|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
14.12.2007 9:04:50   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Danes sem tudi jaz dobre volje (sori, narava user posted image ), so me jutranji sončni žarki čisto očarali user posted image  Pojedla sem pol krofa in pol makovke, sva z malo piko malo delili, zdaj pa kuham kavo - kakav nekako ni "prijel" user posted image

modrooka, te popolnoma razumem, kar se vožnje tiče. Sama sem se v prejšnjo službo ravno tako vozila z vlakom, s tem, da sem za nazaj skoraj vedno morala stati, ker je bil nabito poln user posted image  Sicer je šlo "le" za 45 minut, ampak ko sem zanosila, mi je bilo to blazno težko. Trebušček se mi še ni videl, bila je zima in nisem mogla celemu vlaku pretežno razvajene mularije (izjeme izvzete!!) razlagat, da sem noseča in težko stojim user posted image  No, čez čas mi je začelo "dol viseti" in sem kar pobasala najbližjega mladeniča in ga prosila za sedež user posted image  Če imaš možnost za bolniško, se je ne brani, razen če imaš tako krasnega delodajalca in čudovito delo, da te tako zadovoljuje, da brez njega ne moreš. Še prej sem se (nenoseča) dolgo vozila v službo z avtom uro in pol v eno smer, ampak sem bila mlada (no, mlajša) in sem v tem celo uživala user posted image

aurora28, meni je res žal, da so ti prestavili pregled, ne samo zaradi najine user posted image , da me ne boš narobe razumela, ampak predvsem zato, ker vem, kako si se veselila, da izveš, kako mala kepica napreduje.

ok, voda za kavo vre user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
14.12.2007 9:13:05   
Čmrlika
Dobro jutro souser posted image !
Sem vam hotla zaželet lep, miren in uspešen dan, pa povedat da se ravnokar odpravljam na pregled+morfologijo...Držite pestke...saj veste ,prejšnji teden ni bil čisto mojuser posted image  (glede počutja).
No, grem počasi, se oglasim kasneje,če bo katero zanimalo kako nam je šlo.Še ati pride iz službe gledat pupo...user posted image user posted image user posted image
Čao mačke!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
14.12.2007 9:15:57   
špelin@
Čmrlika: user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
14.12.2007 9:17:33   
modrooka
user posted image  user posted image  user posted image  za Čmrliko!

Lep dan!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
14.12.2007 9:18:35   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

na pregled+morfologijo...

pozdravi pupo! user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
14.12.2007 9:40:54   
TamaraJ
Čmrlika, pozdravi pupo jauser posted image . Pa sonček je in se res obeta čudovit dan.

Aja, dobro jutro vsemuser posted image .

še vedno pijem kavo (ker mi nekako ne potegne danes). Sem šla spat z veliiiikim glavobolom in sem seveda temu primerno zje... Nič ne uživam tukaj v službi. ja, thanx God it's fridayuser posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
14.12.2007 9:46:53   
80kaja
majčice dannnn;
kofije ste že spile in zato ste tako fajn budne :-)
meni je ginekologinja predlagala GP prihodnji teden 20.12., saj greva z user posted image  na krajše potovanje za novo leto in bi blo fino it čimbolj brez skrbi...tako,da vas prosim za popravek na seznamu. ( GP 20.12, morfo pa ostane v januarju 10.1.)
danes pa tudi jaz držim pesti za vse tiste,ki vas čaka pregled pikic....
sončen vikend vam privoščim,
pobožajte se po bušijih.....
kaja

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
14.12.2007 10:33:58   
Taula
Držim pesti za danesuser posted image user posted image
Jaz sem slikala bušija, če katero zanima je v albumu. (no, bo čez  minutkouser posted image )

