|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
13.12.2007 12:39:52   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Najina bejba bo očitno nagajiva..po očku seveda.user posted image

Najina bo tudi po atiju: natančna, pedantna, perfekcionistka user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
13.12.2007 12:39:52   
kodrana
a še kateri, če klikne zgoraj, ko so štirje veliki okenčki.. zanositev, nosečnost, dojenček, otrok... sploh ne odpre forumov, ampak na nosečnosti mi odpre nosečniški koledar.. na zanositvi ovulacijsku koledar.. in ne morem drugače do forumov, kot da kliknem od A doŽ zgoraj desno.
so se punce že enkrat pritoževale in so rekli, da bodo to težavo odpravili v enem dnevu. sedaj je že en mesecuser posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
13.12.2007 12:41:20   
aurora28
Kodrana meni tudi isto naredi. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
13.12.2007 12:48:31   
Estrella*
Na 3D bi šla, vendar je kar dragouser posted image . Sem brala, da je 26t najbolj idealen. Če je gužva, se bi bilo dobro že kar naročiti.
A ve katera tel. za Postojno??

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
13.12.2007 12:49:59   
Taula
Izvoli.

NAROČANJA na samoplačniške 3D UZ PREGLEDE:
Najugodnejši čas za pregled je 25. do 30. teden nosečnosti. 
Pregled traja do 30 minut.
Cena pregleda: 50 EUR
Naročanje: telefon št. 05 720 40 08 v dopoldanskem času ali po e-mailu: info@bolnisnica-po.si

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
13.12.2007 12:52:18   
Estrella*
Taula: hvala. Se boš tudi ti naročila?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
13.12.2007 12:53:05   
Taula
Ne vem še. Mika me. Bomo videli kaj bo očka rekel.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3482
13.12.2007 13:29:13   
modrooka
Punce,

a je katera od vas že na bolniški?

Če sem spregledala in je katera to že napisala, se opravičujem...

Lep dan!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
13.12.2007 13:42:49   
Estrella*
No, sem se že naročila/3D/ perko e maila. Sedaj pa , da vidimo koliko časa rabijo za odgovor.
Modrooka: Če me spomin ne vara so na bolniški  : Aurora28, Naty, Taula in se mi zdi, da tudi Aurea. 

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
13.12.2007 13:45:53   
Taula
Jaz sem na bolniški ja..že od začetka skoraj, januarja grem delati.user posted image  Kaj te zanima?

Neposredna povezava do sporočila: 3485
13.12.2007 13:50:30   
zalazoya
dan

najprej hvala za tako topel sprejem drage souser posted image , ste se pa že razpisale danes, ja kar se poroda tiče sem jaz kar za EA, sem pa tud slišala, da je v Lj čist odvisno od anastezista če jo dobiš al ne, ker pa živim praktično zraven porodnišnice, se mi zdi neumno vozit v PO, no ampak saj se še nismo odločili.

No še poročilo z GP, poslušali smo user posted image  in smo v user posted image , pravi da imamo živahnega otročička- ooooooooooo, pridelali smo 2,5 kg v 4 tednih, vse skupaj pa skoraj 5 kg, kar je zame suhico zlo nenavadno, no nisem navajena, drugač lahko sam jem pa se nič ne pozna, tko da sem zdaj prav luštna, joj sem važna user posted image . Drugač ni nič omenla, da bi mogla bit še na bolniški ampak, ker so mi na ZZZS odobrili do 31.01.08 bom kar doma uživala, zdej ko mi ne več user posted image  bo bolj luštno. Neki mi je pa čudno nič mi ni pogledala MV, sam če mam kakšne glivice, ko sem vprašala, če loh zdej kej slončkamo in je rekla do loh, sam nobenih akrobacij, tko da bo veselo user posted image , pa tud za morfologijo ni nič rekla al jo mam al ne, sam naj pridem na pregled 08.01.2008 pa sem rekla sestri, če bo to UZ in je rekla, da bi lahko bla morfo, zdej pa ne vem user posted image , kaj mislite?

