|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
13.12.2007 17:29:01   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: teodoral

Zalazoya: seveda je možno, da ti dela morfo., Jaz jo imam 7.1 in imam rok 22.5.08. Pri prvem škorcu mi jo je delal pri 20t 3/7
Kar optimistično!

TeodoraL, kaj je s to morfo, a je prezgodaj pred dopolnjenim 20 t? Jaz sem naročena naslednji teden, pa bom šele v 20t user posted image  A pri tebi se je pri prvem user posted image  že vse videlo?

Kaj pa je razlika med tole morfo in 3D, ki ga nekatere omenjate?

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
13.12.2007 17:29:44   
Naty*
Punce glede spola je baje večkrat tako, da če na NS napovejo punčko, se zelo pogosto zgodi, da ji zraste lulek, fantkom pa bolj malkrat odpade do naslednjega pregleda user posted image . No kot sm js že napisala, men je na NS takoj rekla, da je fantek, zdej pa sploh ni mogoče spregledat user posted image .

modrooka js sm na bolniški, ker živim v Logatcu, službo mam pa v Celju (110 km). To je pribl. uro in pol vožnje v eno smer in te tresljaje, ki nastajajo med vožnjo zelo odsvetujejo, če je vsakodnevna vožnja tako dolga. Poleg tega pa priznam, da kljub temu, da rada vozim je določen stres, ker je ful gužva na cesti. No zdej pa očitno mojmu G tud moj MV ni več zelo všeč, ker mi je reku, da bova kr do konca na bolniški. Si sploh ne predstavljam, da bi blo drugač, ker bi una reva znorela, ki se uvaja pa da bi ji zdej prekinli do aprila user posted image .

Čestitke vsem za spet dobro opravljene preglede user posted image !

kodrana pozdravček...že dolgo nisva kej ekstra čvekale...na septembrkah, sva ble bolj pridne user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
13.12.2007 17:30:27   
Čmrlika
Kaj zdaj me boste pa strašle, da bo lulek?user posted image Ah, karkoli že, samo, da bo zdravo, ne?
Pa ne, ni se mogla zmotit...user posted image midva ja nimava pojma za fantovsko ime...Baba more bit, ker se jaz že od 14 tedna z "njo" pogovarjam, pa še ime mamo zbrano...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
13.12.2007 17:31:54   
Naty*
Aurea morfologija je diagnostični pregled, kjer ocenijo rast in pravilen razvoj dojenčka. Pregleda organe, kosti pa vse kar se še da videt.

3D je pa pregled, kjer vidiš dojenčka skor "v živo" z vseh strani, da si lažje predstavljaš kako zgledauser posted image . Zaenkrat je samo za mamice in očije, brez kakega zdravstvenega pomena.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
13.12.2007 17:34:17   
Naty*
Aurea morfologija je diagnostični pregled kjer ocenijo rast in pravilen razvoj dojenčka. Kosti, organe, vse kar se da videt pregleda, da izključi čim več možnosti, da bi blo kaj narobe. Dela se pa po 20. tednu.

3D UZ je pa zato, da mamica in očka vidta svojega sončka čim bolj "v živo"user posted image .

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
13.12.2007 17:37:12   
Aurea
Aha, hvala Naty.
Pri nas na G imajo 4D aparat in že na nuhalni dobiš slikco, ki je zelo plastičen prikaz user posted image .
Bomo videli, kako bo sedaj na morfo.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
13.12.2007 17:37:18   
Naty*
o vragca....kje se pa briše? Sej ne vem, kako mi je tole ratalo user posted image .

Čmrlika sej to ni v vseh primerih, sam večkrat pomotoma napovejo punčko kot fantka. Seveda pa v veliko primerih tud prav ugotovijouser posted image .

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
13.12.2007 18:03:40   
Estrella*
Aurea: Meni je G rekel, da raje vidi 20t za morfo kot npr.22. Ne vem zakaj. Pri meni se je vse krasno videlo in ni bilo problemov. Sem šla gledat v MK pa sem vidla, da sem imela pregled pri točno 19t in potem me je naročil 10 dni kaseje za morfo. Pri 19t mi ni delal nič UZ, zato ne vem, če je bilo dete že dovolj veliko.
Sem pa ravno danes brala mislim da aprilčice in je ena imela morfo 19t 3d? in pravi da se je vse videlo in da je vse v najlepšem redu.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
13.12.2007 18:08:06   
Aurea
No, super, hvala. Saj sem itak mnenja, da G že vedo kaj delajo, no večina.  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3509
13.12.2007 18:12:43   
kodrana
Naty* oj. ja, sva bili čveki. zdej je pa nek štrajkuser posted image . joj, mene tud že tuk firbec matra za spol, sma bova verjetn šele januarja zvedla. na morfo. ker zdaj mi ne bo delala uz. žal. sam, da bo vse ok, pa bomo tud glede spola še mal počakal.
kaj mislite, da tiste, ki nnam na nuhalni niso mogli še spola določit, da je večja verjetnost, da je punčka?

