|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
1.10.2007 19:09:20   
*LIZA*
Oj, pozdravljene vse majčice.
Veliko v(n)as je že:)
Tako VESELA sem, da se vam pridružujem:):):)
Jutri imam prvi ultrazvok - komaj čakam, da vidim...........
PDP: 18.5. 2008

Smo na vezi.

Srečno, srečno, srečno vsem:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 551
1.10.2007 20:04:41   
Naty*
Pozdravček vsem! user posted image  Vidim, da se nas je nabralo kar nekaj takih, ki bomo v maja vozičkale user posted image .
KAHLO, kodrana user posted image  sej vama ne rabim spet razlagat, kako sem vaju vesela ane user posted image !!!!!

No ženske zdej mi pa nekaj povejte....a ma še kera mogoče težave s ...težo??? Sicer sm rekla, da se ne bom s tem obremenjevala, ampak se. Glede na to, da bom imela jutri dopolnjenih 8 tednov, se ne bi smela še nič zredit! Ampak men je skoz slabo in pomaga mi samo če jem kaj kruhastega (beri redilnega) npr. kruh, bobi palčke, banane. To sem poskusila nadomestiti s sadjem ali jogurti, pa ne gre, ker po tem bruham. In po tekočini (voda, čaj....karkoli). Trebuh je že tolk očiten, kot da bi bla v četrtem mesecu user posted image , nobenih hlač več ne zapnem. Pol sm pa še bl majhna in se bom po moje kotalila okrog, če bo šlo tkole naprej.

A se še kateri to dogaja in kaj je za storit??? A mislite, da bo to minilo do četrtega meseca? Sej vem, da sm smotka, ker se s tem obremenjujem, ampak res ne bi rada bla kot sod, ker baje to ni glih dobro.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu *LIZA*)
Neposredna povezava do sporočila: 552
1.10.2007 20:15:45   
Neža7
Kodrana.. Ne govor. Ko sem bila noseča sem komaj preležila domov iz službe. Najbolje sem sovražila torek in četrtek, ker sem morala iti še na predavanje za 3uri. HURA! da sem preživela in sem dobro končala letnik. Zgleda, da bom tudi letos na predavanje utrujena user posted image  Joj, če bi mi le uspelo zanosit in rodit prelepo user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 553
1.10.2007 20:19:30   
Naty*
Aja, ko boste naslednjič obnavljale seznam, prosim, če me prestavite na 13. 5. 2007 (zadnji podatki)user posted image . Hvala!

kodrana, kako je blo pa v službi....joj sm te kr pozabla vprašat???

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 554
1.10.2007 20:24:28   
.muki.
zdravo Naty,

nisi edina, kisi ne more več zapeti hlač. Jaz sem danes v službi že celo povedala šefu  da sem noseča, čeprav sem šele v 9 tednu in imam nuhalno 23.10., in to prav zaradi tega ker sem se v parih dneh lepo zaoblila okoli pasu, pa tudi skoraj eno kilco pridelala.
Se pa spomnim,, da sem v prvi nosečnosti štartala z 49 kg in sem jih imela v 12 t že 53, ker me je dajal požeritis, pa mi pol tolk ni blo slabo kot zdaj.

Sem ravno brala nosečniški koledar, kjer piše da plod že občuti pritiske na maternico, tako da bo treba tesne hlače in pasove dat preč in kaj udobnejšega navlečt nase.

p.s.
Pa saj se še nimamo tako velike trebuhe, le črevesje se je m alo napihnilo in posledica tega so bolj napeti trebuščki.č

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 555
1.10.2007 20:41:20   
Neža7
Hmmmm jaz se nisem nič zradila. Jaz sem 0.5kg izgubila pri 12tednov.user posted image  G je bila več kot vesela, da je bilo tako, imam malo preveč kg.  Potem vsi vejo kaj je bilo pri 19.tednov user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 556
1.10.2007 20:46:08   
Estrella*
Naty, nikar se ne sekiraj za težo. Jej kar ti paše oz. tisto po katerem ne bruhaš. Probaj si obroke zmanjšat in jih razdrobi , da daš večkrat kaj v usta. Izogni se sladkarijam. A si pomislila na kakšno telovadbo za nosečnice? Jaz začnem naslednji teden, 1 x tedensko, ker 2x zihr ne bi zdržala.
Probaj večkrat na kakšen daljši sprehod, pa bo.  Sicer, pa sam da bo pikica zdrava, zase boš lahko poskrbela po porodu.
Uživaj!

