ledenka
|
no, zaj pa lepo po vrsti spelci, tvoji spelki junior sta se upam da dobro vgnezdli test delas v nedeljo? luna, tale vic je meeeegaaaa tako nedolzen... ko ga cujes do konca polaris, sam da si se uspela ustavit, ko si sla domov ce se prej nisi, je cist fajn murkica, bomo ze cvekale pomlad prihaja pa mamo drugega dela dost recimo sajenje roz pa to pikica moja draga drzim pestke, da bo naslednjic vse ok! mas pa zanimivo frizerko se nisem naletela na tako, ki bi se branla farbat argojuhica, definitivno prevec delas tinkamiska, do riza se nisem prisla... cakam, da sam pride naokoli pa se pol ga bom sigurno pozabla namocit Se* tud jaz nardim odlicno pijano nevesto sam dobesedno bom prisla na gibanco!!! soncek, drzim pesti, da pride cim prej, pa da se zacnes fiksat pa kako slikco obleke pokazi, vsaj kaki stil je uzivam v naslajanju benika, samo da je pregled mimo in da priblizno ves, kako in kaj erin, kje je zaj kaka slika tvojega busija? hocem buuuuusiiiiiiii!!!! bejba, kako pa pri tebi? kako napreduje tvoje nakupovanje? pikapoka, hvala za rozice vita, lepo te je spet videt! anej, dobrodosla med nami sigurno sem se kero spustla, pa ji posiljam veeeelik moj apdejt hja, moja O me neki zeza - taprav izcedek mam ze od petka, ampak... sam 1x ali 2x na dan drugac pa suho ko sahara glede na statistiko bi jo morala met nekje v soboto, ampak moja statistika je fulll cudna zadnih par mescov - od 26 do 35 dni, pol pa vohaj v petek mam redni G pregled, pol 25. mava pregled pri Resu, pol bomo pa vidli. seveda upam, da ne bo, ampak nisem sigurna, kak pa kaj. bota pa