|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
14.12.2007 13:11:27   
kodrana
ja.. user posted image user posted image user posted image . ona noče met sama otroka. ona hoče met otroka, sam ne brez njega. žalostno.
je zdajle klicala mojega user posted image , da bo zdajle na vrsti. joj, em kar zmrazi. upam, da vam nisem zamorila.
me tukaj se veselimo in trepetamo za naše sončke..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
14.12.2007 13:18:23   
TamaraJ
user posted image user posted image user posted image ... Saj, odločitev je njena, kakorkoli. Oporo naj ima v vas v vsakem primeru. Mi je pa res žal, ker so to idealna leta za prvega otročka. Meni je bilo vedno malo žal, čeprav takrat skoraj nisem imela druge možnosti in sem se s tem tudi tolažila. Ja, fizično bi lahko imela otroka... ampak otrok otroka.. Upam, da se je odločila prav zase in da jo ne bo zlomilo potem, ko boš dete v rokah držala ti. Želim ji, da se ji uredijo stvari...

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
14.12.2007 13:27:59   
KAHLO
Pozdravljeneeeeeeeeeee, moram rečt da sem že dolgo razmišljala da se oglasim, pa me je blo kr malo strah!!!

Mam pa eno vohunko pr vas Natyuser posted image user posted image user posted image k mi pridno poroča kako ste in kaj se dogaja, vem da ste vse o.k, vse laufa k mora bit....vaši bebeji pridno brcajo v vaših bušijih....moram rečt da od malih majčkov ni druga prčakovat....to bodo prav sončki vam jaz povem ...le čuvat jih morteuser posted image user posted image

S kodrano se tud večkrat srečava na forumu upajmo skupaj, danes sem opazla še naravo...da nas je obiskala na forumu pogovori o ss....nas je kar nekaj eks majčic skupaj, in skup držimo k rit pa srajca....seveda, tud vam držimo pesti in mislimo na vas....je pa res...da se počasi bliža naš čas za nove boje...
Ne moram vam rečt kako sem bila vesela ko mi je naty sporočila da nas mate na seznamčku ....me je kr pr srcu špiknilo ..k niste pozable na nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Skratka odločile smo se da smo solz pretekle dovolj, če pride kak tak dan...se hitro poiščemo na rr si prisluhnemo in potolažimo, veliko se tud nasmejimo in podebatiramo....no skratka zdaj se pa podajamo v nove boje... in upamo da bomo res lahko odprle vsaj ene od bivših majčic septembrke al pa oktobrke....takrat boste imele ve že 4 mesečne štručke doma...in nas boste, upam lahko zalagale z nasveti.

Skratka me držimo močno pestke z vami in komaj čakamo maj...k se bomo lahko z vami veselile vaših "majčken tud naših" štručk

pa lepo se imejte
pa brez skrbi...bomo vas še prišle čekiratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
14.12.2007 13:33:26   
Taula
Kahlo.user posted image  Jaz berem teme na ss in čakamo da je ne bo user posted image . Vse ste take močne borke in optimistke in verjamem, da boste prav ve odpre temo, da ste septembrkeuser posted image  

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
14.12.2007 13:46:44   
TamaraJ
Ojla Kahlo!!! Noro dobr, da si se nam oglasilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Priznam, da tudi jaz redno pregledujem, kako napredujete in držim pesti, da nam boste res kmalu postavljale kakšna nosečniška vprašanja. Jaz močno upam, da vam novo leto prinese same pluske in seveda srečno nadaljevanje. Vse do zdravih user posted image  in naprej. Srečno in se beremouser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
14.12.2007 13:54:16   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Ojla Kahlo!!! Noro dobr, da si se nam oglasilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Priznam, da tudi jaz redno pregledujem, kako napredujete in držim pesti

tudi jaz. redno. in vsakic znova spoznam, kaksna sreca in veselje sta mi bila podarjena. ter vsakic znova priznam, da so zenske tam prave borke! Carice..