Kar se nakupov za user posted image  tiče nismo še nič nabavlali, pojstlico in zibko sem dobila, pa polno enih stvari so mi že pripravli prijatelji, tko da se bomo resneje lotili nakupov po novem letu, kar se vozička tiče mi je pa ravno kolegica rekla, da so hiteli z nakupom pol, ko je blo pa dete treba ven peljat mu je pa ne vem kaj vse falilo in naj ne prehitevam zaradi garancije.

Aurora je to te pa res lahko čist podre, ampak ne se sekirat 27.12 bo kot bi mignil in boš vidla svojga sončka.

Teodoral tebe bom pa prosila, če lahko na seznamu poraviš, ker je pri meni prišlo do neke napakice, hvaala.

No sem se čist preveč razpisala user posted image , čau

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
13.12.2007 13:50:55   
modrooka
Včeraj mi je ginekolog rekel, da se bova počasi menila za bolniško, saj se vsak dan vozim 1 uro z vlakom v eno smer in je rekel, da je brez veze, da se mučim...
Pa me zanima, zaradi kakšnih vzrokov vas dajejo na bolniške...

Lep dan!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
13.12.2007 13:51:53   
Estrella*
Taula; vem, da sem firbčna, pa vseeno; kaj pomeni 46 v tvojem podpisu. Vem, da si že nekaj pisala o tem...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
13.12.2007 14:00:22   
Taula
Jaz sem na začetku kravavela...sem dobila za 14 dni. Čez 14 dni je ugotovila da nosim user posted image user posted image  in imela sem še en hematon...zato me je dala za 1 mesec na bolniško. Takrat sem šla mogla oddati papirje na zavod. V tem času sem enega splavila. Nato mi je potekla par dni pred AC-jem..pa je napisala za zavod da imam AC, plus neki o slabi krvi..pa so mi odobrili za 1,5 meseca.  Me je skorej kap.user posted image  Je rekla, da čeprav naj bi gledali vsaki izvid posebej, da so to naredili verjetno zaradi prejšnih težav. In januarja ko mi poteče grem delati nazaj, ker je rekla da ne vidi več vzroka. Da lahko dava papirje na komisijo, samo da delajo selekcijo ker je ogromno user posted image . Sem rekla da je meni čisto ok da grem nazaj na job, da grem v družbo. user posted image Poskušala bom delati čim dlje..do porodniške če bo šlo. Bomo videli kako bo zdravje in vožnja avta šla skupaj. Si ne predstavljam kako voziš, če imaš ogromen trebuh in komaj sediš?user posted image  Če pa ne bo šlo, grem pa 1 mesec prej lahko na bolniško brez zavoda.

Prvi dan joba imam morfo popoldne...upam da bo vse ok, ker če mi reče da je kaj narobe in da rabim spet bolniško mene kap, šefe v službi pa tudi.user posted image

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
13.12.2007 14:00:30   
zalazoya
modrooka

jaz sem na bolniški zaradi hudih slabosti v prvih treh mesecih, hvala bogu so za mano, IVF-postopka in enga rahlega izcedka v 10 tednu. Je pa res, da na ZZZS full lahko komplicirajo čist odvisno pri meni so, čeprav so po umetni skoraj vse doma, sam ko sem vidla kakšen glup izvid je poslala moja G mi je blo vse jasno, tud sama si je ne bi dala, pol stavka pa še ta je bil nečitljiv, sam pol smo zrihtal.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
13.12.2007 14:00:55   
Taula
Taula; vem, da sem firbčna, pa vseeno; kaj pomeni 46 v tvojem podpisu. Vem, da si že nekaj pisala o tem...

