|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
7.10.2007 15:51:13   
aurora28
Anna20 manj znakov user posted image kot poznaš, tem bolje je za tvojo psiho. Jaz sem naštudirala že vse in bi lahko iz tega naredila doktorat user posted image user posted image , ja moja psiha pa potem trpi, ker kr naprej študiram kaj pa je zdaj to...pa zakaj ni to tako... user posted image user posted image Ne obremenjuj se, ti pa lahko povem, da je špikanje v jajčnikih v user posted image normalno in lahko, da ti je to že 2. znak poleg izostale user posted image . Držim pesti, da jutri zagledaš user posted imageuser posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu anna20)
Neposredna povezava do sporočila: 801
7.10.2007 17:11:12   
Naty*
Živjo babikeuser posted image ! Evo ko sva z lubijem skupi doma čez vikend, si še časa za forum ne vzamem user posted image . Zdele sva bla z najino kužiko v teh lepih notranjskih gozdovih, malo sva za gobe pošpegala (našla veliko, ampak zelo malo pravih) pa se orng nasprehajala....če je pa tak lep dan ane.

Anitka mazilo, ki sem ga kupila je Eulatin NN, enkrat prej sem imela pa svečke Faktu, pa so tud zelo dobre.

aradej  user posted image user posted image , vem kako se počutiš. Aprila sem bila sem na istem kot ti, ampak meni so povedali na drugem pregledu, da je GV prazna. Maja sem imela abrazijo in takrat se mi je podrl svet. Potem so rekli, da tri mesece nič in sva mogla čakat do avgusta. Tačas sem bila na forumu "Zanositev" in ti povem, da toliko volje in veselja, kot so mi dale ženske na tistem forumu, bi težko dobila kjerkoli drugje. Pa je prišel avgust, midva sva veselo user posted image  in evo....rezultati že prvi mesec user posted image . Zato ne obupaj....boš videla, da nam boš čez nekaj mesecev sporočila, da tudi vidva že pričakujeta.

sesil sex? Joj rajš nehaj user posted image , tud mene je že strah, da bo lubi kak bordel našu. Sicer že zrihtava tko da je prav, ampak sexat se mi pa tooooolk ne da!!!! Pa sm pred nosečnostjo ful rada. Ampak pravijo, da nosečnicam zapaše po četrtem mesecu, tko da mislim, da moj že veselo odšteva tedne user posted image . Je pa res sodelavka rekla, ko je prišla nekak v četrti mesec, da je njen čist navdušen, ker bi skoz sexala, prej se ji pa tud ni nč dalo....tko da....mogoče bojo tud naši še pršli na svoje!user posted image

Kaja08 js sm mela kr dolgo temperaturo tam do 37,4, sem že misla, da mam virozo, ampak je blo očitno zarad nosečnosti. Tud js sm slišala, da je to čist normalno.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 802
7.10.2007 19:32:25   
majci23
oj punce. vidim da teče debata o sexuuser posted image . jjah, tud pr nas je to mali problemček, ker sem jaz skoz tako utrujena, da vidim samo pojstlo. grozno se mi ne da!user posted image . preden sem zanosila se mi je kr dost dalo, zdej pa joj joj. hvala bogu da pride vikend, da mava zjutrej kej akcije, ker zvečer jaz kr zaspim že na kavčuuser posted image . eh, sej bo boljš. se tolažim s tem, da pride želja v drugem tromesečju. torej, še malo!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 803
7.10.2007 19:45:11   
Taula

