....user posted image , da je ne bom sama pila tu pred računanlnikom user posted image . No js sm se včeri hotla mal oglasit, ampak ker sem bila na šihtu, sem mela post na pol napisan, ko mi je nekdo pršu v pisarno in pol veste...sem že delala 15 drugih stvari. Danes sem pa hvalabogu doma, ker me ful glava boli. Upam, da bo pa boljše, ker greva danes s sekico mal v shopping po njeni šoli, si morm mal nosečniških cunc kupit user posted image .

aurora28 js sm tud ponoč mela vstajanje, ker je mojo kužiko kakat prtisnilo (to se ponoč sicer ne dogaja), moj lubi je bil pa v nočni. Tko da sva mogli ob dveh zjutraj dol kakat. Hja tko je....sej neki časa sm jo gledala, če je res taka sila, pol je pa tko natih zacvilila, pa sm vidla, da bo res treba v akcijo. Je pa že men tud bruhala sred noči, tko da vem, kako je.

Svojeglava ful držim pesti, da se ti bo vredu izteklo, zdaj pa le počivaj!user posted image user posted image user posted image

anonimna thumbs up si pa res mela smolo ane? No pa sej navsezadnje se je vse izteklo vredu, tko da se ni za sekirat. user posted image

Js sm bla pa včeri na obisku v bolnici, ker je prijateljica v 27 tednu in so ugotovil, da se ji maternični vrat seseda in da je stanje primerno 36 tednuuser posted image . Najprej bi mogla doma počivat, pol je pa virozo dobila (bruhanje) in so jo kr v bolnico vrgli. Zdej je dobila pa dve injekciji za razvijanje pljučk, ker dvomijo da bo mali zdržal noter vsaj do 32 tedna. Res upam, da bo vse vredu z njima....
Tko da punce....čist resno!!! Tud če pravijo, da je nosečnost normalno stanje in da lahko počnemo vse, kot prej, se mormo zavedat, da mamo odgovornost do tistega malega bitja in res se mormo pazt. Ostalo bo pa narava naredila user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 894
9.10.2007 10:52:02   
Naty*
Aja...

KAHLO pozdrav punca user posted image !!! Sej vem, da nisem pridna za pisat, ampak prebiram vas pa vseen redno...tko da en pozdravček za vaju dva (ali dve)user posted image

kodrana še spiš? Upam, da te popoldansko delo ne izčrpava preveč, vidim, da  tud ti mal štrajkaš tule na forumu user posted image .

sesil js mam v Postojnski bolnici 5. 11. nuhalno. Pejt na temo "notranjska" tam smo se zadnjič mal o postojnski nuhalni pogovarjale, oz. so tiste mal napisale, ki so že bile tam.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 895
9.10.2007 10:54:10   
anonimna thumbs up
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Tko da punce....čist resno!!! Tud če pravijo, da je nosečnost normalno stanje in da lahko počnemo vse, kot prej, se mormo zavedat, da mamo odgovornost do tistega malega bitja in res se mormo pazt. Ostalo bo pa narava naredila user posted image

Tole si pa res lepo napisala user posted image

Uživaj ob user posted image , jaz bom pa ob metinem čaju, ker sem kavo pila že ob pol šestih zjutraj user posted image user posted image

Naty*, kupi si kaj lepega in udobnega za obleč user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 896
9.10.2007 10:54:25   
KAHLO
dobro jutro tudi z moje strani

Taula, Aurora in Bobika....sem preizkusla vaše recepte...tiste k so dovoljeni (brez žajblauser posted image hvala bogu), ampak še kakšnih izboljšav ni, bo treba vajo verjetno še nekaj dni ponovit.....vseeno se vam zahvaljujem in vam pošiljam user posted image user posted image
anonimna thumbs up saj nevem kaj naj ti rečem... je pa prav zanimivo.....čist res je kot pravijo k ma hudič mlade jih pa ma....no se maš pa kar pestro. Ti pa moram rečt da ko sem bila jaz majhna sem isto neumnost sotrila kot tvoja user posted image in me je pol pošteno izučilo, ker jo je moglo kr zabolet k se je s palčko zbodla, in ta bolečina.......joj sam če se spomnim.....sem pa pol res imela večkrat vnetja...no upam da v vašem primeru ne bo tako...držim pestkeuser posted image user posted image user posted image

Mene pa danes prav pošteno vleče domov, pančkat , kaj pa drugauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 897
9.10.2007 10:59:12   
KAHLO
Naty* ........lepo da si se oglasilaaaaaaaaa........kaj je kaj novega, vidim da imaš že nov termin, se pravi da bomo zdaj nestrpno čakali 5.11user posted image user posted image
Daj povej kakšni so kaj dodatni simptomi, ti si zdaj že v enem devetem desetem tednu a ne!?!?!
Upam da bo s tovjo prijateljico predvsem pa njenim user posted image vse vredu !!! Od česa pa pride to sesedanje mat. vratu !?!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 898
9.10.2007 11:02:59   
anonimna thumbs up
KAHLO, ja, tudi jaz sem razmišljala, kako je moralo malo zaboleti... user posted image  Bomo videli, kako se bo zdravilo, v četrtek morava na kontrolo zdaj že 2 poškodb: najprej si je preteklo sredo presekala čelo, ko je norela, spotaknila in udarila ob rob user posted image , potem pa še nesrečno uho user posted image  Ta večja nikoli ni počela takšnih neumnosti, če odštejem, da je 1x pretirano skakala po kavču , padla vznak in si presekala glavo zadaj user posted image  Joj, kakšen divjaček bo šele tretji...
Veliko zdravja ti želim user posted image , itak so ti že punce napisale toliko nasvetov, da nimam kaj dodati user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 899
9.10.2007 11:04:54   
anonimna thumbs up
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Js sm bla pa včeri na obisku v bolnici, ker je prijateljica v 27 tednu in so ugotovil, da se ji maternični vrat seseda in da je stanje primerno 36 tednuuser posted image . Najprej bi mogla doma počivat, pol je pa virozo dobila (bruhanje) in so jo kr v bolnico vrgli. Zdej je dobila pa dve injekciji za razvijanje pljučk, ker dvomijo da bo mali zdržal noter vsaj do 32 tedna. Res upam, da bo vse vredu z njima....

Držim pesti za tvojo prijateljico in njenega user posted image !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......