|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
10.3.2008 12:04:10   
Erin
beyba - a ti že hodiš na šolo za starše in kam ? Pri meni se začne šele 7.4.user posted image (na Bledu)user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
10.3.2008 12:51:04   
Argojuhica
Delam, delam in delam. Pijana nevesta...hahaha

Res je lep ta čas, kupovanje opreme za novega člana. Mi smo ga kupili v Udinah in sicer v trgovini TOYS, znamke COM ( na tri kolesa, košarica in lupinica) in smo bili zelo zadovoljni.
Erin, najbolj te bodo prepričali popadki, da gre zares. Tudi jaz do tistikrat nisem verjela, ampak ko pridejo...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
10.3.2008 13:04:25   
spelka12
argožupca user posted image user posted image  kje si se pa ti potepala? A si tolk časa gibanice pekla al kaj? Ti rajš nehej pa pejd v gostilno.
Jest pa komej čakam mojo kuhinjo, da bom pekla pijano nevesto, pa torte, pa piškote, pa muffine, pa..... a je še kira lačna?user posted image

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
10.3.2008 13:45:48   
tinkamiška
Špelka pestke za Jakobauser posted image user posted image user posted image

Pa vsem en pozdravček!

Hvala za rožiceuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
10.3.2008 14:30:34   
Erin
Špelka, jenej...vakota me grabuser posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
10.3.2008 15:24:59   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Špelka, jenej...vakota me grabuser posted image

jao tale stavek je pa za polulat.user posted image user posted image user posted image  se t vid, da s gorenjka.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
10.3.2008 16:02:44   
ledenka
Špelči, kako je Jakob? user posted image

punce, vas spremljam, sam danes je tak user posted image  dan, da nič ne utegnem.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
10.3.2008 16:50:45   
Serendipity
Se*,torte so preteklost, sedaj so na vrsti novi trendi, in sicer gibanice.

user posted image  Jaz kot zavestna prekmurka, ti tega recepta ne smem izdati! user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
10.3.2008 16:52:26   
Serendipity
znam naredit edino dobro pijano nevesto, potem pa konec..

user posted image

Ja, jaz sem tudi odlična v tem. Ampak dobesedno. user posted image  user posted image  

ŠPELKA & BENIKA - DRŽIIIM!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
10.3.2008 17:20:56   
pikica36
hoj dekline!
neverjetmo LUNA  se je pojavilauser posted image user posted image kod  hodiš no?? par dedcev te pa ja ne bo vrglo  s tira. pokaži jim ... bebcem!!user posted image

no, kar se pa gibanice tiče...... nisem prekmurka , ampak gibnco pa naredim tako, da bi jo še angelčki jedli!!user posted image

špelkauser posted image user posted image user posted image za tvoje pikice, srčno upam da sta se prijeli in da bosta 9 mesecev pridno rasli in nič jezili mamice

hvala vsem ki ste poslale rožice

jaz pa sem še jutri a bolniški v sredo pa v službouser posted image , bi še kar pasalo kak dan bit doma, čeprav se vredu počutim. krvavim skoraj nič, malo takegarjavega izcedka, samo za vzorec.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
10.3.2008 18:31:25   
LuNa73
Helov mačke in koklašpiklašpokla, ki piščeta dva vali user posted image !!!!!

Lejte, glede Murkota.... jst sem ga dobila na mail, pa sem pač še z vami mal podelila "veselje" user posted image user posted image user posted image user posted image  Sej ne bom več... od zdej naprej vam še sam migitalčke pa pimpeke pa ne vem kaj še vse gor limam.... to bo o.k???user posted image user posted image

Pikica, kako si mi ti??? Mislim nate, pa se že nekej dni spravlam, ti pisat ZS, pa nekak ne najdem cajta user posted image user posted image user posted image . No po delovnem vikendu.... sem danes šla celo ob 16-ih domu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ajsi, a te tvoj ni nikam pelu čez vikend?

