Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 26.3.2008 11:19:18
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 UZ mam šele ob 17.30. takrat boste pa že vse doma brez izgovorov prosim . ajsika samo da je šlo. Ja, ja jutri pa poročej, kak je šlo mixanje pa brizganje eh, pol pa nič, no. sej bomo vidli v torek, kak rasejo jajčka pa potem, kako bodo UZji razporejeni. a Reško daje vedno sam tolk ampulc, kolkr jih rabiš do naslednjega pregleda? ker en Diphereline moram zraven prinest na naslednji UZ mislim tisti, ki ostane od škatle no ja, upam, da sem si miksanje pa brizganje zapomnila
|
|
RE: nova borba se pripravlja 26.3.2008 12:06:40
|
|
|
|
Erin
|
Špelka - ob 17.30 pa nimam nobenih načrtov tako da bodo moje rokice samo tvoje ledenka, saj bo šlo, ME VERJAMEMO VATE IN TVOJE
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 26.3.2008 12:51:22
|
|
|
|
spelka12
|
Ja ajsika reško ful špara z ampulami. Bohnedej, da se ti kaka razbije, boš kregana . erin še 4 dnevi pa se tvoje dete premakne v 6 slikco. Viš kolk mislim na tebe Men je pa dolgčas pa lačna sem. Pico bi, pa kebab, pa ribico, pa...........ojojoj fooood.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 26.3.2008 13:05:13
|
|
|
|
ledenka
|
jaz pa niiiič lačna sam topel čaj mi paše, nič druga to je res čudno zame
|
|
RE: nova borba se pripravlja 26.3.2008 13:05:52
|
|
|
|
murkica
|
Zdravo babe, da vas še jaz malo pozdravim. Najprej odgovor Erin... kaj se učim oziroma kateri predmet? Metode in tehnike planiranja... kar zanimivo, samo preveč snovi. Špelka... kdaj imam izpi? V ponedeljek, pa se v bistvu nisem skor nič učila, tako da bo treba res pospešeno začeti. Ledenka.... čestitkam za tvojo prvo pikico. Tudi jaz že sedaj držim pesti in verjamem, da boš takoj zagledala +!!! Bayba- Kako kaj hrbet. Upam, da so bolečine prenehale in da te je dragi kej zmasiral.... No zdej pa šibam, se grem naprej učit... k zdej mi pa počasi že malo voda v grlo teče.. glede na to, da tudi med vikendom ne bom imela kaj veliko časa . Bodite pridne. Pa takoj, ko bom imela kaj več časa se seveda javim, ker se že evselim čvekanja z vami. Vsem ostalim pa tudi pozdravčke.....
|
|
RE: nova borba se pripravlja 26.3.2008 13:09:12
|
|
|
|
ledenka
|
murkica te pogrešamo in držimo pesti za izpit! pa hvala
|
|
RE: nova borba se pripravlja 26.3.2008 13:26:18
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 erin še 4 dnevi pa se tvoje dete premakne v 6 slikco. Viš kolk mislim na tebe Men je pa dolgčas pa lačna sem. Pico bi, pa kebab, pa ribico, pa...........ojojoj fooood. Pa reeeeeeeeeees Čez 1 teden grem že v 6 mesec Joj kako gre hitro... no saj je prav...me že malo trebuh moti --> pa ne zaradi malega ampak ker ne morem normalno prespat ene noči in ker grem 100x na dan na wc, pa ker mi noge zatekajo, pa kilogrami rastejo pa strije se mi delajo pa joške so ratale "za zjokat" grozne pa mišice na trebuhu me zategujejo (prvikrat sem dobila občutek da jih dejansko imam )... No saj je lepo obdobje, samo nisem navajena vseh teh sprememb na telesu (in hormonih) Po cele dneve sprašujem mojega če me ma še rad ker sem taka grozljivka pa sama sebe sprašujem...bom še kdaj taka fletka kot sem bila včasih (spremembe na koži, telesu, obrazu)...Nooooooooo, Špelka to pa tebe še čaka (pa ostale tudi za njo )...ko hormoni napadejo in sprmenijo nekaj najlepšega v moro ... Dobro da me moj skoz spodbuja pa crklja pa govori da sem zanj najlepša in vedno bom ...mi je to čist dovolj da se mi spet nasmeh nazaj na ustnice prikrade... En aplavz za mojega prosim No 3.4. imava potem obe pregled, potem se pa že lahko narišeš v Radovljici aneeeeeeeeeeee