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
14.12.2007 14:26:00   
sesil
evo mene nazaj. sem prišla s pregleda. vse je ok, še pritisk imam normalen, ker sem imela prej povišanega. zredila sem se za 1 kg od začetka.  vidla sem user posted image , vprašala za spol, vendar je tiščal-a noge skupaj, tako da ni blo nič videt. morfologijo imam 18.1. 2008. upam da takrat razširi nogeuser posted image .

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
14.12.2007 14:31:10   
TamaraJ
Bravo sesil za pregled user posted image user posted image user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
14.12.2007 14:38:49   
Taula
Sesi super za pregled.user posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
14.12.2007 15:10:53   
špelin@
Taula, čudovit trebušček user posted image  Sem se tudi jaz hotela slikati, ampak moram najprej napolniti baterije za fotoaparat user posted image

sesil, user posted image user posted image  za pregled

GoYa, user posted image user posted image user posted image  za pregled

KAHLO, na tiho vas vse spremljam na temi pogovorov o spontanem splavu. In za vsako od vas stiskam pesti user posted image  Izredno sem vesela, da si tako polna pozitivne energije in sem prepričana, da se bo leto 2008 zate krasno začelo user posted image  Enkratna punca si user posted image  Hvala ti za tvoje toplo srce user posted image

kodrana, jaz se bojim samo tega, da bo tvoja svakinja po vsem trpljenju nazadnje še celo ostala s tem tipom... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
14.12.2007 15:43:00   
aurora28
Joj ste se razpisale user posted image user posted image

Kahlo super, da si se oglasila in upam, da si ok, bom pa držala pesti, da bo vaju tudi kmalu obiskala štorklja. user posted image Saj bo zelo kmalu. user posted image user posted image

Midva sva se danes potepala, nakupila novo tipkovnico za računalnik, ker sem prejšnjo že tako znucala, da se črke več niso vidle. user posted image user posted image user posted image To dogaja, če si skozi na RR user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
14.12.2007 15:45:42   
sesil
toula ti imaš pa že kar velik trebušček. jaz imam še kar majhnega. celo še dvoje hlač od prej nosim (pa ne trenerkuser posted image ). sicer bodo tudi te kmalu šle v pozabo, da končno privlečem kaj nosečniškega ven. mojega trebuščka itak še nobeden ne opazi.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
14.12.2007 15:57:31   
špelin@
Punce, neverjetno, kako je težko samega sebe slikati user posted image  Najprej sem se 2x slikala v joške user posted image , potem 1x v rit user posted image , šele četrtič mi je uspelo, da sem "zadela" trebuh user posted image  Ampak na preblizu user posted image  No, peti posnetek je pa le uspel in v mojem albumu Naše novo sončece najdete še moj trebušček user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
14.12.2007 16:29:57   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: mali pingo

Ojla!

Zakaj user posted image  meni ne odpre povezave do mama-licious? Ali se še kateri to dogaja?
http://www.mama-licious.com/#/pre_spring_08/

Poskusi še tale link, meni normalno odpre, samo par sekund počakam. Na "Shop online" (8 od zgoraj) imaš malo obsežnejši katalog izdelkov, naj te ne moti, ker je v enem nordijskem jeziku)

Aurea - kje pa je ta center City Arkaden (poznam Toys'r'us, pa Kika in tisti konec, v centru pa C&A in H&M)? Me lahko malo usmeriš?
http://www.city-arkaden.at/

Hm, v bistvu voziš od začetka Celovca samo vedno naravnost, po tisti glavni dvopasovnici, potem prideš do enega parka, ki ga imaš na desni strani, na koncu parka zavije cesta v desno. Greš spet naravnost čez 2 semaforja in takoj pred sabo na desni zagledaš stavbo City Arkaden. Če greš še naravnost ob stavbi in nato desno prideš v 1 ali 2 nadstropje, kjer imajo dovolj urejenih parkirišč, mislim da je 0.50 eur za 1 uro.

Zdajle sem malo čekirala na netu, če je res ta trgovina notri, ker tako piše na strani mama-licious, ampak je nisem zasledila, tko da si ne upam nič trditi...