Ste bile pridne čez vikend.
Jaz imam žal slabo novico. V petek se mi je ulila kri in na urgenci so mi lahko potrdili samo to da se vidi samo še en user posted image . Drugega user posted image  ni več našla, tako da je predvidevala da je en user posted image umrl.user posted image user posted image  user posted image
100% mi ni mogla zagotoviti da je vzrok za kvavitev res to, tako da ne vem. Na srečo se je po začetnem krvavenju umirlo.
V  četr.imam kontrolo. Strah me je da mi rečejo da se niti enega srčka ne vidijo več, ker se mi zmeša.
Poskušam ne user posted image  preveč ker nočem škoditi user posted image  ki jo še imam, po drugi strani pa nočem da moj user posted image  misli da ga nimam rada.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 804
7.10.2007 19:49:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Ste bile pridne čez vikend.
Jaz imam žal slabo novico. V petek se mi je ulila kri in na urgenci so mi lahko potrdili samo to da se vidi samo še en user posted image . Drugega user posted image  ni več našla, tako da je predvidevala da je en user posted image umrl.user posted image user posted image  user posted image
100% mi ni mogla zagotoviti da je vzrok za kvavitev res to, tako da ne vem. Na srečo se je po začetnem krvavenju umirlo.
V  četr.imam kontrolo. Strah me je da mi rečejo da se niti enega srčka ne vidijo več, ker se mi zmeša.
Poskušam ne user posted image  preveč ker nočem škoditi user posted image  ki jo še imam, po drugi strani pa nočem da moj user posted image  misli da ga nimam rada.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ojoj. Držim pesti, da je drugi user posted image  vredu.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 805
7.10.2007 19:49:27   
Taula
Aurora28: Kam greš na NS če ni skrivnost? Ker jo imava na isti dan.

Ne vem katera je spraševala da dojke...jaz sem sedaj konec 8 tedna, začetek 9 in me bolijo manj kot so me. Skorajda nič.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 806
7.10.2007 19:53:47   
Kaja08
Taula, zelo mi je žal za tvojo pikico user posted image user posted image user posted image  Ampak sem sigurna, da je drug v redu in da se bo normalno naprej razvijal. Držim pesti, da bo vse v redu user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 807
7.10.2007 20:02:07   
Taula
Hvala.user posted image
Moji žal novi podatki za tabelo so:

Taula: 1 nosečnost, en user posted image , NS 29.10

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 808
7.10.2007 20:44:36   
anonimna thumbs up
Taula, tudi meni je hudo... user posted image  Ampak vedi, da tvoj majceni user posted image  dobro ve, kako ga imaš rada, vedno bo tako. Ti se zdaj osredotoči tudi nase in na drugega user posted image  - s tem boš tudi svojemu user posted image dala vedeti, da je v tebi ogromno ljubezni user posted image  Pozabljen pa ne bo nikoli, ne od tebe, ne od nas tule.

user posted image user posted image user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 809
7.10.2007 22:01:27   
StBarbara
Joj Taula user posted image , ampak važno, da bo z drugo pikico vse ok user posted image .

Jaz imam pa jutri popoldne prvi gin. pregled, pa sem kar malo "živčna", če bo vse okuser posted image

.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 810
7.10.2007 22:01:47   
aurora28
Joj Taula user posted image user posted image user posted image user posted image žal mi je zate, ker vem, da si si zelo želela, da bi oba user posted image user posted image bila v redu. Držim pesti, da ti v četrtek povedo, da je drug dvojček ok in da lepo raste in se razvija. user posted image user posted image user posted image Za srečo!!!

Za prsa sem jaz spraševala. Potem ko so me punce pomirile, so me pa prsi začele spet boleti. Najbolj me bolijo ob straneh, kar pomeni, da rastejo user posted image user posted image in na prsih imam zelo izrazite žile. Sem pomirjena. Očitno me je sam psiha zaj...user posted image la.

Taula na NS grem v Domžale k dr. Strahovi, imam pa jo ob 13.45 uri. Kje pa jo imaš ti?

Neposredna povezava do sporočila: 811
7.10.2007 22:09:30   
Katina
 Taula, tudi jaz sem z mislim s tabo. Sem ena izmed tistih, ki prav dobro vem kako izgleda izguba. Vendar imaš ti še enega user posted image in na tega moraš pazit in mislit nanj. Prepričana sem, da je močan, toliko močan, da ga boš maja stisnila v objem. Slabih izkušenj s ss ženske ne pozabimo, vendar se jih ne smemo prevečkrat spomniti, ker je treba živeti naprej, za tiste, ki nas potrebujejo in tvoj user posted image te definitivno potrebuje!

