|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
26.3.2008 11:19:18   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

UZ mam šele ob 17.30. takrat boste pa že vse doma brez izgovorov prosim user posted image .
ajsika samo da je šlo. Ja, ja jutri pa poročej, kak je šlo mixanje pa brizganjeuser posted image

eh, pol pa nič, no. sej bomo vidli v torek, kak rasejo jajčka user posted image  pa potem, kako bodo UZji razporejeni. a Reško daje vedno sam tolk ampulc, kolkr jih rabiš do naslednjega pregleda? ker en Diphereline moram zraven prinest na naslednji UZ user posted image  mislim tisti, ki ostane od škatle user posted image  no ja, upam, da sem si miksanje pa brizganje zapomnila user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
26.3.2008 12:06:40   
Erin
Špelka - ob 17.30 pa nimam nobenih načrtov tako da user posted image user posted image user posted image bodo moje rokice samo tvojeuser posted image user posted image user posted image

ledenka, saj bo šlo, ME VERJAMEMO VATE IN TVOJE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
26.3.2008 12:51:22   
spelka12
Ja ajsika reško ful špara z ampulami. Bohnedej, da se ti kaka razbije, boš kregana user posted image .
erin še 4 dnevi pa se tvoje dete premakne v 6 slikco.user posted image  Viš kolk mislim na tebeuser posted image
Men je pa dolgčas pa lačna sem. Pico bi, pa kebab, pa ribico, pa...........ojojoj fooood.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
26.3.2008 13:05:13   
ledenka
jaz pa niiiič lačna user posted image  sam topel čaj mi paše, nič druga user posted image  to je res čudno zame user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
26.3.2008 13:05:52   
murkica
Zdravo babe, da vas še jaz malo pozdravim.

Najprej odgovor Erin... kaj se učim oziroma kateri predmet? Metode in tehnike planiranja... kar zanimivo, samo preveč snovi.

Špelka... kdaj imam izpi? V ponedeljek, pa se v bistvu nisem skor nič učila, tako da bo treba res pospešeno začeti.

Ledenka.... čestitkam za tvojo prvo pikico. Tudi jaz že sedaj držim pesti in verjamem, da boš takoj zagledala +!!!

Bayba- Kako kaj hrbet. Upam, da so bolečine prenehale in da te je dragi kej zmasiral....

No zdej pa šibam, se grem naprej učit... k zdej mi pa počasi že malo voda v grlo teče.. glede na to, da tudi med vikendom ne bom imela kaj veliko časa .

Bodite pridne. Pa takoj, ko bom imela kaj več časa se seveda javim, ker se že evselim čvekanja z vami.

Vsem ostalim pa tudi pozdravčke.....

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
26.3.2008 13:09:12   
ledenka
murkica user posted image  te pogrešamo in držimo pesti za izpit! pa hvala user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
26.3.2008 13:26:18   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12
erin
še 4 dnevi pa se tvoje dete premakne v 6 slikco.user posted image  Viš kolk mislim na tebeuser posted image
Men je pa dolgčas pa lačna sem. Pico bi, pa kebab, pa ribico, pa...........ojojoj fooood.

