špelin@
|
Dobro jutro Danes sem tudi jaz dobre volje (sori, narava ), so me jutranji sončni žarki čisto očarali Pojedla sem pol krofa in pol makovke, sva z malo piko malo delili, zdaj pa kuham kavo - kakav nekako ni "prijel" modrooka, te popolnoma razumem, kar se vožnje tiče. Sama sem se v prejšnjo službo ravno tako vozila z vlakom, s tem, da sem za nazaj skoraj vedno morala stati, ker je bil nabito poln Sicer je šlo "le" za 45 minut, ampak ko sem zanosila, mi je bilo to blazno težko. Trebušček se mi še ni videl, bila je zima in nisem mogla celemu vlaku pretežno razvajene mularije (izjeme izvzete!!) razlagat, da sem noseča in težko stojim No, čez čas mi je začelo "dol viseti" in sem kar pobasala najbližjega mladeniča in ga prosila za sedež Če imaš možnost za bolniško, se je ne brani, razen če imaš tako krasnega delodajalca in čudovito delo, da te tako zadovoljuje, da brez njega ne moreš. Še prej sem se (nenoseča) dolgo vozila v službo z avtom uro in pol v eno smer, ampak sem bila mlada (no, mlajša) in sem v tem celo uživala aurora28, meni je res žal, da so ti prestavili pregled, ne samo zaradi najine , da me ne boš narobe razumela, ampak predvsem zato, ker vem, kako si se veselila, da izveš, kako mala kepica napreduje. ok, voda za kavo vre
|