Naty*
|
Živjo babike ! Evo ko sva z lubijem skupi doma čez vikend, si še časa za forum ne vzamem . Zdele sva bla z najino kužiko v teh lepih notranjskih gozdovih, malo sva za gobe pošpegala (našla veliko, ampak zelo malo pravih) pa se orng nasprehajala....če je pa tak lep dan ane. Anitka mazilo, ki sem ga kupila je Eulatin NN, enkrat prej sem imela pa svečke Faktu, pa so tud zelo dobre. aradej , vem kako se počutiš. Aprila sem bila sem na istem kot ti, ampak meni so povedali na drugem pregledu, da je GV prazna. Maja sem imela abrazijo in takrat se mi je podrl svet. Potem so rekli, da tri mesece nič in sva mogla čakat do avgusta. Tačas sem bila na forumu "Zanositev" in ti povem, da toliko volje in veselja, kot so mi dale ženske na tistem forumu, bi težko dobila kjerkoli drugje. Pa je prišel avgust, midva sva veselo in evo....rezultati že prvi mesec . Zato ne obupaj....boš videla, da nam boš čez nekaj mesecev sporočila, da tudi vidva že pričakujeta. sesil sex? Joj rajš nehaj , tud mene je že strah, da bo lubi kak bordel našu. Sicer že zrihtava tko da je prav, ampak sexat se mi pa tooooolk ne da!!!! Pa sm pred nosečnostjo ful rada. Ampak pravijo, da nosečnicam zapaše po četrtem mesecu, tko da mislim, da moj že veselo odšteva tedne . Je pa res sodelavka rekla, ko je prišla nekak v četrti mesec, da je njen čist navdušen, ker bi skoz sexala, prej se ji pa tud ni nč dalo....tko da....mogoče bojo tud naši še pršli na svoje! Kaja08 js sm mela kr dolgo temperaturo tam do 37,4, sem že misla, da mam virozo, ampak je blo očitno zarad nosečnosti. Tud js sm slišala, da je to čist normalno.