|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
27.3.2008 15:55:57   
ledenka
Erin, pa boš nam, borčevskim tetkam, tud za spol povedla? jaz sem noro radovedna, kaj bo! user posted image  

sonček, kratek postopek je kul user posted image  manj špikanja user posted image  kaj pa si špikaš? jaz 2 menopurja in 1 diphereline. koliko časa je minilo potem do stopke in do punkcije?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
27.3.2008 15:57:22   
Erin
Če boste pridne vam ga pa še res izdam :)
user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
27.3.2008 15:59:53   
ledenka
jaz sem zeloooooo pridna, vedno *smajlikipridnogleda* user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
27.3.2008 16:00:51   
sonček33
ledenka v 1. postopku sem imela menopur, 13 dni pol pa stopka in punkcija - a veš da se sploh ne spomnim, kako je šlo :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
27.3.2008 16:44:04   
ledenka
dobr, punce... grem domov user posted image  sem takoooooo zaspana user posted image  pa ne vem, a je tak dan al so krivi hormončki user posted image  pa tu in tam me mal v jajčnikih špikne, tako nežno... očitno nekaj deluje user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
27.3.2008 20:33:44   
Erin
seveda delujeuser posted image user posted image user posted image

No jaz sem bila pa mal v Špelkinem koncu...sem šla kupit nov kavč pa par malenkosti za Erin junioruser posted image
Špelka, kje si ti pravzaprav - v Kranju ali kje zraven?user posted image Sem skoz premišljevala v katerem koncu "svetiš"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
27.3.2008 22:17:31   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

LuNa73, Erin, spelka12 - bejbe, v petek grem po municijo (beri inekcije), špikala se bom pa šele okoli 9. aprila.

jupijaja jupi jupi ja, jupijaja jupi jupi ja. Evo moje veselje ob tvojem skorajšnjem špikanju. Boš kot jaz a ne? V drugo ti bo pa uspelo. No takrat začne borčevska zaprisega veljati tudi za tebe.
erin firbčne smo. Takoj hočmo zvedeti, komu bomo tetke. A bo Poldka al bo Francl user posted image . Ti napišem z.s. kje točno se moja malenkost nahaja. Da me boš vedela drugič obiskat.
beyba se nič ne javi. Pa ne, da je šla že rodit?
ajsika če peče, špika in zateguje to pomeni, da deluje.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
28.3.2008 8:17:54   
spelka12
Danes sem pa prva, tralalalalala.
Petek je, imam dopust in jaz na šihtu user posted image . Sanje vsakega dekleta.user posted image  
No samo tolko, da vas pozdravim, objamem in polubčkam. Kave nimam, čaja nimam, tortice sem pa včerej vse zmazala. Pa drugič user posted image user posted image .
Lep petek.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
28.3.2008 10:11:19   
ledenka
jutro! spet čaj user posted image

user posted image

punce, kava mi SMRDI user posted image  pa zaspana sem... pritisk imam tam nekje v kleti user posted image  

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
28.3.2008 13:56:18   
Erin
oooooo ledenka v tvojem telesu se pa nekaj dogajaaauser posted image user posted image user posted image

Mam jaz ful dober občutek zate veš...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
28.3.2008 13:59:59   
ledenka
hvala, Erin user posted image  

je pa hec - lačna sploh nisem, ampak zdaj je prišel en sendvič s suho salamo mimo mene in je takooooo zadišalo, sem skor padla nosilcu pred noge user posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
28.3.2008 14:17:33   
Erin
Ja jaaaaaa...tvoji hormončki se prebujajooooooouser posted image user posted image user posted image

In..si prišla do sendviča?user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
28.3.2008 15:54:52   
ledenka
prišla do sendviča *smajlikiseoblizuje* user posted image  ampak zdaj pa sem tako sita, da mi je slabo user posted image  eh, ti hormoni user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
28.3.2008 16:16:30   
Erin
Punce, punce...vem da je zaspan in deževen dan...ampak..odprite oči...tukaj so samo za vas....
user posted image

MUZIKA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
28.3.2008 16:28:45   
ledenka
user posted image  so me kar poživili user posted image  

si grem še eno jabolko umit, potem pa je že čas, da se kaj domov spravim user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
28.3.2008 17:19:24   
sonček33
Punce, v ponedeljek se začnem špikat. Hura. Sva prinesla domov toliko igel in brizg, da sem komaj nesla :)
EVo, nov boj. Nov zagon. novo upanje. Pa naj še kdo reče, da svet ni lep.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
28.3.2008 17:27:45   
ledenka
user posted image  dobrodošla med narkomankami user posted image  imaš zdaj dolgi postopek?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
28.3.2008 17:29:10   
sonček33
zgleda ja, ne vem, pomoje je to dolgi

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
28.3.2008 17:31:34   
sonček33
ledenka, kako pa tvoje špikanje?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
28.3.2008 17:31:36   
ledenka
ja, če začneš nekje 22. dan, pol je to dolgi postopek user posted image  glavno, da se je začelo. kdaj maš prvi UZ?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
28.3.2008 17:32:01   
sonček33
14.4.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
28.3.2008 17:33:06   
ledenka
špikanje mi kar gre user posted image  počasi bom osvojila to veščino user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
28.3.2008 17:33:38   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

14.4.

bomo držali pesti user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
28.3.2008 17:35:23   
sonček33
meni so se tako rokle tresle pri prvem špikanju - komaj sem napolnila brizgo ...vmes celo jokala, moj me je pa miril groza...
hvala za pestke
kdaj greš ti na uz?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
28.3.2008 19:11:04   
ledenka
v torek imam UZ, sem fuuuul radovedna, kaj bo pokazal. spika me kar nekaj, tako da se ocitno dogaja user posted image  pa cudno se mi zdi, da je bila tokrat M sam 3 dni in ne 5 kot obicajno. je bila pa res te 3 dni bolj mocna... eh, ti hormoncki user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?