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
14.12.2007 10:40:11   
TamaraJ
Uauuuuuu Taula, kako imaš lep trebušček. In velikuser posted image  user posted image user posted image . Zdej bo še bolj luštno, ko bomo počasi dajale slikice trebuščkov gor. user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
14.12.2007 10:42:02   
Taula
Hvala.user posted image  V zadnjih 2 tednih se je ful naredi.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
14.12.2007 10:54:57   
buccka
Taula res maš velik bušiuser posted image user posted image . Se ti pa res že kar pozna. In prav lepe oblike.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
14.12.2007 11:03:30   
narava
eh, kdaj bo moj tak?? jest se zmer loh stare hlace gor navlecem..sej mal je zrastu, ampak se dalec ne tolkuser posted image  po moje tud bol v krizu nosim, ker me ze od zacetka FUL boli (tut spat ne morem na hrbtu). Ko se vlezem pred tv na hrbet, me mora pol moj dvignit, ker mi tok zastekauser posted image  kva sele bo pol??user posted image user posted image

taula lep trebuh..

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu buccka)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
14.12.2007 11:09:50   
Taula
Sej jaz tudi v križu nosim.user posted image  Ali pa sem tak user posted image  da imam tak trebuh.user posted image  Mogoče imam pa velikansko user posted image user posted image user posted image
Kake bušije imate pa ve?

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
14.12.2007 11:19:05   
najča
Ojla majčice user posted image !
po dolgem času se vam še jaz malo oglašammm.......v službi je noro, doma pa sploh ne pridem do neta, kadar pa pridem, vas pa mal preberem in še predno uspem vse prebrat, me kdo zmoti....kaj čmo....pri meni ni nič novega...kile so še enake, buši počasi raste - Taula: res lep trebušček ja, počassiiii gremo za tabo  user posted image

Narava: uff...tud meni se enako dogaja  - do konca mi bo križ že odpadel! user posted image
Mi je pa G. rekla, da user posted image nosim v križu, tko da verjetno naš križ zaradi tega tolk bol trpi.

Skratka, zdej pa še mal delat, drgač se bo preveč nabralo, pa se vam, upam da kmalu spet kaj oglasim!

P.S.: držim pesti za vse, ki imate pregled!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
14.12.2007 11:47:43   
narava
ej, punce! nasa kahlo je spet med borkami! upam, da ji bo ratalo in bo ONA odprla temo Septemberčice 2008!! Drzite pesti, da vsaki borki rata! Kapo dol!user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu najča)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
14.12.2007 11:50:21   
Taula
Sem brala ja.user posted image user posted image  Upam da ji uspe..da vsem uspe na tisti temi.user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
14.12.2007 11:57:50   
Naty*
Taula kolk sm vesela, da maš ti tud tak velik buši user posted image ! Sm že misla, da je z mano kej narobe, ko mi tolk veselo raste user posted image .

Velik sreče za današnje preglede!

Glede KAHLO sm pa prepričana, da bo kmalu tud ona srečka user posted image , pa ona je zelo vesela, da nam gre majčicam zdej tolk dobrouser posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
14.12.2007 11:59:01   
GoYa
Se tudi jaz oglašam po daljšem času user posted image . Opremljanje hiše me polno okupira, pa še mala 16-mesečna navihanka doma.

No, da poročam o pregledu v sredo. user posted image user posted image  sta ok. En je težek 183g, drugi 222g (se mi zdi malo velika razlika, ampak G ni nič komentiral). Moje kile so šle že za 4 gor user posted image . Ni čudno, če je pa že tako velik trebuh. V prvi nosečnosti sem se pa do konca zredila samo za 8 kg. Tudi čutim ju že user posted image . Naslednji pregled je 16. 1. (verjetno morfologija).

Kar se tiče EA - je zakon. Jaz sem prvič rodila z EA in upam, da bom lahko tokrat tudi (vse odvisno od tega, kako bosta user posted image user posted image  ležala - upam, da ne bo potreben CR). Jaz imam nizek prag bolečine in lahko rečem, da bi lahko šla drugi dan še enkrat roditi. Z EA nisem nič čutila, par popadkov, ampak sploh niso bili tako hudi. Hudič so potem šivi (če si šivan).
Ena je napisala, da jo dobiš šele ko si 7cm odprta. Ni res, jaz sem bila 5 cm odprta in sem jo dobila.

