|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08
13.12.2007 11:40:50   
kastanjeta
Naty*  drug porod so mi sprožili 15 dni prej, ker je bil patološki CTG - pa tud med samim porodom so mi vstavljali elektrode na user posted image glavico. Sem jih pa kot nora prosila za protibolečinsko, pa so rekli, da je otrok na prvem mestu, ko pa je prišlo tak daleč, da so ugotovili, da je z mano že proti koncuuser posted image , pa so hoteli delat CR. Tega si nisem želela in sem kar začela pritiskat in to je bilo to. No s pikico je zdaj vse okuser posted image
Pa tudi v tej nosečnosti si želim naraven porod, sej na koncu koncev, ko dobimo svoje biserčke v naročje itak pozabimo bolečineuser posted image . Upam pa, da bo to zadnji porod ( v tretje gre lažje, a ne? )user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
13.12.2007 11:41:03   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Joj punce mene so pa klicali iz bolnice, da jutri ne morem priti na G pregled, ker renovirajo ambulanto in so mi dali datum šele 27.12. user posted image user posted image user posted image . 27. 12 bom pa že 22. tednov noseča. Sem G zdaj klicala za morfologijo, ker pravijo, da se do 22. tedna dela in je rekel,da ne bo nič narobe in jo bova delala 27.12. Jaz sem se pa tolk veselila, da bom jutri videla svojega user posted image . Sem žalostna. user posted image

Ne bit žalostna. 27.12. bo tukaj kot bi mignil. Boš videla. Do takrat pa še kaj ustvarjaj, Dee Dee- ko cartaj in akcija na RRuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
13.12.2007 11:41:44   
Taula
Joj Aurora.user posted image

Važno da ti naredi morfo, čeprav kasneje. Kaj niso rekla dekleta, da se dela med 20 in 24 tednom lahko?user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
13.12.2007 11:43:01   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: kastanjeta

( v tretje gre lažje, a ne? )user posted image user posted image user posted image

Hmmm, jaz upam, da gre že v drugo user posted image . Sicer je bil tudi prvi OK (sej je bolelo, ampak za preživet).

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kastanjeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
13.12.2007 11:43:54   
Aurea
Ja, TamaraJ, imaš prav glede študija,  malo poklicne deformacije ne morem skriti user posted image
Vidim, da sva kr iz istega testa glede zgo in um.zgo. user posted image

Sicer imaš pa prav, glede Berlina, sem šla preverit, res je v Gemaldegalerie.

Mene je sicer vedno zanimala zgodovina, umetnost je seveda sodila zraven, ampak nikoli si nisem predstavljala, da bom nato v njej med študijem našla toliko "za dušo". Se pa spomnim, da me je učiteljica likovnega pouka že v OŠ podila na srednjo oblikovno user posted image . Po svoje mi je v enem delčku možganov kar malce žal, da nisem naprej bolj razvijala teh sposobnosti, saj veš, v gimnaziji so nam življenje grenile razne fizike in kemije (saj nimam nič proti njim, samo zanimale me niso tedaj, danes bi bilo drugače user posted image ).

Ti si torej v grafičnem poklicu... zanimivo, se mi zdi da sem videla na eni tvoji fotki pred dnevi, ko si slikana v eni firmi in sem takoj pomislila, da je nekaj v zvezi z oblikovanjem... hecno.
Morava še kaj v tej smeri poklepetati user posted image

Punce, želim vam lepo in sončka polno popoldne, mene čaka sedaj kosilo (ena od boljših variant za sline cedit: pire, špinača, polpeti user posted image .

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
13.12.2007 11:44:42   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Joj punce mene so pa klicali iz bolnice, da jutri ne morem priti na G pregled, ker renovirajo ambulanto in so mi dali datum šele 27.12. user posted image user posted image user posted image . 27. 12 bom pa že 22. tednov noseča. Sem G zdaj klicala za morfologijo, ker pravijo, da se do 22. tedna dela in je rekel,da ne bo nič narobe in jo bova delala 27.12. Jaz sem se pa tolk veselila, da bom jutri videla svojega user posted image . Sem žalostna. user posted image

Ne me hecat... user posted image  Jaz sem se pa veselila, da vidim tebe user posted image  Madona, no... user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
13.12.2007 11:46:45   
aurora28
Taula nevem eni pravijo, da se dela do 22. tedna, spet drugi do 24. tedna. Nevem, me čist iz tira vrglo in me razžalostilo, ker sem se zelo veselila jutrišnjega pregleda. user posted image