Pošiljam ti pozitivne misliuser posted image in user posted image za srečo, ki jo bomo vse skupaj še precej rabile. Še dobro, da se takole na forumu pomenkujemo in se spodbujamo. Pomislite, konec pomladi bomo končno na cilju, pot je sicer še dolga, vendar vem, da nas na njej čaka še veliko lepega.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 812
8.10.2007 8:23:08   
KAHLO
Dobro jutro punce!!!

Taula res mi je žal za eno tvojo user posted image , ampak zdaj ima tvoja druga user posted image enga user posted image varuha in bo popazil, nanj.user posted image user posted image
Aradej tudi tebi pošiljam kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in ti želim vse naj naj v prihodnje.

Drgače pa vam vsem želim dobro jutro in evo vam še eno user posted image .
Naty*  dobro rešitev si ti našla to s hlačami, bom kar prevzela od tebe.....knoflce so pre švoh, bom jaz tud raje zvezalauser posted image user posted image drgače pa grem v petek v graz in si nabavim ene dvoje hlače da bo miruser posted image user posted image
Midve s sestro mava en pakt, da vsak drug mesec (sicer bo se to zdaj moglo zamnjašt) greva v graz in od jutra pa do večera šopingirama, .....in to čist sami....kjer še pol predebatirava tisoč in eno stvar, jaz pravim da je to kar najni wellnes, čeprav, naju noben ne šteka, kako lahko v tem uživava.....ampak midve se imava enkratno ........in komaj čakammmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 813
8.10.2007 8:39:11   
aurora28
Dobro jutro! user posted image Danes bo pa res lep sončen dan, ta pravi jesenski dan. Jaz sem že ponovila svoj vsakodnevni ritual: donat + activia z žiti + čokolešnik. user posted image user posted image user posted image

Ker sem doma in kadar mož dela zjutraj mi kosilo nosita moja starša, no boste rekle, da sem razvajena user posted image , ampak z možem si kupujeva gorenjske bloke in vsak dan dobiš za vrednost bloka toplo malico. Vsak dan je nekaj drugega. Enkrat je to pohana pipika+mlinci+rdeče dušeno zelje, včasih je kmečki krožnik, potem včasih je enolončnica + pecivo.... Raznovrstna prehrana je moj pogoj, če pa jo dobiš še poceni pa sploh.

Ste slišale, da se danes za 15 % podraži mleko in meso. Pa niso več normalni. user posted image
Zdaj bomo pa res začeli gledati na vsak evro.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 814
8.10.2007 8:44:41   
aurora28
Dobro jutro Kahlo, si me prehitela user posted image . a v Graz gresta, kam pa gresta v shopping, v Ikeo,tam sta full dobri trgovini H & M, C & A. Enkart sem si tam nabavila cunje in je full dobra, pestra izbira. To s sestro pa je sploh dobra ideja. ja pač vsak si najde svojo sprostitev. Midve s prijateljico pa imava tako, da greva tudi ven iz domačega kraja in greva kar v Celje, kjer shopingiava, čvekava, se posladkaa... in tako mine cel dopoldan. Pač ženske si najdemo vedno ta pravo sprostite. Ženske gremo v shopping, moški pa v gostilno. user posted image user posted image user posted image To pa res ne zastopim kako se lahko sprostijo v gostilni. user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 815
8.10.2007 9:37:18   
kodrana
Taula hudo mi jeuser posted image , da sta enega izgubila. a imate še enega sončka, katerega čuvajta..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta teden delam popoldan in moram rečt, da me nič ne vleče.. user posted image  do 22h bo kar dolga. ob 19h, 20h sem ponavadi že tako zaspana..upam, da bom zdržala.
drugače pa mi tako paše papcat, da sem pridelala že +2kg. upam, da ta teden, ko bom popoldan delala,bom malo manj jedla..ker ne bo časa..

