mali pingo
|
Ojla! Joj kako ste pridne. Tudi jaz se javljam po dooooooooolgem času. V službi je norišnica, doma pa (kot sem že povedala) je internet adijo. Na kratko. Poskušam redno brat ampak se tam nekje od 110 strani zgubljam (upam, da mi bo uspelo nadoknadit). Sem vesela, da je z vami (razen manjših težavic) vse ok. Tudi midva sva super. Apetit imam še vedno astronomski tako da, če se prav spomnim, je ena izmed vas spraševala, če je rekorderka v pridobljenih kg-jih, pa mislim, da sem to jaz . Sem pridelala že 6,5 kg (pa nimam dveh ) (s tem, da se poskušam nazaj držat, ker če bi se pa čisto prepustila apetitu pa ne vem, kaj bi bilo). Buši se tudi že kar vidi, zvečer mi je prav smešno, ko se uležem na hrbet in potipam trebuh, pa je tako, kot bi imela eno kroglo notri (sploh ne znam opisat). Glede brcik - meni se zdi, da od včeraj nekaj čutim, vsake toliko časa imam tak občutek v bušiju, kot bi počil balonček ali nekaj podobnega. Kaj sem še brala? Aha. Nosečniške hlače sem dvoje sicer dobila ampak je bila predhodnica bolj vitka in ne bojo prav za dolgo. V ponedeljek grem v šoping, in firbec past, v Celovec, morda tam kupim kakšne kavbojke. Morda katera ve, za kakšno trgovino za nosečke v Celovcu (razen C&A v centru). Vozički - midva (no bolj jaz) se trenutno navdušujeva nad Mutsy-jem in i'coo-jem. Bi rada imela 4-kolesnika, z napihljivimi kolesi. Bomo še videli, kaj bo na koncu. Previjalna - je ne bom imela. Imava dve komodi obrnjeni s hrbtišči eno proti drugi in bova verjetno kar s tem se znašla. Porod - bo po vsej verjetnosti "normalni", ker bom v Lj. Sem dolgo govorila, da drugače kot z EA ne bom, zdaj pa se vse bolj nagibam v drugo smer. Pa saj, če jih toliko zdrži, bom pa še jaz, ni vrag. Poskušala bom edino babico (po vezah) dobit, ker pravijo, da je boljše, če koga poznaš (več pozornosti, proti bolečinskih zadev ipd.). Imena - za punčko sva skoraj prepričana kakšno ime bo, za fantka se nama pa tudi sanja ne. 3D UZ - tudi mene matra, ampak, kot je že ena napisala, cena me malo nazaj drži, bomo videli kakšnega mnenja bo . Vaših slikic nisem uspela pogledat, ampak ne dvomim, da ste luštne. Upam, da mi bo uspelo kdaj kasneje. Pa tudi svoje bi gor dala. Upam, da bomo doma kmalu imeli internet ker drugače še dolgo ne bo nič iz tega. Moj naslednji GP je 20.12. (komaj čakam), morfologija pa 22.01.08 - tudi jaz bom takrat 22 t nosečka in pravijo, da je to še čisto dovolj zgodaj. No pa le ni bilo tako kratko (neverjetno ampak že 0,5 ure ni zazvonil telefon ). Lp vsem in se javim, ko bo spet kakšna "luknja" za ringarajo (za napake se opravičujem vendar nimam časa za nazaj kontrolirat) .
|