Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.3.2008 19:13:33
|
|
|
|
sonček33
|
ledenka jaz sem sigurna, da vama je uspelo
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.3.2008 19:15:42
|
|
|
|
ledenka
|
ah, bomo videli sem optimisticna, se pa zavedam statistike. in upam, da bo tokrat v moje dobro katere spike imas ti? najprej suprefact, kaj pa potem?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.3.2008 20:07:19
|
|
|
|
Erin
|
Moj je odjodlal na pirčka...pa mam cajt....a je kera tuki? ja?????????? ne???????
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 29.3.2008 11:09:02
|
|
|
|
ledenka
|
jutrooooo jaz bi samo spala mal cajcka bomo videli, ce mi kava se kar smrdi... jo malce pogresam si grem dat pike, potem pa na trg. po veliko dozo zelenjave in jagod!!!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 29.3.2008 16:14:21
|
|
|
|
sonček33
|
Ledenka - nič hudega če ti kofe ne diši, to je ok čaj je bolj zdrav
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.3.2008 14:05:07
|
|
|
|
ledenka
|
kje ste, moje borkice? Soncek, mi se nisi povedala, s cem se bos spikala, kaj sledi po Suprefactu Spelci, se malo, pa bos srcke vidla vse ostale - uzivajte tale lep soncni dan pa se en cajcek
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.3.2008 14:16:18
|
|
|
|
sonček33
|
ledenka - menopur bom pol brizgala pa ti?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.3.2008 14:20:39
|
|
|
|
ledenka
|
menopur, 2x 75 enot, in 1 diphereline. menopur peeeceee
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.3.2008 14:36:26
|
|
|
|
spelka12
|
ajsika če že zdej pečeeeee kaj šele bo a? No bomo že v torek videle kak si se obnesla. Navijamo. sonček33 a ti pa že v ponedeljek nizki štart . Bravissimo. Uspešen začetek in uspešen konec ti želim. erin duša luba tvoje dete je že v 6 kvadratku a si vidla? jest res nimam nič časa, smo imeli r.d. od tašče pa še kuhinjo pucam ko zmešana. V ponedeljek na šihtu se vam pa posvetim, če ne bo preveč dela. Pa, pa.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.3.2008 14:50:07
|
|
|
|
ledenka
|
Erin, se 4 mesece, pa bo komaj cakam, da nam poves, kak je blo na morfo! Spelci, daj ti ne pretiravaj s pucanjem jaz se pri tem ze zdaj pazim je tolk fajn, ko lahk recem, da ne morem, k me spika punce moje, grem kaj kosilo skuhat tale ura me je cist unicla
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.3.2008 10:11:02
|
|
|
|
ledenka
|
grrrr, sem napisala post, pa je šel v neskončnost no, čajček je ostal pa dajte no, jaz ne bi mela samogovorov
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.3.2008 10:28:50
|
|
|
|
murkica
|
Zdravo!!! Najprej sem šla danes pogledat na "ne pričakujemo marca" in sem ugotovila, da je polno enih novih nosečk in sem hitro mogla smuknt še na našo borbo, da vidim, če je tudi tukaj kakšna dobra novička.... No jaz bom mogla na rezultat počakat še kakšne 4 dni, da bo jasno, če smo kaj "pridelalali" ali ne!!! Zdej vidim, da boste kmalu vse nosečke in moram pohitet, da ne bom potem tukaj sama ostala in imela monologe . No drugače imam pa jaz danes izpit , pa nisem bla nič pridna, tako da grem bolj kot ne na blef in bomo videli kaj s ebo izcimilo iz tega. Upam, da se me usmili in mi da 6. No sej, če ne bom naredila bom šla pa še enkrat, saj sem sama kriva, da se nism učila dovolj. No zdej grem pa še res malo za knjige, da bom vsaj kaj znala odgovort . Bodite pridne pa se beremo jutri...
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.3.2008 12:02:02
|
|
|
|
Erin
|
Murkica - držim pesti za dobro opravljen izpit ledenka - jaz tudi nebi rada imela monologov ampak kaj morem če pa nobene nikjer ni Morfologijo imam pa čez 4 dni....po eni strani komaj čakam po drugi strani mi je pa kar odpor nodit k moji gin odkar se mi je tako zamerila Prisežem če ne bom imela ponovnega UZ da bom pop Kako pa kaj tvoje špike...kakšni novi občutki, okusi? Špelka - pa ti vse opaziš...če mi nebi rekla da je že v 6 slikci bi jaz slepo verjela da se bo to zgodilo šele v torek 1.4. S pucanjem pa le ne pretiravaj da ne bo kaj narobe, slišiš??
