|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
4.10.2007 8:27:36   
KAHLO
a ni ponavadi tako da se pri dvojčkih zmeraj rodi en bl majčken in šibak!?!?! 

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 676
4.10.2007 8:39:00   
aurora28
Pri dvojčkuh je zelo problematičen t.i. sindrom dvojčkov (kako se uradno reče nevem), v glavnem je težava pri enojajčnih dvojčik to, da lahko en dvojček srka hrano in kri od drugega dvojčka, zato en vedno zaostaja v rasti. Kr seveda ni dobro.

Ampak Taula, da ne bom prestrašila, jaz osebno mislim, da je še preveč prezgodaj govoriti o tem, bodi optimistična in verjemi v dobro user posted image , boš videla, da se bo vse uredilo in ne bodi preveč zaskrbljena nad tem, ker na žalost je res tako, da ne moreš čisto nič narediti. Pravijo, da user posted image vse čuti, zato je bolje, da ostaneš optimistična kolikor se pač da in verjemi v dobro. Na koncu se vedno vse uredi nam v dobro in tako kot se mora.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo in dobro voljo. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 677
4.10.2007 8:40:18   
Anonimen
Taula, user posted image user posted image user posted image  za user posted image user posted image . Misli optimistično, zaupaj g.

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 678
4.10.2007 8:42:19   
medika1
Pozdravljene Majčice. Tudi jaz sem med vami v 11. tednu user posted image . PDP imam 1. Maj. Danes imam spet pregled pri dr. Miglarju, da določiva datum za pregled NS, katerega bom opravla v Feldbachu. Ima katera že kako izkušnjo?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 679
4.10.2007 8:49:00   
anonimna thumbs up
Taula: madonca, dva... Držim pesti, da se bosta oba lepo razvijala, en velik user posted image  zate. Ne dovoli, da te preplavijo negativne misli. itak ne moreš trenutno na nič vplivati. S pozitivno naravnanostjo pa se da marsikaj. Glej, moj mož je imel brata dvojčka, ki je v trebuhu mamice umrl - se ni pravilno razvijal. Jaz sem zelo vesela, da je vsaj eden od njiju preživel user posted image  Poznam pa primer (moja sošolka), ko so mamico preplašili, da se en plod ne razvija, da ga drugi zajeda, ampak na srečo ni bilo prehudo, zato sta zdaj obe deklici živi in zdravi osnovnošolki user posted image  Ena se je sicer rodila manjša in šibkejša, se je pa v parih mesecih vse popravilo in izenačilo user posted image
Drži se user posted image user posted image

anonimna user posted image ; bravo za tvoje poročilo user posted image  Vse dobro še naprej user posted image

aurora28: kakšen bogat zajtrk user posted image  Tudi jaz sem si privoščila najprej Donat, potem pa kar kavo in rogljiček, zdaj bom po malem mlela naprej user posted image  Uf, si me s tole papriko "zrajcala", še dobro, da jo imam še v hladilniku user posted image

Vse želim en fajn dan user posted image

user posted image  user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 680
4.10.2007 8:50:48   
Taula
glavnem je težava pri enojajčnih dvojčik to, da lahko en dvojček srka hrano in kri od drugega dvojčka, zato en vedno zaostaja v rasti. Kr seveda ni dobro.

To je to kar me skrbi.user posted image  Preprečiti tega itak ne moreš.
Pa še en problem je....če je en user posted image zdrav, en pa user posted image  ne moreš delati delnega splava..ali kako se temu strokovno reče.user posted image

Hvala za lepe želje. Itak lahko samo čakam in upam da bo vse ok.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu medika1)
Neposredna povezava do sporočila: 681
4.10.2007 9:02:10   
Estrella*
Taula.....tako kot so punce napisale ostani mirna in optimističnna. Veš, da je UZ preiskava močno omejena in se masikdaj vidi tisto česar dejansko ni. Čuvaj se. Boš vidla, da se bo  še vse dobro izteklo.
Za vse ostale s pregledov user posted image user posted image user posted image  za uspešno opravljene

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 682
4.10.2007 9:14:55   
Naty*
Jutro bejbe!

