|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
1.4.2008 10:23:17   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

murkica a si naredila izpit? Sej več kot 6 itak ne rabiš. Ta mesec bo pa +. Mi je ena tička povedala. 

Za izpit ne vem če sem ga naredila ker sem eno nalogo, ki je zelo pomembna na polno zasrala in sem pol tolk časa popravlala, da sem v bistvu skor ostala brez časa za druge naloge...
Kar se pa + tiče... RAvno danes ponoči je prletela user posted image , prehitro, tako da se bom mogla prestavt kar na konec meseca... V glavnem odločila sem se, da se na seznamu za aprilske borke niti ne bom premikala in bo kar pač bo. V glavnem sej veste, danes je eden tistih dni, ko ti vse pade dol ampak že jutri bo bolje, ko bodo bolečine manjše...

Pa kaj napišite da bo tukaj gor bolj veselo....

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
1.4.2008 11:44:35   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  murkica, držim pestke, da bo vsaj 6 user posted image  ampak tale tvoja user posted image  je pa prav presneto tečna... ji je treba povedat, da kako leto ni zaželjena. mogoče pa je čez prvomajske ne bo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
1.4.2008 11:46:20   
oktavija
Halo deklata!

Kako ste kaj? Evo jaz dobro! Pri mani nič novega, razen da sem po enem mesecu zvedela da nisem naredila zadnjega izpita na faksuuser posted image ... Sej drugače sem full dobre volje...user posted image user posted image user posted image
Murkica žal mi jeuser posted image user posted image user posted image , da te je gospauser posted image  obiskala, in držim pesti da je naslednji mesec nebo...
Spelka12 kako sta tvoji pikici? Kako se počuti naša mamica?
Ledenka super za tvoje 4 folikle, sej bodo do petka še zrasle nič ne skrbi...
Če si zaspana pa uživaj in spančkaj...user posted image
Erin vidim, da ti dete pridno raste!!user posted image user posted image user posted image
Sonček33, SE*, Nf user posted image user posted image user posted image že dolgo vas nisem brala in prav lepo vas je videt...

Pišite kaj!!!!

Rada vas imam!!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
1.4.2008 11:46:30   
ledenka
pa še neki za boljšo voljo: user posted image user posted image user posted image

Konacno jedan dobar test

Nemoj zuriti, resavaj jedan po jedan

Nemoj da varaš!

Jesi li lep?
1) Da (1 bod)
2) Ne (0 boda)

Jesi li pametan?
3) Da (1 bod)
4) Ne (0 boda)

Resenje:
2 boda: ti si lep i pametan
0 boda: nisi ni lep ni pametan
1 bod: il si lep ili si pametan

user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
1.4.2008 12:09:34   
spelka12
Jest sem pa lepa in pametna user posted image user posted image user posted image user posted image .
oktavija o luba duša si se končno javila. Žal mi je za izpit. Pa saj pravijo, da je študentsko življenje najlepše a ne? Mal še uživaj, delala boš pol še celo življenje.
murkica user posted image user posted image  user posted image  user posted image  mi je tak žal. Imaš prav: que sera, sera (a sem prav napisala). Takimle potem takoj uspe.  
ajsika bom do nedelje v mislih pila pivo s tabo, da folikli še zrastejo in bo v nedeljo punkcija. Na zdravje.
Morm it delat, danes mi morjo spet podaljšat pogodbo in moram biti multi pridna. Pa ravno na 1. aprila. Kaj če mi je ne bodo, pol bodo pa rekli 1.april user posted image . JIh oskubim ko tičke user posted image user posted image .
Pa, pa.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
1.4.2008 13:58:16   
Erin
Jest sem tud lepa in pametnauser posted image user posted image

murkica - tudi jaz sem imela lani občutek da bom en predmet pisala negativno ali pa mogoče 6...pa sem ga 9user posted image user posted image (čeprav še sedaj ne vem od kod jim ta ocena...gotovo so se zmotil, popravljal jih pa ne bomo kajne?)user posted image --U glavnem...upaj, misli pozitivno dokler ne izveš rezultatov, velja?user posted image
Rdečo smotko user posted image si pa le dobro oglej ker je naslednjo rundo ne bo...pa glej da si istih misli!user posted image user posted image user posted image user posted image

