|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
2.10.2007 18:06:22   
Neža7
Kodrana... Hvala user posted image  Saj imava upanje.

user posted image  teejaa me je že dala na seznam, da ne pričakujem user posted image v novembru user posted image  , čeprav ne pričakujem user posted image  decembru.

Ful mi je polepšala dan, čeprav ni bi ta pravi mesec. user posted image

Upam, da ti bo utrujnost hitro minilo in boš polno energije. Zelo sem vesela za vaju, čeprav vaju ne poznam user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 601
2.10.2007 18:18:56   
katy82
ŽIVJO MAJSKE MAČKE KAKO KEJ?

Mene neki matra in sicer to ,da mi je pri 7,5 tednih priteklo mleko oz. sirast izcedek. A je to normalno?
Moj dragi je bil čist navdušen men je blo pa to prehiter,a je možn da zarad tega ne bi mela potem mleka ali je to zato k mi že zdej nastaja?
Pa še to,zdej mi že tri dni ni blo nč slabo pa sm bla čist hepi,sm pol sm pa tko noro bruhala brez kakršnekoli slabosti.Maslm noro kaj to hormončki delajo.Kako se pa ve kej počutite?

LEPO SE MEJTE PA SEJ VETE BOŽITE BUŠIJE

Aja pa  Teodori hvala,da si popravla seznam,za premik je pa kriv klomifen,maš prav

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 602
2.10.2007 18:36:42   
Taula
Anitka superuser posted image user posted image

Anonimna thumbs up...držim pesti za jutri.user posted image user posted image

Kodrana hvala za razlago...mi mamo mačko od nekdaj. Upam da ne bo kaj narobe. Sadje itak vedno oprem dobo, mački pa ne pucam WCja jaz. Če jo kaj pobožam vedno takoj roke umijem.
Sej rezultati krvi bodo jutri takoj upam? Kolk krvi se pa to da točno? Ena epruveta, več?? Ker jaz imam težave z iglami...sej za user posted image je vredno vse, samo ne vem če bodo moje žile to razumele.user posted image

P.S. Jaz sem pa jedla kislo zelje..sem se napokala ko balon.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 603
2.10.2007 18:45:46   
katy82
Se še enkrat javljam k me zanima glede lajšanja bolečin pri porodu,če je katera slišala za ultivo?
Pa kje jo izvajajo?Baje da sploh ni tko nevarna k EA,ampak ne vem ,kje v Sloveniji jo izvajajo pa kolk je za plačat.
Sporočte če kej veste o tem

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 604
2.10.2007 18:48:34   
Estrella*
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1873759 Tu si preberi o ULTIVI.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 605
2.10.2007 18:59:24   
kodrana
Taula, meni so vzeli tri epruvetke. ena je rekla, da so ji vzeli štiri epruvetkeuser posted image . to je pač nujno zlo. glej starn in misli na kaj lepegauser posted image .
če si že prebolela toksoplazmozo, boš izvedela,  če je nisi, pa le pazi..

katy82 saj meni tudi enkrat ni nič slabo, potem spet.. pa prsa me čez dan enkrat manj enkrat bolj bolijo. to je čist normalno. meni je tudi nekaj priteklo iz bradavic, samo ko sem si jih stisnila.. vendar še preden sem izvedela za nosečnost. po moje ni nič narobe.. si si jo stiskala? dr. pušenajk pravi, da če si stiskaš bardavico, je itak normalno, da priteče kaj ven. vprašaj svojega ginekologa kaj in kako, če te skrbi.

jaz hodim bolj zgodaj spat, saj vstajam ob 5h. čez dan pa sem kar malo utrujena.
lep večer.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 606
2.10.2007 19:06:51   
Taula
Taula, meni so vzeli tri epruvetke. ena je rekla, da so ji vzeli štiri epruvetke . to je pač nujno zlo. glej starn in misli na kaj lepega

Ajme.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 607
2.10.2007 19:13:24   
anonimna thumbs up
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Taula, meni so vzeli tri epruvetke. ena je rekla, da so ji vzeli štiri epruvetke . to je pač nujno zlo. glej starn in misli na kaj lepega