|
|
RE: nova borba se pripravlja 26.3.2008 13:28:38
|
|
|
|
nf
|
Ledenka super in držim pesti, da boš pridelala čim več foliklov in seveda za Babe prav lepo vas je priti malo pogledat, tuki je taka pozitivna energija
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 26.3.2008 13:39:21
|
|
|
|
nf
|
Erin za tvojega dragega! Sicer pa, sej veš, da smo ti fouš za vsako nosečniško strijo in neprespano noč, ane?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 26.3.2008 14:00:17
|
|
|
|
Erin
|
nf- ek moj kako lepo da si nas prišla pogledat... Kaj je pri tebi kaj novega? Pa saj veste da vsem želim da bi bile , ampak hormoni naredijo včasih tudi to da imaš vsega dovolj ...Pa komaj čakam da mojega pikca k sebi stisnem pa mu enga velicga lubija pritisnem
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 26.3.2008 15:07:48
|
|
|
|
nf
|
Pa kr furam, kaj nej rečem Ta mesec je zadnjič klomifen in če spet ne rata, potem me bo Reško počasi poslal na laparo. Malo sem že sita tega čakanja, po drugi strani se imam pa tudi tako ful fajn. Komaj čakam spet kakšno eksotično potovanje
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 26.3.2008 19:18:22
|
|
|
|
Serendipity
|
Ojla borkice... jaz sem prilezla iz službe, man še napisat neke naloge in sem čist hin. Zato vam vsem eeen veeeeliiik objem in šiban na delo (ne)veselo! ajsika - Čestitke za prvo pikico & držim pesti zate in za vse ostale! Jutri pa obljubim, da bom prebrala za nazaj, pa napisala vse bolj obširno!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 26.3.2008 21:00:49
|
|
|
|
sonček33
|
No, pa nej še kdo reče, da učitelji niso prezaposleni. Očitno samo midve s Se* tako pozno hodiva domov iz službe - pa sem imela že preduro. No, sej ni tako hudo, ampak včasih pa si res utrujen ful. Sicer pa kaj se pritožujem, zaposlena sem itak samo še trdi dni, do sobote, ko peljem še eno učenko na državno tekmovanje - potem pa bom brezopselna. In bom več na netu , čeprav mi moj grozi, da ga bo izklopu Ojoj, saj ne bom. Bom hodila v hribe...pa laufala, pa mal bom inštrukcije imela pa bo. pol pa itak zanosim pa bom doma.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 26.3.2008 21:20:37
|
|
|
|
sonček33
|
LuNa73, Erin, spelka12 - bejbe, v petek grem po municijo (beri inekcije), špikala se bom pa šele okoli 9. aprila. No ja, sej bo kmal. Se že veselim. Matr pred prvim postopkom sem bila vsa živčna, zdej pa komej čakam inekcije pa vse kr zravn sodi, no edino vožnja v Lj mi gre na živce.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 27.3.2008 7:15:39
|
|
|
|
Sulfinija
|
Sonček33,sorry ker se vrivam v tole temo.Mene nekaj zanima si mogoče ti tisti sonček33,ko sma bili skupaj na GK v LJ,ko ti je dr.Zorn delal uz in si prišla prsrečna dol z novičko da si ?Ker mi ni čisto jasno kaj se tole sedaj dogaja,da greš po municijo,... LP
|
|
RE: nova borba se pripravlja 27.3.2008 10:18:39
|
|
|
|
ledenka
|
jutro, punce! najprej čaj kava mi namreč smrdi že včeraj mi opoldanska ni dela dobro, danes pa mi je skos rahlo čudno v želodcu špikanje je zjutraj šlo ok, ampak sem porabla 15 minut ful peče, ko stiskam noter, in to počasi delam. jutri bo moj nastopu to službo ampak znala sem zmešat in spravit v špico, pa zabodla sem se tud sam ugotavljam, da lih nisem tip za narkomanko
|
|
RE: nova borba se pripravlja 27.3.2008 14:33:12
|
|
|
|
Erin
|
ledenka no vidiš bo šlo ane... sonček -držimo pestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (a se me kaj do Lesc sliši? ) babe žabe pa gotovo spijo ker je tak zaspan dan aneeeeeee Hahaaha..sem našla eno smešno slikco.... I'm not a b*tch, I'm pregnant! A bomo me tud take??