Me je pa mož klical in povedal, da pri njemu v službi en prodaja kotno sedežno, staro 1 leto, dobro ohranjeno za 150 €, razlog prodaje je renoviranje stanovanja in mu ta kot ne paše, zato pa jo prodajajo. Jo bova jutri šla gledat in bova videla kaj bo. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
13.12.2007 11:46:47   
kastanjeta
Aurora   tudi jaz imam morfo šele 8.1. in bom prav tako že 22. tednovuser posted image , pa me je G naročila pa redni poti, tako da se ne sekiraj.  Tudi nam so rekli da se dela nekje do 24. tedna.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
13.12.2007 11:53:12   
Taula
Jaz imam tudi morfo v 22 tednu...šele leta 2008. Bomo še čakali.user posted image

Kaj na 3D boste ve šle? Čakalne vrste so kar dolge za to..posebej Postojna, v Dravljah je pa kar drago.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3459
13.12.2007 12:02:51   
aurora28
Se tolažim s tem, da bom bebico videla pred novim letom in bova dobila lepo božično-novoletno darilce. user posted image Madonca, kako si lahko hiter užaljen in razočaran, mene je ta klic čist skenclav, ampak bo že.

A boste šle na kakšne zaključke? Midva greva v soboto na fešto, kasneje pa so mene še povabili na eno fešto z vsemi bivšimi delavci.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
13.12.2007 12:06:51   
kastanjeta
blagor tebiuser posted image
mene niti povabili niso - dve leti te ni v službo pa te kar izbrišejouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
13.12.2007 12:08:12   
Taula
Nobene fešte zame.user posted image   Moj user posted image jo ima danes.službeno. Mi je v službi sploh nimamo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3462
13.12.2007 12:11:40   
kastanjeta

Hmmm, jaz upam, da gre že v drugo . Sicer je bil tudi prvi OK (sej je bolelo, ampak za preživet).
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

IZVIRNO SPOROČILO: kastanjeta

( v tretje gre lažje, a ne? )user posted image user posted image user posted image

Hmmm, jaz upam, da gre že v drugo user posted image . Sicer je bil tudi prvi OK (sej je bolelo, ampak za preživet).

Pravijo, da čim krajša je razlika v porodih, lažje jeuser posted image .  Jaz sem mela razlike 4,5 letauser posted image , zdaj bo pa 1,8 letauser posted image .      Pravijo pa tud, da če je razlike več kot 10 let je isto kot da greš rodit prvič.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
13.12.2007 12:11:41   
aurora28
Vse souser posted image ! Sem pravkar našla na strani baby centra numerološki izračun za vašega malčka in sem vpisala ime in priimek.

Analiza za primer, če bo fantek:

Število imena: 8
Oseba je organizator. Če je oseba sama odgovorna za svojo usodo, pridobi moč in uspeh.
Število osebnosti: 1
Drugi ljudje ga/jo dojemajo kot drzno, samostojno, ustvarjalno, tekmovalno osebo, ki ima zelo močno voljo.
Število srca: 7
Notranja občutja in talenti ga/jo vodijo, da preživlja čas sam/a v iskanju resnice in poglabljanju v mirno življenje.
Otrok s številom imena: 8
Ko prinesete domov novorojenčka s številom imena 8, se pripravite na prilagajanje, kajti otrok ima svoj urnik in bo, če bo pač tako naneslo, pustil čakati nase celo družino. Otrok s številom imena 8 ima sistem za vsako stvar, pa naj gre za pospravljanje sobe ali pa učenje zgodovinsko pomembnih datumov. Njegovi najljubši projekti so tisti, ki mu prinesejo denar. Ne bodite presenečeni, ko boste ugotovili, da vsi prijatelji vašega otroka pravzaprev delajo zanj. Ko bo prijateljem razkazoval svoje novo kolo, ga bodo lahko za razumno cerno stotih tolarjev tudi preizkusili. Ko ga vzamete s seboj po nakupih, lahko mirno pustite svoje možgane na pašo, saj vam bo mali matematik izračunal kaj se vam najolj splača kupiti in za koliko je že naložen voziček. Kasneje vas bo tudi pregovoril, da prihranek nakupa investirate v njegovo bodoče podjetje. V šoli je tisti, ki vrši pritisk vrstnikov. Redno ga izbirajo za predsednika razreda in tudi kot najstnik oz. mlad mož aktivno sodeluje v dijaških in študentskih združenjih. Otrok s številom imena 8 bo zagotovo pustil svoj pečat v svetu in ponosno delil svoj uspeh z vami, zato se mu pustite pregovoriti v 1000 in prvo igro monopolija, saj bo nekoč tudi v resničnem življenju posedoval Piran in Portorož.