Taula js sm sigurna, da bo vse vredu. Veš koliko je primerov, ko se en plodek skrije pa se ga ne vidi na UZ (kam mi še zdej ni jasno), zdej si pa predstavljaj koliko ima šele možnosti, če se lahko skrije za brateca ali sestrico. Me držimo pesti zate, ti pa samo ne obupaj! user posted image user posted image user posted image

Js sm bla pa včeri tolk boga, že na šihtu sm bla čist zelena, tko da sm šla mal prej domov, doma pa samo pod dekco in sm spala celo popoldne, razen takrat ko sem šla bruhat user posted image user posted image . Mela sm ubijalsko migreno pa še bruhanje....da vam rajš ne razlagam. Kar na jok mi je šlo. Pa še lubi dela popoldne. Moja kužika me je pa prav žalostno gledala, ko jo nisem mogla ven pelat. No pa dobr....danes je že bolš user posted image .

Nč zdej morva pa v trgovino, morm še premislt, kaj se mi kej dons lušta user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 683
4.10.2007 9:39:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

glavnem je težava pri enojajčnih dvojčik to, da lahko en dvojček srka hrano in kri od drugega dvojčka, zato en vedno zaostaja v rasti. Kr seveda ni dobro.

To je to kar me skrbi.user posted image  Preprečiti tega itak ne moreš.
Pa še en problem je....če je en user posted image zdrav, en pa user posted image  ne moreš delati delnega splava..ali kako se temu strokovno reče.user posted image

Hvala za lepe želje. Itak lahko samo čakam in upam da bo vse ok.user posted image

Taula, držim pesti, da bo vse vredu z obema otročkoma!!!! Poročaj!

anonimna user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 684
4.10.2007 11:08:02   
Katina
Taula, držim pesti zate, da bo na naslednjem pregledu vse OK. Poskusi misliti pozitivno, ker je to trenutno vse kar lahko narediš za svojauser posted image user posted image . Saj poznaš rek: slab začetek - dober konec. Zato ne smeš obupavati, ampak razmišljaj le o lepih stvareh. En velik user posted image zate, pa še user posted image za srečo.

Anonimnauser posted image - čestitke, za dobro opravljen pregled.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 685
4.10.2007 11:35:37   
aurora28
Taula glavo gor in misli pozitivno user posted image . Vse bo ok. Vem, da te to ne bo nekako pomirilo, ampak naj ti povem primer moje sodelavke, ki je tudi nosila dvojčka. Ko je šla na pregled se je videlo, da je en umrčkal, drugi pa je lepo rastu. Enostavno je bila skoz v bolniški in verjela v dobro. Ni bila potrebna nobena operacija ali kakšni drugi posegi, ker se je tisti majčken delček otročka, ki je umrčkal enostavno sam razgradil in drugi dvojček je normalno in zdravo rastu naprej. user posted image Zdaj pa ima dom takšnega lepega in zdravega korenjaka.

Taula vem, da ti razne stvari in misli šibajo po glavi: pa kaj če?...pa kajče bo?... NE, TEGA NI IN NE OBSTAJA! Ti misli le na dobro in boš videla, da ti bo naslednji UZ pokazal, da oba user posted image user posted image lepo rasteta in napredujeta. Drži se. Velik user posted image zate in tvoji pikici.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 686
4.10.2007 12:05:40   
Taula
user posted image Hvala vam punce.user posted image

Lahko samo čakava in upava na dobre novice na novem pregledu drugi teden. (grem po drugo mnenje še)

Karkoli bo..dva ali eden...samo da bi bilo zdravo.user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 687
4.10.2007 12:15:57   
kalbo
O Taula, slučajno sem zasledil. A ti tud noseča...in to z dvojčki.

Polepšala si mi danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 688
4.10.2007 12:23:11   
Taula
Bom še user posted image
Baje sta dva ja....včerajšnje presenečenje na UZ.user posted image

So me zlate pupe tu pomirile...kar bo pa bo.user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 689
4.10.2007 12:33:52   
kalbo
Kaj pa tvojga, je kaj na rit vrglouser posted image .

Drugače bo pa sigurno vse OK, boš videla.