Št.kromosomov.user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
13.12.2007 14:06:42   
filipinka
Pozdravljene drage majčice! Vidim, da ste vse vredu in da se vam ful dogaja! Jaz sem večinoma skozi doma in  nimam neta iz večih razlogov ( v bistvu ga skoraj nočem. ker potem bi bla non-stop gor). user posted image
Prejšnji petek sem bla na pregledu in mi je G delal morfologijo, oba user posted image user posted image  sta super, tudi velikost trenutno še ustreza tem tednom. Tako, da uživamo user posted image ! Bom vas danes prebrala za nazaj! Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 3492
13.12.2007 14:08:49   
TamaraJ
Ojla filipinka!! Tebe pa res nekaj časa ni bilo.. Super, da ste OK user posted image user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
13.12.2007 15:18:09   
Čmrlika

Hojla!
Pa saj ne morem verjet kolk ste pridne s pisanjem...in zdaj ko sem vse nekak na hitro prečekirala, nimam časa kaj pisat dost, ker je treba hitro nekaj v lonce vrečt.!user posted image
O porodu, EA in vseh možnih zapletih sem kr malo preskakovala, ker sem se odločla da raje čim manj takih in drugačnih zgodb poslušam...Vem pa, da bi se morala kr malo odločit-poočasi, kaj pa si jaz želim, ne?
pa ti vozički, joj...Sva jih začela gledat, ap kr nič mi ni jasno..user posted image

Ah, bomo že vse porihtali! sicer pa komaj čakam jutri-imama morfologijo, in upam, a bo vse v najlepšem redu..user posted image Pa da vidim, če mamo RES babo, al ji je mogoče od NS lulek zrasel???user posted image user posted image user posted image ,ker potem bodo pa problemi z imenom...za punčko smo že ziher, pa res upam, da je teta na NS dobro vidla...Pridne bodite, božajte bušeke, pa se slišimo, pesti pauser posted image user posted image user posted image  pa za vse, ki ste jutri tud na pregledih, pa tud naslednje dni, no...Se razume!
Papa
Bzzzzzzz

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
13.12.2007 15:37:29   
mali pingo
Ojla!

Joj kako ste pridne. Tudi jaz se javljam po dooooooooolgem času. V službi je norišnica, doma pa (kot sem že povedala) je internet adijo.

Na kratko. Poskušam redno brat ampak se tam nekje od 110 strani zgubljam (upam, da mi bo uspelo nadoknadit). Sem vesela, da je z vami (razen manjših težavic) vse ok.

Tudi midva sva super. Apetit imam še vedno astronomski tako da, če se prav spomnim, je ena izmed vas spraševala, če je rekorderka v pridobljenih kg-jih, pa mislim, da sem to jazuser posted image . Sem pridelala že 6,5 kg (pa nimam dveh user posted image ) (s tem, da se poskušam nazaj držat, ker če bi se pa čisto prepustila apetitu pa ne vem, kaj bi bilo). Buši se tudi že kar vidi, zvečer mi je prav smešno, ko se uležem na hrbet in potipam trebuh, pa je tako, kot bi imela eno kroglo notri (sploh ne znam opisat). Glede brcik - meni se zdi, da od včeraj nekaj čutim, vsake toliko časa imam tak občutek v bušiju, kot bi počil balonček ali nekaj podobnega.

Kaj sem še brala? Aha. Nosečniške hlače sem dvoje sicer dobila ampak je bila predhodnica bolj vitka in ne bojo prav za dolgo. V ponedeljek grem v šoping, in firbec past, v Celovec, morda tam kupim kakšne kavbojke. Morda katera ve, za kakšno trgovino za nosečke v Celovcu (razen C&A v centru).

Vozički - midva (no bolj jaz) se trenutno navdušujeva nad Mutsy-jem in i'coo-jem. Bi rada imela 4-kolesnika, z napihljivimi kolesi. Bomo še videli, kaj bo na koncu.

Previjalna - je ne bom imela. Imava dve komodi obrnjeni s hrbtišči eno proti drugi in bova verjetno kar s tem se znašla.

Porod - bo po vsej verjetnosti "normalni", ker bom v Lj. Sem dolgo govorila, da drugače kot z EA ne bom, zdaj pa se vse bolj nagibam v drugo smer. Pa saj, če jih toliko zdrži, bom pa še jaz, ni vrag. Poskušala bom edino babico (po vezah) dobit, ker pravijo, da je boljše, če koga poznaš (več pozornosti, proti bolečinskih zadev ipd.).

Imena - za punčko sva skoraj prepričana kakšno ime bo, za fantka se nama pa tudi sanja ne.

3D UZ - tudi mene matra, ampak, kot je že ena napisala, cena me malo nazaj drži, bomo videli kakšnega mnenja bo user posted image .

