narava
|
o zenice, pejte spat! kako bi blo fajn, ce bi lahko danes, ko je ura zvonila za vstat, jo sam klofnla in se nazaj namestila..ne pa v mrrrrrzlo jutro it delat..kr neki se dobr, da je petek.. jest sm zjutrej zmeri "tezka"(ne mi zamerit za to, da pejte spat) pa ne mislim kilogramovsko tezka ampak tko..Bog ne daj, da me ogovoris Ko sm bla se v studentu, sm mela eno fuuuuuul dobro cimro, Primorko, Klepetuljo (z veliko zacetnico, ker je res bla veelika cveka ) in sva se super, ampak res super, razumeli - po 10. uri zjutraj! prej pa .. a-a, je bla (pol k se je navadla) raj tih.. ona je ze zjutraj, se preden se je dvignila iz postelje, rekla: "Sooooooncek!" in je bla ze nasmeh do uses in horda besed pripravljenih! Je ze letela iz postelje, si prepevala in govorila 100/h! Jest pa, hmm.. Se je blo zlo tezko navadit, sam ko sva se pa uskladili (ona veliko manj govorila, jaz pa sem se maaalo manj mrscila - govorila itak do 10. nisem ) sva se super zastople.. no tolk, da veste, da vam jest najbrz jutranje kavice ne bom kuhala (ce se to zgodi, sem pa fuul dobre volje ze zjutraj ) no, se beremo. lp, n.
Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki. Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih. Uspeh zagotovljen!
|