ledenka - ta teden se bodo pa tebi uresničile sanje...špelka bo častila gajbo pirauser posted image ...neeeeeeee....dober občutek imam, res...ti boš pa user posted image user posted image user posted image user posted image
sonček - kako si ti? no daj poročaj....user posted image user posted image user posted image
LuNa - kam si mrknila spet...pridi nazaaaaaaaaaaaaaajuser posted image
Me prav zanima kaj je takoooooooo pomembnega da te je "odtrgalo" stran od računalnika....user posted image user posted image user posted image Mogoče je mopsek računalnik pojedeluser posted image ...ali pa ti dragi pleše striptiz vsak večeruser posted image user posted image user posted image user posted image

Špeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiika - še 2 dni, pa je UZuser posted image user posted image user posted image Špelke junior se že "štimajo" da bodo lepe za mamicouser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
1.4.2008 14:01:34   
Erin
Sem pozabila dopisat....mal sem se prehladila...user posted image še mal pa bom vse robčke v Slo porabila za moj rilček...
Držte pesti da se pozdravim do četrtka da ne bom na gin.pregledu ginekologinjo tolk posmrkala da mi ne bo hotela UZ delatuser posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
1.4.2008 17:10:41   
ledenka
Oktavija, saj naslednji mesec pa gresta na pregled, kajne user posted image  kako cas hitro mine...

Erin, hvala! za prehlad pa... lezat, pa topel cajcek z medom in limonco, nic drugega ne pomaga user posted image  glede na obnasanje tvoje G bi ji bilo kar prav, da jo nakihas in nasmrkas user posted image

Spelci, si dobla pogodbo?

pa Polaris nas je prisla pogledat user posted image  kako kaj pilates? jaz se hodim, ta teden se lahko user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
1.4.2008 19:29:21   
spelka12
Nisem dobila pogodbe user posted image . Je bil tak hudournik, da so pomoje pozabil na mene. Sem se pa že lubiju pritožila, da bodo otroc žejen in lačen pa je teku po štengah ko bi ga kaj šipalo od zadajuser posted image . Upam, da jutri podpišem.
Grem ležat, ker me špika tam spodaj. Pomoje se bebica fena za v četrtek user posted image .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
1.4.2008 19:55:30   
ledenka
ja packi no, kak so tebe lahko pozabli user posted image  a grem pa jih pretolcem? user posted image   po moje ma bebica manikuro, za fen frizuro je se prezgodaj user posted image  caki, da se zacne voskat user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
1.4.2008 19:58:26   
polaris
Ajsi, Polaris vas skoz gleda, sam energije zvečer mal primankuje user posted image

Pilates? Kaj je že to? Ja, saj bi šla, sam enega črnca bi še potrebovala, da bi telovadil namesto mene... Bo pa počasi potrebno nekaj narediti, poletje se že nesramno hitro približuje user posted image

In kako ste mi kaj babežabe?
Špelči, si pridna? Ajsi a piješ pivo? Erin počivaš dovolj? Sonček, je pri tebi kaj novega? Murkica, a že imaš rezultate? Se* kako kaj vaše štorklje, so že v nizkem štartu (pa tokrat nisem mislila na vrane user posted image )? Oktavija, kako si kaj? LuNa, kje si se pa ti zgubila? Pa praviš, da sem jaz deloholik,... ha ha ha

Pozdravček vsem...

< Sporočilo je popravil polaris -- 1.4.2008 19:59:35 >

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
1.4.2008 20:02:06   
ledenka
pijem pivo, tako pridno, da je tavelikega sodcka Heinekena ze zmanjkalo user posted image  moram jutri mojega odgnat v trgovino, da novega kupi user posted image  jaz pa se kar pilatiram, sem bila vceraj in grem jutri spet. potem pa bom pocasi nehala,. najbrz user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
1.4.2008 20:04:26   
polaris
Normalno da boš nehala, se bom pa jaz žrtvovala in nadaljevala namesto tebe (sam dvomim, da bom vzdržala vseh 9 mesecevuser posted image .

