|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 08
2.10.2007 12:08:49   
aurora28
Držim pesti Taula in dobro opravi jutri pregled. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.

Jaz sem ravnokar poklicala v Domžale in se naročila na NS pri dr. Strahovi in jo imam 29.10. ob 13.45 uri. Mi je pa izračunala, da bom imela rok poroda 8.5.2008 (beri po izračunih, da bom ta petek dopolnala 9 teden).

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 576
2.10.2007 12:32:20   
aurora28
Katina pa so ti povedali kaj je bil vzrok ss? Oprosti, če te to sprašujem, verjamem, da je boleče, ampak zanimivo kaj ženske vse prenesemo in smo močne, samo zato, da dobimo svoj zaklad user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 577
2.10.2007 12:35:31   
Katina
Talula - tudi jaz držim pestiuser posted image , jutri boš doživela čudovit občutek sreče, ko boš videla utripat srček!

Jaz sem bila na 1. pregledu pri 6T1d in sem bila vsa presrečna, ker je srče tokrat utripal!

Super aurora28, konec meseca boš že s ta hudega mimo. Jaz bom v Domžale poklicala drug teden, ker bom v četrtek 8T, tako, da pričakujem NS od 5.11. dalje.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 578
2.10.2007 12:40:02   
Katina
Ne, vzroka ne vem. Prvič sem bila še tako zelena, da se s tem sploh nisem ubadala. Ponovno sem zanosila po 3 mesecih in po začetnih težavah z izcedki rodila čudovito user posted image , ki je bila prejšnji mesec stara 10 let. Za drugi ss, pa vzroka ne vem. Na naslednjem pregledu bom vprašala mojo G, če ima slučajno izvide. Navadno vzroka sploh ne zveš, češ da gre za kromosomsko napako. Tale nosečnot je bila polna pretresov. Na prvem pregledu se srček še ni videl, na drugem, ki sem ga imela čez 14 dni pa ja, no, nadaljevanje zgodbe že veste.
Meni ni problema odgovorit, samo ne bi rada videla, da bi moja zgodba katero izmed souser posted image prestrašla. Nauk moje zgodbe je, da je pravilo, da ni pravila pri tem ali se bo vse končalo kot je treba ali ne.

Imam veliko upanja in močno željo, da bo vse OK, kar želim tudi ostalim.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 579
2.10.2007 12:47:56   
aurora28
Katina jaz te popolnoma razumem, ker imam za seboj tudi dve slabi izkušnji, ampak se več s tem ne obremenjujem, ker tako kot ti praviš, vse se bo uredilo tako kot se mora. In jaz tokrat prvič resnično verjamem v to. user posted image Meni je danes možek za kosilo skuhal cvetačno juho iz sveže cvetače in spekel mi je ribice, zraven pa naredil zeljnato solato. user posted image Kaj pa ve kaj jeste?

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 580
2.10.2007 12:54:12   
Taula
Meni se ful lušta kislo zelje in krompir.user posted image
Kaj bom pa jedla, pa še ne vem.user posted image  Najbrž tenstan krompir+zrezki.

Hvala za lepe želje....sej samo, da slišim magičino besedo...vse je Ok. Mi pade skala iz pleč.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 581
2.10.2007 12:55:40   
Katina
Aurora28, se popolnoma strinjam. Ne boste verjele, da sem ful vesela, da mi je mal slabo - zjutraj sem jedla čokolešnik - ki ga sicer ne obožujem preveč, pa mi zgleda mleko ne paše prevečuser posted image . Sem mal hecna, ne?

Super, da imaš moža, ki tako lepo skrbi zate.

Jaz bom danes pripravila marelične cmoke. Ravnokar sem naredila testo, sedaj moram malo počakat, da se ohladi in nato kosilo.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 582
2.10.2007 13:59:55   
KAHLO
taula ti si mi pa zdaj takšne gromozanske lušte nardila za zelje da to ni res!!!! nevem če ne bomo današnjega kosilca (buranje) brisali z jedilnika ali pa bo bodoči ati mogel mazati buranja, jaz bom si pa kr zelje nardila hmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image komaj čakamuser posted image

drgače mi pa skoraj vse diši kar kdo omeni, razen rižauser posted image user posted image user posted image meni je full smešno da se mi je riž zagabil, škoda da se mi ni čokolada ali pa nekaj od teh mojih redilnih prigrizkovuser posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 583
2.10.2007 14:34:25   
aurora28
Kahlo ti si faca, pa kako se ti naj zagabi čokolada, pa ja ni boljšega od dobre Milke user posted image user posted image user posted image Jaz sem nasplošno velik ljubitelj mlečnih izdelkov, ampak zdaj v nosečnosti, pa prekašam vse meje. Jaz bi jedla kar naprej nekaj mlečnega ali je to sir, sirni namaz, jogurt, kisla smetana, kakao, čokolešnik, ej ni da ni user posted image user posted image Ne morem pa jesti salam, mletega mesa, pire krompirja user posted image , a nismo smešne user posted image . Nekaj dni vmes nisem bila tako zaspana, zdaj pa spet spim, sem postala pravi lenilec user posted image user posted image user posted image , prestavljam se iz postelje, na kavč, na računalniški stol...in krog se zopet ponovi. user posted image