No mojemu je bilo slabo user posted image , se celi vikend nisva vidla... no, sej sem res delala v soboto do petih, včeri pa sem domu prišla ob pol enajstih zvečer... pol pa spat nisem mogla do treh zjutraj, ko mi je blenkal od celega dneva gledat v računalnik. Babe a ste že kdaj popravlale popravljeno in to popravljeno spet popravljale in še to popravljen enkrat popravljale.... jebela cesta... 50 strani sem trikrat prebrala pa bulila, da ja ne bom kej pozabla spremenit.... user posted image  

Tak zdej se grem pa vmit, ker me moj pelje na večerjo... če so že mučeniki, te pa naj bo mučenik in se mal izprsiuser posted image .

Polaris... sem bla pr frizerki.... pa sva se menli... pa je rekla, da si šla mnda v tople kraje - na morje... jst pa sem ji rekla da sem misla da si se šla smučat.... pa vidim da si res se šla Janico Kostelič. user posted image

Špelka, jst še vedn držim pesti.... kake so novičke?

Bejba, ampak del pa si mi nardila..... s ta drugo sliko.... pišuka, mi ni blo jasn, da maš rit tak napeto pa vlko... trebuha pa nikjer... pa sem si misla da si ti mal hecn to skup naštimana..... in hvala bogu Televiziji... da sem vidla da je na glavo obrnjena in da iz stropa visi....pol sem pa monitor moj prjela pa ga okol obrnala in..... evooooooooooooooo lep bušiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Argojuhca, dej še za nas kej speči....user posted image

Erin, vozek boš že kuplaŽ????? Kak fajn! Dej se v njega vsed, pa te naj tvoj lepo prpele v štajerski konc.user posted image

Se* kdaj si ti spet v MB-ju?????user posted image  Pa ja... sej ni kovačev konj...je podarjen konj pa njegovi zobi... user posted image

Pikapoka, hvala za flaversuser posted image . Jst ti pa pošiljam narciso....user posted image  in user posted image .

Kaj pa je z našo mašolinko???? Kak je kej z njo? A kiora ve?user posted image

Nč mačke, lepo se mejte.... grem se olepšavat,....

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
10.3.2008 18:33:17   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

neverjetmo LUNA  se je pojavilauser posted image user posted image kod  hodiš no?? par dedcev te pa ja ne bo vrglo  s tira. pokaži jim ... bebcem!!user posted image

Ka pa jim naj pokažem.... a kiklo v luft dvignem drugič? Eh pa sej so bebci pa itak ne bojo razumel..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Si me nasmejala..... se grem zdej režat mal pod tuš pa si zamišljat ka vse bi jim lahk pokazala....user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
10.3.2008 19:05:39   
sonček33
Bejbike, ojla
A ste kej pridne?
A se vam kej dogaja?
jaz čakam tardečo, da pride, da pokličem kdaj lohka pridem po špike

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
10.3.2008 19:32:23   
polaris
Ojla babežabe,

Sonček pridne pridne, dogaja nč, za tardečko pa ti želim, da je sploh ne bo, pol tud špike ne bodo več potrebne,...

Lunči, sem v smuku konkurirala kar Renate Götschl, le z razliko, da se ona zna tud ustavit user posted image

Ajsi, Špelka, Se* in ostale, kje se skrivate? A bomo kako rekle?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
10.3.2008 19:34:01   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

Ajsi, Špelka, Se* in ostale, kje se skrivate? A bomo kako rekle?

user posted image  Jaz teste popravljam. Ampak, lahko kako vržemo. Jaz man danes same ''adute'' tu user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
10.3.2008 19:58:20   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image  Jaz teste popravljam. Ampak, lahko kako vržemo. Jaz man danes same ''adute'' tu user posted image

Adute user posted image , torej si na štihu user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4316
10.3.2008 20:15:37   
benika
Čao, čao

Najprej iskrena hvala za vse pestke ter dobre želje. Jakob se vam iskreno zahvaljujeuser posted image Res mi je toplo pri srcu, ko vidim, kako navijate za nasuser posted image user posted image user posted image .