Ajme.user posted image user posted image user posted image

Taula, hitro je mimo, verjemi. Sem bila tudi jaz svoje čase (beri: v prvi nosečnosti) hud "zajc", kar se tega tiče, zato te razumem user posted image  Ampak potem sem spoznala, da je čist enak efekt, ali me piči za eno ali pa za 4 epruvete user posted image

In hvala za držanje pesti user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 608
2.10.2007 19:51:02   
Anonimen
Jaz imam tudi jutri prvi pregled user posted image user posted image , komaj čakam. Upam, da je vse vredu z user posted image . Drugače sem pa OK, samo ful utrujena, pa ponoči zelo slabo spim. Me je danes ponoči glava bolela in nisem mogla kaj, pa sem vzela Lekadol, čeprav me je panika, pa sem se danes malo pomirila, ker vidim, da ga lahko.
Aja pa tečna sem, ko user posted image , jaz ko sem po naravi flegmatik pop... za vsako malenkost. Ubogi moj user posted image .
LP
Anonimna user posted image

(odgovor članu anonimna thumbs up)
  Neposredna povezava do sporočila: 609
2.10.2007 20:07:08   
Taula

Problem je ta, da ko jaz dam kri...se mi žile skrčijo od strahu in nič ven ne pride. Igla čepi notri..krvi pa ni.V nedogled pa ne morejo igle notri pustiti.user posted image

Ma  jutri jaz sama vzamem nož in odprem žile če ne bo  nič.user posted image

Anonimnauser posted image ...držim pesti da jutri vidiš user posted image  in njenuser posted image

Sej jutri nas ima pa dosti pregled? Morajo biti same dobre novice.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 610
2.10.2007 20:08:26   
aurora28
Jaz si nič bradavic ne stiskam, se mi zdi brezveze, ker si jih bom itak čez 7 mesecev preveč nastiskala user posted image user posted image user posted image Joj komaj čakam. Jaz sem pa zadnjič, ko sem bila v čakalnici in je ena gospa že šla v laboratorij slišala, da so ji vzeli 6 epruvetk. Mah, saj je isto, enkrat ko te piči je itak vseeno al ti vzame eno epruveto ali pa šest. Kriza bi bila, če bi te morali za 6 epruvet 6 pičiti. Ajajaj user posted image user posted image user posted image

Včasih ko ležim v postelji razmišljam in komaj čakam mesec maj, ko bomo dobili našo lepo, zdravo in živo pikico. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 611
2.10.2007 20:15:56   
Estrella*
Mi tud nestrpno pričakujemo maj. Ne vem , ampak meni se vse tako vleče. Že v 1 nosečnosti se mi je zdelo, da nosim 2 leti ne 9 mesecev! A sem samo jaz tako neučakana??

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 612
2.10.2007 20:20:00   
aurora28
Vsem, ki imate jutri pregled želim, da dobro opravite pregled, vidite svoje user posted image in vidite kako jim srčki utripajo.
Za vse, ki greste jutri na pregled pa še za popotnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in za srečo. user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 613
2.10.2007 20:29:58   
Naty*
no verjetno vas večina z lubiji sedi pred televizorji, js pa samevam, ker moj dela. Pa sem zdele neki razmišljala.... me je kr strah da je kej narobe z manouser posted image . Vse pravite, da komaj čakate maj... No sej js ga tudi, ampak se mi zdi kr fajn, da nosečnost traja devet mesecev, ker se mi zdi, da se moram še psihično in fizično pripravit na prihod deteta. Če bi mi nekdo reku, da bom kr pojutrišnjem rodila, bi me po pravici povedano mal panika zagrabla. Pa ne samo zato, ker nimam še nič kupljenega in to... Ma ne vem, se mi zdi, da se veselim že same nosečnosti in tistih pregledov, ko gledaš dojenčka na UZ in je vedno, ko ga vidiš bolj "tvoj".

A sm čudna? Rada bi se postopoma navadila na občutek, kako je ko bom mami. A se še katera tko počuti? Prosim, potolažte me malo, sej lahko tud jutr user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 614
2.10.2007 20:33:44   
bobika
Pozdravljene punce!
Oh, ste načvekale user posted image user posted image . Sem kar en čas potrebovala, da sem prebrala.
Izcedek iz dojk je kar normalen, ni pa priporočljivo stiskati bradavic.