Sicer pa, Taula, daj prosim javi, kaj bo dobrega v Lescah.

(odgovor članu mali pingo)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
14.12.2007 16:33:12   
Estrella*

27.April 2008
user posted image  Čmrlika(80´),1.user posted image ,(morfo: 14.12.), NS:user posted image , MORFO: Maribor
(O: 93cm, +4kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23                                               

MAJČICE 2008 

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO  
user posted image  Winnie 017

01.Maj 2008
user posted image  Peli, 2.user posted image     
user posted image  medika1   

02.Maj 2008              
user posted image  majanagaja(80´),1.user posted image , (morfo:17.12.), NS:user posted image , MORFO:user posted image , Kranj 
user posted image  petrahh(80´), 2.user posted image ,(morfo:14.12), NS:user posted image , MORFO: 
(O:XXcm, +2kg)

03.Maj 2008 
user posted image  Mozart               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image
user posted image filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), NS:user posted image , MORFO: 
(O:95cm, +xx kg)

04.Maj 2008
 user posted image Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image (GP: 27.12.) , NS:user posted image , MORFO:   ,Trbovlje
( O:104cm, +6Kg )
user posted image Monika
user posted image CatJa(75´), 2.user posted image (morfo: 20.12.), NS:user posted image , MORFO: , Slovenj Gradec

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra***/Poljanska dolina/(80´),1.user posted image ,(morfo:21.12) NS:user posted image  
MORFO: , Kranj  
(O:103cm, +3,5kg)
user posted image  majčica24 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99, 1.user posted image  

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , NS:user posted image  , MORFO:

(O:88cm, +0kg)
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , NS:user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image  
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image (morfo: 27.12.) 
MORFO:
user posted image  Sashy,    1.user posted image
user posted image  Barbaw, 2.user posted image

10.Maj 2008            
user posted image  luksi, 1. user posted image       
user posted image  aria81(81´),  1. user posted image
,
(morfo: 7.1.)NS:user posted image , MORFO:    
(O: 66cm, +1kg )

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,(morfo:17.12.),
NS:user posted image , MORFO:
(O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05      

user posted image  Svojeglava , NS:user posted image , MORFO:  
(O:XXcm, +1kg)
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , (morfo:07.01.),
NS:user posted image , AC:user posted image  , MORFO:
user posted image  Pepita , 1.user posted image , (GP:18.12.) , NS:user posted image , MORFO: , Slovenj Gradec
(O:XX cm, +2Kg)  

user posted image sankica (75´), , 1.user posted image    

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82, 1. user posted image

14.Maj 2008  
user posted image Maja22 (74´), 6.user posted image  , NS:user posted image , Jesenice

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , (morfo:08.01.), (AC:30.11),  NS:user posted image , MORFO:   
user posted image  Buccka 
(morfo:27.12.)

18.Maj 2008   

user posted image  Liza 
user posted image Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , (morfo:15.01.), NS:user posted image , MORFO:   , Postojna
(O:+9 cm; +4,5kg )

19.Maj 2008

user posted image  StBarbara (80´), 2. user posted image , NS:user posted image , MORFO: 
(O:XX cm, -2kg) 
user posted image  80Kaja (80´), 3.user posted image , (GP:20.12),(morfo:10.01.)
(O:XX cm, +3kg)

20.Maj 2008
user posted image  mali pingo/Ljubljana/ (81´), (GP:20.12.)(morfo:22.01.), NS:user posted image , MORFO:  , Ljubljana
(O:100 cm, +6,5kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ),(morfo:16.01.) NS:user posted image , MORFO: , Postojna
(O:XXcm, +4kg)
user posted image  najča (82´), (morfo:4.1.), NS:user posted image , MORFO:  ,
(O:XX cm, +1kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , (morfo:08.01.)

