Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 27.3.2008 15:55:57
|
|
|
|
ledenka
|
Erin, pa boš nam, borčevskim tetkam, tud za spol povedla? jaz sem noro radovedna, kaj bo! sonček, kratek postopek je kul manj špikanja kaj pa si špikaš? jaz 2 menopurja in 1 diphereline. koliko časa je minilo potem do stopke in do punkcije?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 27.3.2008 15:57:22
|
|
|
|
Erin
|
Če boste pridne vam ga pa še res izdam :)
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 27.3.2008 15:59:53
|
|
|
|
ledenka
|
jaz sem zeloooooo pridna, vedno *smajlikipridnogleda*
|
|
RE: nova borba se pripravlja 27.3.2008 16:00:51
|
|
|
|
sonček33
|
ledenka v 1. postopku sem imela menopur, 13 dni pol pa stopka in punkcija - a veš da se sploh ne spomnim, kako je šlo :)
|
|
RE: nova borba se pripravlja 27.3.2008 16:44:04
|
|
|
|
ledenka
|
dobr, punce... grem domov sem takoooooo zaspana pa ne vem, a je tak dan al so krivi hormončki pa tu in tam me mal v jajčnikih špikne, tako nežno... očitno nekaj deluje
|
|
RE: nova borba se pripravlja 27.3.2008 20:33:44
|
|
|
|
Erin
|
seveda deluje No jaz sem bila pa mal v Špelkinem koncu...sem šla kupit nov kavč pa par malenkosti za Erin junior Špelka, kje si ti pravzaprav - v Kranju ali kje zraven? Sem skoz premišljevala v katerem koncu "svetiš"
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 27.3.2008 22:17:31
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 LuNa73, Erin, spelka12 - bejbe, v petek grem po municijo (beri inekcije), špikala se bom pa šele okoli 9. aprila. jupijaja jupi jupi ja, jupijaja jupi jupi ja. Evo moje veselje ob tvojem skorajšnjem špikanju. Boš kot jaz a ne? V drugo ti bo pa uspelo. No takrat začne borčevska zaprisega veljati tudi za tebe. erin firbčne smo. Takoj hočmo zvedeti, komu bomo tetke. A bo Poldka al bo Francl . Ti napišem z.s. kje točno se moja malenkost nahaja. Da me boš vedela drugič obiskat. beyba se nič ne javi. Pa ne, da je šla že rodit? ajsika če peče, špika in zateguje to pomeni, da deluje.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.3.2008 8:17:54
|
|
|
|
spelka12
|
Danes sem pa prva, tralalalalala. Petek je, imam dopust in jaz na šihtu . Sanje vsakega dekleta. No samo tolko, da vas pozdravim, objamem in polubčkam. Kave nimam, čaja nimam, tortice sem pa včerej vse zmazala. Pa drugič . Lep petek.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.3.2008 10:11:19
|
|
|
|
ledenka
|
jutro! spet čaj punce, kava mi SMRDI pa zaspana sem... pritisk imam tam nekje v kleti
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.3.2008 13:56:18
|
|
|
|
Erin
|
oooooo ledenka v tvojem telesu se pa nekaj dogajaaa Mam jaz ful dober občutek zate veš...
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.3.2008 13:59:59
|
|
|
|
ledenka
|
hvala, Erin je pa hec - lačna sploh nisem, ampak zdaj je prišel en sendvič s suho salamo mimo mene in je takooooo zadišalo, sem skor padla nosilcu pred noge
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.3.2008 14:17:33
|
|
|
|
Erin
|
Ja jaaaaaa...tvoji hormončki se prebujajooooooo In..si prišla do sendviča?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.3.2008 15:54:52
|
|
|
|
ledenka
|
prišla do sendviča *smajlikiseoblizuje* ampak zdaj pa sem tako sita, da mi je slabo eh, ti hormoni
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.3.2008 16:16:30
|
|
|
|
Erin
|
Punce, punce...vem da je zaspan in deževen dan...ampak..odprite oči...tukaj so samo za vas.... MUZIKA
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.3.2008 16:28:45
|
|
|
|
ledenka
|
so me kar poživili si grem še eno jabolko umit, potem pa je že čas, da se kaj domov spravim
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.3.2008 17:19:24
|
|
|
|
sonček33
|
Punce, v ponedeljek se začnem špikat. Hura. Sva prinesla domov toliko igel in brizg, da sem komaj nesla :) EVo, nov boj. Nov zagon. novo upanje. Pa naj še kdo reče, da svet ni lep.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.3.2008 17:27:45
|
|
|
|
ledenka
|
dobrodošla med narkomankami imaš zdaj dolgi postopek?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.3.2008 17:29:10
|
|
|
|
sonček33
|
zgleda ja, ne vem, pomoje je to dolgi
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.3.2008 17:31:34
|
|
|
|
sonček33
|
ledenka, kako pa tvoje špikanje?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.3.2008 17:31:36
|
|
|
|
ledenka
|
ja, če začneš nekje 22. dan, pol je to dolgi postopek glavno, da se je začelo. kdaj maš prvi UZ?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.3.2008 17:32:01
|
|
|
|
sonček33
|
14.4.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.3.2008 17:33:06
|
|
|
|
ledenka
|
špikanje mi kar gre počasi bom osvojila to veščino
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.3.2008 17:33:38
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 14.4. bomo držali pesti
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.3.2008 17:35:23
|
|
|
|
sonček33
|
meni so se tako rokle tresle pri prvem špikanju - komaj sem napolnila brizgo ...vmes celo jokala, moj me je pa miril groza... hvala za pestke kdaj greš ti na uz?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.3.2008 19:11:04
|
|
|
|
ledenka
|
v torek imam UZ, sem fuuuul radovedna, kaj bo pokazal. spika me kar nekaj, tako da se ocitno dogaja pa cudno se mi zdi, da je bila tokrat M sam 3 dni in ne 5 kot obicajno. je bila pa res te 3 dni bolj mocna... eh, ti hormoncki
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?