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 27.3.2008 14:37:14
|
|
|
|
sonček33
|
Ledenka, ja je pekoče ja. a si jih daješ v trebuh al v stegno? Meni jihz je tut dragi dajal, ker sama ne vem, če bi zmogla, so se mi roke tresla že, ko sem filla brizgo. Evo, saj bo. A si ti pri Rešu al na GK? Erin - hvala. pa se je res eno dreteje slišalo Sulfinija - ne, jaz nisem ta sonček - jaz še nikol nisem vidla pluska, tako da žal...mislim, da je bila ta srečnica sonček75., ki pod srcem veselo nosi svoj zaklad. kako si ti? Že v psotopku?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 27.3.2008 14:48:46
|
|
|
|
Erin
|
Sonček - nisi še videla + ampak se kar pripravi, kajti naslednji mesec bo prav žarel ko boš naredila testek
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 27.3.2008 14:55:27
|
|
|
|
sonček33
|
Hvaal Erin, kako si ti? Trebušček? Še prideš na balkon ali ne več ? pa počutje? Joj a boš vprašala za ime?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 27.3.2008 15:03:29
|
|
|
|
ledenka
|
sonček, v trebuh imam kar zalogic tam. kam si jih boš ti dajala? hodiva pa k Rešu, pri njemu gre vse izjemno hitro. imam pa kratek postopek.
|
|
RE: nova borba se pripravlja 27.3.2008 15:04:36
|
|
|
|
ledenka
|
Erin, luštna slikca nekega lepega dne bom jaz tuuuud mela tole majco
|
|
RE: nova borba se pripravlja 27.3.2008 15:25:52
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Hvaal Erin, kako si ti? Trebušček? Še prideš na balkon ali ne več ? pa počutje? Joj a boš vprašala za ime? Gotovo si hotela napisati če bom vprašala za spol ane? Ja bom ...firbec mi ne da spati ...pa ne maram presenečenj...pa rada bi kupila tudi kaj v modri ali roza barvi ne samo rumeni Jaz sem en dan boljše drug dan slabše, mal me krči dajejo pa mehur me boli ampak bomo potrpel Trebušček raste...sem že kar okrogla, včasih pozabim da mam žogo pred seboj pa se kam zaletim Balkon še ni interesanten..ni še toplo, pa še moj ga ni pospravil ...samo da pride pomlad kot se zagre ga bom pa okupirala ..samo tam..ni računalnika...smrk...a sem en zasvojenc
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 27.3.2008 15:38:53
|
|
|
|
sonček33
|
ja erin, spol se m imela v mislih ja pomladi, na sončku na balkončku, s kakšno fajn knjigo in čajem ledenka - ja trebuh je tudi pri meni podložen, tako da bom tudi kar v trebuh, bo kratek postopek
|
|
RE: nova borba se pripravlja 27.3.2008 15:48:54
|
|
|
|
Erin
|
pomladi -ja balkonu -ja čajem - mogoče knjigo - ne hvala (sovražim knjige...najraje berem -če že moram- učbenike od kake biologije - telo človeka -mi je ful zanimiv... ali pa časopise - horoskop, križanko, kakšen seks kviz, potem se pa neha )
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?