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 557
1.10.2007 22:00:10   
aradej
Sem v osmem tednu.Zredila se nisem še nič.Trebušček pa je že tak kot pri petih mesecih ali pa da nosim dvojčke ali trojčke.V sredo me čaka UZ pa bomo videli kaj bo. Še v prvi nosečnosti se mi ni tako poznalo samo kg so šli zelo hitro gor.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 558
1.10.2007 22:46:47   
Anitka
Ojla šiške!user posted image

A veste kako je mene strah jutrišnjega dne in prvega UZ v nosečnosti. Se kar tresem, zvija me že cel popoldanuser posted image ..Resnično, resnično upam, da bo jutri vse o.k. Sicer mi moj dragi to ves čas zatrjuje, amapk mene je vseeno strrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrah. Kaj čmo - paničarka.
Drugače pa sem nosečka 6 tednov, kilce so še vedno enake, le prsi so se povečale (opazno), v pasu pa se tudi pozna (baje posledica upočasnjene prebave, napihnjesnosti).

Lepo spite in pomislite kaj name jutri. UZ imam ob 8-ih, beremo pa se šele enkrat proti večeru.

Nočko,

user posted image user posted image Anitkauser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 559
2.10.2007 8:15:30   
KAHLO
Dobro jutro nosečke!!

Jah to z napihnjenostjo in hlačami tudi mene mori, včeraj sem šla v trgovino nabavit ta široko gumo, da bi malo te hlače predelala, ker so mi čist o.k, samo v pasu grozno tiščijo, jaz tega kar ne moram verjet!! še najbl pa mi je čudno to da  ko sem bla pred user posted image napihnjena je drugo jutro vsa napihnjenost izginila, zdaj pa sploh ne zgineuser posted image user posted image Sem pa komaj v 6 tednu, pa me tud malo ta trebuh skrbi!! Zdaj po novem se mi  še sto na uro spahuje po vsem kar pojem................slabo mi še ni (nevem a naj se veselim al se naj malo zasekiram, ker pač ta slabost spada k nosečnosti) ,ja pa full mam enih slin v ustih.....to je pa tud vseeeeeee.......user posted image

Naty* lepo te je spet brat user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 560
2.10.2007 8:40:57   
TamaraJ
Bravo teodoral!!! Tole pa zahteva vse pohvale za super lep seznam. user posted image user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 561
2.10.2007 8:46:47   
TamaraJ
Jaz se tudi pridružujem napetim trebuščkom. Še malo in bom brez cunj... Ampak me pa to nič ne skrbi. Če grem v rjuho zavita v službo, samo, da bo s pikico vse OK.user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 562
2.10.2007 9:11:45   
aurora28
Punce, da vas potolažim, jaz sem tudi napihnjena user posted image in nobenih hlač si ne morem dati gor, razen razvlečenih trenerk user posted image . Jaz sem se ravno včeraj tehtala in sem pridelala 1,5 kg gor in bom v petek v 9 tednu. Meni se določena hrana zelo upira (beri filana paprika, pire krompir, čevapčiči...) mi pa najboljjjjjjjj paše prepečenec, mlečna štručka namazana z polnomastnim mlečnim namazov user posted image , kruh, testenine, banane...same dobre redilne stvari. user posted image user posted image Kaj čmo, meni ni važno za kile, važnen je moj otroček, da se razvija in raste normalno. 19.10. imam ponovno pregled in takrat bom v 11 tednu in šele takrat bom šla v laboratorij. Nevem pa kdaj mi bo naredil NS, mogoče že takrat?