Analiza za primer, če bo punčka:

Število imena: 7
Oseba, ki rada analizira. Vzame si čas zase, da bere, piše ...
Število osebnosti: 4
Drugi ljudje ga/jo dojemajo kot disciplinirano, praktično, delavno, zanesljivo in zvesto osebo.
Število srca: 3
Notranja občutja in talenti ga/jo vodijo, da izraža svoj optimizem in ustvarjalne sposobnosti.
Otrok s številom imena: 7
Že od prvih trenutkov, ko pride na svet je dojenček s številom imena 7 miren. Ko ga previjete in nahranite, ga lahko položite nazaj v posteljico in tam ostal tih in se zaposlil z opazovanjem ali igranjem, dokler spet ne zaspi. Že zelo zgodaj boste opazili njegovo zanimanje za knjige in prva igrača, ki si je bo res zaželel bo verjetno pisalni stroj za otroke. Brati se bo naučil veliko preden bo šel v šolo. Je radoveden in analitičen tip, zato bi v šoli užival tako pri naravoslovnih predmetih, kot tudi pripisanju prostih spisov. Ker je perfekcionist načrtuje vnaprej in vedno konča, kar je začel. Neorganiziranega trenerja ali nepripravljene učiteljice ne bo kaj prida spoštoval. Ko se udeležuje športnih aktivnosti si vestno pripravlja strategije in se trudi izboljšati svojo tehniko, saj je v njem tudi malo športnega psihologa. Tako lahko zadovoljite njegovo željo po analizi svojega nastopa tako, da ga posnamete na šolski tekmi ali treningu. Otrok s številom imena 7 je sam svoj najljubši prijatelj. Ima malo dobrih prijateljev in skoraj nikoli ne podleže pritisku vrstnikov. Nujno potrebuje svoj lasten prostor in je zelo občutljiv, kadar gre za njegovo lastnino. Bratje ali sestre, ki si sposodijo njegove igrače naj pazijo, da jih vrnejo takšne, kot so jih prejeli. Pri izboru garderobe je pedanten in ne boste ga pregovorili, da obleče zmečkane hlače ali srajco, ki ji manjka gumb. Otrok s številom imena 7 ne mara, da ga preveč sprašujete, ali da mu govorite kaj naj dela in kaj ne. Kadar čuti, kot da ne razumete, bo verjetno odšel na potep s svojim psom ali se zatopil v kakšno dobro knjigo. Med svojim odraščanjem vam bo otrok s številom imena 7 neštetokrat dal vedeti, da vas kot starša občuduje, ko pa bo svojim otrokom pripovedoval zgodbe o njihovih čudovitih starih starših, vam bo s tem zagotovil nesmrtnost.

Neposredna povezava do sporočila: 3464
13.12.2007 12:14:10   
kastanjeta
aurora kakšna imena imaš pa v mislih?   Mi sploh ne najdemo pravega imena zauser posted image . Imamo pa že Alena in Lariso. 

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
13.12.2007 12:14:53   
aurora28
Po tej analizi sploh nevem kaj bi si bolj želela punčko ali fantka, oba imata prednosti in slabosti user posted image user posted image user posted image . Najbolj mi je pomembno, da je živ in zdrav. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
13.12.2007 12:16:35   
aurora28
V mislih imava bolj krajša imena tako za punčko kot za fantka. Sva se namreč odločila, da bova vsem izdala kaj pričakujemo, ampak ime otročka pa bo do poroda ostalo skrivnost. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
13.12.2007 12:18:24   
kastanjeta
Poštenouser posted image user posted image user posted image ,  vsega jim pa tud ni treba vedet -  jaz samo upam, da bova ime izbrala do porodauser posted image   a to je tvoj prvi?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
13.12.2007 12:21:49   
aurora28
Sem še enkrat preverila in sem vpisala v to analizo moževo in moje ime in ne boste verjele je utroflo user posted image user posted image user posted image . Moževa številka je 7, kar ga v celoti zelo dobro opisuje, jaz pa imam 1 in me je tudi utroflo, še posebej je tisto ko piše, da otrok z num.št. 1 je rad vodja in bo v vrtcu postrojeval ostale otroke v vrsto. To je pa tako resnično, ker jaz sem bila takšna, ima moja mami dokaz o tem. user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
13.12.2007 12:22:19   
Taula

Število imena: 3
Oseba je spretna v besednem izražanju, večno ostane mladostna, s starostjo pa postane tudi bolj samozavestna.

