spelka12
|
Še jaz, še jaz. Pri meni ni vedel nihče, samo benika (itak) in ena kolegica ki je pa tako daaaaleč stran, da ne more narest nobene škode. Je pa pri prvem vedla še ena in ji pač nisem povedala, da je postopek propadel, ker se mi je vmes s svojim obnašanjem čisto "zasrala" in ko sem bila najbolj žalostna je šla njena mami (hm le od kje bi lahko to izvedela ) moji mamici razlagat, da sem noseča . No od takrat dalje pač ne govoriva in pomoje nikoli več ne bova. Zato sedaj ni vedel nihče (razen spet benike in tiste daljne kolegice). No pa sem se zdrla še jaz, uf kolk paše . Sem pa razmišljala, da bi povedala staršem ampak imata že s svojim zdravjem toliko problemov, da ju nočem obremenjevat pa še eno histerično in čustveno mamico imam, ki jo pomoje kap zadane, če izve. Bom pa definitivno v nedeljo povedala družini od mojega, ker zelooo težko delam zaradi bruhanja in bolečin v trebuhu. Naslednji vikend pa še našim povem. Aja še nekej, SOVRAŽIM ZOBNO PASTO. Že 4 dni si nisem pošteno zdrgnila zob, ker vsakič bruham samo da vtaknem ščetko v gobčija. ajsika me veseli, da nimaš hormonskih nihanj in da hajnikena zmanjkuje, go girl. trinity, polaris, Se*, lunca, pikapoka, nf, štumfek, erin (kje se potikaš piška? A nisi več na bolniški?), tinkamiška, argojuhica, mašika, pikica36, beyba in sonček33 (vem da sem kako pozabila samo.....)pogrešam vas vse. Tooooooolk veliko. Aha šele zdejle sem vaju vidla erin in pikica - heloooow. smajlikimaha
< Sporočilo je popravil spelka12 -- 2.4.2008 8:25:04 >
|