Katina
|
Drage so , tudi mene matra dejstvo, da tokrat praktično ni slabo. To je moja 4. , 1. se je končala s ss, 2. uspešno z rojstvom , 3. s ss v 12T, in tole je 4. Slabo mi je bilo le pri prejšnji , pa še to ne prehudo. Od vseh znakov je še najbolj zanesljiv ta, da ni M - verjetno ste se nasmehnile, ampak tako je. No shodim tudi na WC, bolj kot navadno. Prsa me ne bolijo - so me samo v 1. , k sreči sem v neki knjigi prebrala, da je vsaka nadaljnja nosečnost vzrok za to, da prsi ne bolijo več tako. Upam, da to drži. Res je, da so bolj polne in nekoliko večje - sicer jih imam pa tako kar velike. imam probleme s kožo - mozoljev je toliko kot bi bila v hudi puberteti in z izpadanjem las - no te težave sem se lotila z ampulami Vichy, ki so mi enkrat že delovale. Tudi sedaj imam občutek, da je že malo bolje. Večkrat berem kaj klepetate, pa sem imela vedno občutek, da vam je vsem slabo, da imate izrazite znake, jaz pa ne. Glede na mojo statistiko ss, sem seveda nekoliko panična. 1. Pregled sem imela 21.9. naslednjega pa imam šele 19.10 in me bo kmalu konec od tega čakanja. No, saj me bo tudi na dan pregleda, ker me bo strah kaj bo. Premišljujem, da bi šla vmes še na en samoplačniški UZ, kaj predlagate? Kako ve čakate 4T na nov pregled? Meni čas tako počasi teče, da vam ne vem povedat. Upam, da bomo kmalu prigurale do uspešne NS. Nekatere nas potem čaka še AC, vendar do tam je še daleč. Vsem želim srečno in zdravo in se še kaj tipkamo.
|