Pa reeeeeeeeeeesuser posted image user posted image user posted image Čez 1 teden grem že v 6 mesecuser posted image user posted image user posted image Joj kako gre hitro...user posted image no saj je prav...me že malo trebuh moti --> pa ne zaradi malega ampak ker ne morem normalno prespat ene noči in ker grem 100x na dan na wc, pa ker mi noge zatekajo, pa kilogrami rastejo pa strije se mi delajo pa joške so ratale "za zjokat" grozne pa mišice na trebuhu me zategujejo (prvikrat sem dobila občutek da jih dejansko imamuser posted image user posted image user posted image )...
No saj je lepo obdobje, samo nisem navajena vseh teh sprememb na telesu (in hormonih)user posted image Po cele dneve sprašujem mojega če me ma še rad ker sem taka grozljivkauser posted image pa sama sebe sprašujem...bom še kdaj taka fletka kot sem bila včasihuser posted image (spremembe na koži, telesu, obrazu)...Nooooooooo, Špelka to pa tebe še čaka (pa ostale tudi za njouser posted image )...ko hormoni napadejo in sprmenijo nekaj najlepšegauser posted image v morouser posted image ... Dobro da me moj skoz spodbuja pa crklja pa govori da sem zanj najlepša in vedno bom
...mi je to čist dovolj da se mi spet nasmeh nazaj na ustnice prikrade...user posted image
En aplavz za mojega user posted image prosim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No 3.4. imava potem obe pregled, potem se pa že lahko narišeš v Radovljiciuser posted image user posted image user posted image aneeeeeeeeeeeeuser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
26.3.2008 13:28:38   
nf
Ledenka super in držim pesti, da boš pridelala čim več foliklov in seveda za user posted image user posted image  user posted image user posted image
Babe prav lepo vas je priti malo pogledat, tuki je taka pozitivna energija user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
26.3.2008 13:39:21   
nf
Erin user posted image  user posted image  user posted image  za tvojega dragega! Sicer pa, sej veš, da smo ti fouš za vsako nosečniško strijo in neprespano noč, ane? user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
26.3.2008 14:00:17   
Erin
nf- ek mojuser posted image user posted image user posted image user posted image kako lepo da si nas prišla pogledat...
Kaj je pri tebi kaj novega?

Pa saj veste da vsem želim da bi bile user posted image , ampak hormoni naredijo včasih tudi to da imaš vsega dovoljuser posted image ...Pa komaj čakam da mojega pikca k sebi stisnem pa mu enga velicga lubija pritisnemuser posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
26.3.2008 15:07:48   
nf
Pa kr furam, kaj nej rečem user posted image  Ta mesec je zadnjič klomifen in če spet ne rata, potem me bo Reško počasi poslal na laparo. Malo sem že sita tega čakanja, po drugi strani se imam pa tudi tako ful fajn. Komaj čakam spet kakšno eksotično potovanje user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
26.3.2008 19:18:22   
Serendipity
Ojla borkice... jaz sem prilezla iz službe, man še napisat neke naloge in sem čist hin. Zato vam vsem eeen veeeeliiik objem in šiban na delo (ne)veselo! user posted image

ajsika - Čestitke za prvo pikico & držim pesti zate in za vse ostale! 

Jutri pa obljubim, da bom prebrala za nazaj, pa napisala vse bolj obširno!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
26.3.2008 21:00:49   
sonček33
No, pa nej še kdo reče, da učitelji niso prezaposleni. Očitno samo midve s Se* tako pozno hodiva domov iz službe - pa sem imela že preduro. No, sej ni tako hudo, ampak včasih pa si res utrujen ful. Sicer pa kaj se pritožujem, zaposlena sem itak samo še trdi dni, do sobote, ko peljem še eno učenko na državno tekmovanje - potem pa bom brezopselna. In bom več na netu user posted image , čeprav mi moj grozi, da ga bo izklopuuser posted image Ojoj, saj ne bom. Bom hodila v hribe...pa laufala, pa mal bom inštrukcije imela pa bo. pol pa itak zanosim pa bom doma. user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
26.3.2008 21:20:37   
sonček33
LuNa73, Erin, spelka12 - bejbe, v petek grem po municijo (beri inekcije), špikala se bom pa šele okoli 9. aprila.  No ja, sej bo kmal.  Se že veselim. Matr pred prvim postopkom sem bila vsa živčna, zdej pa komej čakam inekcije pa vse kr zravn sodi, no edino vožnja v Lj mi gre na živce.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
27.3.2008 7:15:39   
Sulfinija
Sonček33,sorry ker se vrivam  v tole temo.Mene nekaj zanima si mogoče ti tisti sonček33,ko sma bili skupaj na GK v LJ,ko ti je dr.Zorn delal uz in si prišla prsrečna dol z novičko da si user posted image ?Ker mi ni čisto jasno kaj se tole sedaj dogaja,da greš po municijo,...