PS: Take novice mi vedno polepšajo danuser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 690
4.10.2007 12:40:45   
KAHLO
No Taula me veseli da si spet boljše volje le glej da tako ostane, pozitivne vibracijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni se je pa zdaj tako dremuckat prčelo, škoda da nimamo v službi kakšnih relaksing sob, da bi šel človek za kakšne pol urce ajat.....vsaj za nosečke bi lahko to imeliuser posted image user posted image user posted image user posted image kadilci majo tud svoje kadilniceuser posted image user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 691
4.10.2007 12:43:55   
filipinka
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

Kaj je katera od štajerk tukaj pri majčicah? Sprašujem zaradi nuhalne? Kam boste šle.  Jaz sem razmišljala o dr Pelikičevi, ki pa ima baje vse zasedeno za trmin, ki bi meni odgovarjal (med 11 in 14t). Sedaj se nagibam k dr Rosiču na Ptuju. Še kakšna info o ns na štajerskem?

Jaz grem 26.10.2007 k dr. pelkič v MB. Baje je pa dr. Rosič na ptuju tudi zelo vredu!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 692
4.10.2007 12:53:24   
filipinka
čestitke taula! Mi imamo tudi dva user posted image user posted image  in smo res srečni. V ponedeljek imam pregled po štirih tednih (takrat bom 10 2/7) in moram priznat, da me je pošteno strah ali bo vse vredu. Tudi, mislim, da bom izvedela ali sta eno- ali dvojajjčna.
Ampak povem ti, razmišljajmo pozitivno in vse bo lepo in prav! Zame je to, da nosim dva user posted image user posted image  pravi čudež in blagoslov!
Drži se!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 693
4.10.2007 12:58:27   
Taula
Kaj pa tvojga, je kaj na rit vrglo .

Moj se boji..prvi pregled en srček, drugi pregled dva srčka...sedaj ga je strah, da se na tretjem pojavijo trije srčki.user posted image  
Drugače pa že vozičke gleda in grunta, če bo šel double voz v prtljažnik.user posted image Je mene bolj kap ko njega, se mi zdi.user posted image

Filipinka: držim pesti za pregled. user posted image

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 694
4.10.2007 13:12:22   
bobika
filipinka kdaj si se pa že naročila na pregled pri dr Pelkičevi?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 695
4.10.2007 13:12:31   
...Martina...
Taula, prejmi tudi od mene čestitke za dvauser posted image user posted image . In res, kot pravijo kolegice, korajžno, vse bo v redu.

Držim ti tudi jaz pesti.

lp
Martina

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 696
4.10.2007 13:46:45   
Naty*
Podatki za seznam: 2. pregled imam 23. 10, NS pa 5. 11.

V katerem tednu ste pa ve naročene na NS? Včeraj sem klicala, pa me je hotela naročit za 11. teden, pol mi je pa rekla, da mora nekaj preverit, ker da so sedaj spremenili in da je to prezgodaj. Da bo verjetno v 13. ali 14. tednu in naj jo pokličem danes. Evo danes me je naročila za 13. teden, tko da bo očitno neki na tem. Pa zjutraj ob 8.30 imam tko da bo vsaj zgodajuser posted image . Čeprav se bo toooolk vleklo do novembra!

Evo še neki ful lepega, danes ko sem prebrala sem kar solzne oči dobila. Sej vem tud hormoni so mal odgovorni user posted image

"... zame bodo vedno trenutki največje sreče in spokojnosti, ko se tvoj otrok ves mehak in miren stiska k tebi in z vso zaupljivostjo pije iz tvojega telesa hrano, ki jo potrebuje, da raste; ljubezen, da bo verjel vase; in mir, da bo zmogel živeti."
Desa Muck v knjigi Ksenije Šoster Olmer Dojenje in materinstvo iz srca

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 697
4.10.2007 13:53:44   
Taula
Jaz ga imam pri 11 tednih, pa se mi zdi zgodaj.user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 698
4.10.2007 14:39:30   
aurora28
Jaz imam NS med 12. in 13. tednom, za NS je zelo pomembno, da ni prehitro in da ni prepozno, torej med 11. in 14. tednom je najbolj ustrezno.

Danes mi je moj user posted image skuhal za kosilo špinačo, zelo dobro je pripravil pire krompir in zraven še spekel piščančji polpet. Mnjama user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 699
4.10.2007 14:41:07   
Joob
Jaz bom imela nuhalno v 13. tednu...skoraj v 14...pa se mi zdi malo pozno.user posted image
Sem imela pa prvi pregled v 8. tednu...kok dobr...ko vidiš, da je "nekaj" novega v tebi user posted image .

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......