21.Maj 2008
user posted image  Naja 3 (78´) ,2.user posted image , (morfo:4.1.), NS:user posted image , MORFO:
O:XX cm, +3kg)
user posted image  Zalazoya (79`), 1.user posted image  , (morfo:08.01), NS:user posted image , Ljubljana
(O:XXcm, +5kg)
22.Maj 2008
user posted image  teodoral/Medvode/ (74´), 3.user posted image (morfo: 07.01.), NS:user posted image  ,MORFO:   , Postojna

(O: 95cm, +2,5kg )

24.Maj 2008                              

user posted image  ninula    

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27  
user posted image  Majabo

26.Maj 2008
user posted image  eole (78´)  (GP:20.12.), NS:user posted image , MORFO:  

user posted image  sesil (77´) (morfo:18.01.), NS:user posted image , MORFO:   ,Postojna
(O: XX cm, +1kg)

27. Maj 2008  
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´), 1.user posted image (GP: 24.12.) , NS:user posted image , MORFO:    , Murska Sobota
(O: 80cm /+10cm/; +2kg )          

user posted image  Žanai, 2.user posted image , NS:user posted image , MORFO:                       
user posted image  Valentina 2006, (GP:18.12.)            

28.Maj 2008
user posted image  narava (83´), (GP:04.01.) (morfo:17.01), NS:user posted image , MORFO:
user posted image  BOJANC (68´),(GP:27.12.), (AC:17.12), (morfo:22.01.), NS:user posted image , MORFO:  , Ljubljana 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´), 2user posted image ,
(morfo:7.1.) NS:user posted image , MORFO:
(O:91cm, +0,5kg) 
user posted image Skye/Maribor/
(76´), 1.user posted image ,(user posted image user posted image ), (GP:28.12. ) , NS:user posted image , MORFO: ,
(O:74 cm /+3 cm/;+5,5kg )

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image (GP:17.12) , NS:user posted image , MORFO: ,Novo Mesto
user posted image  martina 25 (82´),(GP:17.12), NS:user posted image , MORFO: , Kranj
(O: xxcm, +3kg)
user posted image  natasa 34 (73´), (GP:17.12), NS:user posted image , MORFO:    , Trbovlje
(O:89 cm, +3kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image , (GP:31.12) NS:user posted image , MORFO:  Ljubljana  

( O: 91CM, +0kg )   
user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image  
(GP:07.01), NS:user posted image , MORFO: , Ljubljana 
(O:XXcm, +2kg)

SKUPAJ NAS JE 65 SREČK user posted image      

Velikost naših pikic:  http://babymed.com/tools/ultrasound/second%5Ftrimester/

Imamo 11user posted image : user posted image user posted image  Anonimnauser posted image , Neža81, stumfek, aradej, murva, KAHLO, maska, mettyy, pikicaa25, ...Martina..., Joobuser posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
14.12.2007 16:45:58   
Estrella*
Končno mi je uspelo objaviti popravljen seznam! Ma, bom mogla zamenjat računalnik. Je že za staro šaro.

modrooka: vožnje z vlakom ali z avtom ti res ne zavidam. Mogoče je bolniška res najboljša rešitev.
Sama imam službo pred nosom, par minutk, pa mi je včasih še to težkouser posted image

Taula: buši je svetovni! Čisto brez maškobnih oblog! Meni so se začele nabirat na bokih in nad popkom!!Prerazporejanje maščobe se tolažimuser posted image

GoYa: user posted image  za uspešno opravljen GP. Kar se tiče teže, sedaj se ti zdi razlika velika, a ko se bosta poredila se tistih sto ali kaj več g na 2 kg ne bo poznalo. Sicer pa ne morata biti enako težka, bi bila fenomenuser posted image
Sesil: Tudi tebi čestitke za GPuser posted image  Upajmo, da bo drugič bolj radodaren in se bo pokazal. Misliš, da je user posted image , ker tako tišči noge skup??user posted image  
Špelin@: kakšen kjut buši, pa spet še ena brez oblogicuser posted image  Mi kar slabo vest delate.

A še glede 7cm za EA. To sem slišala od zdravnice na pogovoru v Postojni, ko sem spremljala kolegico, ki se je zanimala za EA. Kolegica jo je dejansko dobila pri 7cm. 

