Zvezdica
|
Punce (kodrana, naty, teodoral....upam, da katere nisem pozabila), sem vas prišla mal pogledat . Se vam kmalu pridružim . Naty... Te občutki so čisto normalni. Če te to kaj tolaži, pa verjami, da je čisto res ti povem hitro zgodbico: Midva z mojim v porodni, popadki že več kot 3 ure na 4 min (ura cca 03.30, čez eno uro sem rodila), sva tik pred zdajci, moj malo zadremal, babce so letale, ker so imele dren, jast pa dol z mize, pa se začnem motovilt okol mojga, pa uleti babca in seveda upravičeno ponori, češ kam pa greste gospa: Jast pa zmedena, rahlo prestrašena, predvsem utrujena (se citiram): Veste kaj, jast grem kr dam, men se zdi, da dons nau nč, pa ni panike, sej še nisem čist prpravljena,...." Seveda me je v hipu posadila gor na posteljo, me skulirala in mislim, da sem šele takrat vidla, da gre res ZARES. In potem je prišel sonček in nikoli ampak nikoli si ne moreš predstavljat česa tako lepega in TVOJEGA. Tko da, hormoni delajo svoje, ampak za vse pride PRAVI čas. Tako, da zdej uživajte nosečnost, se crkljajte, jejte vse kar vam pade (jast sem jedla celo nosečnost krompir, pa ga sovražim iz dna duše), ko bo čas kupujte cotke, posteljnine in vse kar rabite. Ko pride dete boste vse 100000% pripravljene. In vse boste krasne in najboljše mamice. Nočko