anonimna thumbs up
|
No, pa sem opravila kolposkopski pregled Čeprav me je bilo strašno strah (strah pred neznanim, ja ), sem fajn opravila. Dr. Kobal je res super, tudi obe sestri, ki delata pri njemu, nimam pripomb Najprej mi je vse razločil, se še celo začudil, zakaj me moj G z izvidom brisa pap C3 pošilja k njemu, ker to še ni nič hujšega. Ampak je potem rekel, da če moj G ni prepričan, je bolje, da sem pristala pri njemu Pregled je sicer majceno neprijeten, ni pa nič boleč. Čisto vse mi je razločil, vsak dotik posebej, vsak trenutek posebej, res si je vzel čas. Ugotovil ni nobenih resnih sprememb, zato sem naročena na ponovni pregled šele decembra, ko bom dopolnila 16. teden nosečnosti. Če bi kazalo na kaj bolj tveganega, bi me naročal na 4 tedne. V glavnem: izvedela sem, da pri C3 ne gre za kakšno posebej nevarno stanje (še ne!), je pa res, da se v nosečnosti imunski sistem drugače obnaša in lahko celice "zdivjajo", kar se zgodi sicer zelo redko, se pa lahko. Zato me bo ponovno pregledal decembra. Tako, zdaj bom poklicala svojega G (ok, jutri ), se naročila na prvi pregled in začela KONČNO zares uživati v nosečnosti Sem pa zaradi sekiranja v dobrem tednu shujšala skoraj za 5 kil, kar me je zelo presenetilo! Bomo popravili stanje Vsem želim veliko sončka zdej pa zares čist hepi