Žal se današnji pregled ni iztekel čisto po naših željah. Jakob sicer ni gluh, niti nima hude oblike naglušnosti, vendar pa obstaja sum na srednjo naglušnost. Da vam povem, kako je to vse skupaj danes izgledalo; ob 14h smo prišli na polikliniko. Potem so naju strpali v eno majhno sobico, skupaj še s tremi malčki in njihovimi starši. Potem so me poklicali k zdravnici, ki je Jakobu pregledala ušeska. In smo spet čakali. No, po pol ure so naju poklicali k drugi zdravnici, ki je okoli Jakobovih ušesk skakala z nekim zvončkom in bobnom ter spuščala razne tone po zvočnikih. Ugotovila je, da se Jakob odziva na te tone.user posted image  Pregledala mu je tudi srednje uho, ki začuda ni bil preveč zabasan s sluzjo. In potem smo spet čakali. Jakoba je bilo potrebno uspavati, saj za tretji pregled potrebujejo spečega otročka. In sedaj si predstavljajte, kako na ukaz uspavati 2-mesečnika, ki je prej skoraj 5 ur spaluser posted image  No, ampak mi je vseeno uspelo in sluh so mu preverili še s takim aparatom, kot v porodnišnici. Tam so ugotovili, da nekatere tone sliši, drugih pa ne. Sliši tone med 20-50 decibelov, več pa ne. Sestra mi je naročila, naj počakam na izvide in zdravnico. češ, da mi bo vse razložila. Čez nekaj časa je v sobo prišla sestra, me poklicala, odpeljala v sprejemno ambulanto, mi dala napotnico za dodatne preiskave v nevro-fiziološki ambulant6i, me naročila na kontrolo čez en mesec in to je bilo to O kakšni zdravnici in razlagi le-teh pa nobenega duha, ne sluhauser posted image Mislim, katastrofa.

Upanje seveda ostaja, trenutno sem srečna že zaradi tega, ker vem, da vsaj malo sliši. O vseh ostalih ovirah bomo pa razmišljali, ko bo čas za to.

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
10.3.2008 20:21:24   
Serendipity
Oooo benika ... user posted image user posted image user posted image user posted image  Je pa res nekorektno, da ni bilo pogovor z zdravnico, saj že zdrava pamet pove, da je to nuja. Da starši rabijo pogovor z zdravnikom in razložitev stanja in nadaljevanja. Sem p avesela tvojega optimizma - in da maleni sliši vsaj nekaj! BOm mislila na vsa in mooočno držala pesti, da bodo vse rezultati in preiskave čim boljše... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
10.3.2008 20:25:43   
polaris
za vaju z Jakobom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
10.3.2008 20:28:16   
Serendipity
Adute , torej si na štihu

user posted image   user posted image  Tudi tak se lahko temu reče.

pikica - da ne pozabim: VELIK OBJEM TEBI NAŠA MOČNA BORKA!

špelinčka - Mislim nate in na tvoji pikici, naj se udobno namestita in ostaneta na toplem 9 m!

mašika - user posted image  Kje si?

sončece - kak fajn, da si nas pogledala. Nisi komentirala lova na poročno obleko? Dobila? Rezervirala? Pokažeš?

lunčika naša... pogrešale smo te že. MB pa bo ko pride tečka M. Ti javim, ok?

ajsika - fino kavico ti pripraviš. Amm, kdaj točno moram moije pestke skoncentrirat na tebe in tvoj NEprihod tetkeM?
Erin, bejba -- Amm...slikce? user posted image  Firbec, kaj bom pač....
pikapoka -ti, packa, malo več visi tu na RR! Deal?

