|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
3.10.2007 10:30:32   
aurora28
Jaz ne morem pisati na forum daljša besedila. Help user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 626
3.10.2007 10:34:05   
KAHLO
jaz ne moram nič

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 627
3.10.2007 10:34:46   
KAHLO
Aurora a misliš da smo prevelike čveke in se naša zgodba tukaj na rr končujeuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 628
3.10.2007 10:52:57   
Naty*
Jutro! Sm napisala prej ful velik, pa mi kr ni hotl poslat. A zdej bo?

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 629
3.10.2007 10:56:28   
Naty*
Poslalo jeuser posted image ! Tko bom zdej še enkrat probala napisat tist k prej. U glavnem hvala, da ste me potolažle, zdej se kr bolš počutim, ker vidim, da je očitno pr prvorojenčkih (oz. mamicah) ponavadi tko.

Zvezdica
najprej si me nasmejala s tvojo zgodbico, pri zadnjem stavku sem bla pa čist solzna tolk si lepo napisala user posted image .

KAHLO lepo, da se spet lahko nasmejim ob tvojih postih user posted image , zdej pa ti men sline cediš....js bi tud pico!!!!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 630
3.10.2007 11:12:07   
Taula
Očitno imamo vse isti okus. Jaz bom danes tudi jedla pico. user posted image
Če bom kaj spravila vase, ker sem tako živčna.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 631
3.10.2007 11:15:00   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Če bom kaj spravila vase, ker sem tako živčna.user posted image

A zaradi pikanja?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 632
3.10.2007 11:20:27   
Taula
Ne. Tega se še ne bojim. Strah me je kaj bo pokazal Uz. Upam da pika raste. Samo če pa reče da je kaj narobe, me pa kap.user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 633
3.10.2007 11:26:36   
sesil
Pozdravljene majčice.
tudi jaz se vam pridružujem , da malo poklepetamo. jaz sem tudi majčica 08, pdp je 24.5. do zdej vse poteka ok, le služba je en sam adrenalin in ne vem kako naprej. prvi pregled imam 19.10. - komaj čakam, da mi pove da je vse ok.user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 634
3.10.2007 11:39:36   
Naty*
Taula sej te razumem. Js sm bla prejšnji torek ista. Sam sem se probala zjutraj ful zamotit, da nism bla preveč živčna. Trenutki pred pregledom so bili pa katastrofalni. Ko sm stopla v ambulanto sem G takoj rekla, da me je ful strah in je reku: no pol greva pa kar pogledat. In je utripal tist mali user posted image . In prepričana sm, da bo tudi pri tebi tko. Probaj delat kake stvari, da boš mal odmislila. Sej vem, da ni lahko, ampak boš videla, da bo vse v redu user posted image .

sesil pozdravljena! Ja tud mene služba zdeluje. Dons mi je tolk slabo, da sploh ni nč z mano. Res bi mogla ubogat G in ostat doma. Ampak čakam na 23. 10 ko imam drug pregled, takrat pa ostanem doma, pa če se kr svet podre!!! Pazi malo nase in se "šparaj"! Tisto malo bitjece je pomembnejše od službe. Delale bomo še veliko, veliko let, noseče bomo pa v primerjavi s tem resnično malo!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 635
3.10.2007 11:59:50   
Estrella*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image       MAJČICE 2008    user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

01.Maj 2008
user posted image  Peli   2. user posted image       

02.Maj 2008              
user posted image  majanagaja   1. user posted image (22.10. NS)
user posted image  petrahh          2. user posted image (18.10. NS)

03.Maj 2008 
user posted image  Mozart               
user posted image  Maska           1  .user posted image

04.Maj 2008
user posted image  Majci23         1 . user posted image
user posted image  Aurora 28      3. user posted image
 (2.P:19.10.), (29.10. NS)
user posted image  Monika -5         

05.Maj 2008
user posted image filipinka           2. user posted image (user posted image user posted image
user posted image Joob                1. user posted image
user posted image CatJa               2. user posted image
(25.10. NS)
user posted image  Sončnica Sandra*** 1.user posted image  

06.Maj 2008
user posted image  Anonimnauser posted image     1.user posted image
user posted image  Taula 

07.Maj 2008                 
user posted image  pikicaa25
                       (2P:5.11.) , (26.10. NS)
user posted image  Natali99                 1.user posted image (5.11. NS)

08.Maj 2008
user posted image  Aurea      

09.Maj 2008
user posted image  bobika                 2. user posted image  (2P:4.10.)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi                   1. user posted image
user posted image  .muki.
                         (23.10. NS)       
user posted image  aria81               1. user posted image
(2.P:11.10.)