Koliko slikic otročka imate tiste, ki ste že bile na pregledu? Jaz imam do zdaj eno, ker zadnjič bi jo tudi lahko dobila, ampak je moj G bil tako zaseden in je hitel, ker je imel veliko gužvo, da mi je ni dal.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 563
2.10.2007 9:17:38   
Estrella*
Nimam še nobene slikice. user posted image  Seveda še na pregledu nisem bila. Pri prejšnji nosečnosti imam 6 slikic po dve 10t, 20t in 28t. Za vse sem morala posebej prosit.Samo na dveh se vidi lepo bebica, ostalo moraš imeti velikooo domišljije.
Jaz sem bila tudi zelo napeta, sedaj pa je to izginilo in s tem še zadnji znak, da sem sploh noseča.!!! Jaz že komaj čakam, da bom mela bušija. To mi je tolk fajn!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 564
2.10.2007 9:18:26   
aurora28
Aja pa še nekaj za vse tiste, katere daje slaba prebava in zaprtost, v lekarni se kupi sirup Easy lax Mami, je na naravni bazi kivija in suhih sliv in zelo pomaga pri iztrebljanju user posted image user posted image . Jaz zaenkrat nimam težav, ker sem ugotovila, da moram zjutraj na tešče spiti 3 dcl donata in potem šibam na wc. Če ne grem zjutraj na kakanje, potem je težko veretno, da bom šla popoldan. user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 565
2.10.2007 9:20:36   
aurora28
Saj bo Teodoral, ko boš na prvem pregledu jo prosi, če ti da slikico za albumček. Jaz si bom vse slikice shranjevala in potem si bom v 7 mesecu nosečnosti kupila album in ga bom že začela urejati s prvimi slikicami. user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 566
2.10.2007 9:20:52   
Estrella*
A še kilogrami. Se sploh ne vagam, ker me ne zanima koliko jih imam! Prvo morasto vaganje bom izvedla na prvem pregledu, potem pa samo na vsakem naslednjem. Mislim, da se nisem še nič zredila in naj pri teh mislih tudi ostane.
V prvi nosečnosti sem pridelala 8 kg in mi je po porodu ostala slaba kilca.

Neposredna povezava do sporočila: 567
2.10.2007 10:04:51   
KAHLO
teodoral, pol ti tudi nimaš nič slabosti pa ostalih konkretnih nosečniških znakov, jaz imam samo to napetost.
Vem da je malo srečnic k se ne rabijo ukvarjati s slabostmi, ampak ponavadi sem jaz  v večini ne v manjšiniuser posted image user posted image
Kr nekaj me skrbi da ni kaj narobe, ker bi se  mogla kdaj ščipnit in si rečt da sem noseča....user posted image user posted image res si srčno želim da je vse vredu, vsem majčicam želim da imamo zdraveuser posted image in bomo živahne in zdrave user posted image rodile.

Neposredna povezava do sporočila: 568
2.10.2007 10:19:22   
anonimna thumbs up
Ej, KAHLO, tudi mene (še user posted image ) ne muči prehuda slabost, res pa je, da me tale napihnjenost zvečer začenja zelo motiti. Sem mi zdi, da me bo kar razgnalo! Prebavo imam odlično (zaenkrat še), je pa obup, ko zvečer nonstop hodim na wc "rigat" user posted image

Sem pa v vsaki nosečnosti pridelala lepo št. kg, ampak sem jih v parih mesecih po podoru vedno spravila nazaj user posted image

Pozdravček vsem user posted image

user posted image  user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 569
2.10.2007 11:16:59   
Katina
Drage souser posted image , tudi mene matra dejstvo, da tokrat praktično ni slabo. To je moja 4.user posted image , 1. se je končala s ss, 2. uspešno z rojstvomuser posted image , 3. s ss v 12T, in tole je 4. Slabo mi je bilo le pri prejšnjiuser posted image , pa še to ne prehudo.