Katina tiste tvoje besede so mi dale zelo veliko optimizma, že itak ga imam, ampak ko si napisala, da bom konec tega meseca že lažje zadihala, se mi je kar nasmejalo in sama misel, da bo kmalu tudi prišel konec oktobra, se ga že veselim user posted image Veliko lažje bom zadihala po NS, sam da je z mojo bebico vse ok, da pridno in veselo raste. user posted image

Kahlo ti pa si kar privošči kislo zelje, ima veliko C vitamina user posted image .

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 584
2.10.2007 14:39:46   
murva
He, he, he, jem vse, edino zdej se mi ful feferoni luštajo user posted image , pa jih vsak dan za malico v sendvič vtaknem. Ufff, hot, hot stuff user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 585
2.10.2007 14:39:50   
anonimna thumbs up
Punce, jaz imam pa jutri pregled v kolposkopski ambulanti v LJ, pri dr. Kobalu (zaradi brisa pap C3). Če katera ve, kje se ta ambulanta nahaja, bi mi zelo olajšala iskanje user posted image  Je to v Leonišču?

Če ima katera izkušnjo z omenjenim dr. ali s pregledom v tej ambulanti, bom vesela kakršnegakoli namiga user posted image

Me je kar malo strah user posted image  Držte pesti zame, lepo prosim user posted image

user posted image  user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu *LIZA*)
Neposredna povezava do sporočila: 586
2.10.2007 14:57:08   
Taula
Žal ne vem kje je ta ambulanta. Sej ime ulice imaš? user posted image  Če bi to vedela, bi ti lažje pomagala.

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 587
2.10.2007 15:00:03   
Taula
Pozabila vprašati...ali ti že prvičo ko oddaš kri laboratorij preveri za toksoplasmozo?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 588
2.10.2007 15:13:16   
kodrana
ojla punce.

Naty* včeraj si me spraševala, kako je v službi? slabo mi hvala bogu ni (še). se počutim kar nenosečo, tako da si včasih potipam prsa, ki me bolijo in že vidno so večje. user posted image joj, kaj bo še. je ok, samo delo pa je enolično in zato je drže prisilna, tako da je to utrujajoče. pa malo dolgčas. a bo že.
gleed napihnejnosti. jaz imam trebuh tako zelo napihnjen. joj. resnično, kot da sem v 4mesecu. samo črevesje, ja. sploh pa če kaj pojem.
kar se tiče slabih izkušenj punce. za mano ej ena slaba izkušnja, še čisto sveža.. pred tremi ciklusi.. pa sem zelo optimistična in prepričana, da bo tokrat vse ok.
Neža7 tudi tebi po posijalo sonce, boš videla.

lepo se imejte. jaz grem malo na sprehod z ljubijem, potem pa počivat.

lep popoldan.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 589
2.10.2007 15:41:03   
aurora28
Anonimna thumbs up držim pesti za dobro opravljen pregled. user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo. user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 590
2.10.2007 15:43:46   
Naty*
user posted image ojla punce!!! Tistim, ki imate danes pregled, veliko sreče in hitro sporočite, kako je bilo user posted image .
Ja sej js čist vem, da se s kilami ne gre obremenjevat, ampak nekak bi rada, da se zredim predvsem v trebuh, men se pa že zdej na riti in nogah začenja poznat. Ampak kaj čem... rajš to kot pa da mi je slabo cel dan (no to mi je tkointko). Eh bo že ane user posted image .

Sm videla, da se pogovarjate kaj kateri paše jest...men paše čist vse user posted image ! Razen kako grozdje mi ne kej preveč to je pa tud vse. Tud sladkarije mi neki ne dišijo, ampak če ni kej drugega pri roki tud to uspem pojest user posted image .

KAHLO js bom za jutri segedin naredila, a to tud velja? Ker če ja...pol lahko prideš na kosilo. user posted image
Včeri sm bla na šihtu pa mi je lubi naredu mrzel krompir z jajčko pa cordon blue, da me je počakalo, ker je on delal popoldne. Res paše, če te kdo mal razvaja vsake tolk.

kahlo, KODRANA in ostale, ki vas skrbi glede pomanjkanja slabosti.... naj povem, da sm tud js kr neki časa tipala prsa, če še bolijo in gledala napihnjen trebuh, ker mi ni blo nč slabo!!! Pol je pršu pa konec sedmega tedna in glej ga zlomka! Od takrat mi je skoz slabo! Sicer smo si pa različne. Enim baje sploh ni slabo in so od začetka do konca nosečnosti ko nove user posted image .

