|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
8.10.2007 11:34:12   
aurora28
No, jaz tudi obožujem masaže in da se malo pohvalim imava midva z mojim user posted image oba opravljene tečaja klasične masaže. user posted image Ampak moram reči, da se le redkokdaj zmasirava, jaz mojega čoham po hrbtu, on pa meni nogice maže in glavo masira. user posted image user posted image user posted image Načeloma pa sva z mojim midva ta prava saunista, ampak zdaj si jo bova privoščila po porodu. 

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 826
8.10.2007 11:38:17   
Estrella*
Narava- Ja osebno mislim,da si malo pozno naročena. Glede na bolečine, ki jih navajaš bi poklicala tvojo G in ji zanje tudi povedala. V takem primeru bi te morala takoj pregledati. Lahko pa še vedno greš na samoplačniški UZ, da se pomiriš.
Na tvojem mestu ne bi odlašala, ker je bolje narest paniko za nič, kot pa boh ne daj..........

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 827
8.10.2007 11:39:30   
sesil
narava, ne skrbi. tudi jaz sem mela zadnjo M 20.8, pregled pa imam 19.10. že odštevam, samo še 12 dni....

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 828
8.10.2007 11:42:00   
sesil
pa ne paničart punce no....sej dokler ni krvavitev je ok. same sebi probleme delate

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 829
8.10.2007 11:44:49   
Estrella*
Nič ne paničarimo. Za kakšen slab izzid res ne rabiš krvavet. Na žalost. Če človeka skrbi , pač ponavadi sama beseda ni dovolj in še vedno mislim, da je bolje, da te pomiri pregled in tvoj G.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 830
8.10.2007 11:50:54   
Taula
Narava: sama sebe spravljaš v slab položaj. Špikanje je normalno, tudi zelo boleče. Mene je tako bolelo da nisem mogla hoditi in stati. Kot bi me en z noži zbadaj v jajčnik.
Izvenmaternična nosečnost se uradno lahko potrdi/zavrne šele v 8 tednu in nič prej. Čeprav si imela zadnjo M 20.8. nisi bila takrat noseča...zanosila si kasneje. Torej boš ko greš na pregled noseča ravno prav da vidi kaj se dogaja.

Ne delajte paniko kjer je ni. Dokler nimate krvi je vse Ok. In ne iščite znakov in se primerjajte z drugimi..niso vse user posted image  enake. Ene imajo slabosti, druge ne, ene špika druge ne. Odvisno je od posameznice do posameznice.

Bolj ste mirne in ne delate panike kjer je ni, bolje je za user posted image
Če je pa bog ne daj kaj narobe z user posted image  vam pa noben ginekolog ne more pomagati tako zgodaj. Žal.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 831
8.10.2007 12:03:09   
narava
Zivjo.

hvala za odgovore. hehe, ne delam panike, ce bi jo bi ze ko se je prvic zgodilo ze klicarila.
se 1x hvala za odg.

lp

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 832
8.10.2007 12:18:32   
KAHLO
Tako dragice moje!!! zdaj pa še eno zaprosilo za VAŽE ODGOVORE!

Tako je, zgleda da sem se malo bolj prehladila, ker tisto boleče grlo se je zdaj spreobrnilo v težko požiranje, bolečine v srednjem ušesu, nos totalno zamašen, no in zdaj me je še začelo rahlo kuhat!!!!
Zdaj pa mi prosim svetujte z vašimi domačimi recepti............k ne bodo ško..dovali moji pikici in da bom čimprej O.K, kaj nardit na bolniško zarad prehlada lih nebi šla, no če bi blo treba že, ampak sem dozdaj vse te prehlade v službi s toplimi napitki in lekadol c plus-om reševala.....

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 833
8.10.2007 12:41:14   
sesil
kahlo, na tem področju sem pa  jaz bolj švoh sorry

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 834
8.10.2007 13:27:54   
aurora28
Kahlo oh joj pa ravno zdaj si mogla nekaj fasati user posted image . Moji domači in preverjeni recepti so: Za boleče grlo: Skuhaj si žajblov čaj in ga grgraj, ne požirati. V primeru vročine lahko vzameš lekadol, ker v bolnici proti bolečinam nosečnicam dajejo lekadol, saj je baje najmanj stranskih učinkov. Za zamašen nos: je dobro da si prevreješ vodo v katero si prej dala nekaj morske soli in ko zavreje, daj nad pisker glavo in se pokrij z brisačo ter inhaliraj. Ta inhalacija ti bo odprla dihalne poti in iz nosu ti bo začelo teči, kar pomeni, da se vse čisti. Za boleče uho: pomaga, da si pogreješ malo jedilnega olja (lahko je tudi olivno) in si ga po 2-3 kapljici vliješ v uho. To zelo pomaga, je pa res, da boš mogoče kasneje mogla iti še na čiščenje ušesa, kar pa ni nič hudega, odstranili ti bodo zamašen čepek, ki ponavadi vase posrka vnetje.
Za vneto in boleče grlo: pa tudi zelo pomaga, da si v mleko namočiš 2 lovorjeva lista in vse prevreješ, ko se vsaj malo ohladi, pa ga lahko piješ. (ta zadnjo mi je enkrat povedala bivša sodelavka in je njej vedno pomagalo).