11.Maj 2008
user posted image  ...Martina..          1. user posted image

12.Maj 2008
user posted image  anonimna user posted image   2. user posted image (5.11. NS)
user posted image zvezdica 05      

user posted image  Svojeglava                    (1.P:03.10.) 

13.Maj 2008 

user posted image Naty*                   2. user posted image
user posted image  Katy82                1. user posted image

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI    

18.Maj 2008  
user posted image  Katina                  2. user posted image  (2P:19.10.)
user posted image  StBarbara            2. user posted image  

user posted image  Liza

22.Maj 2008
user posted image  teodoral               3.user posted image (1.P: 10.10.) 
user posted image  Naja 3                  2.user posted image (1.P: 26.10.)

24.Maj 2008 
user posted image  glen                              (1.P:03.10.) 

user posted image  sesil                               (1.P:19.10.)

26.Maj 2008
user posted image  eole                              (1.P:16.10.)

27.Maj 2008
user posted image  KAHLO                  1.user posted image  (1.P:18.10.)

28.Maj 2008

user posted image  Anitka                  1. user posted image (2.P:30.10.) , (06.11. NS)
user posted image  Mettyy                          (1.P:10.10)

29.Maj 2008
user posted image  murva                   4.user posted image
user posted image  TamaraJ               2.user posted image

31. Maj 2008
user posted image  Anonimna user posted image        3.user posted image    
user posted image  Kodrana                 2.user posted image
 (2.P:15.10.) 

XX.Maj 2008

user posted image  Majabo   
user posted image  Žanka                    2.user posted image   
user posted image  aradej                    2.user posted image             

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image             

URADNO POFOČKANIH 46 MAJSKIH user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 636
3.10.2007 12:00:55   
aurora28
Jaz sem pa danes jedla rdeče dinstano zelje, mlince in pečeno bedrco user posted image , no potem pa sem imela tek na kratke proge-na wc in nazaj za mizo user posted image user posted image . Zjutraj nisem šla kak... in sem se napila donata, potem pa gor jedla zelje, ajajaj še zdaj me boli tazadnja user posted image user posted image . A se še ni nobena vrnila iz pregleda?

Taula vse bo ok na pregledu, boš videla, pošiljam ti user posted image user posted image user posted image za spodbudo. Pozdravljena Sesil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 637
3.10.2007 12:03:50   
Estrella*
Šment, komaj mi je v 3 poskusu uspelo popravit seznam. Kaj za user posted image  je blo to na forumu?? No dejmo punce čez mejo 50. Kje ste majčice??
Anonimna Thumbs up, glen in svojeglava poročajte o današnjem pregledu. Do mojega je še natanko 7 dni.....

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 638
3.10.2007 12:07:06   
KAHLO
Taula jaz mam tud probleme s temi odvzemanjem krviuser posted image prej je ena napisala da so eni vzeli kar šest unih ampulc, mene naj kr privežejo pol tam na stol da dol ne pademuser posted image user posted image Mene je tud strah tega UZ najbl me je da ne bo nikjer nič!?!?! meni se pol kar zmešauser posted image
Naty* vidiš tak je če bo danes spet kakšna pisala kaj bo jedla za kosilo bom spet čist fertikuser posted image user posted image nevem no....treba bo se enga plana prehranjevanja držat, meni že to malo brzi izven kontroleuser posted image user posted image user posted image pa še seveda izgovor imam ker sem  srečna user posted image user posted image
Drgače mam pa jaz danes spet en izmed ta stresnih dnevov (v službi mislim), moj šefek je spet živčna razvalina, sem že gledala na kolendar če ga slučajno polna luna daje.....v glavnem zjutraj sem bila že čist user posted image , mislim po pregledu mu takoj povem da sem srečka user posted image in da ne naj te stresne energije ne torsi okrog mene, ker nočem met živčne  pikice!!!!hmmmmmmmmm.....ja me prav zanima če mu bom to s stresom povedalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 639
3.10.2007 12:08:42   
KAHLO
Aurora evoooooo zdaj se še mi mlinci po glavi prepletajo................hamsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 640
3.10.2007 12:13:39   
Estrella*
Na, zdej sem že jaz ratala lačna kot volk. Ve vsaj pripližno o zdravi hrani sanjate, jaz bi pa samo tiste stvari jedla,ki niso najbolj priporočljive; mayo, suh meso, hren, tiramisu, čevapi.....
mislim za po P. Zadnjič se mi je luštala repa in sem  se jo tako napokala, da sem potem zasedala na WC....
Še kakšen predlog , kaj ste jedle?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 641
3.10.2007 12:26:40   
ninula
sesli jst mam tudi 24.5 rok. user posted image imam pa jutri prvi pregled in po eni strani komaj čakam po drugi pa me je tako strah da bo kej narobe. Ma ne smemo mislt negativno ka to slabo vpliva nauser posted image .Vam že sporočim jutre kako je šlo.

