narava
|
Bohdej tete! Kako smo kaj danes? V lj je bila taka meeegla, da bi jo dejansko lahko rezal s škarjami, ampak res! Sicer sem megle v lj navajena, ampak tak hude!? je ze zgledal k neka glasbena scena s tisto meglo, ki jo pihajo, da je vecji efekt - se veter v lase, pa je (pol pa tok pihajo s tistim vetrom, da uboga pevka zgleda k da bo lih kar ostala brez vseh las, pa se kozo ji na licih zategujejo - zastonj lepotni poseg , ampak sej se trudijo, uboge ) ups, zasla s teme, sori.. jaz se vedno zatekam, tak po malo, lih tolk da je zeloooo motece in zivce parajoce..sicer zredila sem se za +3 kg, ampak zaradi te vode imam tak napihnjen obraz pa podbradek (ki ga nikoli nimam, tut v "najslabsih" casih ne ) uh.. bo ze.. sicer pa komaj cakam, da bo cas za porodnisko.. sem ze posteno utrujena. to vstajanje zjutraj, sluzbeni tempo, pa slabo pocutje (se zmer se cartam od prehlada).. eh, ucer sm kuhala, da grem dons loh kr spat k pridem domov.. kak bi mama fajn prisla nekaj sem razmisljala, k sm brala uno temo od Nalin, k sprasuje kaj ce se ji zgodi, da ji na poti v vrtec odtece voda itd. Ma ej, moj se v sluzbo vozi dobro uro stran, njegovi zivijo na primorskem, moji vsi so na gorenjskem, mi2 v lj.. on v sluzbi, jaz sama doma in me zagrabi.. bo dovolj casa, da pride domov in me pelje al kako naj to uredim? naj grem k mami tazadnih 14 dni in cakam kdaj bo, naj si on vzame dopust al naj preprosto molim, da se mi zgodi ponoci? sj mam se kar nekaj casa za razmislek, ampak vseeno..hmm..kaj pravite ve? vase izkusnje? n.
Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki. Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih. Uspeh zagotovljen!
|