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
13.12.2007 18:52:54   
aurora28
Modrooko jaz sem na bolniški že od samega začetka user posted image , ker je to moja 3. nosečnost in sem preden sem tretjič zanosila bila operirana in me je zato takoj dal na bolniško in po pravici povedano mi paše. user posted image

Jaz bi tudi že rada vedela kaj bova z mojim user posted image dobila a bo user posted image ali user posted image . Jaz se že vse čas z mojim otročkom pogovarjam kot, da je fantek user posted image , sicer mi je pa vseeno kaj bo, sam da je živo in zdravo. Kmalu ga bom videla, čez dva tedna...joj kako se bo to vleklo user posted image user posted image user posted image .

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
13.12.2007 18:57:40   
Čmrlika
Naty-saj se sploh ne obremenjujem s tem, veš...če seje zmotla se pač je...Res ne bom huda?!!?user posted image
Aurea-veš, pri meni je zgodaj na morfo videla punčko, tako da dvomim, da  to da ne vidi spola pomeni, da je pupa...user posted image
Madona smo radovedne, ej...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
13.12.2007 19:06:06   
kastanjeta
Teodoral ti kr na polno user posted image , nima kaj bit. Moje težave pa niso povezane s prejšnjim rojstvom, tak da ni panike.

Lepo da razmišljaš o tretjem user posted image , mene že zdaj zamika za četrtega, pol me pa kr strese ko pomislim na norišnico z igračami že pri dvehuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
13.12.2007 19:08:55   
Estrella*
Kodrana: Napovedovanje spola v 12-13 tednu je zelo težavno. Sam Pušenjak je rekel, da je bolj kot ne ugibanje. Imaš 50:50 možnosti. Spol naj bi se videl po dopolnjenemu 16t. G pravijo, da je najbolj zihr šele takrat ko se rodiuser posted image
Ravno toliko imaš možnosti za user posted image kot za user posted image .
Sodelavki so na NS in  morfo napovedali user posted image , ko je bila v 32 tednu na UZ pa user posted image . No rodila je dejansko user posted image .
Pravijo, da je lažje napovedati fanta. Poznam pa nekaj primerov ko je tudi fantu lulček odpadel...
Joj sem se raspisala
Skratka Kodrana zberi ime za obauser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
13.12.2007 19:18:56   
Estrella*
Aurea: ja te roza cunjice, s tem je res križ. No, sama imam fantovske cunjice, če me pa že zamika, da kaj kupim pa nevtralno in bom do rojstva kupovala v takih barvah! Ne bi rada stran metala dinarčkov.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3515
13.12.2007 19:24:16   
Taula
v novem nakupovalnem centru City Arkaden je baje trgovina znamke Mama Licious. Jo imam namen enkrat ob priliki prečekirat, ker tudi jaz rabim hlače. Katalog je na:
http://www.mama-licious.com

Ta trgovina je tudi na Gorenjskem baje. Na linku majo kar faje cunjice, tudi cene so normalne. Bom šla malo preveriti v ''živo''.

Glede spola...na NS ti res rečejo da je 50:50. No, pri nama je 99,9% user posted image . user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
14.12.2007 7:00:36   
modrooka
Dobro jutro punce!

Hvala za vse vaše odgovore glede bolniške! user posted image

Mene vožnja res ubija in danes sem se že komaj pripravila, da sem sploh prišla v službo...user posted image

Vse, ki imate danes preglede, držim pesti, da bo vse ok! user posted image

Mejte se!

Lep dan!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
14.12.2007 7:27:01   
Aurea
Dobro jutro user posted image

Modrooka, nič ti ne zavidam teh voženj, a vlak je (vsaj meni) veliko prijetnejši od avtomobila in gužve na cesti. A potem že zelo zgodaj vstaneš?

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
14.12.2007 7:29:35   
modrooka
Danes sem vstala ob 4.30 in sem bila v službi ob 6h. Ampak danes sem z avtom, ker moram prej domov.
Drugače pa vstanem ob 5h in se v službi ob 7.20. Z vlakom.

Kaj pa ti?

Lep dan!

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
14.12.2007 7:33:17   
Naty*
Jutro! Madonca je hudič, če ne moreš spat user posted image ...vam bom pa user posted image  skuhala, da se še ve prej zbudite user posted image .