Upam, da sem ti s svojo domačo lekarno kaj pomagala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 835
8.10.2007 13:31:18   
Taula
Žal ne vem. Mene tudi neke baše pa pijem limonado.
Mi je pa rekla v lekarni da za grlo priporočajo user posted image zeliščne bonbone. So ogabni, a pomagajo. Neo angin ni za user posted image .

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 836
8.10.2007 13:38:01   
KAHLO
Aurora28 user posted image user posted image   KAJ SEM TI JAZ HVALEŽNAuser posted image sem si kar sprintala tole tvoje sporočilce, in doma bom se lepo po vrsti tega lotila edino tist z žajblom in lovorjevim listom mi prav nič ne diši.............bom še pol imela slabostiuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak da ozdravim bom kar z vsem poskusla.......a misliš da tisti lekadol praški c plus.....so tud dovoljeni za user posted image ali naj tudi rajši prakticiram limonado pa med.....bom rajši to ta drugo
Taula tudi tebi hvala za idejo z limonado in zeliščnimi bomboni.

Pa tako se trudim da se ne bi kje kaj nalezla, se držim vstran od vseh k proizvajajajo kakršne koli izločke iz svojih nosov in ust....pa mi ne uspe, ker so eni tako na podnu s bontonom, da si še rok ne dajo pred usta in veselo kašlajo pa kihajo ko vstopajo v mojo pisarno.....ma bi se kar pod mizo vrgla, da me bacili ne bi ujeliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 837
8.10.2007 13:43:41   
Taula
Kaj pa tista varianta, kako že gre..user posted image  Prežgani cuker, mleko in med. Ko skupej zmešaš. Vem da sem jaz to pila ko sem bila manjša za grlo. Okus je bil slab, a je pomagalo.user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 838
8.10.2007 13:56:51   
KAHLO
taula točno ja mene so tud s tem filali k sem bla majhna.

A mislite ta ti prehladi tud kaj na user posted image vplivajo, mislim zdaj je sigurno imunski sistem v bl bog.....a trpi zdaj tudi pikica, ali ne??user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 839
8.10.2007 14:14:36   
aurora28
Kahlo ne tvoja pikica nič ne trpi, ker je zelo dobro zaščitena. user posted image   Ja zdaj sem se tudi jaz spomnila to kar ti je že Taula napisala. Meni je ati ko sem bila majhna prežgal cuker in ko je ratala karamela, ga je zalil z mlekom. In to sem jaz oboževala, glavno da je bilo sladko. user posted image user posted image Prašen lekadol plus C ni ravno priporočljiv za user posted image , v postev pridejo samo tablete lekadol, če imaš vročino.

Aja Kahlo sem zdajle pogledala v omarico, kjer imava z mojim vsa možna zdravila in sem našla tablete, ki so dobre za boleče grlo in primerne za user posted image . Reče se jim Panthol tablete, taka bela škatla z zelenim napisom. Niso preveč dobrega okusa, ampak pomagajo. user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 840
8.10.2007 14:25:17   
anonimna thumbs up
narava, resnično nisi naročena pozno!!! Prej se ponavadi tudi nič konkretnega ne vidi in je nosečnica potem le še bolj zbegana in prestrašena. Preberi tale link: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1933126&mpage=1&key=&#1933126
Taula ti je zelo dobro napisala user posted image  Se strinjam tudi s sesil.
Če imaš pa nevzdržne bolečine ali krvaviš, je pravi naslov itak urgenca - pa srčno upam, da nobeni ne bo treba tja...

V glavnem, punce, UŽIVAJTE v nosečnosti, lepo vas prosim!!! Ne iščite že vnaprej samih negativnih reči, ker še prerade pridejo same - zakaj ne bi raje gledale s pozitivne plati? Če to lahko rečem jaz, ki sem otroka izgubila v 20. tednu, potem vam je lahko jasno, da ne gre za prazno frazo!