Modrooka, tudi jaz sem na bolniški do konca. Vzrok: dvoplodna nosečnost, pa vožnja vsak dan PO-LJ-PO, pa slabosti na začetku.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
14.12.2007 12:11:05   
modrooka
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa

Ena je napisala, da jo dobiš šele ko si 7cm odprta. Ni res, jaz sem bila 5 cm odprta in sem jo dobila.

Jaz sem jo dobila, ko sem bila 8 cm odprta. So pozabili preverjat, kdaj bom dovolj odprta, da bi mi jo do časa dali. In so zamudili. Pa še niso mi je prav dali. Tako, da user posted image  še prijal ni. Verjamem pa, da je fajn, če prime. Žal jaz nisem imela te sreče.

lp

Lep dan!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
14.12.2007 12:12:53   
mali pingo
Ojla!

Zakaj user posted image  meni ne odpre povezave do mama-licious? Ali se še kateri to dogaja?

Aurea - kje pa je ta center City Arkaden (poznam Toys'r'us, pa Kika in tisti konec, v centru pa C&A in H&M)? Me lahko malo usmeriš?

Ja glede spola - tudi jaz poznam kar nekaj takih, ki so "spol spremenili" (je pa res, da večinoma iz punčk v fantke).

Zdaj grem pa papcat in se bom poskušala še potem kaj javit.

Lp vsem

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
14.12.2007 12:32:22   
Taula
Mali pingo..http://www.mama-licious.com/ meni odpre, ampak počasi se naloži.
Jaz grem jutri v to trgovino na Gorenjskem pogledati.

Naty*..fajn  da nisem edina.user posted image user posted image

GoYa...če bi bilo kaj narobe bi G rekel.user posted image

(odgovor članu mali pingo)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
14.12.2007 12:38:44   
kodrana
Taula vau kak bušiuser posted image . sem ti kar fouš. user posted image  meni se sicer toliko ne opazi. je pa zadnjič v soboto, ko sva bila na praznovanju, en gledal moj trebuh in potem vprašal, če sem noseča.user posted image  pol mal se že vidi najbrš. user posted image
zgleda bolj tko, kot da sme se zredila.
a Naty ma tud tak buši? joj, pol ve noste bolj spredaj, ne pa v križu?! če mata že tak buši. sej mene tud malček križ boli, samo mene je tud pred nsoečnostjo bolel, posebej pred M.
bravo za KAHLOuser posted image . stiskamo pesti da se jajčece in semenčeca čim prej srečata in združita..user posted image

jaz sem danes kuhala. je blo tuk dobr. nisem si misla. pa meso mi spet tako lepo diši. prej ga pa še povohat nisem smela.
potem bom spekla še mafine s čokolado, kokosom in višnjami. veste kuk je to dobro. njami, njami.
zvečer pa še pevske. pa sem že sedja utrujena.

mam pa še eno manj dobro novico.
od mojega user posted image  sestra je šla dans na splav. mene prov stiska. v torek se je šla prijavit in sploh ni vedla al bo šla al ne.
še včeraj sva mi2 s taščo(njeno mamo) jo tolažile in ji govorile, da je odločitev njena, ampak da zarad njega ne rab jit delat splav. ampak zjutraj se je zgleda odločila, tako da..
žalostno no.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu mali pingo)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
14.12.2007 12:43:45   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

mam pa še eno manj dobro novico.
od mojega user posted image  sestra je šla dans na splav. mene prov stiska. v torek se je šla prijavit in sploh ni vedla al bo šla al ne.

user posted image  

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
14.12.2007 12:45:45   
Taula
Kodrana meni je rekla moja G in na AC Cerar da nosim v križu. Sej čutim to ko hodim, ker me boli.

Glede svakinje pa...občutek imam, da bo na koncu ostala sama brez tega tipa in bo še zelo user posted image , če ne prej ko bo videla vajinega user posted image . user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
14.12.2007 12:56:44   
modrooka
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

ampak zjutraj se je zgleda odločila, tako da..
žalostno no.

user posted image user posted image

Lep dan!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?