Jaz pa sem danes zjutraj imela malo krvav izcedek. že nekajkrat pa malce rjavega. Sem kar poklicala g in so mi rekli naj kar pridem. Na pregledu je bila nosečnost vredu, mala pikica je že skoraj 2cm velika in tudi seček se je lepo videl. ni mi vedela povedati zakaj bi bil izcedek mi je pa dala kar potrdilo za bolniško, čeprav nisem zaposlena. Moram pa na zavod nesti. ja pa počivati moram. To bo najtežje ob moji mali aktivni 20mesečnici.
Sedaj nimam pregleda v četrtek ampak šele čez 5t, vmes pa še nuhalno.
Če boste preurejale seznam imam ponovno nov pdp: 9.5.

Lepo se imejte in uživajte v nosečnosti

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 615
2.10.2007 20:35:41   
bobika
Naty* nič nisi čudnauser posted image . To je normalno. V prvi nosečnosti sem imela jaz podobne občutke. Ko pa rodiš,pa verjami, da bo občutek še boljši!!!!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 616
2.10.2007 20:40:29   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Ojla!

Pa je prvi UZ za mano. Noseči smo točno 6t, veliki 5 mm in srček je utripal. Midva sva tako sreeeeečna. Pa slikico najine pikice imam tudi.
Naslednji teden me čakajo laboratorijske preiskave, 30.10. pregled in 6.11. sem naročena na NS.

Aja, še to, ko boste kaj urejale seznamček je moj PDP 28.5.2008.

LP od presrečne srečke user posted image user posted image

Sem zelo vesela zate. Saj verjetno pojma nimaš, kdo sem. Sem te brala že kakšni dve leti nazaj, ko sem bila še sveža na forumu. Občudujem tvoj pogum!
Drži se, tokrat bo vse ok in konec maja bomo h sebi stisnile male mehke tople mokre in dišeče štručke user posted image

teodoral, vsi izvidi od prve nosečnosti se obdržijo tudi v 2. Se pravi taki kot npr. rh, ki je vedno isti.

bobika, samo da je vse ok s pikico!

Meni je zadnja dva dneva malo boljše. Mi je še slabo, ampak ne tako zelo in z daljšimi pavzami čez dan.  S tamalo cel dan šibama okoli in je kar pestro. Sem pa ugotovila, da če jo preveč dvigujem, me spodnji del trebuha kar boli. Tako da bom poskušala še naprej brez dvigovanja.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 617
2.10.2007 20:50:20   
Estrella*
Naty....seveda je normalno tvoje občutje. Verjetno bo mene začelo malo grabiti proti koncu noseečnosti.....

Sama sem se tudi psihično pripravljala na prihod prvorojenca,,,,, žal bolj neuspešno. Me je vse znova presenetilo, pa še celih 6mesecev nisem bila čisto "ta prava"Mogoče mal depesije in podobno. Vsi so govorili samo pozitivne iskušnje, nobeden pa mi ni povedal oz. me pripravil na tiste malo manj. To me je kar iz tira vrglo.Pol se je pa vse porihtalo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 618
2.10.2007 21:27:29   
Zvezdica
Punce (kodrana, naty, teodoral....upam, da katere nisem pozabila), sem vas prišla mal pogledat user posted image . Se vam kmalu pridružim .

Naty... Te občutki so čisto normalni.  Če te to kaj tolaži, pa verjami, da je čisto res ti povem hitro zgodbico:

Midva z mojim v porodni, popadki že več kot 3 ure na 4 min (ura cca 03.30, čez eno uro sem rodila), sva tik pred zdajci, mojuser posted image malo zadremal, babce so letale, ker so imele dren, jast pa dol z mize, pa se začnem motovilt okol mojga, pa uleti babca in seveda upravičeno ponori, češ kam pa greste gospa: Jast pa zmedena, rahlo prestrašena, predvsem utrujena (se citiram): Veste kaj, jast grem kr dam,  men se zdi, da dons nau nč, pa ni panike, sej še nisem čist prpravljena,...."
Seveda me je v hipu posadila gor na posteljo, me skulirala in mislim, da sem šele takrat vidla, da gre res ZARES. In potem je prišel sonček in nikoli ampak nikoli si ne moreš predstavljat česa tako lepega in TVOJEGA.