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.3.2008 12:36:58
|
|
|
|
ledenka
|
murkica, držim pesti za izpit... za tvojo pa ti pošiljam imam dober feeling glede tebe! poznam jih kar nekaj, ki so zanosile, ko niso več štele dnevov... ker so imele O kak dan prej ali kasneje kot je sicer kazal koledar ena frendica sploh ne ve, kdaj je zanosila, ker je bila en teden okoli O na službeni poti še dobro, da je dete njenemu zelo podobno, drugače bi se lahko vprašali Erin, definitivno držimo pesti za še en UZ sem gledala včeraj tvoj števec, še manj kot pol! pri meni je tako, da se mi tek počasi vrača no, še vedno mi najbolj paše sadje. pa tak pritisk čutim v jajčnikih, ni bolečina, ampak definitivno se neki dogaja jutri bo prvi UZ, pa da vidimo, kaj bo pokazal.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.3.2008 12:44:32
|
|
|
|
pikica36
|
hoj punce! kako ste? zunaj je tak lep dan, da se ti kr stoži ko moraš bit človek na šihtu jaz sem danes dop. imela G. -pregled po čiščenju. mi je rekel, da glede na izvid mi ne more povedat zakaj je prišlo so ss. genetsko ni kaj narobe, mola tudi ni... tako da mi je rekel kako počakat pol pa lahko poskušamo.torej čakam na pol pa veselo v borbo, čeprav kaj posebej že zdaj ne " pazimo"- včasih ja, včasih ne.. tako da... , jaz pravim če se prej pol letani primlo nevem zakaj bi se zdaj takoj ledenka, sonček.... pridno se špikajta in uspešno , da bo veliiiko špelči- kako ti?! ne " zaganaj se preveč pri pucariji!!!pazi nase
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.3.2008 12:54:49
|
|
|
|
ledenka
|
pikica dobro je, da ni vzroka, slabo je, da ne veš. ampak imaš vsaj lahko nizki štart, tako da po M začneta zares bo kmalu, do novega leta bomo vse s trebuščki ali že z dojenčki. upam, zelo upam
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.3.2008 12:57:48
|
|
|
|
Erin
|
ledenka, pikica - pošiljam vama da se vama na testku čimprej nariše in v roku enega leta donosita zdravega ali
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.3.2008 12:59:05
|
|
|
|
ledenka
|
ah, naj bota kar da pol zapremo štacuno hvala, Erin
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.3.2008 15:23:05
|
|
|
|
spelka12
|
Jah no, vidim ena svarila pri pucanju. Ni blema bom nehala, ampak če pridete po ve pucat . Nobena ne bi? Pol pa nič, bom pa jest. Sej sem že nahala, zadnji krožnik in vinski kozarec sta v omari. Sem pa pomoje malce pretiravala, ker že cel dan bruham. Ampak tko konkretno ne samo mal . Sem čist zelena na šihtu, pa ne morem rečt za bolniško . Sem odločena, da če v četrtek vidim srčka povem ta vikend na šihtu, pol bom pa malo bolj na off, ker to ne pelje več nikamor. murkica a si naredila izpit? Sej več kot 6 itak ne rabiš. Ta mesec bo pa +. Mi je ena tička povedala. ajsika držim pesti povsod po telesu za jutrišnji UZ. sonček sem prebrala, da se že špikaš. Hudoba pa nič ne poveš. Ti, ti. erin sem ažurna a ne? Ne tolko sem vesela za vsako mojo borko, ki ji uspe, da jo že moram spremljat. pikica36 kako si kaj? Upam, da takoj po rata. Pravijo, da v drugo gre prej. Meni se pa slikca jutri premakne. Bo iz fižolčka nastal fižol Vse ostale borke, pogrešam vas javite se.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.3.2008 15:44:35
|
|
|
|
ledenka
|
špelči, držim pestke zate, še moje mace majo stisnjene šapice mogoče pa se ti je začela nosečniška slabost
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.3.2008 16:36:29
|
|
|
|
Serendipity
|
Ja glej no glej - same špiklje špoklje so tu! Eee, jaz vam vsem drrržimm pesti - enim, da je ne bo, drugim, da čimprej pride in bo nov boj (no, ali pa naj sploj ne pride), tretjim, da bo srček delal BUMBUM na uz-ju, potem spet da pridelate čim več jajčec, nato spet držim pesti, da bo viden lulček ali pa lučka
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.3.2008 20:53:36
|
|
|
|
ledenka
|
Se* moja draga sej se malo, pa bomo zate navijale! sem brala, da je v MB cakalna doba krajsa, tud 6-8 mesecev! ce sta ze bila na konziliju, to ni vec dolgo
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.3.2008 22:22:54
|
|
|
|
polaris
|
Ajsi, Špelka, Erin, Sonček, Murkica, Se*, Lunca, Pikica, Beyba... & CO ful mislim na vas in vam želim vse najlepše,... Špelka, ti pa nehaj tolk delat ( smailigledastrogo)!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.4.2008 10:08:47
|
|
|
|
ledenka
|
jutro vstala ob 5h, ob 5.30 sem bila pri Rešu na mizi, in 15 minut po tem spet v postelji. še dobro, da sem domov prinesla novo dozo za do petka, drugače bi še mislila, da sanjam pridelala sem 2 folikla desno in 2 levo. Reš je sicer komentiral, da ni nek presežek. največji je 13 mm, v petek imam še en UZ in če bodo zreli, pade stopka v petek in punkcija v nedeljo kar pomeni, da si moram Prometrium al kaj je že tista zadeva do takrat priskrbet. Špelči, kak točno se tistemu reče? pa če imaš telefon od lekarne na Fernetičih, bom tudi zelo vesela
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.4.2008 10:10:09
|
|
|
|
ledenka
|
še čajček
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?