Kako si mi kaj? Počutje vredu?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
1.4.2008 20:11:55   
ledenka
spika in zateguje, pa precej sem utrujena. nimam pa razpolozenjskih nihanj, no, nic vec kot obicajno user posted image  definitivno manj hudo kot pri Klomifenu, ko sem bila precej napeta user posted image  

sej pri pitju mi moj dela druzbo, ker sami pijejo sam alkoholiki, pravi user posted image  mi ni cist nic odvec, moram priznat user posted image  ampak tak fejst pa tud ne bom tega pogresala, da se ne bi dalo zdrzat 9 mesecev user posted image  

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
1.4.2008 20:19:10   
polaris
vidva ga kar pridno pijta user posted image
Se že ful veselim zate oz. za vaju in imam izjemno dober občutek, da bomo v kratkem dobili novo srečko nosečko,... ti iz srca privoščim user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
1.4.2008 20:25:30   
ledenka
user posted image  hvala!

se dobro, da so forumi... ker se itak o tem ne mores z nikomer pogovarjat user posted image  za moj postopek ve sicer moja druzina in par prijateljev, ampak drzim to precej v tajnosti. tule se pa lahko izjocem, izkricim in izsmejim user posted image  Borkice moje, hvala vam!!!

Polaris user posted image  ja, toliko o tem, da nimam hormonskih nihanj user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
1.4.2008 22:23:21   
trinity22
Ledenka in ostale lepo pozdarvljene, komaj sem danes malo zadihala imam tako gužvo na vseh koncih, da sem vas samo občano prišla pogledat, pa še to sem utegnila le prebrat zadnje starni, pa nič napisat. No od danes naprej bo pa malo, malo manj gužve, pa vas bom malo večkrat brala pa še kaj napisala.

uglavnem, bodite lepo in pridno čvekajte ... se beremo in tipkamo

Sedaj pa grem pod kouter, ker mi še vedno ena ura dol hodiuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
1.4.2008 23:01:44   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image  hvala!

se dobro, da so forumi... ker se itak o tem ne mores z nikomer pogovarjat user posted image  za moj postopek ve sicer moja druzina in par prijateljev, ampak drzim to precej v tajnosti. tule se pa lahko izjocem, izkricim in izsmejim user posted image  Borkice moje, hvala vam!!!

Polaris user posted image  ja, toliko o tem, da nimam hormonskih nihanj user posted image

Veš Ajsi, glede na občutljivost teme nas veliko med nami tega ne obeša na veliki zvon. Sicer ne vem zakaj, al iz strahu pred občutkom lastne nemoči al ker je pač tema v danem trenutku preveč boleča in bi sočutni pogledi naših bližnih še povečali breme, ki ga nosimo v sebi user posted image Sem pa vesela, da smo se našle, da si znamo prisluhnit, si ob žutih minutah brezpogojno pomagat, se skupaj veselit in se tudi iz srca skupaj nasmejat...

Ups, kdo pa ima zdaj hormonska nihanja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
2.4.2008 8:02:10   
sonček33
Meni ni težko govoriti o tem. navadila sem se, da povem, če tako čutim. Nimam kaj skrivati. Je pa res kar pravi polaris - se zdi, da smo tiho špredvsem za to, ker nočemo tega bremena prenesti na druge. Navsezadnje kdo lahko nosi našo bolečino? Kdo lahko zjutraj (sicer z velikim veseljem in upanjem) zabode iglo v trebuh in si ponavlja besede - tokrat pa bo. Kdo le?

Ni em pa sram. ničesar. Najina ljubezen je v teh letih prav zaradi teh dogodkov postala globlja. Nihče, ki tega ne da skozi ne ve, kako mučno je. Vsako M posebaj. Kako bi tulil, vpil, kričal, metal, grabil vse okoli sebe, ker spet ni uspelo.