lep dan.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 816
8.10.2007 9:47:13   
KAHLO
Aurora glede na to da je moja sestra šofer, imava že cel plan, najprej grema v center west-( nama se zdi tam H&M najbojlši, pa še v new yorkerja kdaj skočima, no zdaj ne pride v poštev ker nimam tam kaj iskatiuser posted image ), pol grema v Ikeo obvezno....treba je tud dekoracijo osvežit, glede na to da bova pa z lubijem začela novembra aktivno renovirat stanovanje, si je pa treba prej par stvari nagledat), no nato pa greva v Seiersberg (to je malo pred grazom, tam ko je velik center in je tisoč in ena trgovina) greva pa pogledat čevlje. Moram pa rečt da si me prijetno presenetila k si napisala da si ti s prijateljico tudi privoščiš take sprostivene dneve....kajtni naju je že malo skrbelo da imava kakšno bolezen s temi cunjamiuser posted image user posted image ampak kaj dosti se valda ne sekirava, ker res uživava v teh dnevihuser posted image user posted image razen najnih možekov k se dan prej skrbno križata, in sprašujeta kam to pelje.... je pa res da jaz tam zmeraj kaj bl po ceni dobim, pa za nečaka k je star leto in pol tud zmeraj nabereva!!!...jaz pravim eni imajo frizerje , masaže, .....eni pa shoppinguser posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 817
8.10.2007 9:55:07   
Estrella*
Ja, tud jaz sem mahnjena na pohode v AUT. Grem ponavadi v Celovc /sem iz Medvod/v C&A, H&M, KIK...... V četrtek grem pa v Beljak v nek center po igrače za veseli december. Grem s prijatelco za cel dan. V tem full uživam.

Taula, Aradej user posted image user posted image user posted image . Čuvajta se.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 818
8.10.2007 10:06:53   
anonimna thumbs up
Šoping..... Jaz sem pa ena tistih, ki se v nakupih ne sprostimo, zame so bolj nujno zlo. Grem pa zelo rada s prijateljicami, kolegicami,... na kofetek, kjer se do sitega načvekamo user posted image  

Za pohod po trgovinah vedno rabim vsaj par dni psihičnih priprav user posted image  Drugače imam v petih minutah vsega vrh glave in grem praznih rok domov. Mislim, da mi ni treba posebej poudarjati, da ta moja lastnost zelo veseli mojega user posted image

Ko je KAHLO glih omenila: ja, jaz sem bolj tip za masaže, o, to pa ja user posted image

Lepo se imejte, jaz sem grozno slabo spala, ker sem se proti jutru od slabosti kar naprej zbujala in sem še zdaj user posted image

Aja, danes se bom menda končno naročila h G (vsakič pozabimuser posted image ), na pregledu ga moram pa prositi, naj fajn natančno pogleda, ker kupujemo nov avto in je zelo pomembno, da nista slučajno dva... user posted image

Pozdravček vsem user posted image

user posted image  user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

Neposredna povezava do sporočila: 819
8.10.2007 11:06:57   
Taula
Hvala vam.user posted image
Za vse katere imate danes pregled: user posted image user posted image user posted image user posted image  Sporočite kako je bilo.

Kaj pa morebitne nove user posted image ? So naredile teste?

Neposredna povezava do sporočila: 820
8.10.2007 11:10:48   
Estrella*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image       MAJČICE 2008    user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

01.Maj 2008
user posted image  Peli                2. user posted image     
user posted image  medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  majanagaja   1. user posted image (22.10. NS)
user posted image  petrahh          2. user posted image (18.10. NS)

03.Maj 2008 
user posted image  Mozart               
user posted image  Maska           1  .user posted image

04.Maj 2008
user posted image  Majci23         1 . user posted image
user posted image  Aurora 28      3. user posted image
 (2.P:19.10.), (29.10. NS)
user posted image  Monika -5         

05.Maj 2008
user posted image filipinka           2. user posted image (user posted image user posted image )  (26.10. NS)
user posted image Joob                1. user posted image
user posted image CatJa               2. user posted image
(25.10. NS)
user posted image  Sončnica Sandra*** 1.user posted image   
user posted image  Anonimnauser posted image    1.user posted image    (2.P:30.10)

06.Maj 2008

user posted image  Taula 
                1.user posted image  (29.10. NS)

07.Maj 2008                 
user posted image  pikicaa25
                       (2P:5.11.) , (26.10. NS)
user posted image  Natali99                 1.user posted image (5.11. NS)

08.Maj 2008
user posted image  Aurea      

09.Maj 2008
user posted image  bobika                 2. user posted image  (30.10. NS)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi                   1. user posted image
user posted image  .muki.
                         (23.10. NS)       
user posted image  aria81               1. user posted image
(2.P:11.10.)