Če pa sem spet kero ven pozabila pa se iz srca opravičujem, jaz sem itaq zmeda zmedasta, pa dam eno rož'co raje user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
10.3.2008 20:37:32   
sonček33
Se* - ja, ja obleko dobila in rezervirala in pofotkala, ampak na mobitel, tako da jo preko rač ne morem poslta. če mi na zs pošlješ tel številko, jo pa dobiš :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 4321
11.3.2008 8:22:22   
tinkamiška
benika, pestke za Jakoba še naprej, da se vse lepo urediuser posted image user posted image user posted image

dobr juter vsemuser posted image

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
11.3.2008 8:36:00   
pikica36
ojoj benikauser posted image user posted image user posted image user posted image  bodi močna!!!

Luna- no, ti pa si res rava packauser posted image user posted image v službi se kiklca ne dviguje in se ne kaže takih lepot takim bebcem, ki ti dekl dvigujejouser posted image user posted image user posted image user posted image  ti jim pokaži, da se borke ne damo in da nas ne vrže kar tako kaj iz tira!!!!!!
no da ti odgovorim- sem kar vredu- proti pričakovanjuuser posted image malo mam na trenutke krizo,ampak saj bo, kaj čem.... treba je it dalje, čeprav s strahom in tesnobo v srčku ..... upam da mine  no!

sonček33- kaj če bi titukaj gor pripopala kako slikc tvoje obleke, da bi še mi videle kaka miss boš?
se* ti pa malo milosti prosim..... bodi pri testih tud tako razumevajoča kot si tule gor na rruser posted image user posted image

vse ostale.. maši, špelka polaris......user posted image user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
11.3.2008 8:38:06   
beyba
ERin ja šola se mi začne aprila mal pred tabo, v kranju. Tuki te najprej vprašajo za datum poroda, potem pa rečejo da pred 2.4. ni več prostih mst. Potem sem to objavla na postu, pa je naslednja juničijca klicala pdp skrajšala za en mesec in prišla  v materinsko že marca....  Tako da tuki je to tko, če bi blo po moje bi mela to že zasabo, ker sva hotla it konec februarja, začetek marca, pa niso hotl prijavit.

Pa kolk ste ene pridne s peko, pa gibanica, piana nevesta....  Men se pa ne da ravno najbolj. Ko pridem domol vrjemte da se mi včasih še kosila ne da sam za enga skuhat, pol pa kaj full na hitro skupi zmečem.

Prijateljica ki je prejšnji teden zagledala+ je mela včeri pregled oz. posvatovanje pri Rešu, pa je povedala da je test pozitiven, je preveru na UZ in potrdil nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image

Seveda bomo za Jakoba še naprej stiskal pestke, da bojo n a naslednjih pregledih še bolše novice kot ta, da sliši določene zvoke. Obveščaj nas benika.

se* pa s tetkam iz foruma bi mogla pa res vse skrivnosri delit-tut tisto, kar se gibanice tiče...

Pikica36 še mal pavze potem bomo pa navijal da boš uspešna v novih bojih...

Argo juhica, tebe bi lahko bral malo pogosteje kaj praviš...

Ostalim želim lep dan in user posted image za pozitivnost

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
11.3.2008 9:53:04   
spelka12
No evo benika je že vse napisala. So pa res trotlni tile dohtarji a ne? Kaj mislijo da ljudje ne rabijo razlag in tolažbe. Glavno je, da malo sliši, tisto malo bomo pa pol popravil na veliko.
pikica kako sem vesela tvojih postov. user posted image user posted image user posted image user posted image
lunčika, sekica, erin, beyba, ajsika, pikapoka, maša, da ne bom izgubljala besed o izgubljeni oktaviji, tinkamiška, argožupca, štumfek in ostale dame v klubu bork hvala za navijanje pa pesti pa spodbudo pa......user posted image  ampak od sreče ker ste tolk moje, moje....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?