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
27.3.2008 10:18:39   
ledenka
jutro, punce! user posted image  

najprej čaj user posted image  kava mi namreč smrdi user posted image  že včeraj mi opoldanska ni dela dobro, danes pa mi je skos rahlo čudno v želodcu user posted image

user posted image

špikanje je zjutraj šlo ok, ampak sem porabla 15 minut user posted image  ful peče, ko stiskam noter, in to počasi delam. jutri bo moj nastopu to službo user posted image  ampak znala sem zmešat in spravit v špico, pa zabodla sem se tud user posted image  sam ugotavljam, da lih nisem tip za narkomanko user posted image  

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
27.3.2008 14:33:12   
Erin
ledenka user posted image user posted image user posted image no vidiš bo šlo ane...user posted image
sonček -držimo pestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (a se me kaj do Lesc sliši?user posted image )user posted image user posted image

babe žabe pa gotovo spijo ker je tak zaspan dan aneeeeeeeuser posted image user posted image

Hahaaha..sem našla eno smešno slikco....
user posted image
I'm not a b*tch, I'm pregnant!

user posted image user posted image user posted image

A bomo me tud take??user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
27.3.2008 14:37:14   
sonček33
Ledenka, ja je pekoče ja. a si jih daješ v trebuh al v stegno? Meni jihz je tut dragi dajal, ker sama ne vem, če bi zmogla, so se mi roke tresla že, ko sem filla brizgo. Evo, saj bo. A si ti pri Rešu al na GK?

Erin - hvala. pa se je res eno dreteje slišalouser posted image

Sulfinija - ne, jaz nisem ta sonček - jaz še nikol nisem vidla pluska, tako da žal...mislim, da je bila ta srečnica sonček75., ki pod srcem veselo nosi svoj zaklad. kako si ti? Že v psotopku?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
27.3.2008 14:48:46   
Erin
Sonček - nisi še videla + ampak se kar pripravi,user posted image kajti naslednji mesec bo prav žarel ko boš naredila testekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
27.3.2008 14:55:27   
sonček33
Hvaal Erin, kako si ti? Trebušček? Še prideš na balkon ali ne večuser posted image ? pa počutje? Joj a boš vprašala za ime?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
27.3.2008 15:03:29   
ledenka
sonček, v trebuh user posted image  imam kar zalogic tam. kam si jih boš ti dajala?
hodiva pa k Rešu, pri njemu gre vse izjemno hitro. imam pa kratek postopek.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
27.3.2008 15:04:36   
ledenka
Erin, luštna slikca user posted image  nekega lepega dne bom jaz tuuuud mela tole majco user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
27.3.2008 15:25:52   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Hvaal Erin, kako si ti? Trebušček? Še prideš na balkon ali ne večuser posted image ? pa počutje? Joj a boš vprašala za ime?

Gotovo si hotela napisati če bom vprašala za spol ane?user posted image Ja bomuser posted image ...firbec mi ne da spatiuser posted image ...pa ne maram presenečenj...pa rada bi kupila tudi kaj v modri ali roza barvi ne samo rumeniuser posted image
Jaz sem en dan boljše drug dan slabše, mal me krči dajejo pa mehur me boli ampak bomo potrpeluser posted image
Trebušček raste...sem že kar okrogla, včasih pozabim da mam žogo pred seboj pa se kam zaletim user posted image
Balkon še ni interesanten..ni še toplo, pa še moj ga ni pospraviluser posted image ...samo da pride pomlad kot se zagre ga bom pa okupirala ..samo tam..ni računalnika...smrk...a sem en zasvojencuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
27.3.2008 15:38:53   
sonček33
ja erin, spol se m imela v mislihuser posted image
ja pomladi, na sončku na balkončku, s kakšno fajn knjigo in čajem

ledenka - ja trebuh je tudi pri meni podložen, tako da bom tudi kar v trebuh, bo kratek postopek

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
27.3.2008 15:48:54   
Erin
pomladi -ja
balkonu -ja
čajem - mogoče
knjigo - ne hvala user posted image (sovražim knjige...najraje berem -če že moram- učbenike od kake biologije - telo človeka -mi je ful zanimiv...user posted image ali pa časopise - horoskop, križanko, kakšen seks kviz, potem se pa nehauser posted image )

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?