Čmrlika sej verjamem, da ne boš huda, če se je zmotla. Veš midva sva bla skoz prepričana, da bo punčka..ok lahko tud priznam...želela sva si punčko. In ko je na NS rekla fantek sm mela ene dva dni psihičnih priprav, da sm dojela, da je res to rekla. Neki časa sm si še govorila, da so se mogoče zmotli pa da bo vseen punčka (z lubijem sva mela še vedno imena za user posted image  in user posted image ). Pol sm pa ugotovila, da mi je kr naenkrat vseeno. In zdej ko sem vidla vidla tista jajčka na UZ user posted image  mi ni blo niti mal žal da je fantek. Prav navadila sva se, da mava fantička in glavno, da je živ, zdrav in najin. Sem pa vesela, da sem vprašala, drugač bi se mogla s šokom ukvarjat, ko bi se že rodil, zdej sva pa razčistla takoj po NS in se ga samo še veseliva user posted image .

kastanjeta, teodoral js tud upam, da bova mela dva al pa tri otroke user posted image . Vedno so mi ble všeč take družine in hvalabogu z user posted image  isto razmišljava glede tega.

modrooka vem kako je z dolgo vožnjo. Js sm prišla že na šiht čist hin, pol pa še do doma uro in pol...nič ni blo z mano! Samo ležat sm še šla. Tko da če ti priporoča bolniško - pejt! Sploh ne razmišljaj! Priznam, da je men prav všeč. Vzamem si čas za sebe in za mojega user posted image  ....sej bo še prehitro minilo, ko bomo spet v službi.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
14.12.2007 7:48:23   
narava
o zenice, pejte spat! user posted image

kako bi blo fajn, ce bi lahko danes, ko je ura zvonila za vstat, jo sam klofnla in se nazaj namestila..ne pa v mrrrrrzlo jutro it delat..kr neki user posted image  se dobr, da je petek..

jest sm zjutrej zmeri "tezka"(ne mi zamerit za to, da pejte spat)
pa ne mislim kilogramovsko tezkauser posted image  ampak tko..Bog ne daj, da me ogovorisuser posted image  
Ko sm bla se v studentu, sm mela eno fuuuuuul dobro cimro, Primorko, Klepetuljo (z veliko zacetnico, ker je res bla veelika cvekauser posted image ) in sva se super, ampak res super, razumeli - po 10. uri zjutraj! user posted image  prej pa .. a-a, je bla (pol k se je navadla) raj tih..

ona je ze zjutraj, se preden se je dvignila iz postelje, rekla: "Sooooooncek!" in je bla ze nasmeh do uses in horda besed pripravljenih! Je ze letela iz postelje, si prepevala in govorila 100/h!
Jest pa, hmm..user posted image  Se je blo zlo tezko navadit, sam ko sva se pa uskladili (ona veliko manj govorila, jaz pa sem se maaalo manj mrscila - govorila itak do 10. nisemuser posted image ) sva se super zastople..

no tolk, da veste, da vam jest najbrz jutranje kavice ne bom kuhala (ce se to zgodi, sem pa fuul dobre volje ze zjutrajuser posted image )

no, se beremo.

lp, n.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
14.12.2007 7:50:40   
narava
Matr sm tezka! user posted image
Dons mi je kr ceu svet kriv, ker sm mogla zjutrej vstat! user posted image

a joj, grem si res kavo skuhatuser posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
14.12.2007 7:54:35   
Naty*
narava js sm pa neki v smislu tvoje kolegice primorke, tud že zjutri lahk na polno čvekam pa sm dobre volje user posted image . Sploh zdej ko mi ni treba v avto pa v Celje...jupiii....zdej bi bla celo vesela, če bi bil sneguser posted image .
No evo js sm že zdej čist naspidirana tko da ti mal protiutež dajem, da se ti lahk mrščiš po mili volji user posted image .

Js si grem tud kapučino zdej pripravit. Pa jeeest user posted image !

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
14.12.2007 8:21:27   
narava
Sj zj sm ze bolje..kavo sm si skuhala, zraven jem pa danske piskotke, une v tisti okrogli aluminijasti? skatli, k so pakirani k mafini..mmm..sm si jih kr kupla in jih mam v sluzbi v predalnikuuser posted image  Prej niiiiiikol piskotov jedla, ampak res nikol! Zdej mam pa skatlo spravljeno, k prikriti alkoholiki v ameriskih filmih steklenice!user posted image  Em aj mejbi pregnant?? Hu vud nov!? user posted image
no no, vis sem ze boljs volje.. user posted image

soncek se kaze (v ljubljani!user posted image ), jutro je blo lepo (sam jest prevec tecna, da bi ga dozivela tko kot se za gre), sneg pa itak cakam ze cel mesec!! Dejmo, jest bi mal belineeee..

se beremo..

lp. n.

P.S: modrooka, si ne predstavljam, da bi se z vlakom vozla v sluzbo. Sem se na faksu prvo leto vozila v eno smer 1,5 h, tako da sem na dan za voznjo porabila cca 3h in ogromno truda/zivcev. Domov prisla - sam se za spat. Ti kar privoscim bolnisko. Pa ne da ti privoscim bolezen (Bog ne daj!) ampak POCITEK!

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
14.12.2007 8:48:54   
Estrella*
Anitka: ne morem popravit seznama. A bi lahko ti probala???

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?