Neposredna povezava do sporočila: 642
3.10.2007 12:31:44   
ninula
teodoral: jst pa sem v nedeljo jedla kostanj pa me je celo noč tiščal trebušček. Bi pa tudi jst jedla same porkerije....pa se mi zdi da sem skoz lačna, ma to je samo v moji glaviuser posted image

(odgovor članu ninula)
Neposredna povezava do sporočila: 643
3.10.2007 12:43:01   
KAHLO
ah teodoral  jaz sem zadnič imela napad luštov na čips, celo vrečko sem ga zmazala, pa dobro vem da je to najbl šrot hrana, ampak se nisem mogla premagatuser posted image suho salamo mam pa jaz tud full rada, ampak mi zdaj full ne paše ker se mi pol full spahuje, pa tud priporočajo je valda neuser posted image user posted image ampak povanadi je tud to da se ti pol tisto prepovedano nabl luštauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninula)
Neposredna povezava do sporočila: 644
3.10.2007 13:22:21   
aurora28
Ej punce jaz pa zdajle jem temno čokolado user posted image user posted image user posted image . Mene je tud zadnjič popadla želja po čipsu, mi ga je moj šel takoj kupit in sem ga tud takoj zmazala user posted image . Ampak ga ne bom jedla preveč, še posebej ne potem v kasnejših mesecih user posted image , ker nočem imeti zateklih nog in obraza, pa itak sol ni tak zdrava. Boljš da se najemo 1 tedensko ribic in zadostimo potrebo po jodu. user posted image Jaz si bom potem okrog 15. ure naredila čokolešnik, mnjama, pa jogurt ego navadni bom popila, pa še kaj se bo našlo. Itak imam tak polno založen hladilnik, da kar poka po šivih. user posted image

Aja meni ja še danes moj hani bani kupu ISILAX MAMMA za boljšo prebavo, saj ne da me matra preveč, ampak ko bo sila in če ne bom cel dan na školjki ga bom pa spila. user posted image

A veste, zadnjič ko ste se pogovarjale, da se vam nabira slina v ustih, ej meni se tudi in karkoli pojem imam vedno isti okus v ustih user posted image .

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 645
3.10.2007 13:24:16   
murva
Evo, zdej pa mam...sem se še pred par dnevi hvalila kako pa meni nič slabo, pa to. In zdej vas samo berem kaj ste in bi jedle...in jao, jao, men tolk slabo user posted image . Ma sej bo, sam de bo dete zdravo user posted image . Napadi na hrano pa bodo tud še aktualni, še preveč, če se kej poznam user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 646
3.10.2007 13:36:01   
sesil
tudi meni je včasih čudno v želodcu, taka mini slabost. upam da pri tem ostane in ne gre na slabše.
se ja katera že kaj kopala v bazenih zdej ko ste noseče? jaz imam priliko - bom v strunjanu - in tam je baje morska voda, nevem pa koliko stopinj ima in baje ne dajejo notri klora. ve katera kaj več o tem kopališču?

(odgovor članu murva)
Neposredna povezava do sporočila: 647
3.10.2007 13:39:30   
Taula
To da ni klora ne verjamem.user posted image  Najbrž je samo v manjših količinah,

Nič, grem sedaj jaz pod tuš..potem pa na pregled. Vem da bo gužva in bom čakala..upam da na dobre novice.

Javim kako je bilo.user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 648
3.10.2007 13:42:30   
sesil
zdej sem neki brala na njihovi strani - bazen z morsko vodo ogrevan na 32 stopinj. to pa je malo preveč kajne?

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 649
3.10.2007 13:42:39   
aurora28
Drži se taula user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......