11.Maj 2008
user posted image  ...Martina..          1. user posted image

12.Maj 2008
user posted image  anonimna user posted image   2. user posted image (5.11. NS)
user posted image zvezdica 05      

user posted image  Svojeglava              
13.Maj 2008 

user posted image Naty*                   2. user posted image (2.P:23.10.), (05.11. NS)
user posted image  Katy82                1. user posted image

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI    

18.Maj 2008  
user posted image  Katina                  4. user posted image  (2P:19.10.)
user posted image  StBarbara            2. user posted image  

user posted image  Liza

22.Maj 2008
user posted image  teodoral               3.user posted image (1.P: 10.10.) 
user posted image  Naja 3                  2.user posted image (1.P: 26.10.)

24.Maj 2008 
user posted image  glen                              

user posted image  sesil                             (1.P:19.10.)
user posted image  ninula                             

26.Maj 2008
user posted image  eole                              (1.P:16.10.)

27.Maj 2008
user posted image  KAHLO                  1.user posted image  (1.P:18.10.)

28.Maj 2008

user posted image  Anitka                  1. user posted image (2.P:30.10.) , (06.11. NS)
user posted image  Mettyy                          (1.P:10.10)

user posted image  narava

29.Maj 2008
user posted image  murva                   4.user posted image (1.P:15.10)
user posted image  TamaraJ               2.user posted image

31. Maj 2008
user posted image  Anonimna user posted image        3.user posted image      
user posted image  Kodrana                2.user posted image
 (2.P:15.10.) 

XX.Maj 2008

user posted image  Majabo   
user posted image  Žanka                    2.user posted image     

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image             

URADNO POFOČKANIH 48 MAJSKIH user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 821
8.10.2007 11:13:24   
Estrella*
Tudi jaz se sprašujem, kje so nove user posted image ? Še vedno nismo dosegle magične 50. Glen, Svojeglava, kako je bilo na pregledu?
Jaz ga imam v sredo pop. in že odštevam......

Neposredna povezava do sporočila: 822
8.10.2007 11:17:14   
CatJa
Pozdravljene! Danes sem odkrila, da ima moj malček vodene koze. Hvalabogu, da sem jih prebolela kot otrok, sicer bi me zdajle fajn živčki dajali.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 823
8.10.2007 11:19:14   
sesil
ojla,
jaz sem tudi ena izmed tistih, ki ne marajo v shoping. to pa je muka. masaže to pa ja, ampak sedaj v nosečnosti pa ne vem kako bo s tem.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 824
8.10.2007 11:32:11   
narava
Pozdravljene.

Kako ste na ta zares lep jesenski dan (ce bi ne morala bit v sluzbi, bi bil se lepsi - bi si nekje pri presercu na plocniku eno vroco cokolado z rogljickom privoscila user posted image )? Sama se pocutim odlicno, nic slabosti, malo sem napeta sicer pa nic hujsega - do sedaj user posted image

Imela bi vprasanje glede prvega pregleda: namrec moja G me je narocila na prvi pregled sele 22.10 (zadnja M je bila 20.08., ki je sicer trajala nekako predolgo-14 dni). Ze celo nosecnost me spika (ok, sm zvedla, da je to normalno v nosecnosti, pa vendar me v podrocju desnega jajcnika vcasih tudi veckrat na dan tako mocno "zasteka", da se moram uleci in "postaviti" v "fetus" polozaj (kolena pod brado), da bi lahko zdrzala bolecino. Nato mine in je stvar spet ok.
Do sedaj ni bilo nikakrsnih krvavitev, in razen spikanja ter tega mocnega zbadanja je nosecnost bp. Bi me moralo skrbeti? Je prvi pregled predalec (meni se zdi da ja), ampak G je rekla, da izvaja prvi pregled sele po 8 tednu. Aja? A ni to mal pozno, ce bi slo recimo za izvenmaternicno? user posted image

Help me :) Naj klicem G in prosim, da pregled prestavi na bliznji datum?

Hvala za info

Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......