Tko da, hormoni delajo svoje, ampak za vse pride PRAVI čas. Tako, da zdej uživajte nosečnost, se crkljajte, jejte vse kar vam pade (jast sem jedla celo nosečnost krompir, pa ga sovražim iz dna duše), ko bo čas kupujte cotke, posteljnine in vse kar rabite.

Ko pride dete boste vse 100000% pripravljene.

In vse boste krasne in najboljše mamice.

Nočko

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 619
2.10.2007 21:47:43   
aurora28
Punce dobro zrihtajte jutri na pregledu. user posted image user posted image user posted image Jaz se grem pa zdaj stuširati, pa zobeke oprati, potem pa bom še malce Kmetijo pogledala user posted image . Potem pa pančkat, pa lahko noč. user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 620
3.10.2007 8:13:35   
KAHLO
Dobro jutro somajčičeuser posted image

Najprej držim pestke za vse ki imaste danes pregledeuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa da obste poročale kako je z vašimi pikicamiuser posted image
Naty*  tebi hvala za segedin,  ampak verjemi da če bi včeraj prišla k tebi, za tvojega user posted image ne bi ostalo nič zelja, pol bi bil pa cel user posted image ....moji apetiti se iz minute v minuto spreminjajo, no pol ko sem včeraj odhajala iz službe, sem šla mimo pizerije in folk se je na vlko mastil s pizzami tako da sem mogla takoj na pizzo in je bilo zelje pozabljeno, danes pa pa bo zelje na mizi pa pika!!!!user posted image
Naty kaj se pa tiče da bi že jutri mi dali detece v roko bi pa mene tud malo fršloguser posted image jaz tudi moram imeti to pripravljalno obdobje, pa da spoznam vse te čare nosečnostiuser posted image
aurora mlečni izdelki so tud meni špica, zdaj si vsak večer preden grem spat pogrejem skodelico mlekauser posted image user posted image ampak še bojše je če je res zraven čokolada, pa čeprav sem nekje brala da se je je v nosečnosti dobro izogibat!!! ampak je to moja šibka točka......lenivec sem pa jaz tud zdaj že dva tedna jest pa ajat........to je moje najljubše opravilo.....ampak moram malo pazit da se ne bo preveč zalog na mojem telesu nabralo, da se ne bo pikica v špehu kopalauser posted image

Včeraj večer me je še čakal kup cunj za peglat, to je meni nočna morauser posted image , pa še same srajce od user posted image tak da sem od osmih pa do desetih se z likanjem ukvarjala, vmes sem se mogla dvakrat vsest in se spočituser posted image user posted image nevem kdo mi bo likal v 8 ali pa 9 mesecu pa po poroduuser posted image user posted image user posted image pol ob polnoči, pa so se mi full zaluštali baken rollis in to še česnovi, valda sem mogla vsaj enga v usta dat, sam da je bil okus.... user posted image se je samo križal in spraševal kam naju bo še ta apetit pripeljal....pa lih zdaj ko se vse dražiiiiii.... zdaj mi bodo še čokolado podražiliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 621
3.10.2007 8:15:21   
KAHLO
ne moram da ne bi omenla, ampak ratale smo prave aktivne klepetulje, špicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 622
3.10.2007 8:33:45   
Estrella*
Jutro majčice!
Joj, kako jaz težko zjutraj vstanem. Danes imam frej dan, a moram malega v vrtec dostavit in ni spanja...
Končno sem dobila nazaj nosečniski znak. Obupno so me začele bolet prsa. Sem kar zadovoljna.
Punce držim pesti za tiste z današnjim pregledom in poročajte, da kaj novega zvemoooo

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 623
3.10.2007 10:01:05   
Anonimen
Čao punce ste pa zgovorne....

No jaz sem se danes naročila na NS in to bo 26.10., ampak me je presenetlilo, da v Domžalah pri dr. Strahovi ob petkih ne posnamejo pregleda na CD, ampak dobiš samo slikice.
No drugače mi je pa že mal manj slabo, tako da samo še 1 x na dan bruham, zvečer pa mi sploh ni več slabo.
Imam pa druge težave - drisko, ampak očitno je to znak da sem noseča, saj kri pa voda sta b.p.

Uživajte v lepem dnevu še naprej

Neposredna povezava do sporočila: 624
3.10.2007 10:06:33   
aurora28
Nekaj forum nagaja user posted image

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 3.10.2007 10:16:20 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......