Ma punce glavn da smo user posted image !!!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 591
2.10.2007 15:44:14   
anonimna thumbs up
aurora28, hvala ti user posted image  Bom jutri poročala, kako bo šlo. Itak ne morem na nič vplivati user posted image , se bom poskusila skulirati in ne sekirati user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 592
2.10.2007 17:01:12   
aurora28
Tako se govori A. thumbs up, ti kar bodi optimistična in verjemi v dobro, boš videla, da bo vse dobro. user posted image user posted image user posted image

Naty al lahko tudi jaz pridem na segedin, ampak jaz bi jedla samo zelja, brez meseka. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 593
2.10.2007 17:02:13   
kodrana
Taula prej sem ti pozabila odgovorit na vprašanje, ki ga postavljaš.. ja, tudi toksoplazmozo pregledajo že, ko daš prvič kri, potem pa se mi zdi, da še dvax pregledajo. da ne bi prišlo do sveže okužbe, ki je zelo nevarna. zato pa g. svetuje, da dobro operemo sadje in zelenjavo, se izogibamo mačk, slabo pečenega mesa.. prekajeno meso. vse to. pregledajo pa ti kri še za hepatitis b, sifilis, določijo krvo skupino, rh faktor-če ti še niso. pa železo ti pogledajo. v urinu pa beljakovine in bakterije.
upam, da nisem česa pozabilauser posted image  veliko obrazlagam.user posted image  od viška glava ne boli. user posted image
aja, Taula user posted image user posted image user posted image , samo da je z user posted image  vse ok.

anonimna thrumbs up držim pesti za jutrišnji pregled. vse bo ok, boš videla.

Naty* jst bi segedin!!!! full se mi luštauser posted image .

drugače sem pa skos lačna. samo jedla bi. user posted image user posted image  aurora tud jaz bi skos neki mlečno jedla. že nasploh veliko mlečnih izdelkov pojem. milka pa je na vrhu spiska. že dva dni se bašem s čokolado. seveda pazim, da pojem dovolj sadja in da je hrana pestra. meni že buši raste, samo od hraneuser posted image , kaj bo še?user posted image

sanje so se uresničile..

Neposredna povezava do sporočila: 594
2.10.2007 17:02:38   
Anitka
Ojla!

Pa je prvi UZ za mano. Noseči smo točno 6t, veliki 5 mm in srček je utripal. Midva sva tako sreeeeečna. Pa slikico najine pikice imam tudi.
Naslednji teden me čakajo laboratorijske preiskave, 30.10. pregled in 6.11. sem naročena na NS.

Aja, še to, ko boste kaj urejale seznamček je moj PDP 28.5.2008.

LP od presrečne srečke user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 595
2.10.2007 17:07:18   
anonimna thumbs up
kodrana, hvala tudi tebi user posted image user posted image

Anitka, JUHUHU, prekrasna novička user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 596
2.10.2007 17:09:27   
kodrana
Anitka user posted image user posted image user posted image .

zdaj pa grem počivat. fajn bodite punce.

pa,pa.

sanje so se uresničile..

Neposredna povezava do sporočila: 597
2.10.2007 17:31:53   
Naty*
U madona punce, še dobr da sm pogledala na forum predn sm šla kuhat....očitno bom mogla še enkrat v trgovino!!!user posted image  Ve kar pridte na segedin, se bomo že zmenle, kera bo vse, kera pa sam meseka user posted image . Ja tko je pr nas. Moj lubi je ful navdušen nad enolončnicami in takimi stvarmi. Zadnjič sm naredila pašta fižol (fižolova mineštra) in je bil čist srečen. Je kr tri talerje pojedu...no se pravi fižola, ne samih talerjev user posted image user posted image .

Anitka user posted image  a ni to en lep občutek? Js se sploh ne morm slikce nagledat, pa čeprav je samo flekec....pol se mi pa vsi smejijo, ko jim kažem slikco pa razlagam, da ma čist moj nosek pa da je zihr punčka, ker se luleka ne vid user posted image .

Anonimna thumbs up me smo s tabo, boš videla, da bo vse tko kot je treba user posted image user posted image user posted image .

kodrana ti pa v službi pazi, da se boš dost razgibala vmes, ko praviš, da je prisilna drža. Sej veš, tvoja hrbtenica bo že itak kmalu zelo obremenjena (jeeeeej user posted image user posted image ) zaradi dojenčka, tko da jo moraš zdaj mal pazit.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 598
2.10.2007 17:35:54   
Estrella*
A mi katera lako pove, če ob vsaki nosečnosti določajo krvno grupo in Rh? A je dovolj , da prineseš od prejšnje nosečnosti materinsko knjižico v kateri je original potrdilo?

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 599
2.10.2007 17:47:13   
Katina
Več kot dovolj je originalni izvid od Rh.
za ilustracijo: mene je sestra nazadnje nakurila, ker ga v stari materinski knjižici (izpred 10 let) ni bilo več, vsa ostala papirna solata je pa čudežno ostala notri.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......