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
14.12.2007 16:48:53   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

jaz sem danes kuhala. je blo tuk dobr. nisem si misla. pa meso mi spet tako lepo diši. prej ga pa še povohat nisem smela.
potem bom spekla še mafine s čokolado, kokosom in višnjami. veste kuk je to dobro. njami, njami.
No, Kodrana, a ni to fajn, ko minejo slabosti user posted image

od mojega user posted image  sestra je šla dans na splav. mene prov stiska. v torek se je šla prijavit in sploh ni vedla al bo šla al ne.
Bodite ji v podporo (ker un tip user posted image ji verjetno ne bo).

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
14.12.2007 16:52:38   
Taula
Taula: buši je svetovni! Čisto brez maškobnih oblog! Meni so se začele nabirat na bokih in nad popkom!!Prerazporejanje maščobe se tolažim

Hvala. user posted image  Sej zadaj na bokih čutim maščobo..tja jo vedno takoj dobim če gredo kile gor.user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
14.12.2007 16:59:39   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Taula: buši je svetovni! Čisto brez maškobnih oblog! Meni so se začele nabirat na bokih in nad popkom!!Prerazporejanje maščobe se tolažim

Hvala. user posted image  Sej zadaj na bokih čutim maščobo..tja jo vedno takoj dobim če gredo kile gor.user posted image

Meni gre pa vedno v bedra user posted image  Dobim "jahalne hlače" user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
14.12.2007 17:00:11   
aurora28
Taula super trebušček user posted image user posted image user posted image .

Včeraj sem si kupila novo tuniko in jutri ko greva z mojim dragim na zaključek se bom zrihtala in se v novi tuniki z večjim bušijem slikala, a prav?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
14.12.2007 18:13:53   
Estrella*
MORFOLOGIJA

14.12.07      user posted image  čmrlika, user posted image  petrahh

17.12.07      user posted image  majanagaja, user posted image  modrooka

20.12.07      user posted image  CatJa,  

21.12.07      user posted image  Sončnica Sandra***

27.12.07     user posted image  .muki.,user posted image  buccka

04.01.08     user posted image  najča, user posted image  Naja3

07.01.08     user posted image  Aria81, user posted image  Taula, user posted image  Teodoral, user posted image  TamaraJ

08.01.08     user posted image  Katina, user posted image  Zalazoya, user posted image  Kastanjeta

10.01.08     user posted image  80Kaja

15.01.08     user posted image  Naty

16.01.08     user posted image  GoYa

17.01.08    user posted image  narava

18.01.08    user posted image  sesil

22.01.08    user posted image  mali pingo,

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
14.12.2007 18:22:53   
Naty*
Evo bejbe, zdej sm še js dala mojga bušija v album user posted image ....

kodrana lepo, da so slabosti minile in da spet lahko normalno ješ in kuhaš...vidiš res greš približno po mojih stopinjah user posted image . Za sestro od tvojga pa...kaj naj rečem...škoda user posted image . Sej verjetno se bo enkrat kasneje zavedala, ampak če se je tko odločla se pač je.

špelin@ men gre tud vse v noge user posted image  in mam občutek, da bo zdej med nosečnostjo še hujš. Js si bolj kot obseg trebuha merim obseg nog user posted image ...ja vem, čudna sm.

sesil po moje je tud taka sramežljiva user posted image user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 3572
14.12.2007 18:26:00   
aurora28
Teodoral mene si pozabila dati na seznam in sicer imam morfo: 27.12. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3573
14.12.2007 18:31:24   
špelin@
Naty*, kako srčkan trebušček user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
14.12.2007 18:42:43   
Estrella*
Aurora, za 27.12. je napisan GP. Bom popravila, pa še BOJANC se mi je izmuznil, sem prehitro pritisnila pošljiuser posted image .
Če ima še katera datum za morfo , naj ga sporoči.
Če kateri ni odveč, bi bilo fino ob mofo napisati kdaj je bila delana (tedni user posted image ) in mere, ki ji G vpiše v MK. Mal za primerjavo.

Naty: prav baby buši user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?