No pa sem tudi jaz dala ven iz sebe. Pač.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
2.4.2008 8:15:13   
pikica36
sonček, polaris ledenkauser posted image uspelo bo!user posted image user posted image
seveda pa je pa težko, če se ne moreš do konca izkričat in povedat nekomu, user posted image tisti, ki ni v taki situaciji te ne more razumet, pa tud če te hoče.
tukaj pa.. isti problemi, iste težave iste bolečine.. pa je malo lažjeuser posted image user posted image user posted image
jaz full nestrpno čakam prvouser posted image  ,da gremo v novo borbo(če bo sploh prišlauser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
2.4.2008 8:15:36   
Erin
Punce, ste me ganileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super ste in VEM da bo tudi vam uspelo....tak kot si ve zaslužite malo štruco, dvomim da si jo kdo bolj...user posted image
Navijam za vas in vam stojim ob straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
2.4.2008 8:24:04   
spelka12
Še jaz, še jaz.
Pri meni ni vedel nihče, samo benika (itak) in ena kolegica ki je pa tako daaaaleč stran, da ne more narest nobene škode. Je pa pri prvem vedla še ena in ji pač nisem povedala, da je postopek propadel, ker se mi je vmes s svojim obnašanjem čisto "zasrala" in ko sem bila najbolj žalostna je šla njena mami (hm le od kje bi lahko to izvedelauser posted image ) moji mamici razlagat, da sem noseča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No od takrat dalje pač ne govoriva in pomoje nikoli več ne bova. Zato sedaj ni vedel nihče (razen spet benike in tiste daljne kolegice).
No pa sem se zdrla še jaz, uf kolk pašeuser posted image .

Sem pa razmišljala, da bi povedala staršem ampak imata že s svojim zdravjem toliko problemov, da ju nočem obremenjevat pa še eno histerično in čustveno mamico imam, ki jo pomoje kap zadane, če izve.
Bom pa definitivno v nedeljo povedala družini od mojega, ker zelooo težko delam zaradi bruhanja in bolečin v trebuhu. Naslednji vikend pa še našim povem.
Aja še nekej, SOVRAŽIM ZOBNO PASTO. Že 4 dni si nisem pošteno zdrgnila zob, ker vsakič bruham samo da vtaknem ščetko v gobčija.
ajsika me veseli, da nimaš hormonskih nihanj user posted image user posted image  in da hajnikena zmanjkuje, go girl.
trinity, polaris, Se*, lunca, pikapoka, nf, štumfek, erin (kje se potikaš piška? A nisi več na bolniški?), tinkamiška, argojuhica, mašika, pikica36, beyba in sonček33 (vem da sem kako pozabila samo.....)pogrešam vas vse. Tooooooolk veliko.

Aha šele zdejle sem vaju vidla erin in pikica - heloooow. smajlikimaha

< Sporočilo je popravil spelka12 -- 2.4.2008 8:25:04 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
2.4.2008 8:30:26   
Erin
user posted image to you touser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
2.4.2008 10:25:44   
ledenka
user posted image

jutro! en čajček user posted image  spet sem zaspana, da ne vem, kako bom dan preživela... bo že user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
2.4.2008 14:22:52   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Jest sem pa lepa in pametna user posted image user posted image user posted image user posted image .
oktavija o luba duša si se končno javila. Žal mi je za izpit. Pa saj pravijo, da je študentsko življenje najlepše a ne? Mal še uživaj, delala boš pol še celo življenje.
Pa, pa.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Spelka tale je pa dobra, jaz že dolgo nisem študentka, če pomislim pravzaprav nikoli niti nisem bila saj sem ves čas študirala ob delu.... Tako da se mi zdi da delam že celo življenje.... 

Ledenka ja naslednji mesec imam razgovor in res je hitro minilo...

JOJ kako sem zaspana bom kr pod mizo zlezla, komaj čakam da grem domov!!!

< Sporočilo je popravil oktavija -- 2.4.2008 14:24:35 >

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?