Vaših slikic nisem uspela pogledat, ampak ne dvomim, da ste luštne. Upam, da mi bo uspelo kdaj kasneje. Pa tudi svoje bi gor dala. Upam, da bomo doma kmalu imeli internet ker drugače še dolgo ne bo nič iz tega.

Moj naslednji GP je 20.12. (komaj čakam), morfologija pa 22.01.08 - tudi jaz bom takrat 22 t nosečka in pravijo, da je to še čisto dovolj zgodaj.

No pa le ni bilo tako kratko (neverjetno ampak že 0,5 ure ni zazvonil telefonuser posted image ).

Lp vsem in se javim, ko bo spet kakšna "luknja" za ringarajo (za napake se opravičujem vendar nimam časa za nazaj kontrolirat)user posted image .

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
13.12.2007 16:11:26   
Estrella*
Taula: dobra forauser posted image  SE vidi , da mi možgani bolj počas delujejo. Je to zaradi user posted image  ali EMŠO?user posted image  Drugače mi je matematika dobro ležala a vidim , da se z leti pozabila na seštevanje 23+23=???

Filipinka: Super za tvoja user posted image user posted image  Si vprašala za spol??

Zalazoya: bomo urihtali.

Čmrlika: Držim pestke za jutri! Al bo baba al pa lulek?user posted image  Men so na NS rekli, da se ne vidi najbolje in da bolj kaže na punčko. Sem pa ravno danes brala o Pušenjaku(bila na NS pri njemu), da je dvema enako rekel in sta na morfo čudežno dobile luleka.

mali pingo: hello back! Aj ti kg! Pri drugem se mi nič grozno ne zdi, ko reče, da se je zredila za xx Kg, pri sebi pa na to gledam drugačeuser posted image .

(odgovor članu mali pingo)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
13.12.2007 16:26:57   
Estrella*
Zalazoya: seveda je možno, da ti dela morfo., Jaz jo imam 7.1 in imam rok 22.5.08. Pri prvem škorcu mi jo je delal pri 20t 3/7
Kar optimistično!

Kastanjeta: jaz sama razmišljam o 3 otroku in glede na moja leta bi ga poskušala urajmat takoj po rojstvu, prvi vlak ko bo mogoč. Si ti zaradi tega , ker si dokaj kmalu zanosila po rojstvu imela zaradi tega kakšne težave?
Po prvem porodu sem prvo M dobila že po 6 tednih in to pri polnem dojenjuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3497
13.12.2007 16:45:15   
Estrella*
Vidim, da imam monologuser posted image . Imam težave z obljavo seznama. Že 3x popravila in erroruser posted image  Je morda že predolguser posted image user posted image

Sem zmazala celo pizzo. Bila je izvrstna, sedaj mi je pa slaboooo!

Neposredna povezava do sporočila: 3498
13.12.2007 17:17:55   
Aurea

V ponedeljek grem v šoping, in firbec past, v Celovec, morda tam kupim kakšne kavbojke. Morda katera ve, za kakšno trgovino za nosečke v Celovcu (razen C&A v centru).

v novem nakupovalnem centru City Arkaden je baje trgovina znamke Mama Licious. Jo imam namen enkrat ob priliki prečekirat, ker tudi jaz rabim hlače. Katalog je na:
http://www.mama-licious.com

< Sporočilo je popravil Aurea -- 13.12.2007 17:18:59 >

(odgovor članu mali pingo)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
13.12.2007 17:21:33   
Aurea
Al bo baba al pa lulek? Men so na NS rekli, da se ne vidi najbolje in da bolj kaže na punčko. Sem pa ravno danes brala o Pušenjaku(bila na NS pri njemu), da je dvema enako rekel in sta na morfo čudežno dobile luleka.
IZVIRNO SPOROČILO: teodoral
[

He, he, jaz sem tudi slišala že nekaj podobnih štorij, ko so jim celo nosečnost napovedovali user posted image , pa so imeli doma že vse v roza barvi nabavljeno, potem pa rojstvo in - lulčki! user posted image user posted image  
(seveda tudi obratne variante pridejo v poštev)

Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?