Veliko sončka vam pošiljam user posted image

user posted image  user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 841
8.10.2007 14:28:03   
bobika
Punce: tudi mene je dajal prehlad kar 3 tedne v nosečnosti. Nisem si z nevem čem pomagala.Vsekakor pomagajo razni čaji in veliko c vitamina.
Žajbelj in materina dušica (pa še nekatera zelišča) pa v nosečnosti NISO PRIPOROČLJIVA. http://www.trebnik.com/zelisca/zajbelj.php
Zato bi jaz raje kar kakšen sadni čaj ali pa kamilični čaj popila. Pri vnetju gral in kašlju pomaga tudi sirup iz smrekovih vršičkov.
Za nos pa si nabavi fiziploško raztopino in si večrat na dan stisni v nos par kapljic. Operil tudi ni primeren za nosečnice.
Lepo se pozdravi!

Jaz tudi ne kupujem preveč rada. Se mi zdi, da imam vedno premalo denarja in potem še moje št težko najdem.
Si pa s prijateljico vsak mesec privoščiva večer zase in greva v kino, na pijačo in večerjo user posted image

lepo izkosristite tak sončen dan!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 842
8.10.2007 14:30:29   
anna20
Evo danes zjutraj se je pokazal še en minusek, tako da sem že skoraj obupala da so tej znaki, znaki user posted image , očitno je nekaj drugegauser posted image . Imam še majčkeno upanje zaradi zaostale user posted image  in ker se je kolegici plusek pokazal tudi šele pri tretjem preverjanju. Upam na najboljše, če pa ne bo nič potem bomo pa še naprej poskušali in upam da čimprej zagledam user posted image . Hvala vam za vse odgovore
LP

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 843
8.10.2007 14:31:53   
KAHLO
Aurora ina taula hvala za vse vajine nasvete so že zabeleženi, zlati sta podarjam vama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Aurora ti si me pa zdaj  tud full potolažla, ker me je kr malo skrbelo če, mora moja pikica ta prehlad tud prenašat...user posted image hvala vama res!

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 844
8.10.2007 14:33:03   
...Martina...
Jaz sem bila isto prehlajena 2 vikenda nazaj. Držala sem se v hiši, ležala v postelji, pila zelo dosti toplega čaja in sok iz stisnjenih pomaranč, jedla grenivke... v treh dneh sem bila nova.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 845
8.10.2007 14:36:07   
KAHLO
bobika tudi tebi hvala za informacijo......
Martina ja jaz tudi natepavam te agrume od limon do grenivk, pomaranč, mandarin, ....kivi ma tud full c vitamina te ga tud pridn jem.....tak da me pol že malo ta kislina od teh sadežev začne dajat!! ampak se ne dam!!user posted image

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 846
8.10.2007 14:37:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

pa ne paničart punce no....sej dokler ni krvavitev je ok. same sebi probleme delate

user posted image  user posted image  user posted image  če paničariš,
pol plačaj in pojdi na samoplačniškega user posted image
Ženske bi dans že pri 4 tednih user posted image  rade dobile materinsko  knjižco user posted image  jaooooooooooooooo

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 847
8.10.2007 14:55:00   
aurora28
Kdo pa je to glasen? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 848
8.10.2007 14:57:54   
aurora28
Bobika za žaljeblj pa nisem vedela, da se ga ne sme uporabljati v user posted image . Še sreča da si nam povedala. user posted image Kahlo dobro je da ješ veliko sadja, ki vsebuje C vitamin, ampak s kivijem bodi previdna, priporočljiva dnevna doza sta 2 kivija, zato ker ima kivi zelo ogromno C vitamina in lahko v prevelikih količinah redči kri, zato ga priporočajo samo 2 na dan. user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 849
8.10.2007 15:09:20   
KAHLO
aurora vidiš tega s kivijem pa tud nisem vedla....mah se jaz na tem rr- ju marsikaj naučimuser posted image user posted image

Moram rečt da se meni ene punce prav smilijo, nevem no.......kaj pa je tako hudo narobe, če kakšna punca vpraša kaj takega kar je enim že čist jasno in logično, verjetno je njena prva nosečnost in težko pridelana pa se boji zanjo, jaz jo čist razumem če jo je strah.....ni mi pa všeč da ene punce pol tako odrezavo odreagirate, bodo ji že tiste odgovorile ki ji bodo  želele pomagati, ne pa da ji dajo občutka da je tupika......ker sprašuje.... a ni ta forum za to da lahko sprašujemo ali kako?!?! a se motim!?!

vsem želim velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in sanjskih user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......