Število osebnosti: 2
Drugi ljudje ga/jo dojemajo kot dovzetno, občutljivo, sočutno, sodelujočo in diplomatsko osebo.

Število srca: 1
Notranja občutja in talenti ga/jo vodijo, da vodi in usmerja na podlagi svojih lastnih edinstvenih idej.

Otrok s številom imena: 3
Otroku s številom imena 3 se že od rojstva naprej nihče ne more upreti. Pozornost pričakuje in jo tudi dobi. Ne glede na to ali je zadržan ali odprt, se sramežljivo spogleduje izza materinega krila in prične nepretrgoma klepetati s prvim, ki se mu nasmehne. Je željan učenja. Raje kot tradicionalne, ima nekonvencialne metode učenja, zato večino znanja pridobi z izkušnjami. Ker ima trok s številom imena 3 veliko sposobnost nastopanja in pretiravanja, je dobro, če mu zna fleksibilen učitelj ali starš, ki ti sposobnosti spoštuje, pomagati, da se naenkrat osredotoči le na eno stvar in tako postane bolj uren. Je nemiren učenec, ki ne mara rutine, ko pa nekaj resnično vzbudi njegovo zanimanje, prekosi v tem vse okoli sebe. Ker ima v rokavu nešteto ukan, mu gredo potegavščine izjemno dobro od rok, vendar le, kadar so namenjene drugim. Če vam pri tako nagajivem in nastopaškem otroku zmanjka potrpljenja, mu odvzemite njegovo občinstvo – osamljenost je zanj najhujša kazen. Otrok s številom imena 3 je očarljiv, lahko se izgovori iz česarkoli in vedno najde kakšno dobro opravičilo, še posebej kadar pozabi svojo domačo nalogo ali izgubi pulover. Ne spodbujajte njegovega nerganja in vedite, da zaradi nepomembnih stvari ne bo dolgo na tleh. Čeprav včasih kuha mulo, zna pogumno prenašati udarce usode.

Najina bejba bo očitno nagajiva..po očku seveda.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3470
13.12.2007 12:23:55   
Naty*
kastanjeta vsekakor bo tretji lažji, kot pa prvi za tiste, ki ga mormo dat skozuser posted image . Tko da si vsaj mal na boljšem user posted image .

aurora28 js sm tud slišala, da je možno do 24. tedna. Sicer pa če ne bi bilo, bi te sigurno naročil prej. Sej tolk špilat se pa tud ne morjo s tem.

Taula js bom verjetno šla na 3D v Postojno. Baje, da je to ful lep dogodek... Glede čakalnih vrst pa nism še nič slišala,  sicer je pa objavljena telefonska na spletni strani pa verjetno niso jezni, če vprašaš kdaj se je treba naročit.

Glede imen sm se zadnjič hvalila, da sva že zbrala. No ni čist tko... moj si je že premislu user posted image . Zdej vsaj veva, da iščeva samo za user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
13.12.2007 12:25:30   
Taula
Taula js bom verjetno šla na 3D v Postojno. Baje, da je to ful lep dogodek... Glede čakalnih vrst pa nism še nič slišala, sicer je pa objavljena telefonska na spletni strani pa verjetno niso jezni, če vprašaš kdaj se je treba naročit.

Jaz sem brala na aprilčicah, da imajo gnečo. Kdaj je najbolje iti...med 25-30 tednom ali prej?user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
13.12.2007 12:30:52   
kodrana
Taula meni je v Domžalh rekla, k sm bla na nuhalni, da se na 3d naročajo okoli 25T.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
13.12.2007 12:31:42   
Naty*
Js sm slišala, da je najboljš 26. al pa 27. teden. Ker se takrat vse najlepše vidi user posted image . Pa zdi se mi, da sm zadnjič v Postojni to celo prebrala nekje, ko sm bla na NS user posted image . Evo pozabljivost nosečniška user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
13.12.2007 12:32:45   
Taula
Hvala vama.user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?