Od vseh znakov je še najbolj zanesljiv ta, da ni M - verjetno ste se nasmehnile, ampak tako je. No shodim tudi na WC, bolj kot navadno. Prsa me ne bolijo - so me samo v 1.user posted image , k sreči sem v neki knjigi prebrala, da je vsaka nadaljnja nosečnost vzrok za to, da prsi ne bolijo več tako. Upam, da to drži. Res je, da so bolj polne in nekoliko večje - sicer jih imam pa tako kar velike.
imam probleme s kožo - mozoljev je toliko kot bi bila v hudi puberteti in z izpadanjem las - no te težave sem se lotila z ampulami Vichy, ki so mi enkrat že delovale. Tudi sedaj imam občutek, da je že malo bolje.

Večkrat berem kaj klepetate, pa sem imela vedno občutek, da vam je vsem slabo, da imate izrazite znake, jaz pa ne. Glede na mojo statistiko ss, sem seveda nekoliko panična. 1. Pregled sem imela 21.9. naslednjega pa imam šele 19.10 in me bo kmalu konec od tega čakanja. No, saj me bo tudi na dan pregleda, ker me bo strah kaj bo. Premišljujem, da bi šla vmes še na en samoplačniški UZ, kaj predlagate? Kako ve čakate 4T na nov pregled? Meni čas tako počasi teče, da vam ne vem povedat.

Upam, da bomo kmalu prigurale do uspešne NS. Nekatere nas potem čaka še AC, vendar do tam je še daleč. Vsem želim srečno in zdravo user posted image in se še kaj tipkamo.

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 570
2.10.2007 11:26:57   
KAHLO
joj jaz še p1 pregleda nisem imela in to čakanje je res utrudljivo, user posted image predvsem pa polno skrbi, da je vse vredu...še 16 dni moram počakat........jooooooooj kako se to vleče, in upam da bom takrat vidla svojo pikico v vsej njeni lučiuser posted image user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 571
2.10.2007 11:33:00   
aurora28
Jaz pa še 17 dni do pregleda, upam, da bo hitro minilo in da bom videla svojo pikico kako lepo ratse in je živahtna. user posted image

Katina kaj pa je bil pri tebi vzrok za ss v 12. tednu?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 572
2.10.2007 11:49:27   
KAHLO
ja mene tud zanima vzork za ss!!?? če se smem pridrižit vprašanju?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 573
2.10.2007 11:59:56   
Katina
1. ss sem imela v 8T - srček ni bil, splavila sem v bolnici na svoj roj,dan. - ravno naslednji teden bo 11 let od tega
2. ss sem imela maja letos, ko sem prišla na NS, je G ugotovila, da je plod odmrl pri 9T. Tokrat nisem imela nobenih znakov, ki bi na to nakazovali, medtem, ko sem 1. imela izcedke.

Zato toliko panike in strahu. Seveda je nekaj tudi na tem, da nisem več med najmlajšimi. Upam, da me tokrat ne čaka kakšna podobna izkušnja, ker bi bo počlo user posted image . Tudi nobeni drugi ne želim tega.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 574
2.10.2007 12:01:33   
Taula
Čveke, ste se načvekale.user posted image Sem pogledala seznam..meseca maja bodo štorklje imele veliko dela z dostavo user posted image user posted image

Glede teže...jaz se tehtam vsak dan (preveč časa imamuser posted image ) V treh tednih sem se zredila 1 kilo. Kar ni dobro, ker sem komaj v 8 tednu, samo itak sem sedaj mogla počivati in se pozna. Hlače me tiščijo....tik preden sem izvedala da sem noseča sem si kupila ene lepe, fine hlače...danes jih ne zaprem več oz me tiščijo za znoreti tako da so neuporabne. Dobro, da imam nekaj hlač še iz časov preden sem malo shujšala.user posted image

Drugače sem pa živčna in napeta ker imam jutri pregled. Se mi vleče čas.user posted image user posted image   Upam da bo vse ok in da bo UZ pokazal da raste in da srček utripa ko nor.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......